valla bu seviyelere gelmemişti farklı bir alanda da olsa kendi rekorunu kırmayı başardı fm
valla bu seviyelere gelmemişti farklı bir alanda da olsa kendi rekorunu kırmayı başardı fm
daha nicelerini görürüz bu gidişle, rakip çıkana kadar kolay kolay süper bir oyun beklememiz zor görünüyor
Bence illa bir rakip çıkmasına gerek yok, insanlar bilinçli hareket edip oyunu almayarak tepkilerini ortaya koysalar gereğinin yapılabileceğini, en azından bundan daha iyi bir hizmet alınabileceğini düşünüyorum.
14.2.2 oldu oyun.
Yeni yama geldi 14.2.2..... Nereye kadar gidecekse? Duran topları düzeltsinler bi de sakatlanmayı yeter gibi. Tabi yapay zekanın taktiği kısa sürede çözmesi de var!
turksportal...
- Fixed runtime error when interacting with calendar
- Fixed rare crash on continue
- Ensured individual player instructions are retained when switching tactics
- Improved balance of interview offers following manual applications
- Fixed rare case of duplicated players in user's squad
- Prevented user sometimes being sacked despite reaching board points target
- Fixed Swedish Reserve league age restrictions
Çeviren??![]()
turksportal...
Tırı vırı bir güncelleme.
Herhalde korsana inat yapıyorlar böyle sık sık güncellemeyi.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Çevirdim istek üzerine.
- Takvim ile etkileşim olduğundaki çalışma zamanı hatası (runtime error) düzeltildi
(runtime error: önceden öngörülemeyen ve bir döngünün -komut çağırma kısayolu- çağırdığı komutlar arasındaki çok fazla etkileşim sonucunda uyumsuzlukların ortaya çıkması ile çalıştırılma/kullanılma anında yaşanılan/alınan hata. hata testlerince çok fazla ihtimal, yüzlerde/binlerce etkileşim sonucunu test etmek amaçlı binlerce/milyonlarca saat gerektirebileceği için mümkün olmayabilir her test. matematik bilenler kombinasyon kavramının anlamı ile durumu kavrayabilirler)
- Devam butonuna basıldığında nadiren oluşan kapanma/donma/kitlenme vs. hatası (crash) düzeltildi
- Taktik değiştirirken bireysel oyuncu talimatlarının korunması sağlandı
- Manuel uygulamaları izleyen röportajların dengesi geliştirildi
(neyi kastettiğini anlamadım)
- Nadiren yaşanan kullanıcının (oyuncunun) kadrosundaki kopyalanmış oyuncular durumu düzeltildi
- Kullanıcının (oyuncularda) bazen yaşanılan yönetim kurulunun hedefleri noktasına ulaşılmasına rağmen gerçekleşen kovulmanın önüne geçildi
- İsveç Yedek (reserve) Ligi yaş sınırlamaları düzeltildi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
- Fixed runtime error when interacting with calendar
Takvime gidildiğinde runtime hatası vermesi düzeltildi
- Fixed rare crash on continue
Continue denildiğine nadiren oyunun çökme durumu düzeltildi
- Ensured individual player instructions are retained when switching tactics
Taktik değiştirildiğinde oyuncuların kişisel direktifleri aynı kalacak
(BENCE ÖNEMLİ VE İYİ OLMUŞ)
- Improved balance of interview offers following manual applications
Kendi yaptığınız iş başvurularında görüşmeye alınma ihtimali daha dengeli hale gelmiş
- Fixed rare case of duplicated players in user's squad
Nadiren görüeln kullanıcının kadrosundan aynı oyuncudan iki adet gözükme durumu düzeltildi
- Prevented user sometimes being sacked despite reaching board points target
Yönetimin hedeflediği puana ulaşılmasına rağmen kovulma sorunu engellendi
- Fixed Swedish Reserve league age restrictions
İsveç Rezerv ligi için yaş sınırı kısıtlamaları düzeltildi
Hızlıca çevirmeye çalıştım...
