Sayfa 454 / 578 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon
13,591 ile 13,620 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Melo ile Selçuk orta sahada belli bir çapta pas trafiği oluşturan oyuncular. Burak'ı kadro oyuncusu saymıyorum. Eboue ve Umut bu yaşta koşabilen oyuncular. Mevkisinde olup da yaşı yetmeyen Drogba seneye ölür. Wesley eskisi gibi değil. Herhalde erken bıraktı futbolu bu adam. Turu atlatan golü atmış olabilir ama genelde 60. dakikadan sonra yoruluyor bu da demek oluyor ki yaşlanmış.
    aynı maçı izlediğimize eminmisin sakatlıktan yeni çıkmış , antrenman eksiği olmasına rağmen nefes aldırmadı pogba ya

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    aynı maçı izlediğimize eminmisin sakatlıktan yeni çıkmış , antrenman eksiği olmasına rağmen nefes aldırmadı pogba ya
    Adam geldiği günden bu yana sakatlıktan yeni çıkmış dedik. Lig serüveninde başarısız kalacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Adam geldiği günden bu yana sakatlıktan yeni çıkmış dedik. Lig serüveninde başarısız kalacak.
    sakatlık problemi dışında hiç bir eksiği yok sneijderın sene sonu bu sözlerini görünce utanıcaksın (ağır bi sakatlık olmadığı sürece )

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ujfalusi sportif direktörümüz oluyormuş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    sakatlık problemi dışında hiç bir eksiği yok sneijderın sene sonu bu sözlerini görünce utanıcaksın (ağır bi sakatlık olmadığı sürece )
    Sneijder'in sakatlığı tam olarak neydi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Drogbadan korkmuslar burda.

guzel pozisyon almisiz burdada

burdada su hatayi baska maclarda yapmazsak iyi olcaz gokhan zan ve semih ayni adama gidiyorlar.

Sneijder: "Takım ruhunu artık yakaladık"

Geç olsun güç olmasın be gülüm

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kupa maçını Olimpiyat'ta oynamak için talepte bulunmuşlar, bu arada zeminin güncel hali;

https://twitter.com/muratturkerr_/st...658049/photo/1

O kadar da kötü gözükmüyor. Devre arası yapılacak bakımla eski haline dönecekmiş tamamen.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

ooo iyi bu saha iyi iyi ben çok kötü bir durumdadır diye düşünüyordum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

milyonlarca lirayı yatırıp bir adam gibi zemin yapamadılarya,yazıklar olsun. 4 loca eksik olaydı da adam gibi bir zemin yapsalardı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kulübümüz, en yetkili ağızdan, bir yıl önce, bugünkü TFF yönetiminin görevini tarafsız ve de en önemlisi ülkemizin marka değerini yüceltecek bir anlayışla yapamadığını beyan ile, Türk futbolunun standartlarının her gün biraz daha tahribata uğrama riski ile karşı karşıya olduğunu belirtmiş, acilen bu konuya vaziyet edilmesi gereği konusunda kamuoyunu uyarmış idi.

Bugün gelinen noktada, maalesef bu endişelerimiz gerçekleşmiş, sadece futbolumuz kaosa sürüklenmekle kalmamış, TFF'nin şike olaylarındaki umursamaz tutumuna bir de tüm insanlığın reddettiği ırkçılık konusundaki utanç verici davranışı eklenmiştir.

Nitekim, bu ayıba uluslararası spor medyasının cevabı gecikmemiş, TFF başkanımız "dünyanın en kötü spor yöneticisi" olarak ilan edilmiştir.

Geçtiğimiz Perşembe günü Galatasaray oyuncuları Didier Drogba ve Emmanuel Eboue, ırkçılığa karşı mücadelenin sembolü ve 170’den fazla ülkenin altına imza koyduğu "Irkçılığın Önlenmesi ve Cezalandırılması" anlaşmasının yapılma sebebi olan Nelson Mandela için yas tutmak ve de ırkçılığı protesto etmek amacı ile içlerine giydikleri, tamamen teamüllere uygun t-shirt'ler sebebi ile PFDK'ya sevk edildiler. Bu konuda karşımıza çıkacak dış sorunlar konusunda TFF 'ye uyarıda bulunan bir yöneticimiz ise süratle 60 günlük hak mahrumiyetine ve 44.000 TL para cezasına çarptırıldı.

Bu davranışı, TFF'nin, son iki yıldır kulübümüze karşı sistematik olarak uyguladığı, taraflı ve haksız uygulamalardan bir tanesi daha diyerek gülüp geçmemiz bu defa beklenmemelidir. Olay yalnız futbolumuzun değil, top yekün Türk milletinin üzerine titrediği, ülkemizin marka değerini düşürecek önem ve boyuttadır.

Ülkemizin ve hangi renklere gönül vermiş olsa da hiçbir insanımızın hak etmediği bu köhnemiş ve hastalıklı unsurlardan ve de UEFA ve FIFA'nın ana 2 ilkesi olan "ırkçılık" ve "şike" sınavlarından sınıfta kalmış bu yapıdan, hangi kalkanın arkasına sığınırlarsa sığınsınlar, gecikmeden ve ivedilikle kurtulmamızın hepimiz için bir vatandaşlık görevi olduğuna inanıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kulübümüz, en yetkili ağızdan, bir yıl önce, bugünkü TFF yönetiminin görevini tarafsız ve de en önemlisi ülkemizin marka değerini yüceltecek bir anlayışla yapamadığını beyan ile, Türk futbolunun standartlarının her gün biraz daha tahribata uğrama riski ile karşı karşıya olduğunu belirtmiş, acilen bu konuya vaziyet edilmesi gereği konusunda kamuoyunu uyarmış idi.

Bugün gelinen noktada, maalesef bu endişelerimiz gerçekleşmiş, sadece futbolumuz kaosa sürüklenmekle kalmamış, TFF'nin şike olaylarındaki umursamaz tutumuna bir de tüm insanlığın reddettiği ırkçılık konusundaki utanç verici davranışı eklenmiştir.

Nitekim, bu ayıba uluslararası spor medyasının cevabı gecikmemiş, TFF başkanımız "dünyanın en kötü spor yöneticisi" olarak ilan edilmiştir.

Geçtiğimiz Perşembe günü Galatasaray oyuncuları Didier Drogba ve Emmanuel Eboue, ırkçılığa karşı mücadelenin sembolü ve 170’den fazla ülkenin altına imza koyduğu "Irkçılığın Önlenmesi ve Cezalandırılması" anlaşmasının yapılma sebebi olan Nelson Mandela için yas tutmak ve de ırkçılığı protesto etmek amacı ile içlerine giydikleri, tamamen teamüllere uygun t-shirt'ler sebebi ile PFDK'ya sevk edildiler. Bu konuda karşımıza çıkacak dış sorunlar konusunda TFF 'ye uyarıda bulunan bir yöneticimiz ise süratle 60 günlük hak mahrumiyetine ve 44.000 TL para cezasına çarptırıldı.

Bu davranışı, TFF'nin, son iki yıldır kulübümüze karşı sistematik olarak uyguladığı, taraflı ve haksız uygulamalardan bir tanesi daha diyerek gülüp geçmemiz bu defa beklenmemelidir. Olay yalnız futbolumuzun değil, top yekün Türk milletinin üzerine titrediği, ülkemizin marka değerini düşürecek önem ve boyuttadır.

Ülkemizin ve hangi renklere gönül vermiş olsa da hiçbir insanımızın hak etmediği bu köhnemiş ve hastalıklı unsurlardan ve de UEFA ve FIFA'nın ana 2 ilkesi olan "ırkçılık" ve "şike" sınavlarından sınıfta kalmış bu yapıdan, hangi kalkanın arkasına sığınırlarsa sığınsınlar, gecikmeden ve ivedilikle kurtulmamızın hepimiz için bir vatandaşlık görevi olduğuna inanıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
    Harika bir acıklama olmus.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çare Haluk Ulusoy
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yalnız bu adamı siyasiler oraya getirdi.Getirirken de yüzüne tükürülse bile hala oturmaya devam edecek kim var diye düşünülmüştür elbet.Kolay kolay gideceğe de benzemiyor.

