Ujfalusi sportif direktörümüz oluyormuş![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Drogbadan korkmuslar burda.
guzel pozisyon almisiz burdada
burdada su hatayi baska maclarda yapmazsak iyi olcazgokhan zan ve semih ayni adama gidiyorlar.
![]()
Sneijder: "Takım ruhunu artık yakaladık"
Geç olsun güç olmasın be gülüm![]()
Kupa maçını Olimpiyat'ta oynamak için talepte bulunmuşlar, bu arada zeminin güncel hali;
https://twitter.com/muratturkerr_/st...658049/photo/1
O kadar da kötü gözükmüyor. Devre arası yapılacak bakımla eski haline dönecekmiş tamamen.
ooo iyi bu saha iyi iyiben çok kötü bir durumdadır diye düşünüyordum.
milyonlarca lirayı yatırıp bir adam gibi zemin yapamadılarya,yazıklar olsun. 4 loca eksik olaydı da adam gibi bir zemin yapsalardı
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kulübümüz, en yetkili ağızdan, bir yıl önce, bugünkü TFF yönetiminin görevini tarafsız ve de en önemlisi ülkemizin marka değerini yüceltecek bir anlayışla yapamadığını beyan ile, Türk futbolunun standartlarının her gün biraz daha tahribata uğrama riski ile karşı karşıya olduğunu belirtmiş, acilen bu konuya vaziyet edilmesi gereği konusunda kamuoyunu uyarmış idi.
Bugün gelinen noktada, maalesef bu endişelerimiz gerçekleşmiş, sadece futbolumuz kaosa sürüklenmekle kalmamış, TFF'nin şike olaylarındaki umursamaz tutumuna bir de tüm insanlığın reddettiği ırkçılık konusundaki utanç verici davranışı eklenmiştir.
Nitekim, bu ayıba uluslararası spor medyasının cevabı gecikmemiş, TFF başkanımız "dünyanın en kötü spor yöneticisi" olarak ilan edilmiştir.
Geçtiğimiz Perşembe günü Galatasaray oyuncuları Didier Drogba ve Emmanuel Eboue, ırkçılığa karşı mücadelenin sembolü ve 170’den fazla ülkenin altına imza koyduğu "Irkçılığın Önlenmesi ve Cezalandırılması" anlaşmasının yapılma sebebi olan Nelson Mandela için yas tutmak ve de ırkçılığı protesto etmek amacı ile içlerine giydikleri, tamamen teamüllere uygun t-shirt'ler sebebi ile PFDK'ya sevk edildiler. Bu konuda karşımıza çıkacak dış sorunlar konusunda TFF 'ye uyarıda bulunan bir yöneticimiz ise süratle 60 günlük hak mahrumiyetine ve 44.000 TL para cezasına çarptırıldı.
Bu davranışı, TFF'nin, son iki yıldır kulübümüze karşı sistematik olarak uyguladığı, taraflı ve haksız uygulamalardan bir tanesi daha diyerek gülüp geçmemiz bu defa beklenmemelidir. Olay yalnız futbolumuzun değil, top yekün Türk milletinin üzerine titrediği, ülkemizin marka değerini düşürecek önem ve boyuttadır.
Ülkemizin ve hangi renklere gönül vermiş olsa da hiçbir insanımızın hak etmediği bu köhnemiş ve hastalıklı unsurlardan ve de UEFA ve FIFA'nın ana 2 ilkesi olan "ırkçılık" ve "şike" sınavlarından sınıfta kalmış bu yapıdan, hangi kalkanın arkasına sığınırlarsa sığınsınlar, gecikmeden ve ivedilikle kurtulmamızın hepimiz için bir vatandaşlık görevi olduğuna inanıyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
Football is simple,but Football Manager is not
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çare Haluk Ulusoy![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yalnız bu adamı siyasiler oraya getirdi.Getirirken de yüzüne tükürülse bile hala oturmaya devam edecek kim var diye düşünülmüştür elbet.Kolay kolay gideceğe de benzemiyor.
Bir TFF başkanı düşünün, milli maçlara gelmeyen... Fenerbahçe'den başka hiçbir kulübün stadına gidip maç izle(ye)meyen! Şampiyon takıma kupa verecek kadar cesareti olmayan! UEFA aksi yönde kararlar alıp kulüplere ceza vermişken hala 3 maymunu oynayan! Süper lig şampiyonluk maçında stadın ışıklarının kapatılmasını engelleyemeyen. Her hatasını başka hata ile örtmeye çalışan. Halkalı şeker yapanın cezasını indirip sonra da şirin görünmek için Gökhan Zan'ın cezasını erteleten. Her ülke Mandela için saygı duruşu düzenlerken , ona teşekkür eden tşirt gösterdi diye oyuncuları disiplin kuruluna sevk eden... say da say...bitmez... Ne diyim... Allah başımızdan eksik etmesinİnsanlar hak ettikleri gibi yönetilirler derler... Demekki bize de bu düştü
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
umit ozatta yorumcu olmus ya her konusmasinda galatasaraya salliyor ama her defasindada dediğinin tersi çıkıyorcok kucumsuyor.
