Sayfa 400 / 447 İlkİlk ... 300350390398399400401402410 ... SonSon
11,971 ile 12,000 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Beşiktaş ve Antalyaspor da karşı çıkıyor diye biliyorum.Antalyaspor başkanı A haberde bir programda kuralın değişmesine karşı olduklarını söylemişti.
    Önder Özen de önümüzde ki sene kural değişikliğini kabul etmeyeceklerini söylemişti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Raporun sadece bir kısmını yayınlayarak -her zaman ki gibi- algıyı değiştirmeye çalışan Fenerbahçe yönetimine cevap gelmiş TFF'den.

16 Şubat 2014 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş.-Kasımpaşa A.Ş. karşılaşmasında Fenerbahçe A.Ş., Üst Klasman Temsilcisi Raporu'nun "II" bölümünde yer alan "Organizasyon"dan dolayı değil "I-B" bölümünde 551 koduyla yer alan "Seyirci Olayları" nedeniyle sevk edilmiş olup, disiplin sevk dosyasının tamamını görülen lüzum üzerine kamuoyunun bilgisine sunarız.

http://www.tff.org/Resources/TFF/Aut...f443a1df59.pdf

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=20074

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fenerbahce durmadan kamaoyunu ve ozellikle taraftarlini manipüle ediyor yalan dolan seylerle bakalim nereye kadar devam edicekler..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

zaten sitem edilen konu o degil ki, malum tezaruhatin notlara gecirilmesiydi. herkes neden ceza verildigini zaten biliyor. boyle bir seyin olmasi kabul edilemez bence. raporda dahi gecmesi utanc verici, kastedilen oydu. tabi isin aslini bilmeyenler icin dedigin gecerli, cunku herkes detayi bilmeyebilir. o acidan da bakmak mumkun. kendi adima tff yetkililerinin haddini astigini dusunuyorum bu konuda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

abi ceza sana gore kufurden ama sosyal sitelerdeki cogu fenerbahceli yanlis biliyor Mustafa Kemal'in Askerleriyiz diye bagirdik cezayi ondan yedik diye biliyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ohoo siz işi yanlış anlamışsınız. Genel olarak sitem edilen şey; Mustafa Kemal'in Askerleriyiz neden o raporlara yazılır ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

zaten ben de ayni seyi soyluyorum, bu konuda hemfikiriz ama tutanaga gecilmesi dogru mudur senin icin bu tezaruhatin. ben daha cok onu vurguladim, bence utanc verici. buna da ses cikarmayacaksak neye cikaricaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Atatürk'le ilgili bölüm hakkında yorumda bile bulunmak istemiyorum asıl ceza yedigimiz yere gelirsek 500 kişi Hırsız Tayyip Erdogan diye bagırmıs ve bu bir ceza sebebi.Yahu böyle sacma birşey olabilir mi 500 kisiden bahsediyoruz demek ki duyulsa 1 kisi bile küfretse ceza verecekler hakikaten inanılmaz bir olay.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

o tabiki buyuk bir ayip yazilmasi basli basina bir hata ama ceza o yuzden degil anlatilmak istenilen o

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post

Geçen hafta da 2 asist yapmış.

Bu hafta da 1 gol 1 asist. Çok formda. İnşallah böyle devam eder.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Default Fenerbahçe Sohbet Alanı

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Geçen hafta da 2 asist yapmış.

Bu hafta da 1 gol 1 asist. Çok formda. İnşallah böyle devam eder.

Salih te geçen sene çok iyiydi ama oynatılmıyor, Recep te aynı kaderi paylaşır bence.

Bu arada ceza olayı kabak tadı vermeye başladı. Bizimkiler nereden saldıracaklarını şaşırdılar, zaten federasyonun son açıklaması da kapak niteliğindeydi artık bu işi uzatmamak lazım.

Asıl tartışılması gereken neden bu kadar kolay ceza veriliyor ve neden sezon ortasında talimat değişti.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mevcut ceza talimatiyla ligin seyircili oynanmasi ihtimali ortadan kalkacak. artik cezali oldugumuz maclar degil, seyircili oynadigimiz maclarin sayisi akilda kalacak. 4 yada 5. cezadan sonra her ihlalde 2 mac ceza gelecekmis. kadinlarimiz yasadi valla. kufur aliskanliginimizi stadlarla cozumlemeye calisarak buyuk bir adim atmis tff

salih meselesini abartiyorsunuz bence, formayi ersun hoca degil kendisi alicak. butun faturayi hocaya kesiyorsunuz. salih sure aldigi dakikalarda kendini ispatladigi zaman zaten vazgecilmesi olucaktir. ben de oynamasini istiyorum ama belli ki yetersiz kaliyor. sistem icinde ariza cikariyor. belki baska bir hocanin sisteminde key oyuncu olucak ama mevcut duzende oyununu daha cok gelistirmesi gerek. salihi ben alex tipinde goruyorum, ortasaha vasiflarini da gelistirirse bu takimda rahat oynar. ama sadece 10 numara vasfiyla eksik kaliyor. ancak skor lazim oldugunda oyuna alinabilecek alternatif konumunda suan. daum olsa mesela su anda banko forvet arkasi oynardi simdi. ben olsam ben de oyle yapardim. yani ya ersun hoca salih icin sistem degistirecek ya da ayni sekilde devam edip salihin ideal bir MC olmasini bekleyecez.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 02.Mart.2014 at 18:00