Bir TFF başkanı düşünün, milli maçlara gelmeyen... Fenerbahçe'den başka hiçbir kulübün stadına gidip maç izle(ye)meyen! Şampiyon takıma kupa verecek kadar cesareti olmayan! UEFA aksi yönde kararlar alıp kulüplere ceza vermişken hala 3 maymunu oynayan! Süper lig şampiyonluk maçında stadın ışıklarının kapatılmasını engelleyemeyen. Her hatasını başka hata ile örtmeye çalışan. Halkalı şeker yapanın cezasını indirip sonra da şirin görünmek için Gökhan Zan'ın cezasını erteleten. Her ülke Mandela için saygı duruşu düzenlerken , ona teşekkür eden tşirt gösterdi diye oyuncuları disiplin kuruluna sevk eden... say da say...bitmez... Ne diyim... Allah başımızdan eksik etmesin İnsanlar hak ettikleri gibi yönetilirler derler... Demekki bize de bu düştü

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

umit ozatta yorumcu olmus ya her konusmasinda galatasaraya salliyor ama her defasindada dediğinin tersi çıkıyor cok kucumsuyor.

bide diyorki galatasaray bizi rezil etti
    Last edited by Nedvedmania : 15.Aralık.2013 at 04:10 Reason: Kural 6

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yalnız bu adamı siyasiler oraya getirdi.Getirirken de yüzüne tükürülse bile hala oturmaya devam edecek kim var diye düşünülmüştür elbet.Kolay kolay gideceğe de benzemiyor.

Bir TFF başkanı düşünün, milli maçlara gelmeyen... Fenerbahçe'den başka hiçbir kulübün stadına gidip maç izle(ye)meyen! Şampiyon takıma kupa verecek kadar cesareti olmayan! UEFA aksi yönde kararlar alıp kulüplere ceza vermişken hala 3 maymunu oynayan! Süper lig şampiyonluk maçında stadın ışıklarının kapatılmasını engelleyemeyen. Her hatasını başka hata ile örtmeye çalışan. Halkalı şeker yapanın cezasını indirip sonra da şirin görünmek için Gökhan Zan'ın cezasını erteleten. Her ülke Mandela için saygı duruşu düzenlerken , ona teşekkür eden tşirt gösterdi diye oyuncuları disiplin kuruluna sevk eden... say da say...bitmez... Ne diyim... Allah başımızdan eksik etmesin İnsanlar hak ettikleri gibi yönetilirler derler... Demekki bize de bu düştü

En önemlisi aynı ülkede bir klübü batırıp o ülkenin federasyon başkanı oluyor.

Şaka değil, burası türkiye.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by byariff View Post
    umit ozatta yorumcu olmus ya her konusmasinda galatasaraya salliyor ama her defasindada dediğinin tersi çıkıyor cok kucumsuyor.

bide diyorki galatasaray bizi rezil etti
    Ümit Özat ile ilgili kim yazacak diye bekliyordum.Adam nasıl üzülmüşse Juve zaferine program başından beri Galatasaray'ı anlatıyor.Adam Fethiye ile Fener arası farkla Galatasaray ile Juve arası farkı bir tuttu.Ne diyeyim iyi uçuşlar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Valla yalan yok, dün gece Ümit Özat'a gülerek ettiğim küfürler oldukça fazlaydı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Siz Galatasaray taraftarı olarak ROK'u 'yılın Galatasaray yorumcusu' seçmiştiniz. O yüzden ümit Özat hakkında konuşma hakkınız yok. Ki bu adamın böyle davranma sebebi yine Galatasaray taraftarı. Adama sürekli küfür ediyorlar , adam da cevaplarını vererek susturuyor
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bütün Tv kanalları futbol programı yaparsa, önüne gelen futbol yorumcusu olursa ve önüne gelen herkes de boş laflar ederse olacaklardan kimse ne şüphe nede şikayet etmemeli bence.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Siz Galatasaray taraftarı olarak ROK'u 'yılın Galatasaray yorumcusu' seçmiştiniz. O yüzden ümit Özat hakkında konuşma hakkınız yok. Ki bu adamın böyle davranma sebebi yine Galatasaray taraftarı. Adama sürekli küfür ediyorlar , adam da cevaplarını vererek susturuyor
    Dostum sen hakikaten buyuk nefret ediyorsun bizden. Rok kim? Umit eski fb kaptanı. Kaptan bak. Yakisiyor mu sence? Ayrica rok dedigin adamin muadili ercan saatci.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yakışıp yakışmaması ayrı konu. ROK'u yılın yorumcusu seçen taraftarın ümit Özat'ın dediklerine laf söylemesi olmaz diyorum. Rok , Fenerbahçe hakkında söylemedik şey bırakmadı ve sen onu yılın yorumcusu sectin. O zaman ümit Özat konuşurken de susacaksın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yakışıp yakışmaması ayrı konu. ROK'u yılın yorumcusu seçen taraftarın ümit Özat'ın dediklerine laf söylemesi olmaz diyorum. Rok , Fenerbahçe hakkında söylemedik şey bırakmadı ve sen onu yılın yorumcusu sectin. O zaman ümit Özat konuşurken de susacaksın.
    Sana ROK'dan nefret eden milyonlarca Galatasaraylı bulabilirim sen bu insanlara sus diyemezsin,şahsen ben,ROK'dan nefret ediyorum.Adını yazmaya bile tahammülüm yok.