Last edited by Flammable : 16.Ocak.2014 at 18:39 Reason: İmla
Yani nerdeyse hiç bi işe yaramayan bi yama!
turksportal...
ya arkadaş yeter bu oyunun kaçıncı saçmalığı.artık herşeyi geçtim bunu biri bana açıklasın.Fernandesi 14 Milyon euroya sattım benficaya.Bu adam benle sözleşme imzalamak için kapıyı 5.6 milyon eurodan açıyodu.benficayla 2.5 e imzalamış.vergi sonrası da 1.1 e düşüyo.e nasıl bi mantık abi bu anlamıyorum ve değeri de 19 milyon euroya fırlamış sözleşme imzalayınca.ben diğer kariyerimde yeni sözleşme yaptığımda değeri nerdeyse artmamıştı.oyun resmen bırakın beni oynamayın diyo yeminle
Fernandes şu anda da Beşiktaş a aynı muameleyi yapıyor neredeyse.
Futbolcu gitmek istiyorsa çok yüksek sözleşme gerçek hayatta da her zaman etkili değil.
O yüzden işi yokuşa sürmek gibi bişiy sana yaptığı.
Ronaldinho'nun Beşiktaş daha fazla para vermesine rağmen gelmemesi gibi.
Fernandes kanaatimce bu karaktere yakın bir davranış sergiliyor gerçekte de...
Sanırım istediği takıma gidince daha düşük paraya razı oluyor bu açıdan bakmak gerek o konuya bence.
Oyuncuyu elden cikarmak istedigimizde, teklif yapan takim halihazirdaki oyuncu maasindan daha dusuk onerirse, oyuncu bize donup maasimin bir bolumunu odersen giderim diyor.
Ben sahsen hakkaten kurtulmak istedigim bir adamsa veyahut transfer ucreti masrafi karsilarsa kabul ediyorum.
Peki bu olayi niye hic sanal zeka yapmiyor? Adami satis listesine koymus, hic oynatmiyor falan, ama herif benden cilgin paralar istiyor. Ben de kendimce makul buldugum rakami oneriyorum.
Bu asamadan sonra oyuncunun gidip "birader, bu adamlar beni istiyor, bu kadar da maas veriyor, ustunu tamamlasana" demesi gerekmez mi?
Hani SI hep diyor ya, oyunda olan hersey karsi tarafa da oluyor diye...
Hani be?
Şubar ortasına gelmeden kapsamlı bir yama beklemiyorum ve o güne kadar oynamaya ara verdim. Şubat'ta hem transferleri içeren, hemde oyundaki ciddi hataları düzelten büyük çaplı bir yama kesinlikle çıkacaktır. FM serisi bunu her sene klasik haline getirdiği için ben duruma alıştımAma genede kendimizi tutamayıp her yıl pre-order ile alıyoruz oyunu ve uzunca bir müddet oynamıyoruz. Halbuki biraz sabretsek yılbaşında yarı fiyatına alacağız
![]()
Milan 19 yaşındaki 2. kalecisi için 113m $ istiyor benden. Bi ayarsızlık var gerçekten.
Arsenal 16 yaşında sözleşme bile yenilemediği oyuncusu için 25 milyon istedi benden, 6 ay beklemeyim diye 500k ya teklif yaptım 25 milyon istedi, transfer iyice zorlaştırılmış hatta normal bir oyuncunun iyi bir transfer yapabilmesi neredeyse zor, regenler için takımlar en az 100m para istiyorlar halbuki daha takımda forma bulamamış bir oyuncu kaç para edicek
World class bir oyuncu bile benle sözleşme imzalamaya yanaşırken, dandirik bir antranörle imzalayamıyorum. Hayır oyuncu transferimi daha zor olmalı boştaki antranörmü
arkadaş hep hevesim kursağımda mı kalacak ya. Maç motoru olmayan güncelleme yapmayın arkadaş ya, yapmayın ya, kahrolucam deli olucam katil olucam ya. yeter be kardeşim yeterr!!
