Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır.

23 57.50%
  • Berabere sonuçlanır.

9 22.50%
  • Beşiktaş kazanır.

8 20.00%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 277 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 22. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Galatasaray - Beşiktaş | STSL 22. Hafta

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

GS aklında Chelsea maçı vardır.BJK maçı alırsa şaşırmam

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

guzel guzel kardes payi yapsinlar bence, iki takima da yaramasin

besiktasi bir adim onde goruyorum bu mac icin. cok daha hazir durumdalar. malum galatasarayin da chelsea maci var. akillar sampiyonlar liginde. tahminim besiktas yenilmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Chelsea'yi elememiz %30 ihtimal ancak Beşiktaş'ı yenersek puan farkını korumuş olacağız. Bence Beşiktaş maçı Chelsea maçından daha önemli. Evimizde de çok hırslı oynadığımızı varsayarsak kazanacağımızı düşünüyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her derbide yazdığım şeyi yazacağım, maça gölge düşmesin kâfi. Onun dışında kim yenerse yensin. Gollü bir maç bekliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Görkem'e katılmakla birlikte bu maçı kaybetmeyeceğimize inanıyorum, her şey yolunda giderse.

Sağ bekte Dany mi, Serdar mı, Atiba mı oynayacak; orta sahada Jones iyileştiği için direkt 11'e girebilecek mi, yoksa aynı üçlüyle mi devam edeceğiz; Ersan cezalı olduğu için stoper ikilimiz kim olacak, bunların hepsi birer soru işareti. Bu konuda Bilic'e sabır diliyorum.

Umarım, 90 dakikanın sonunda sıralamadaki yerimizi korumuş oluruz. Başarılar Beşiktaş!!!

Nesil
    2007

İç saha avantajımız olsa da hafta içi olan Chelsea maçı ve Beşiktaş'ın son haftalardaki formu problem olacaktır. İnşallah kazanırız ama zor maç.

Bu arada Dany içinde bir temennide bulunayım; inşallah oynamaz. Şimdi oynar, bir hata yapar ki hata yapmaya son derece müsait bir oyuncu; neler söyleneceğini biliyoruz. Aynı şekilde hırs yapıp hayatının maçını oynasa da bu sefer bizimkiler kızar.

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Bu maçtan sonra çöküş gelecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Görkem'e katılmakla birlikte bu maçı kaybetmeyeceğimize inanıyorum, her şey yolunda giderse.

Sağ bekte Dany mi, Serdar mı, Atiba mı oynayacak; orta sahada Jones iyileştiği için direkt 11'e girebilecek mi, yoksa aynı üçlüyle mi devam edeceğiz; Ersan cezalı olduğu için stoper ikilimiz kim olacak, bunların hepsi birer soru işareti. Bu konuda Bilic'e sabır diliyorum.

Umarım, 90 dakikanın sonunda sıralamadaki yerimizi korumuş oluruz. Başarılar Beşiktaş!!!
    Ersan cezali oldugu için stoper ikilimiz Pedro ve Dany olur. Jones oynarsa, Atiba sag bek oynar. Orta sahada Fernandes ve Veli oynayip sag bek Atiba'da olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Maçta olacağım. Umarım çok güzel bi oyunla kazanırız. Güzel bi hava yakalarız Chelsea maçı öncesi. Tribün hiç susmayacak skor ne olursa olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

oyuncuların kafası chelsea maçında olmadığı , maça konsantre olduğumuz sürece beşiktaşı çok rahat yeneriz , umarım kafalarını maça verirler

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İdeal kadrosuyla çıkarsa -ki çıkmalı bence- Galatasaray'ı favori görüyorum bu maçta. Çok kritik maç olacak , bir o kadar da zevkli olmasını bekliyorum

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bu arada Dany içinde bir temennide bulunayım; inşallah oynamaz. Şimdi oynar, bir hata yapar ki hata yapmaya son derece müsait bir oyuncu; neler söyleneceğini biliyoruz.
    Bu konuda katılıyorum , umarım olmaz. Beşiktaş'ın mağdur edebiyatından gerçekten sıkıldım (Tartışma olmasın lütfen ben sadece böyle şeyleri sevmediğim için söyledim yoksa BJK haklı veya haksız bu konuda yorumum yok)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

evimizde farkli oynuyoruz baskili oynuyoruz ilk 45 dakikada isi bitirdik bitirdik bitiremezsek 2. yari zor olur bizim icin skor tahminim 2-0 yada 2-1.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben yine klasik sonuçları yazayım ve yine haklı çıktığımı göreyim:
    Beşiktaş Fenerbahçe'yi yener.
    Fenerbahçe Galatasaray'ı yener.
    Galatasaray Beşiktaş'ı yener.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son haftalarda yükselen bir form grafiğimiz var. Galatasaray da Antalya maçını saymazsak iyi bir grafik yakaladı sayılır. Saha ve seyirci avantajını göz önünde bulundurursak Galatasaray bir adım öne çıkıyor ancak 3 gün sonra oynanacak Chelsea maçı gerçeği de var. Her ne kadar "her maça tek tek bakıyoruz" dense de bu bir klişeden ibaret bence. Fatih Terim olsa idi belki bu kadar rahat konuşamazdım ama Mancini kesinlikle ve kesinlikle O'nun gibi bir mentör değil. Bu açıdan da biz öne çıkıyoruz denebilir.