Ümit Özat,ROK,Ahmet Çakar vb. bütün yorumcuların işi kaos yaratmak,gündeme oturmak,amaçları futbol değil.

Ümit Özat'ın dediği şeyleri tartışmak bile yersiz,bir futbol yorumcusu gecesini gündüzüne katıp sadece bir kulüp hakkında atıp tutar mı ? Bu adam yapıyor.Amacı futbol falan değil,gündemde kalmak.Forum kuralları yüzünden başka bir şey diyemiyorum yoksa çok şey var denecek.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bu nasıl bir üslub ya özellikle yönetimden birine yakışmıyor. Ayrıca Bir Gs taraftarı ona oy verdi diye bütün Gs taraftarları onu sevip, beğeniyor olamaz elbette. Bunu idrak etmesi çok mu zor? Kaldı ki Ümit Özat gerçekten çok itici ve sevimsiz. Konuşması, yorumları, hali, tavrı.. Rakip takım taraftarlarına her zaman saygılı olan birisi olarak bu adama ben bile sövüyorum yani tahammülüm bile yok. Adamın tek derdi Gs olmuş. Sabah akşam sallıyor da duruyor. Kendini dev aynasında görüyor diğer insanlara karşı aşağılayıcı bir tavır içerisinde. ( Simge Fıstıkoğlu tartışması son derece saçmaydı)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kim seçmiş? Şahsen bana sorulmadı. İzin verirsen ben konuşabilir miyim?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ümit Özat'ın tek derdinin Galatasaray gibi görünme sebebi de Galatasaray taraftarı. Adama bütün gün boyunca twitterdan küfür ediyorlar. Bu da onlara karşılık verince Galatasaray düşmanı gibi görünüyor. Aslında amacı, o küfür edenlere cevap vermek. Hatası da burada zaten. Herkesi ciddiye alıyor, cevap verme gereği duyuyor. Gülüp geçse hiç bunlar olmayacak.

'Konuşamaz' dememi yanlış yerlere çekiyorsunuz. Orada Ümit Özat'ı eleştirmeniz komik oluyor anlamında söylediğimi anlamış olmalısınız. Ödülü de kimlerin verdiğini ben bilmiyorum. Onu Ertem Şener ve Rasim Ozan Kütahyalı'ya sorabilirsiniz. Ertem Şener, programında Galatasaray taraftarı tarafından 'Yılın Galatasaray Yorumcusu' seçilen ..... diye takdim etmişti ROK'u.

Ümit Özat size itici gelebilir ama ben seviyorum kendisini.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ben ROK'u yılın yorumcusu seçmedim o yüzden laf söylemeye hakkım var kaldı ki Uefa kupasını aldınız 150 sene lafını edersiniz diyen adam kralı olsa lafını söylerim.Daha çoğunu da söylerim ama Fenerli arkadaşlara saygım sebebi ile burada keseyim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sanki Galatasaray taraftarı durup duruken küfür ediyor Ümit Özat'a,hak ediyor ki küfür yiyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Edebilir ama bütün Gs taraftarları onu yılın yorumcusu olarak görüyor değildir elbette. Ümit Özat'a gelen küfürler içinde o yaptığı saçma yorumlardan dolayı, insanı çileden çıkartan yorumlardan dolayı geliyor küfürler ki kendisininde aşağı kalır yanı yok. Bayanlara falanda acayip küfürler etmişliği vardır. Kendi adıma ve çevremdeki Galatasaraylı arkadaşlarımdan gözlemlediğim kadarıyla Ümit Özat, Ercan Saatçi gibi isimler dışında hangi takıma gönül vermiş olursa olsun ne küfür edildiğini ne de sinir olunduğunu görmedim. Aksine bazılarımızın en beğendiği yorumcular arasında Gürcan Bilgiç gelir..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Akıl var mantık var bir yorumcu(!) maçı 4 periyotta oynuyorsunuz deyip dalga geçip galibiyeti küçümseyip sonra ben sadece Galatasaray için söylemiyorum diyor.Laf yiyince masum mu oluyor

Mesaj Yetkileri