Sayfa 48 / 94 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon
1,411 ile 1,440 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

1. Default

Senelik 500k-600k alan futbolculara başka kulüpten teklif gelince mutsuz olmasınlar diye(burasıda ayrı bir saçmalık zaten) yeni sözleşme öneriyorum en kötü futbolcu bile en az 1.7 M civarı para istiyor. Birisi ister ikisi ister tamam ama yedek futbolculara o kadar para vermek bana biraz saçma geliyor.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Senelik 500k-600k alan futbolculara başka kulüpten teklif gelince mutsuz olmasınlar diye(burasıda ayrı bir saçmalık zaten) yeni sözleşme öneriyorum en kötü futbolcu bile en az 1.7 M civarı para istiyor. Birisi ister ikisi ister tamam ama yedek futbolculara o kadar para vermek bana biraz saçma geliyor.
    Rakiplerdekilerin niye morali bozulmuyor da transfer listesine konmak istemiyor ben de bunu çözemiyorum. Steau'da iki tane eleman var; Gabriel Iancu ve Nicuşor Stanciu. Aldıkları maaş yıllık 100B Euro maksimum ama profilleri bayağı sağlamdı. ilk yılın sonunda N. Stanciu'yu aldım 500B maaş verdim yıllık. 1 yıl sonra başka takımlardan teklif geldi, adam yeni kontrat istedi ki ben zamanında 5 yıllık kontrat imzalatmıştım Yok dedim kontrat falan, şimdi üzüldü öyle kaldı takımda. Transfer listesine konmak istedi ama onu da reddettim. Bir istediği maaşa bakayım dedim uçuk kaçık maaş istemiş zaten.

Gabriel Iancu'yu da çok bekledim kulübünden kontrat ister morali falan bozulur da ucuza kaparım diye ama olmadı. Adam 50B Euro yıllık maaşla iki sezon oynadı. Dortmund 18 MN Euro verip aldı, yıllık maaşına da 800B Euro verdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Oyuncu Kontrat Rehberi sizin sorununuza çare olabilir...

Bir de bu en dandik oyuncunun bile neden 1.7 M gibi bir para istediğini de şuradan öğrenebilirsiniz.

Tıkla Öğren - Bütçe Yönetimi ve Kar Etme Rehberi
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Rakiplerdekilerin niye morali bozulmuyor da transfer listesine konmak istemiyor ben de bunu çözemiyorum.
    Bu seride oluyor. Oyuncu ile ilgilendiğiniz basına yansıtırsanız ve ısrarcı olursanız, oyuncu o takımda mutsuz olup kendisini transfer listesine koyduruyor. Böylece o oyuncuyu almak çok daha kolay oluyor...
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sakatlıksız maç tamamlayamaz oldum kariyerimde..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kaliteli ve iyi potansiyele sahip regenlerin %60'ı sözleşme yenilemiyor ve tranfer etmek çok kolay oluyor. Yabancı kontenjanım olmasa sırf bedavaya sözleşme imzalatıp 1 milyona bile olsa satarak dünyanın en zengin kulübü olurum. Ve çok iyi profillere sahip adamlara bir türlü sözleşme önerilmiyor.

Sakatlıklar da çok uzun süreli oluyor, bir adam gitti mi 3 ay falan gelmiyor.

Benim oyunumda 2021 yılında lıverpool kumeye düştü
    Last edited by rammstein7 : 07.Aralık.2013 at 21:29

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    Benim oyunumda 2012 yılında lıverpool kumeye düştü
    Baya uğraşmışlardır.

oyunu sanalsaray tarzı biyerden almıştım sorunlu çıktı geri verdiler paramı şimdi yeniden almak istiyorum ama fiyatlara baktım 60 civarı hep şöyle 30 lira civarına alabilecegim bir yer yokmu.bu meretin 2.elide yokki alim birinden.varmı tavsiyeniz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    Benim oyunumda 2012 yılında lıverpool kumeye düştü
    Zaman makinen var galiba, oyun tersine doğru gidiyor .