Her ne olursa olsun maçtan sonra sadece skoru ve oynanan oyunu konuşalım burada.

Yüksekten uç Karakartal.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray'ın artıları:
    • Kendi sahasında oynaması ve ligin iç sahada yenilmeyen 2 takımından biri olması.
    • Mancini döneminde ligde iç sahadaki tüm maçları kazanmış olması.
    • İç sahada (ve toplamda) ligin en az gol yiyen takımı olması.
    • Mancini'nin işler yolunda gitmediğinde oyunu iyi okuyup kenardan doğru zamanda doğru taktiksel hamleleri ve oyuncu değişikliklerini yapması.
    • Gol veya asist ile skoru değiştirebilecek daha çok sayıda oyuncusu olması (Sneijder, Drogba, Burak, Selçuk, Eboue, Telles, Melo, Umut, Emre, Hajrovic hatta Veysel)
    • Antalya maçındaki puan kaybından dolayı maçın öneminin daha fazla ortaya çıkması.
    • Daha fazla tecrübeli oyuncuya sahip olması. Bu sayede kriz anlarında takımın fazla panik yapmaması.

Galatasaray'ın eksileri:
    • Chelsea maçından dolayı konsantrasyon eksikliği ihtimali.
    • Mancini'nin ateşleyici bir yapısının olmaması.
    • Drogba-Tugay Kerimoğlu krizinin, Bülent Tulun'a saldırının ve Semih'in sözleşmeden dolayı mutsuz olduğuyla ilgili iddiaların takım içinde huzursuzluk yaratması.
    • Maç kaybedilirse şampiyonluğa büyük oranda havlu atılacak olmasının getirebileceği stres.

Beşiktaş'ın artıları:
    • Son haftalardaki form grafikleri ve bundan kaynaklanan yüksek moral durumu.
    • Bilic'in takımı ateşleyebilecek bir hoca olması.
    • Dany'nin (oynarsa) maça ekstra motivasyonla çıkacak olması.
    • Taraftarlarıyla daha iyi bütünleşmesi.
    • Daha mücadeleci bir orta sahası olması (Veli, Necip, Atiba hatta Olcay).
    • Ligin deplasmanda en çok puan toplayan ve en çok gol atan takımı olmaları.
    • Takım içi arkadaşlığın rakipten daha üst seviyede olması.

Beşiktaş'ın eksileri:
    • Bilic'in oyun içinde zaman zaman yanlış oyuncu ve taktiksel değişiklikler yapması ya da zamanında müdahale yapamaması ve maçın heyecanına kendini fazla kaptırması.
    • Savunmada Dany'nin her an hata yapabilme potansiyeli ve Pedro Franco'nun Drogba karşısında fiziksel açıdan zayıf kalabilecek olması.
    • Skora etki edebilecek daha az sayıda silahı olması (Fernandes, Almeida, Oğuzhan, Olcay, Gökhan ve belki birde Ramon)
    • Deplasmanda oynayacak olmaları (deplasmandaki başarılarına karşın rakip de ligin iç sahada en başarılı takımlarından biri sonuçta).
    • Fernandes ve/veya Oğuzhan günlerinde olmadığında başka alternatifleri olmadığından yaratıcılık sıkıntısı çekmeleri.
    • Daha tecrübesiz oyunculardan kurulu olmaları ve takıma ağabeylik yapacak pek oyuncuları olmaması.

Ayrıca iki takım için de kötü haber: maçın hakeminin Cüneyt Çakır olması. "Kırmızı kart olur"a varınızı yoğunuzu basabilirsiniz

Normalde bu maçtan çekiniyordum ama Antalya maç konusuna da yazdığım gibi; o maçta puan kaybettiğimiz için bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. İnşallah yanılmam.
    Last edited by Walter Sakana : 20.Şubat.2014 at 04:51
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Ayrıca iki takım için de kötü haber: maçın hakeminin Cüneyt Çakır olması. "Kırmızı kart olur"a varınızı yoğunuzu basabilirsiniz
    kirmizi kart degil de penalti olur daha yuksek oranli gibi, kacari yok bence

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ya bence orta sahadaki dinamo (Veli Atiba) bozulmadığı taktirde GS'nin güçlü orta sahasını engelleyebiliriz.
    Sağ bek büyük sıkıntı ama büyük ihtimal Serdar başlar , kötü oynarsa Atiba oraya geçer yerine Fernandes veya Jones girer diye tahmin ediyorum.
    Umarım bu sefer sadece derbiyi konuşuruz , hakemi değil

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçın kilit adamı Galatasaray açısından Drogba olacak. Büyük maçlarda gösterdiği performansı yine gösterirse maçı alırız. Ama yine vurdumduymaz oynarsa sıkıntı büyük.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by omersal View Post
    İdeal kadrosuyla çıkarsa -ki çıkmalı bence- Galatasaray'ı favori görüyorum bu maçta. Çok kritik maç olacak , bir o kadar da zevkli olmasını bekliyorum

Bu konuda katılıyorum , umarım olmaz. Beşiktaş'ın mağdur edebiyatından gerçekten sıkıldım (Tartışma olmasın lütfen ben sadece böyle şeyleri sevmediğim için söyledim yoksa BJK haklı veya haksız bu konuda yorumum yok)

Tartışma olmasın diyorsun ama lafı sokmaktan da geri kalmıyorsun. G.Saray'ın da üçkağıtçılık yaparak hala masum görünmesinden ben sıkıldım ( Tartışma olmasın lütfen ben sadece böyle şeyleri sevmediğim için söyledim yoksa GS haklı veya haksız bu konuda yorumum yok)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Ya bence orta sahadaki dinamo (Veli Atiba) bozulmadığı taktirde GS'nin güçlü orta sahasını engelleyebiliriz.
    Sağ bek büyük sıkıntı ama büyük ihtimal Serdar başlar , kötü oynarsa Atiba oraya geçer yerine Fernandes veya Jones girer diye tahmin ediyorum.
    Umarım bu sefer sadece derbiyi konuşuruz , hakemi değil
    Galatasaray'ın en güçlü bölgesi sol kanadı. Alex ve Sneijder müthiş bir dinamizm getirdi o bölgeye. Bilic bence bunun kararsızlığını yaşıyordur, Atiba'yı sağbekte mi orta sahada mı oynatsam diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kesin bir dille söyleyebilirim ki maç berabere başlayacak. Büyük ihtimalle daha çok gol atan kazanır. İki tarafında gol bulaması durumunda maç berabere biter bu yüzden ortada bir maç diye düşünüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Kesin bir dille söyleyebilirim ki maç berabere başlayacak. Büyük ihtimalle daha çok gol atan kazanır. İki tarafında gol bulaması durumunda maç berabere biter bu yüzden ortada bir maç diye düşünüyorum.
    kale çizgisini geçen topta gol oluyodu sanırım

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu tür maçlarda bambaşka oynayan Eboue mutlaka ilk 11 başlamalı bence. Sabri formayı haketti, hakkı da verildi geçtiğimiz haftalarda ama artık yeter. Bu maçın şakası yok.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006

Beşiktaş iki derbi deplasman maçında da bir şekilde puan aldı. O yüzden kolay kolay pes edeceğini sanmıyorum. Ama Galatasaray ağır basıyor. Gönlüm beraberlikten yana

Nesil
    2007
    Yer
    ist

galatasarayın maça baskılı başlayıp istediği skoru ilk yarıdan alacağını, ikinci yarıyı rölantide geçireceğini düşünüyorum. skor tahminim 2-0.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tartışma olmasın diyorsun ama lafı sokmaktan da geri kalmıyorsun. G.Saray'ın da üçkağıtçılık yaparak hala masum görünmesinden ben sıkıldım ( Tartışma olmasın lütfen ben sadece böyle şeyleri sevmediğim için söyledim yoksa GS haklı veya haksız bu konuda yorumum yok)
    Haha Abi yanlış anladın sadece futbolda böyle ortam gerici şeyleri sevmiyorum ben. Bir nevi dostluk kazansın diyenlerin tarafındayım. Kimin haklı olduğu çok umurumda değil sadece tartışmalar çıkmasın benim istediğim o. Zaten üç büyüklerden desteklediğim takım da yok

Vurduğun gol olsun Beşiktaş'ım, gerisi önemli değil.

İçerde bambaşka top oynuyoruz.İlk 20 dakikada gol bulup kazanacağımızı düşünüyorum.Derbi maçları her zaman çok zor olur ama ben net bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maç sonunda hakemin değil de oynanan güzel futbolun ve centilmenliğin konuşulduğu bir maç olur inşallah. Hakedenin kazanası dileğiyle.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri