1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

ya arkadaş yeter bu oyunun kaçıncı saçmalığı.artık herşeyi geçtim bunu biri bana açıklasın.Fernandesi 14 Milyon euroya sattım benficaya.Bu adam benle sözleşme imzalamak için kapıyı 5.6 milyon eurodan açıyodu.benficayla 2.5 e imzalamış.vergi sonrası da 1.1 e düşüyo.e nasıl bi mantık abi bu anlamıyorum ve değeri de 19 milyon euroya fırlamış sözleşme imzalayınca.ben diğer kariyerimde yeni sözleşme yaptığımda değeri nerdeyse artmamıştı.oyun resmen bırakın beni oynamayın diyo yeminle

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by legolasaragorns View Post
    ya arkadaş yeter bu oyunun kaçıncı saçmalığı.artık herşeyi geçtim bunu biri bana açıklasın.Fernandesi 14 Milyon euroya sattım benficaya.Bu adam benle sözleşme imzalamak için kapıyı 5.6 milyon eurodan açıyodu.benficayla 2.5 e imzalamış.vergi sonrası da 1.1 e düşüyo.e nasıl bi mantık abi bu anlamıyorum ve değeri de 19 milyon euroya fırlamış sözleşme imzalayınca.ben diğer kariyerimde yeni sözleşme yaptığımda değeri nerdeyse artmamıştı.oyun resmen bırakın beni oynamayın diyo yeminle
    Fernandes şu anda da Beşiktaş a aynı muameleyi yapıyor neredeyse.
    Futbolcu gitmek istiyorsa çok yüksek sözleşme gerçek hayatta da her zaman etkili değil.
    O yüzden işi yokuşa sürmek gibi bişiy sana yaptığı.

Ronaldinho'nun Beşiktaş daha fazla para vermesine rağmen gelmemesi gibi.

Fernandes kanaatimce bu karaktere yakın bir davranış sergiliyor gerçekte de...

Quote Originally Posted by Flammable View Post
    Fernandes şu anda da Beşiktaş a aynı muameleyi yapıyor neredeyse.
    Futbolcu gitmek istiyorsa çok yüksek sözleşme gerçek hayatta da her zaman etkili değil.
    O yüzden işi yokuşa sürmek gibi bişiy sana yaptığı.

Ronaldinho'nun Beşiktaş daha fazla para vermesine rağmen gelmemesi gibi.

Fernandes kanaatimce bu karaktere yakın bir davranış sergiliyor gerçekte de...

aslında evet bu biraz makul ama 1.1 nere 5 nere .ve aslında bu son örnekti emre cana 55 milyon euro istedi. Tin jedvaj da 45 milyon euro .abi dünyada nerde böyle paralar ödeniyo anlamadım açıkçası ?

Mesaj Yetkileri