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

@TeNaciOUS MidFieLdeR

Eğer Cristian ve Meireles'e verilen şansın 1/4'ü bile Salih'e de verilmiş olsaydı dediklerine katılırdım. Ama sene başından beri sayısız fırsat elde eden ve bunların hiçbirini kullanamayan bu oyuncular varken Salih hiç şans bulamıyorsa formayı kendi alacak tabirine katılmıyorum. Mesela Volkan formayı kendisi mi alıyor? 3 senedir yediği hatalı gol sayısı 20'yi geçmiştir, hatta bize doğrudan kaybettirdiği maçlar bile sayılamayacak kadar fazla. Ama nedense Mert Volkan sakat veya cezalı olmadığı sürece forma alamıyor, oynadığı zamanlarda tatmin edici performans göstermesine rağmen. Ligde en favori olduğumuz maçlarda bile Salih'i 11'de başlatmadı, puan farkı da bayağı bi vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by himone View Post
    @TeNaciOUS MidFieLdeR

Eğer Cristian ve Meireles'e verilen şansın 1/4'ü bile Salih'e de verilmiş olsaydı dediklerine katılırdım. Ama sene başından beri sayısız fırsat elde eden ve bunların hiçbirini kullanamayan bu oyuncular varken Salih hiç şans bulamıyorsa formayı kendi alacak tabirine katılmıyorum. Mesela Volkan formayı kendisi mi alıyor? 3 senedir yediği hatalı gol sayısı 20'yi geçmiştir, hatta bize doğrudan kaybettirdiği maçlar bile sayılamayacak kadar fazla. Ama nedense Mert Volkan sakat veya cezalı olmadığı sürece forma alamıyor, oynadığı zamanlarda tatmin edici performans göstermesine rağmen. Ligde en favori olduğumuz maçlarda bile Salih'i 11'de başlatmadı, puan farkı da bayağı bi vardı.
    o zaman ersun hoca kasti salihin kariyerini bitirmek istiyor, baska aciklamasi yok. baska bir yorum getiremiyorum yani. haftanin 7 gunu yaninda olan kisi kendisi, ilk 11 oynamasi gerektigi halde oynatmiyorsa ya kor olmali ya da art niyetli.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    o zaman ersun hoca kasti salihin kariyerini bitirmek istiyor, baska aciklamasi yok. baska bir yorum getiremiyorum yani. haftanin 7 gunu yaninda olan kisi kendisi, ilk 11 oynamasi gerektigi halde oynatmiyorsa ya kor olmali ya da art niyetli.
    O kadar da ileri gitmiyoruz tabiki. Ama Cristian'ın da haftanın 7 günü yanında ama oynatıyor. Kuyt'ın da haftanın 7 günü yanında oynatıyor, Volkan'ın da haftanın 7 günü yanında oynatıyor. Salih oynasaydı takıma Alves'in verdiği zarardan veya Volkan'ın verdiği zarardan daha fazlasını verir miydi? Bu ikili son zamanlarda yediğimiz gollerin %80'inde direk hatalılar. Sırf isimleri var diye oynuyorlar, Salih oynasa bunlar kadar hata yapar mıydı sence? Veya yapsa çok şey mi kaybederdik. O çok övülen Mehmet Topal bile son zamanlarda aşırı pozisyon hatası yapıyor ve pozisyon veriyoruz. Açıkçası ben Salih ilk 11'de 2-3 maç başlayıp kötü oynamadığı sürece oynamamasının kesinlikle formuyla alakalı olduğuna inanmam. Bence sebebi korkudan başka bir şey değildir. Kasıtlı olmasa da Salih'in kariyerine ciddi zarar verdiği ortada.