Ben 1-2 ay önce FM12'ye dönmüştüm, geçenlerde merak ettim FM14'ü açtım ama yine pişman oldum...
Bundan sonra da adam gibi oyun çıkarana kadar orjinal alacağımı sanmıyorum, tam fiyasko oldu oyun son 2 yıldır.
Siteminizi anlayabiliyorum, bende sitem ediyorum ancak, oyunu onlar için değil, burada Türkçeye çevirmeye emek veren kişiler için alıyorum ben, bu yüzden oyunu almak konusunda şikayetim yok, hiçde olmadı, ilerleyen zamanlarda bu sevdiğimiz oyunda Türkçe dil seçeneğini görmek hoş olur, bu yüzden hemen silip atmak yerine belki biraz alttan almak daha doğrudur
bence oyunun en sacma olaylarından bırı tum regenlerın potansıyellerıne ulasabılmelerı 190 pa lı oyuncu 190 ı dolduruyor genelde ve bır sure sonra ortalık messılerle dolup tasıyor.gercekte bırcok yeteneklı oyuuncu potansıyellı oyuncu ıyı takımlarda bıle ulasamıyor o patansıyellerıne bunu duzeltılmesı lazım bence.
2 sezon sonra herkes bu regenlerı alıp herhangı bır takımla ımkansız basarılar yakalıyor.ıyı oyuncularla sablon taktıklerle oynuyorlar.herkes nasıl keyıf alıyorsa oyle oynamalı tabı ama.aynı sey yapay zekaya karsı oynayınca sacma oluyor tercıhlerın bı anlamı kalmıyor o regenıde alsan otekınıde alsan potansıyele ulasacak nasılsa.
Bazı kariyerlerde görüyorum destansı başarıları dedim ki ben mi hata yapıyorum. 2-3 gündür de taktik anlamında amma denemeler yaptım oyunda rehberler filan da okudum. Ve en önemlisi son 4-5 maçımı tam maç olarak yaptım. LÜTFEN SİZ DE DENEYİN BUNU.
Takımın taktiğe uyumu %90larda. Ama gel gelelim takım inanılmaz pas hataları yapıyor. Yüksek tempo-dikine pas oynuyorum. Pas hatası yapmaları normal. Ama dediğim gibi tam maç izlediğimden dolayı hataları görüyorum benTamamen önündeki adama pas veremeyen bi takım var. Diziliş de 4-1-2-2-1 yani bloklar arası boşluk fazla yok. Selçuk Sneijder nasıl oluyosa imkansız hatalar yapıyorlar. Ve şunu söylüyorum artık bana bile saçma geliyor ama pek de inanmıyorum oyunun istatistik kısmına. Selçuğun pas isabetine %88 diyor bir maçımda. İmkansız bu seviyede olması! Ve artık gönül rahatlığıyla söylüyorum sorun bende değil oyundaymış, başarı yakalayabilenlere de helal olsun!
Şunları da ekleyim.
-Kalecim hala topu saçma sapan yerlere atmaya devam ediyor defansa ver dememe rağmen.
-Ben hücum yaparken ve ya rakip gelirken fark etmez. %90 bekler bi müdahale yapıyor. Artık o kadar alıştım ki adam akıllı bi korner taktiğim olsa alcam Makienok ve ya Crouch'u. Onlar maç yapsın ben alt+tab facede dolancam o kadar fazla korner oluyor.
Yukarda söylediklerimi pek göremiyorum forumda ondan yazdım yoksa herkesin söylediği daha bi ton problem var daha.
turksportal...
"Runtime Error" hatası alan ben ve benim gibi kullanıcılar vardı, forumlarına yazmıştım bu sorunu, ancak düzeltmişler. Çıkan güncellemelerin korsan oyun ile ilgisi olabilir ama oyunda hata vardı sonuç olarak. Her güncelleme bir tarafı düzeltirken öteki tarafı bozuyor nedense.