Orta sahada sıkıntın varsa Hector Canterosu şiddetle öneririm.Eğer Fransız istiyorsan Marsilyadaki İmbula.Canterosu 2MN Euroya alırsın.OGC Nicede benim gördüğüm orta saha sıkıntısı var.Bodmer yeterli olmuyor.
Orta sahada sıkıntın varsa Hector Canterosu şiddetle öneririm.Eğer Fransız istiyorsan Marsilyadaki İmbula.Canterosu 2MN Euroya alırsın.OGC Nicede benim gördüğüm orta saha sıkıntısı var.Bodmer yeterli olmuyor.
İmbula'yı sezon başında istemiştik fakat astronomik bir bonservis bedeli talep ettiler o yüzden şimdilik çok uzak bir ihtimal bizim için. Canteros'u a eski kariyerimde almıştım fakat memnun kalmadım . Aynı oyuncuları tekrar tekrar farklı kariyerlerde kullanmayı da sevmediğimden transferini düşünmüyorum. Aklımda bir isim vardı ve onla da çok makul bir bedelle anlaştık ilerleyen mesajlarda açıklayacağım![]()
PSG resmen zor kurtul elimizden. Maçtaki dizilişim 5-4-1'di. Oyunu ortasahaya yıkarak, alan daraltmayla birlikte rakibi faullere zorladık ve duran toptan golü bulduk. Son dakikada da adeta harakiri yaptık
Teşekkürler
Son dakika golü öyle bir koydu ki anlatamam. 1 puan iyidir belki PSG deplasmanından ama inanın ki galibiyeti haketmiştik![]()