Oyunda hiç crashdump almamıştım, şampiyonlar liginde çeyrek finalde City deplasmanında 4-0 yenilirken oyun kapandı.
    Last edited by himone : 07.Aralık.2013 at 20:26

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Son 3 mactir ofansif bir taktikle oynuyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Son 3 mactir ofansif bir taktikle oynuyorum.

Hocam Fierro'dan memnun musun? Ben 2 yıl oynattım ve sonunda pes ettim. Önceki sezon iyiydi ama bu sene çok kötü, Santos'tan teklif geldi sattım ben de. 3 farklı taktikte de verim alamadım bir de sözleşme istedi ben de yol verdim. Sende iyi atıyor ama çoğu penaltı.

Bu arada o kadar penaltı nasıl oldu, ben senede 5 tane atamıyorum sen 3 maçta atmışsın resmen.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

2016'da kontratı bitmişti Fierro'nun ve kimse teklif götürmediği için boştaydı. Bende Newcastle yeni geçmiş parasızlık ve forvetsizlikten kadroma katmıştım. İlk sezon çok iyi gitti hatta Milan, Arsenal ve City'den 55M $ gibi ciddi teklifler geldi kabul etmedim. yeni sezonda 10 maça çıktım ve Fierro yedi bitirdi resmen beni. Keşke satsaymışım..

Yanlış yazmısım yıl 2021 olucaktı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Diyelim ki bir oyuncunuza teklif geldi ama satmak istemiyorsunuz.

Mutsuz olmaması için teklifi reddetmeyin, diğer kulüpten kabul edebileceğiniz bir meblağ isteyin, mesela 3-5 katını ve nabız yokla deyin, ya teklifi iptal ederler ya kabul ederler ya da yeni bir teklif yaparlar, sürekli nabız yoklayın, en sonunda tekliften vazgeçerler, oyuncunun mutsuz olma ihtimali bu durumda daha düşüktür.

Diyelim ki yine de mutsuz oldu ve sözleşme istedi. Eğer sözleşme yenilemek isterseniz performansından vs. memnunsanız sözleşme görüşmelerine bir girin, uygun bir ücrette anlaşırsnız ne ala, anlaşamazsınız çizeceğiniz yol için önemli olan şey mevcut sözleşmesinin bitimine ne kadar kaldığıdır.

Eğer 1-2 sene içinde sözleşmesi bitiyorsa o oyuncuyu uygun bir fiyata elden çıkarmak daha akılcı olabilir ama sözleşmesinin bitimine daha uzun yıllar varsa beni transfer listesine koyun da dese koymamazlık etmeyin, oyuncular eğer teklif gelmezse bir süre sonra bu taleplerinden vazgeçip transfer listesinden çıkmak isteyebiliyorlar, teklif gelirse de yine yüksek meblağlar isteyerek diğer kulüplerin ilgisini sonlandırabilirsiniz. Kendi isteğiyle transfer listesindeki oyuncunuz onu sürekli oynatmanıza rağmen aradan uzunca bir zaman geçmesine rağmen hala bundan vazgeçmiyorsa onu satmak bu sefer en akıllıca çözüm olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by himone View Post
    Hocam Fierro'dan memnun musun? Ben 2 yıl oynattım ve sonunda pes ettim. Önceki sezon iyiydi ama bu sene çok kötü, Santos'tan teklif geldi sattım ben de. 3 farklı taktikte de verim alamadım bir de sözleşme istedi ben de yol verdim. Sende iyi atıyor ama çoğu penaltı.

Bu arada o kadar penaltı nasıl oldu, ben senede 5 tane atamıyorum sen 3 maçta atmışsın resmen.
    Bende penaltilari diyorum zaten, 3 macta 6 penalti caldi hakemler, bizim baskan sike islerine bulasmadiysa cok normal bir durum degil

Fierro tek forvet oyniyacak baska yolu yok, ikili forvette denedim kayboldu resmen.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

bjk'nin yen stadının on bini koltuklu ve derbide bile en fazla on bin kişi izliyor maçı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Milli takım maçlarını neden Olimpiyatta oynuyor?

