1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: OGC Nice | Les Aiglons | Fransız İhtilali

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Orta sahada sıkıntın varsa Hector Canterosu şiddetle öneririm.Eğer Fransız istiyorsan Marsilyadaki İmbula.Canterosu 2MN Euroya alırsın.OGC Nicede benim gördüğüm orta saha sıkıntısı var.Bodmer yeterli olmuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Orta sahada sıkıntın varsa Hector Canterosu şiddetle öneririm.Eğer Fransız istiyorsan Marsilyadaki İmbula.Canterosu 2MN Euroya alırsın.OGC Nicede benim gördüğüm orta saha sıkıntısı var.Bodmer yeterli olmuyor.
    İmbula'yı sezon başında istemiştik fakat astronomik bir bonservis bedeli talep ettiler o yüzden şimdilik çok uzak bir ihtimal bizim için. Canteros'u a eski kariyerimde almıştım fakat memnun kalmadım . Aynı oyuncuları tekrar tekrar farklı kariyerlerde kullanmayı da sevmediğimden transferini düşünmüyorum. Aklımda bir isim vardı ve onla da çok makul bir bedelle anlaştık ilerleyen mesajlarda açıklayacağım

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Son maçlar çok iyi.PSG maçındaki son dakika golü kötü olmuş. O maçtaki PSG ile senin dizilişin neydi?
    PSG resmen zor kurtul elimizden. Maçtaki dizilişim 5-4-1'di. Oyunu ortasahaya yıkarak, alan daraltmayla birlikte rakibi faullere zorladık ve duran toptan golü bulduk. Son dakikada da adeta harakiri yaptık

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Çıkış devam eder umarım.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    PSG deplasmanı çok çok kıymetli.
    Son dakika golü öyle bir koydu ki anlatamam. 1 puan iyidir belki PSG deplasmanından ama inanın ki galibiyeti haketmiştik

Mesaj Yetkileri