bide diyorki galatasaray bizi rezil etti![]()
Last edited by Nedvedmania : 15.Aralık.2013 at 04:10 Reason: Kural 6
Valla yalan yok, dün gece Ümit Özat'a gülerek ettiğim küfürler oldukça fazlaydı
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Siz Galatasaray taraftarı olarak ROK'u 'yılın Galatasaray yorumcusu' seçmiştiniz. O yüzden ümit Özat hakkında konuşma hakkınız yok. Ki bu adamın böyle davranma sebebi yine Galatasaray taraftarı. Adama sürekli küfür ediyorlar , adam da cevaplarını vererek susturuyor![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bütün Tv kanalları futbol programı yaparsa, önüne gelen futbol yorumcusu olursa ve önüne gelen herkes de boş laflar ederse olacaklardan kimse ne şüphe nede şikayet etmemeli bence.
Yakışıp yakışmaması ayrı konu. ROK'u yılın yorumcusu seçen taraftarın ümit Özat'ın dediklerine laf söylemesi olmaz diyorum. Rok , Fenerbahçe hakkında söylemedik şey bırakmadı ve sen onu yılın yorumcusu sectin. O zaman ümit Özat konuşurken de susacaksın.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sana ROK'dan nefret eden milyonlarca Galatasaraylı bulabilirim sen bu insanlara sus diyemezsin,şahsen ben,ROK'dan nefret ediyorum.Adını yazmaya bile tahammülüm yok.
Ümit Özat,ROK,Ahmet Çakar vb. bütün yorumcuların işi kaos yaratmak,gündeme oturmak,amaçları futbol değil.
Ümit Özat'ın dediği şeyleri tartışmak bile yersiz,bir futbol yorumcusu gecesini gündüzüne katıp sadece bir kulüp hakkında atıp tutar mı ? Bu adam yapıyor.Amacı futbol falan değil,gündemde kalmak.Forum kuralları yüzünden başka bir şey diyemiyorum yoksa çok şey var denecek.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu nasıl bir üslub ya özellikle yönetimden birine yakışmıyor. Ayrıca Bir Gs taraftarı ona oy verdi diye bütün Gs taraftarları onu sevip, beğeniyor olamaz elbette. Bunu idrak etmesi çok mu zor? Kaldı ki Ümit Özat gerçekten çok itici ve sevimsiz. Konuşması, yorumları, hali, tavrı.. Rakip takım taraftarlarına her zaman saygılı olan birisi olarak bu adama ben bile sövüyorum yani tahammülüm bile yok. Adamın tek derdi Gs olmuş. Sabah akşam sallıyor da duruyor. Kendini dev aynasında görüyor diğer insanlara karşı aşağılayıcı bir tavır içerisinde. ( Simge Fıstıkoğlu tartışması son derece saçmaydı)
Ümit Özat'ın tek derdinin Galatasaray gibi görünme sebebi de Galatasaray taraftarı. Adama bütün gün boyunca twitterdan küfür ediyorlar. Bu da onlara karşılık verince Galatasaray düşmanı gibi görünüyor. Aslında amacı, o küfür edenlere cevap vermek. Hatası da burada zaten. Herkesi ciddiye alıyor, cevap verme gereği duyuyor. Gülüp geçse hiç bunlar olmayacak.
'Konuşamaz' dememi yanlış yerlere çekiyorsunuz. Orada Ümit Özat'ı eleştirmeniz komik oluyor anlamında söylediğimi anlamış olmalısınız. Ödülü de kimlerin verdiğini ben bilmiyorum. Onu Ertem Şener ve Rasim Ozan Kütahyalı'ya sorabilirsiniz. Ertem Şener, programında Galatasaray taraftarı tarafından 'Yılın Galatasaray Yorumcusu' seçilen ..... diye takdim etmişti ROK'u.
Ümit Özat size itici gelebilir ama ben seviyorum kendisini.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sanki Galatasaray taraftarı durup duruken küfür ediyor Ümit Özat'a,hak ediyor ki küfür yiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Edebilir ama bütün Gs taraftarları onu yılın yorumcusu olarak görüyor değildir elbette. Ümit Özat'a gelen küfürler içinde o yaptığı saçma yorumlardan dolayı, insanı çileden çıkartan yorumlardan dolayı geliyor küfürler ki kendisininde aşağı kalır yanı yok. Bayanlara falanda acayip küfürler etmişliği vardır. Kendi adıma ve çevremdeki Galatasaraylı arkadaşlarımdan gözlemlediğim kadarıyla Ümit Özat, Ercan Saatçi gibi isimler dışında hangi takıma gönül vermiş olursa olsun ne küfür edildiğini ne de sinir olunduğunu görmedim. Aksine bazılarımızın en beğendiği yorumcular arasında Gürcan Bilgiç gelir..
Akıl var mantık var bir yorumcu(!) maçı 4 periyotta oynuyorsunuz deyip dalga geçip galibiyeti küçümseyip sonra ben sadece Galatasaray için söylemiyorum diyor.Laf yiyince masum mu oluyor