Bu yamayın ilacı da DMC'li 4-5-1.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Oyuncu sözleşmeleri yıllardır hep sıkıntılı. Ronaldo, Fabregas, Ramires, Silva gibi yıldızlar gelmişler 34-35 yaşlarına takımları tarafından yedek takıma konmuşlar adama teklif yapıyorsun sanki 10 yıl öncesindeymiş gibi paralar istiyor. Misal Ronaldo için kulübe 750B $ verince kabul ediyor. Sözleşme önermeye geliyorsun menejeri 3-4 milyon istiyor. Kendisi senelik 25-30 milyon arası ve bonservis ücretinin %15 ini falan istiyor. Bu nasıl mantık anlamış değilim..

Yenersek şampiyon olacağımız maç.

Ligin gol kralı olan forvetim lakayt görünüyor.

Dandik maçlarda dolan stadyum dolu değil.

Oyundan nadiren sikayet ederim ama Allah rizasi icin bu nasil bir durumdur?

Quote Originally Posted by Bafaranca View Post

Sen yine iyisin bir maçta 5 oyuncumun sakatlandığı oldu

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bafaranca View Post

Hocam sakatlıklar da bir garip ama bütün direktifleri vermişsin gibi duruyor. Rasgele falan mı bastın?

Yok hocam Modern Warfare diye hazir bir taktigi kullaniyorum ve acikcasi bayagi da memnunum.

türk regenler sizde nasıl.

ilk 2 sezon 5-6 tane çok iyi türk regen çıkardı ülke ama sonrası çok fos 1 tane belki.

hani dengeli olsa. ilk 2 sene çıkan regenler şu an dünya takımlarının gözdesi durumunda. fakat sonraki yıllar en fazla 3 yıldız potansiyelli gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Atalanta ile 4 sezon üst üste şampiyon olup CL kazanmış biri olarak söylüyorum bu seride zerre kadar keyif yok. Maç motoru gerçeklikten çok uzak ve önceden hazırlanmış senaryoyu uyguluyor gibi. Şu pozisyonda gol olur,şu olmaz vs. çok rahat öngörülerde bulunabiliyorsunuz ve bu da anlamsız kılıyor oyunu.

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Atalanta ile 4 sezon üst üste şampiyon olup CL kazanmış biri olarak söylüyorum bu seride zerre kadar keyif yok. Maç motoru gerçeklikten çok uzak ve önceden hazırlanmış senaryoyu uyguluyor gibi. Şu pozisyonda gol olur,şu olmaz vs. çok rahat öngörülerde bulunabiliyorsunuz ve bu da anlamsız kılıyor oyunu.
    Atalanta ile 4 sene üst üste şampiyon olmak gibi gerçek dışı bir olay bile başlı başına oyundan soğutur zaten

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Atalanta ile 4 sene üst üste şampiyon olmak gibi gerçek dışı bir olay bile başlı başına oyundan soğutur zaten

Palermo ile Serie A'ya ciktigim sezon yonetim bana kume dusme yeter dedi.

Ama ben averajla ikinciyim. Neden? Cunku kendime gore degil de oyun motoruna gore taktik yapmak zorunda kaliyorum. Kendime gore yapsam 15-16. siralarda olmam lazim.

Oyunu olmasi gerektigi gibi degil de mac motorunun acigini yakalamak amaciyla oynuyoruz nerdeyse, bu duzelmedikce de oyuna isinmaya calismak manasiz bence.

Spartak Moskova ile deplasmanda 2-2 berabere kalıyorum namağlup lider olarak ve taraftarlar RAKİBE KAYBETTİĞİMİZ İÇİN mutsuzlar.

Sayfa 48 / 94 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon

Mesaj Yetkileri