Maçlar güzel.Son maç 2 eksikle oynamana rağmen fark açamamışlar.Bence lige çok iyi başlamışsın.
Cvi.. ' nin performansı ile gelen sonuçlar güzel![]()
Cvitanich iyi bir santrafor
ELEME TURU 1. VE 2.MAÇLARI
Dnipro 2 - 1 OGC Nice
Spoiler: İstatistikler
OGC Nice 0 - 1 Dnipro
Avrupa Ligi'nden elenmemiz kötü oldu. İki maçta da etkili bir oyun sergilememize rağmen, rakibin hücumcularını durduramadık ve ilk sezon Fransa'dan dışarı çıkamayacağız.
Cvitanich şov yapmış. Eysseric de bayağı üretkendi, o nasıl ?
Yeni stattaki ilk maçımızda iyi galibiyet almışız
Eysseric ve Maupay geleceğin onlara iyi bakBaşarılar.
Yeni mekan yeni galibiyetler
Nice'in eski seyirci rekoru Fener maçı mıymış , vaay be![]()
LIGUE 1
9.HAFTA
Haketmedik..
LIGUE 1
10.HAFTA
Futbolun Adaleti Yok ! ..
Bu maça ekstra bir parantez açmak istiyorum. Oyuna çok iyi başlayıp erken gol bularak öne geçtik. Lakin 3 duran top ve saçma sapan kademe hatalarıyla maç birden 4-1 oldu. Payet'in attığı şık gol dışında, yediğimiz diğer goller resmen çileden çıkmama neden oldu...
Ligue 1'de 10 hafta geride kalırken oluşan puan durumu şu şekilde ;
LIGUE 1
11.HAFTA
3 Puanı Özlemiştik..
Puanlar birbirine çok yakın son maçta güzel olmuş![]()
Gidisat gayet iyi![]()
Güzel transferler defansif yönden annan iyi olmuş![]()
Teşekkürler arkadaşlarObjektif olmam gerekirse, takımdan memnun değilim. Transferlerimizin performansı da tatmin etmedi beni. Devre arası birkaç ismi yollayıp, yerlerine daha kallavi isimler almaya çalışacağız.
Aslında üst sıralarla aradaki puan farkı düşük, memnun olunmayacak bir durum görünmüyor henüzBiraz performans arttırır seri yakalarsa takım havaya girer üst üste galibiyetler gelir
![]()
Ligdeki mücadele zevki üst düzey. Hiçbir maçın garantisi yok. Bu da bize ümit veriyor, puan tablosunda yukarılara tırmanmak adına. Sonuçlar genel itibariyle olumlu gözükse de, takım henüz istediğim seviyede değil. Yani kısacası benim istediğim takım bu değil. Öncelikle gol yeme problemimizi çözmemiz lazım..
Orta sahada sıkıntın varsa Hector Canterosu şiddetle öneririm.Eğer Fransız istiyorsan Marsilyadaki İmbula.Canterosu 2MN Euroya alırsın.OGC Nicede benim gördüğüm orta saha sıkıntısı var.Bodmer yeterli olmuyor.
Son maçlar çok iyi.PSG maçındaki son dakika golü kötü olmuş. O maçtaki PSG ile senin dizilişin neydi?
Çıkış devam eder umarım.![]()
PSG deplasmanı çok çok kıymetli.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İmbula'yı sezon başında istemiştik fakat astronomik bir bonservis bedeli talep ettiler o yüzden şimdilik çok uzak bir ihtimal bizim için. Canteros'u a eski kariyerimde almıştım fakat memnun kalmadım . Aynı oyuncuları tekrar tekrar farklı kariyerlerde kullanmayı da sevmediğimden transferini düşünmüyorum. Aklımda bir isim vardı ve onla da çok makul bir bedelle anlaştık ilerleyen mesajlarda açıklayacağım![]()
PSG resmen zor kurtul elimizden. Maçtaki dizilişim 5-4-1'di. Oyunu ortasahaya yıkarak, alan daraltmayla birlikte rakibi faullere zorladık ve duran toptan golü bulduk. Son dakikada da adeta harakiri yaptık
Teşekkürler
Son dakika golü öyle bir koydu ki anlatamam. 1 puan iyidir belki PSG deplasmanından ama inanın ki galibiyeti haketmiştik![]()
LIGUE1
15.HAFTA
Zorlandık ama başardık..
LIGUE1
16.HAFTA
Allianz Riviera Düşmez !
LIGUE1
17.HAFTA
Mücadele, Hırs, Azim..
LIGUE1
18.HAFTA
Rahat Galibiyet..
LIGUE1
19.HAFTA
Evimizde Formumuzu Koruduk..
ILK YARI PUAN DURUMU
Spoiler: Takım Verileri
Spoiler: Oyuncu Verileri
FRANSA GÜNDEMİNDEN HABER BAŞLIKLARI
KULÜP HABERLERİ
Oyuncuların çok tecrübeli değilken bile çok başarılısın. Transferin de çok iyi. Zaten başarılı olacağın belli ama bi kaç kaliteli transferle bu süreci hızlandırabilirsin.
Liderlik hayırlı olsun![]()