Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır.

23 57.50%
  • Berabere sonuçlanır.

9 22.50%
  • Beşiktaş kazanır.

8 20.00%
1 ile 30 arası toplam 277 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 22. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Görkem'e katılmakla birlikte bu maçı kaybetmeyeceğimize inanıyorum, her şey yolunda giderse.

Sağ bekte Dany mi, Serdar mı, Atiba mı oynayacak; orta sahada Jones iyileştiği için direkt 11'e girebilecek mi, yoksa aynı üçlüyle mi devam edeceğiz; Ersan cezalı olduğu için stoper ikilimiz kim olacak, bunların hepsi birer soru işareti. Bu konuda Bilic'e sabır diliyorum.

Umarım, 90 dakikanın sonunda sıralamadaki yerimizi korumuş oluruz. Başarılar Beşiktaş!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Görkem'e katılmakla birlikte bu maçı kaybetmeyeceğimize inanıyorum, her şey yolunda giderse.

Sağ bekte Dany mi, Serdar mı, Atiba mı oynayacak; orta sahada Jones iyileştiği için direkt 11'e girebilecek mi, yoksa aynı üçlüyle mi devam edeceğiz; Ersan cezalı olduğu için stoper ikilimiz kim olacak, bunların hepsi birer soru işareti. Bu konuda Bilic'e sabır diliyorum.

Umarım, 90 dakikanın sonunda sıralamadaki yerimizi korumuş oluruz. Başarılar Beşiktaş!!!
    Ersan cezali oldugu için stoper ikilimiz Pedro ve Dany olur. Jones oynarsa, Atiba sag bek oynar. Orta sahada Fernandes ve Veli oynayip sag bek Atiba'da olabilir.

Mesaj Yetkileri