Nesil
    2006

İyi ki Aziz Yıldırım bize başkan belki futbol için çok kızıyoruz; ama şu son olaylardan sonra iyi ki başkan.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Neden oynatsın ki, adamın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve şampiyon olunmazsa muhtemelen sözleşmesi yenilenmeyecek. O yüzden en garanti oyuncularla sahaya çıkıp sonuç almak istiyor, şampiyon olunursa sezon sonu sözleşme önerilip takımda kalması sağlanacak. Eğer takımda kalırsa da o zaman Salih'i oynatabilir. Şahsen ben böyle düşünüyorum oynatılmaması konusunda.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yok yahu 4-0 öne geçtiğimiz maçta bile salih in yerine gitti selçuk u soktu oyuna ne 11 başlatması

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Salih yetersiz bir oyuncu değil, tam tersine çok yetenekli bir oyuncu. Meireles'den çok daha fazla katkı sağlar o bölgede sürekli oynarsa. Ama dediğim gibi ben böyle düşünüyorum. Şuan Ersun Yanal'ın tek görevi takımı şampiyon yapmak ve sözleşme imzalayarak takımda kalmak. 4-0'dan sonra Selçuk'u oyuna aldıysa o skoru muhafaza etmek içindir bence. Ha eğer ben teknik direktör olsaydım 4-0'dan sonra Salih'i alırdım ki çocuk o rahatlıkla oynasın nasıl olsa takım yeniyor. Ama her teknik direktör aynı şeyi düşünmeyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye'de takım yönetiyorsanız üstüne bir de genç oyuncuyla oynamak istiyorsanız, göreviniz diğerlerinden daha zordur.

Gösteriş seven bir ülkede, yabancı futbolculara milyon dolarlar,eurolar verilen bir ülkede görev yapıyorsanız daha da zordur.

Genç futbolcuyu sahaya sürmek, yönetim ve taraftar güveni ister. 1 yıllık sözleşme ile yönetim güveni olmaz. Efsane dediğimiz Alex'e bile penaltı kaçırınca küfürler saydırıp sepetleyen taraftar ile olmaz.

Bence gayet açıklayıcı oldu Salih'in neden oynamadığına bu söylediklerim. Uzamaması gereken bir konu.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Eğer bir teknik direktör 10 puan öndeyken bile güven sahibi olamayacaksa, kendi sahasında lig sonuncusuyla oynarken bile güven sahibi olamayacaksa o takımın başında durmayı hakketmiyordur. Sözleşmesine, başkanına ve camiasına bakmaksızın bu durum böyledir.

Şampiyonluk gelsin veya gelmesin Ersun Yanal'ın sözleşmesinin yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum ama sahada gördüğümüz şeyleri de görmezden gelemeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

10 puan öndeyken bile tefe koyarsan teknik direktörünü, o da en garanti 11 hangisiyse onunla çıkar sahaya.

4 yıllık daum tecrübesi yaşadık biz, 1-0'ları çok iyi biliyoruz yani. Böyle taraftara böyle oyun böyle 11.

Salih'in içerdeki Antalya maçını da hatırlıyorum, gol yedirdikten sonra tüm stadın yuhaladığını da.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Madem taraftar yuhalar korkusuyla oynatılmayacak gönderilsin niye takımda tutuluyor. Eğer birileri yuhalayacak korkusuyla yaşayacaksak bu ülkede futbol oynanmaması lazım en başında. Selçuk Şahin 10 yıldır yuhalanıyor ama hala takımda ve oyuna giriyor. Ersun Yanal herkese inat Salih'e forma vereceğine onu yedek kulübesine hapsederek bu sisteme çanak tutmasın o zaman. Göndersinler Salih'i hepimiz kurtulalım. Ben yedek kulübesinde Salih gibi bir yetenek köreltilirken sahada Cristian, Meireles ve onlar gibi ruhsuz ve kaçak dövüşen veya yetenek fukarası adamları görmeyi istemiyorum. Ve bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu ülkede kimler yuhalanmadı ki? Tabii teknik direktörde biraz cesarette olacak oyuncusuna güvenerek tekrar sahaya çıkacak. Mesela Fatih Terim bunu çok iyi yapıyor bu ülkede. Zaten kendi de cesaretli bir hoca, oyuncularına da bunu aşılıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bu tür oyuncuların gelişimi için kupa maçlarının olmaması çok kötü oluyor.

Tabi biraz da takım planlaması ve doğru yerde doğru zamanda olmak da önemli. Şu an Salih bizde olsa sıkça fırsat bulurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Salih bu sezon oynadığı futbol ile kadroya girmeyi hak etmiyor.

Güçlendiğinde ki umuyorum bir sonraki sezon bu olacak, Salih zaten formasını kimseye vermeyecektir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Salih keşke bu sezon bir Avrupa takımında mesala Salzburg gibi kirada oynasaydı. Hem farklı kültür kapacaktı hem daha fazla forma şansı bulacaktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten Salih biraz daha oynamazsa ben yeteneklerinin köreleceğini düşünüyorum. Onunda sonu Mehmet Topuz gibi bir Süper Lig topçusu olacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Salih konusunda evet yetenekli, yaratıcı oyuncusu ama fiziksel gücü yetersiz. Diğer yandan Baroni ve Meireles'ten den çok daha iyi bana göre. orta sahada alper'in yerine Salih başlayabilir, alper kanatta sow, emenike ve kuyt'tan daha verimli olur..

Mesaj Yetkileri