Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Online Fm Nasıl Oynanır?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Default Online Fm Nasıl Oynanır?

İlgili dökümanı okumak için tıklayınız.

saol iori..

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

sizce hamachimi daha sağlıklı yoksa direk ip mi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Hamachi sadece host sorunu ortadan kaldırıyor. Bağlantının sağlamlığı konusunda hamachi'nin, normal oyuna göre bir dezavantajını görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok sağol

bı sey soracam tam bu konu hakkımda bılgım yok bu turnuvada olmak ıcın fm oyunu yuklemek gerek diilmı yardımcı olursanız cok sevınırım

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

oyunun pcnde yüklü olması gerekir kardeşim

ya bir sorum olacak peki oyunu oynarken benim int kotalı kotayı yiyor mu????

Limitliyse kotan işler...

Quote Originally Posted by mustafagungor
    Limitliyse kotan işler...
    eyvallah cevap için saolasın

Ya arkadaşlar biz öyle saçma bir sorunla karşılaştık ki...
    Biz üç arkadaş üç farklı bilgisayardan hamachi ile çok güzel oynuyorduk, sonra malum dünya kupası başlayınca hem maçı izleyelim hem de oynayalım diye aynı bilgisayarda oynadık 1 gün, save ettik çıktık. Sonra normalde server olan arkadaşımız oyunu açınca üç oyuncu da "Playing" olarak görünmeye başladık. Normalde ikisinin yanında "Not connected" yazıyordu. Ve artık oyuna bağlanamıyoruz, ancak "new player"dan oyuncu ekleyebiliyoruz. Eğer bunu nasıl çözebileceğimizi bilen biri varsa kırk yıl kölesi olmaya razıyız.
    Bilen kişi acele ederse çok seviniriz...

kendimi sizin yerinize koydum we hemen yazıyım dedim.. not connected a tıkla soru gelicek ona ewt de we oyna örnek. server sensin we milan sın sen oyunu actın ark ın inter oda kendi bilgisayarından oyunu accak we inter in karsısındaki not connected a tıklıcak cıkan soruya yes dicek.. bu kadar benim netimi babam kesti artık ne online fm yapabiliom nede nete girebiliom o yüzden eger yapamazsanda baska bi arkadas yardımcı olur ben bi daha tee ne zaman girerim kim bilir.. ii oyunlar

13. Default

benim bi sorunum var lütfen cevap verin be şimdi kendi bilgisayarımdaki fm oyununa bi kaç yama eklesem(skin,yüz paketi,türkçeleştirme) ve online oynıyacağım arkadaşlarımda bu yamalar olmasa oyunda problem yaşarmıyıs.lütfen acele cevap

Post olmadı...

ya arkadaşlar hamachiyi çalıştıramadım..... nasıl olucak yardım eder misiniz..?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yigit92
    ya arkadaşlar hamachiyi çalıştıramadım..... nasıl olucak yardım eder misiniz..?
    Hamachi'nin nesini çalıştıramadın

Post hamachi

çözümleniyor diyo... sonra tekrar bağlanıyor diyor....

Thumbs down

Teşekkürler

Hamachi programı ile diğer oyunlarda online oynanıyor :

18. Default

ya ben hamachiyi açtımda IP numaralrını nereye yazacağız

Quote Originally Posted by LaZz_61
    ya ben hamachiyi açtımda IP numaralrını nereye yazacağız
    İp falan yazmıycan ağ kurucan şifreliycen ağ adı ve şifreyi oynayacağın arkadaşına vericen sana bağlanıcak olay bundan ibaret...

beyler bu hamachi yi yüklerken devam ve yüklemeyi durdur diye bişey cıkıyor ve logo mogo falan microsoft ve windows bişeyler yazıyo hemen zarar görebilir veya daha sonra görebili diyor ne yapcam yüklesem bişey olur mu herkes yüklemiş gerci ama ???????????

Quote Originally Posted by bengi1914
    beyler bu hamachi yi yüklerken devam ve yüklemeyi durdur diye bişey cıkıyor ve logo mogo falan microsoft ve windows bişeyler yazıyo hemen zarar görebilir veya daha sonra görebili diyor ne yapcam yüklesem bişey olur mu herkes yüklemiş gerci ama ???????????
    kardeş hamachi kurulurken network interface adında driver kuruyor bunları kurmaz isen hamachiyi kuramassın.

Eyvallah kardeş

beyler hamachi ile oynamak isteyenler ağ adı ve şifrelerini yazsında oynuyalım şöyle bi güzel bişey

eyvallah kardeş elerine saglık

paylasım icin sgll

eyvallah iron

27. Default

Football Manager 2006 bir türlü bulamadım.nereden yükleyebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by PSiKoPaTH_oPE
    benim bi sorunum var lütfen cevap verin be şimdi kendi bilgisayarımdaki fm oyununa bi kaç yama eklesem(skin,yüz paketi,türkçeleştirme) ve online oynıyacağım arkadaşlarımda bu yamalar olmasa oyunda problem yaşarmıyıs.lütfen acele cevap
    ya Hakkatten Arkadaşlar Bişey Olur mu????

Arkadaşlar hamachi veya direkt ip ile fm oynarsam kotadan ne kadar götürür?
    Yaklaşık olarak ne kadar gider bilgisi olan yardım ederse sevinirim...

arkadaslar programı kurduk .. ama 2006 da multiplayer die bi bölüm yok

new game yaparak mı ? giriyorz?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri