Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 52 arası toplam 52 sonuç

Konu: Online Fm Nasıl Oynanır?

Quote Originally Posted by ersinaksam
    Ya arkadaşlar biz öyle saçma bir sorunla karşılaştık ki...
    Biz üç arkadaş üç farklı bilgisayardan hamachi ile çok güzel oynuyorduk, sonra malum dünya kupası başlayınca hem maçı izleyelim hem de oynayalım diye aynı bilgisayarda oynadık 1 gün, save ettik çıktık. Sonra normalde server olan arkadaşımız oyunu açınca üç oyuncu da "Playing" olarak görünmeye başladık. Normalde ikisinin yanında "Not connected" yazıyordu. Ve artık oyuna bağlanamıyoruz, ancak "new player"dan oyuncu ekleyebiliyoruz. Eğer bunu nasıl çözebileceğimizi bilen biri varsa kırk yıl kölesi olmaya razıyız.
    Bilen kişi acele ederse çok seviniriz...
    Arkadaşım aynı sorun bizde de oldu şu şekilde üstesinden geldik;

Server harcindeki biri oyuna girsin new manager dan başka bir takım alsın o şekilde kaydetsin tekrar giridğinizde bütün takımları sahipsiz bulacaksınız istediğiniz takımları alırsınız sonradan aldığınız takımıda birisi alıp o menejeri emekli eder.

saol işime yaradı

saolun boylece ogrenmis olduk.artık int cafelerde arklarla call of duty yerine fm 2006 kapısıcaz

online oynamak için oyuna tekrar baştanmı başlamak lazım.... yani ben şu an oynuyorum ve bi kaç yıol ilerledim bu halde online oynayabilirmiyim??

Nesil
    2006
    Yer
    İST

online fm 2006 oynamak isteyenler msn adresini buraya yazsın

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

Sağol iori.Bende online fm oynamak çok istiyorum.

ya arkadaşlar bende bir masaüstü ve bir laptop pc var ve internet olmadan bu iki bilgisayardan birlikte fm 2005 oynamak istiyoruz ne yapmamız lazım yardımcı olursanız sevinirim

Quote Originally Posted by hasanyigitcolak
    ya arkadaşlar bende bir masaüstü ve bir laptop pc var ve internet olmadan bu iki bilgisayardan birlikte fm 2005 oynamak istiyoruz ne yapmamız lazım yardımcı olursanız sevinirim
    benim bildigim bilgisayarlar arası ag baglantısı olusturmanız lazım...int cafelerde oldugu gibi pc ler birbirine kablolarla baglı...ama ben hic denemedim benimkisi sadece bi oneri

iori tşk sana borc biliris

online oynayan varmı bence hamachi daha iiii oyun versiyonum 6.2 [email protected]

asdfghj Misafir

eğer oynamak isteyen varsa ben hazırım. msnim [email protected]

[email protected] 6.0.3 var

kota çok gidiyor mu?int. 3gb le sınırlı bununla ayda kaç saat oynanır?

14. Default Herkese kolay gelsin

Ya arkadaslar benim iki sorunum war 1-bu hamachiyi calistirdigimda nick name secin falan diyor ben seciyorum fakat onaylamıyor istediginiz name secilebilir diyo sonrada ingilizce bi yazi cikiyor hata veriyor baglanirken offline olup duruyor bunu nasil cozebilirim acaba 2.sorunum ise kotaya nerden bakiliyor bunu bilmiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim iyi gunler

15. Default

paylaşım için sağol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamachi mi ?
    saol

sağol iori

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Exclamation

Quote Originally Posted by robben.16
    kota çok gidiyor mu?int. 3gb le sınırlı bununla ayda kaç saat oynanır?
    şu kota sorularını bir bilen yokmu çok önemli bu konu

biliyordum ama emeğine sağlık

Arkadaşlar Yaf Kafayı Yicem Bende Fm 2006 var ama ingilizce nerden Türkçe yapıcam bana yardımcı olursanız sevirinirm...

sexybabybiz isim sifre ise 313131 girin online 2006 oynayalim (fm)

Şu anda arkadaşlarla 7kişi oynuyoruz inanın 2 gün boyunca bilgisayar başından kalkamadık ilk sezon bitti milan olan ben 1. oldum juve 2. inter 3.... şamp liginde yarı finalde gittim malesef

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri