1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Senelik 500k-600k alan futbolculara başka kulüpten teklif gelince mutsuz olmasınlar diye(burasıda ayrı bir saçmalık zaten) yeni sözleşme öneriyorum en kötü futbolcu bile en az 1.7 M civarı para istiyor. Birisi ister ikisi ister tamam ama yedek futbolculara o kadar para vermek bana biraz saçma geliyor.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Senelik 500k-600k alan futbolculara başka kulüpten teklif gelince mutsuz olmasınlar diye(burasıda ayrı bir saçmalık zaten) yeni sözleşme öneriyorum en kötü futbolcu bile en az 1.7 M civarı para istiyor. Birisi ister ikisi ister tamam ama yedek futbolculara o kadar para vermek bana biraz saçma geliyor.
    Rakiplerdekilerin niye morali bozulmuyor da transfer listesine konmak istemiyor ben de bunu çözemiyorum. Steau'da iki tane eleman var; Gabriel Iancu ve Nicuşor Stanciu. Aldıkları maaş yıllık 100B Euro maksimum ama profilleri bayağı sağlamdı. ilk yılın sonunda N. Stanciu'yu aldım 500B maaş verdim yıllık. 1 yıl sonra başka takımlardan teklif geldi, adam yeni kontrat istedi ki ben zamanında 5 yıllık kontrat imzalatmıştım Yok dedim kontrat falan, şimdi üzüldü öyle kaldı takımda. Transfer listesine konmak istedi ama onu da reddettim. Bir istediği maaşa bakayım dedim uçuk kaçık maaş istemiş zaten.

Gabriel Iancu'yu da çok bekledim kulübünden kontrat ister morali falan bozulur da ucuza kaparım diye ama olmadı. Adam 50B Euro yıllık maaşla iki sezon oynadı. Dortmund 18 MN Euro verip aldı, yıllık maaşına da 800B Euro verdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Rakiplerdekilerin niye morali bozulmuyor da transfer listesine konmak istemiyor ben de bunu çözemiyorum.
    Bu seride oluyor. Oyuncu ile ilgilendiğiniz basına yansıtırsanız ve ısrarcı olursanız, oyuncu o takımda mutsuz olup kendisini transfer listesine koyduruyor. Böylece o oyuncuyu almak çok daha kolay oluyor...
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Oyuncu Kontrat Rehberi sizin sorununuza çare olabilir...

Bir de bu en dandik oyuncunun bile neden 1.7 M gibi bir para istediğini de şuradan öğrenebilirsiniz.

Tıkla Öğren - Bütçe Yönetimi ve Kar Etme Rehberi
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri