Sayfa 396 / 447 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446 ... SonSon
11,851 ile 11,880 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Beklenen oldu da ortada çok büyük bir saçmalık ve haksızlık var.

Fenerbahçe eski talimata göre 4 kez uyarı almıştı, yenisine göre de 5.yi aldı. Sezon ortasında talimat değişikliği yapanların bunu muhtemelen Fenerbahçe'yi veya sınırdaki başka takımları korumak için yaptılar zira eski talimata göre alınan 4 uyarı an itibariyle çöpe gitti. Edilen küfürler kar kalmış oldu.

Talimat değişmese belki Konya maçında değil ama sonraki maçların birinde küfür edilse saha kapama cezası gelecekti. Şimdi ise sıfırlanmış oldu. Bu nasıl iş?

Oyun başladıktan sonra kural değişmez diyen hak ve adalet takipçileri anlatabilir mi acaba?
    Yahu şu olayi bile Fenerbahçe'yi korudular diye yorumladin ya helal olsun
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yahu şu olayi bile Fenerbahçe'yi korudular diye yorumladin ya helal olsun
    Korumadılar diyorsan, açıkla. 4 defa aldığınız ihlal nereye gitti bundan başlayabilirsin mesela.

Talimat değişmese 120 saniye küfür ettiğiniz ilk maç sahanız kapanacak ve her tekrar ettiğinde bu devam edecekti. Bu şekilde avantaj sağlamanız komik değil. İşinize geldi mi adalet demesini bilirsiniz ama, esas komik olan bu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Eski kurala göre de ihlal olmuyor. Devamlılık yok. Maç bittikten sonra tribünden çıkmayan küçük bir grup 10 sn küfür etmiş. Başka küfür yok maçta.

Sezon içinde kural değişirse herkesin cezası sıfırlanır. Hukulun gerektirdiği budur. TFF Tahkim Kurulu doğru olanı yaptı. Aksi hukuksuzluk olur.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Korumadılar diyorsan, açıkla. 4 defa aldığınız ihlal nereye gitti bundan başlayabilirsin mesela.

Talimat değişmese 120 saniye küfür ettiğiniz ilk maç sahanız kapanacak ve her tekrar ettiğinde bu devam edecekti. Bu şekilde avantaj sağlamanız komik değil. İşinize geldi mi adalet demesini bilirsiniz ama, esas komik olan bu.
    120 saniye küfür edilen bir maçta cezamızı çekerdik. Bu maçta küfür mü oldu ? Olduysa bile ( tv ye yansımadı ) denilene göre 5-10 saniyelik ufak bir grup bağırmış ve hemen bastırılmış. Nerede 120 saniye nere 10 saniye ? Hükümete olan tepkilerden gelen saçma bi cezaydı ve kaldırıldı. Yönetim zaten açıklama yaptı küfür etmeyin yalnız bırakmayın takımı diye. Sen ana avratı geçtim maçı izlerken bi küfür duydun mu süresini de geçtim. Olurda küfür edilir zaten ceza alınır silinen giden bişey yok yani. Daha geçen haftaya kadar hükümete karardan dolayı saydıranlar 1 hafta puan farkı azalınca gözü kör olmuş futbola dönmüş neyse

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tahkim kurulu cezayı küfür edilmediği için değil, talimat değişikliğinden dolayı sıfırladığı için kaldırdı. Yani onlar da Konya maçı için küfür var diyorlar.

Şike konusunda olduğu gibi hukuk ve adalet kavramlarındaki subjektif bakışlar bir bir çıkıyor ortaya. Biz sınırda olsaydık acaba bu cümleler yazılır mıydı, çok merak ediyorum. Bir tane Fenerbahçe'li çıkıp ya biz avantaj sağladık böyle diyebilecek mi bakalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

120 saniye küfür edilen bir maçta cezamızı çekerdik. Bu maçta küfür mü oldu ? Olduysa bile ( tv ye yansımadı ) denilene göre 5-10 saniyelik ufak bir grup bağırmış ve hemen bastırılmış. Nerede 120 saniye nere 10 saniye ? Hükümete olan tepkilerden gelen saçma bi cezaydı ve kaldırıldı. Yönetim zaten açıklama yaptı küfür etmeyin yalnız bırakmayın takımı diye. Sen ana avratı geçtim maçı izlerken bi küfür duydun mu süresini de geçtim. Olurda küfür edilir zaten ceza alınır silinen giden bişey yok yani. Daha geçen haftaya kadar hükümete karardan dolayı saydıranlar 1 hafta puan farkı azalınca gözü kör olmuş futbola dönmüş neyse
    Oldu küfür duydum ben, hepiniz kötü kadın çocuğusunuz diye bağrıldı. Ayrıca işine gelmediğinden olsa gerek benim yazdığıma değil, uydurmak istediğin kılıfa göre cevap yazıyorsun. Eski talimat olsa ben Fenerbahçe bu maçta ceza alırdı mı dedim? Hükümet falan geç bunları o yüzden. Ana konu başka. Silinen 4 tane cillop gibi uyarınız var. Yani işin kolayına kaçıp bu maçlık değil, büyük resme bakarak konuşuyorum.

Belli ki ben net yazamadım veya sen gözü kör olmuş derken aynaya bakıyordun o ara, talimat değişmese ettiğin her 120 saniye için, 5. maçta 1 maç, 6. maçta 1 maç, 7 ve sonrasında iki maç sahan kapanacaktı. Bu sezon 4 defa bu eylemden ceza almış bir takım için risk oranı yüksekti haliyle. Şimdi evet en ufak küfüre bile ceza gelecek ama, kapanma için 4 maç gerekiyor. Bilmem anlatabildim mi? Ayrıca biz hep buradayız.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Oldu küfür duydum ben, hepiniz kötü kadın çocuğusunuz diye bağrıldı. Ayrıca işine gelmediğinden olsa gerek benim yazdığıma değil, uydurmak istediğin kılıfa göre cevap yazıyorsun. Eski talimat olsa ben Fenerbahçe bu maçta ceza alırdı mı dedim? Hükümet falan geç bunları o yüzden. Ana konu başka. Silinen 4 tane cillop gibi uyarınız var. Yani işin kolayına kaçıp bu maçlık değil, büyük resme bakarak konuşuyorum.

Belli ki ben net yazamadım veya sen gözü kör olmuş derken aynaya bakıyordun o ara, talimat değişmese ettiğin her 120 saniye için, 5. maçta 1 maç, 6. maçta 1 maç, 7 ve sonrasında iki maç sahan kapanacaktı. Bu sezon 4 defa bu eylemden ceza almış bir takım için risk oranı yüksekti haliyle. Şimdi evet en ufak küfüre bile ceza gelecek ama, kapanma için 3 maç gerekiyor. Bilmem anlatabildim mi? Ayrıca biz hep buradayız.
    Bi tek sen duymuşsun o zaman. İşime gelmeme durumu yok ortada bu ceza yanlış değil miydi ? Yanlıştı ve kaldırıldı.Hükümet falan geç diyorsunda olayın ana sebebi o bunu sende biliyorsun. Yahu yönetim uyarılarını yapmış, takım zaten farkla önde, her şey iyi gidiyor. Statta kötü söz çıkıyorsa o da hükümete o da kısa bi süre çıkıyor. Niye devamlılığı olan küfür etsin taraftar. Madem risk oranı yüksekti 120 saniyeye gerek kalmadan ilk küfüre ceza alır saha da kapanır merak etme. Eğer ortada değişen bir kural varsa mantıken yeni cezalar o kurala göre sıfırdan sayılmalı. Ben cezayı devamlı küfürden almışım şimdi ağzımdan kaçsa anlık ceza alıcam demek niye eskisinin üstüne sayılsın bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bi tek sen duymuşsun o zaman. İşime gelmeme durumu yok ortada bu ceza yanlış değil miydi ? Yanlıştı ve kaldırıldı.Hükümet falan geç diyorsunda olayın ana sebebi o bunu sende biliyorsun. Yahu yönetim uyarılarını yapmış, takım zaten farkla önde, her şey iyi gidiyor. Statta kötü söz çıkıyorsa o da hükümete o da kısa bi süre çıkıyor. Niye devamlılığı olan küfür etsin taraftar. Madem risk oranı yüksekti 120 saniyeye gerek kalmadan ilk küfüre ceza alır saha da kapanır merak etme. Eğer ortada değişen bir kural varsa mantıken yeni cezalar o kurala göre sıfırdan sayılmalı. Ben cezayı devamlı küfürden almışım şimdi ağzımdan kaçsa anlık ceza alıcam demek niye eskisinin üstüne sayılsın bu.
    Diyelim ki ben yanlış duydum, duyduğumu yanlış algıladım. Hükümet olayından ceza verildi tamam. Her türlü yanlıştı yani, eyvallah.

Senin takımın zaten sene başından beri önde gidiyor, herşey hep iyi yani. 120 saniye sürdüğü için alınan 4 uyarının sebebi de mi hükümet aleyhinde atılan sloganlardı?

Ayrıca ilk küfüre ceza alır saha da kapanır diyorsun ama, anlamadığın nokta bu. Artık 3 hakkınız daha var kapama için. Haksızlığı yaratan bu. Mantıken bu kuralın değişmemesi lazım, değişecekse de sezon sonu değişmesi lazım. Yoksa ortaya bu çarpıklık çıkıyor, iki türlü haksızlık yani. Eğer sıfırlanmamış olsa size haksızlık olacaktı, bu şekilde de ceza almamış takımlara haksızlık yapılmış oluyor.

Edit: Yanlış anladığın noktalardan biri de, tahkim küfür yok demedi. Küfür var ama sıfırlıyorum dedi. Yani şu durumda size aynı zamanda haksızlık da yapılmış oluyor, edilmedi dediğiniz küfürden ilk uyarıyı aldınız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yanlışın var.

Önceki talimatta küfür olması için 120 saniye arıyor. Şimdikinde ise süre sınırlaması yok. Yani önceki talimata göre küfür olmamış oluyor.

Ayrıca bunun bize avantaj sağlamasına gelecek olursak; şimdi belki dediğin gibi belki ileride ceza alacaktık eski talimat kalsaydı ve o maçlar sıfırlanınca avantaj sağlanmış gibi olsa da bu yeni talimattan sonra biz daha da fazla ceza alacağız. Çünkü; talimatın amacı belli. Hükümeti korumak. Şuan hükümetle ters olan biziz ve bu işten zararlı çıkacak biziz. İlk aşamada 1 maç avantajlı gibi görünse de en büyük darbe bize vurulmuş oluyor. Sadece görmek istediğin yöne baktığın için bunu atlıyorsun.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben anlatamıyorum galiba, önceki talimata göre ceza verilmeliydi gibi birşey söylemiyorum. Talimat değişikliğini buraya ilk yazan benim zaten, aradaki farkı biliyorum haliyle. Yanlışım yok yani. Hükümet olayı şikede gibi sizin kalkanınız bana göre, daha önce 4 defa bu cezayı almış ve son yıllarda bunu alışkanlık haline getirip sürekli olay çıkaran taraftarlar o kadar da masum değil.

Ayrıca 1 maç değil, 4 maç. Hadi bu ceza haksız, hükümet yüzünden. Yine 3 maç avantaj var. Zaten kaç maç kaldı ki içeride oynanacak. Sezon başı olsa bu o zaman hükümet teorisi belki mantıklı olurdu, sonuçta taraftar tepkisi yeni değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

120 saniye küfür nedir ya bu nasıl saçma bir kuraldır küfür etmenin süresi mi olur.

Asıl tartışılması gereken*
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence süre şartı olmalı. Sonuçta münferit denilebilecek kısa süreli küfür bütün stadı, kombinesi olanı etkilememeli. Pozisyona verilen tepki de ceza sebebi olur bir kıstas olmazsa.

Bu 120 olmaz 60 saniye olur orasını bilemem. Ama bir kriter şart. Seneye bol bol seyircisiz maçta izleriz, görünen o.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Başkan maçtan sonra çok güzel konuşmuş

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Moussa Sow Sivas maçındaki sakatlığından dolayı 3 hafta sahalardan uzak kalacak..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Beyler, biz bu kadar forvetsizken alt yapıdaki Semih 16 maçta 13 gol atmış ve biz bu adamı hala A takıma alıp en azından kulübede oturtmuyorsak yazıklar olsun bize. Yahu bazen 18 kişilik kadroyu bile dolduramıyoruz. Bu adamın orada durmasının ne zararı olabilir ?

Belki hepiniz itiraz edeceksiniz ama şuanda Topaldan sonra en iyi ortasahamız Cristian. Diğerleri de bir şey yapmıyor, aldığı her topu kaybediyor Cristian da. ama Cris bazen skora etki ediyor. Kesinlikle gelecek maçta 11 başlaması lazım. Hatta bence eğer kanatsız 4-4-2 oynamayacaksak 4-3-3 te devam edeceksek ilerideki üçlüden biri Cris olsun. Enterasan gelebilir size belki ama bence şuan en uygun isim o. Topuzu falan diyecekseniz koymam ben şu durumda onu. Ekstra işler yapabilecek biri lazım bize. Bu da Topuz olamaz ama belki Cris yapabilir bu işi. Topuz ve Kuyt iki kanatta olursa mahvoluruz.

Hatta biraz ileri gidiyorum. Alves pekala bu maçta forvet oynayabilirdi Caner gibi orta kesen adamın var, koy ileri belki atar. O kadroda kafayla gol atılacaksa ilk isim Alvesti. Keşke böyle değişik şeyler teknik ekibin aklına gelse

Kasımpaşa için 11'im.

Yedek kulübesi: Volkan, Kadlec/HAK, Holmen, Emre, Selçuk, Semih, xx

Başkan çarşamba günü Ahmet Hakanın Tarafsız Bölge programına katılıcakmıs.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

HAK oynar bence, Salih yerine de Holmen oynar. Kalede Volkan devam eder.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Beyler, biz bu kadar forvetsizken alt yapıdaki Semih 16 maçta 13 gol atmış ve biz bu adamı hala A takıma alıp en azından kulübede oturtmuyorsak yazıklar olsun bize. Yahu bazen 18 kişilik kadroyu bile dolduramıyoruz. Bu adamın orada durmasının ne zararı olabilir ?

Belki hepiniz itiraz edeceksiniz ama şuanda Topaldan sonra en iyi ortasahamız Cristian. Diğerleri de bir şey yapmıyor, aldığı her topu kaybediyor Cristian da. ama Cris bazen skora etki ediyor. Kesinlikle gelecek maçta 11 başlaması lazım. Hatta bence eğer kanatsız 4-4-2 oynamayacaksak 4-3-3 te devam edeceksek ilerideki üçlüden biri Cris olsun. Enterasan gelebilir size belki ama bence şuan en uygun isim o. Topuzu falan diyecekseniz koymam ben şu durumda onu. Ekstra işler yapabilecek biri lazım bize. Bu da Topuz olamaz ama belki Cris yapabilir bu işi. Topuz ve Kuyt iki kanatta olursa mahvoluruz.

Hatta biraz ileri gidiyorum. Alves pekala bu maçta forvet oynayabilirdi Caner gibi orta kesen adamın var, koy ileri belki atar. O kadroda kafayla gol atılacaksa ilk isim Alvesti. Keşke böyle değişik şeyler teknik ekibin aklına gelse

Kasımpaşa için 11'im.

Yedek kulübesi: Volkan, Kadlec/HAK, Holmen, Emre, Selçuk, Semih, xx
    Mert orada çok güzel duruyor da Volkan Ersun beyin vazgeçilmeziOnun dışında Cristian'ı Saloh'in yerine çekip o pozisyonda Holmen'i oynatabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

alper sağ açıkta fevkalade oynayabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Elinde Gökhan ve Caner gibi tek koridor bek varken; ve koca kanatta çizgi adamı yokken bu takıma gidebilecek tek sistem 3 5 2 dir. Ancak Trde bunu oynatabilecek kapasitede hoca yok. Lucescu başta olsaydı rakipler Fener orta alanından ileriye adım atamazdı. Şimdi yürüyen kaleye geliyor çünkü kanatlar yok bekler de bu yüzden fazlasıyla önde kalınca tandemdeki 2 eleman kaderiyle baş başa kalıyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@benbenim Alves konusunda kesinlikle katılıyorum reelde bu fikri ileri sürdüğümde hep tepki gördüm hatta biraz alaylı tepkiler :d o yüzden buraya yazmaktan çekindim açıkçası. Bana göre ayağı da iyi bir futbolcu Alves, o yüzden pekala top tutabilir.

Adidasla yıllık 8.5 m anlaşmışız

iyi para

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çıkan haberlerde çok daha fazla rakamlardan bahsediliyordu. 8.5 milyon dolar düşük kalmış. Galatasaray 8 milyon Euro alıyor. Üstelik Adidas'ın formaları iyi değil daha doğrusu Türk takımlarına özen göstermiyorlar.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Elinde Gökhan ve Caner gibi tek koridor bek varken; ve koca kanatta çizgi adamı yokken bu takıma gidebilecek tek sistem 3 5 2 dir. Ancak Trde bunu oynatabilecek kapasitede hoca yok. Lucescu başta olsaydı rakipler Fener orta alanından ileriye adım atamazdı. Şimdi yürüyen kaleye geliyor çünkü kanatlar yok bekler de bu yüzden fazlasıyla önde kalınca tandemdeki 2 eleman kaderiyle baş başa kalıyor.
    Çok doğru.Topal'da 3 stopere kaydırılabilir.Böyle bir sistemde.Bize dua etmek düşer Belki Ersun Bey'in aklına gelir

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

oyle cart diye 352 oynuyoruz diyemezsin ki, yillardir bu takimin suregelen bir pratigi var. mevcut sistemden vazgecip yenisine gecmek o kadar kolay mi saniyorsunuz. GS manciniyle 352 oynamaya calisti kac aydir. 433 yapti saadeti yakaladi. ben 352yi dogru goremem su asamada. belki 2 mactir kaybediyoruz ama boyle devam etmez, cunku ritmini bulmus bir takim sayiliriz. form tutarsak yeniden seri yakalariz. takimda oynamalar yapmak gereksiz, belki B plani olarak cebe koyulabilir ama 352 henuz A planimiz olmamali.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Biz 3-5-2 oynuyoruz Aytaç Ceyhun genelde stoperlerin arasında ve bekler gnelde orta alana yakın ve kenar hücumlarını onlar yönetiyor... Fenerbahçe'nin Sivas maçında benim de aklıma Mehmet Topal'ı göbeğe çekerek bekleri öne çıkarsa daha etkili olacağı fikri gelmişti. Hatta 10 kişi kaldıktan sonra bile 3-4-2 oynasa bence çok daha iyi oynardı FB. Sow ve Kuyt gibi 2 etkili adamı kenarlara atarak bence takıma zarar veriyor. o adamları ceza alanına yaklaştırıp GG ve Caner'e kanatları teslim etse ve 3 stoper veya 2 stoper+ Topal ile 3'lü savunma kursa çok daha başarılı olabilir FB.Fakat en büyük eksik bizdeki Sneijder tarzı hücum bölgesinin arkasındaki alanı kullanacak bir ismin olmaması. Alex'in bölgesi yani... Mevcut kadronuzsa sanırım sadece Holmen bu görevi üstlenebilir...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Biz 3-5-2 oynuyoruz Aytaç Ceyhun genelde stoperlerin arasında ve bekler gnelde orta alana yakın ve kenar hücumlarını onlar yönetiyor... Fenerbahçe'nin Sivas maçında benim de aklıma Mehmet Topal'ı göbeğe çekerek bekleri öne çıkarsa daha etkili olacağı fikri gelmişti. Hatta 10 kişi kaldıktan sonra bile 3-4-2 oynasa bence çok daha iyi oynardı FB. Sow ve Kuyt gibi 2 etkili adamı kenarlara atarak bence takıma zarar veriyor. o adamları ceza alanına yaklaştırıp GG ve Caner'e kanatları teslim etse ve 3 stoper veya 2 stoper+ Topal ile 3'lü savunma kursa çok daha başarılı olabilir FB.Fakat en büyük eksik bizdeki Sneijder tarzı hücum bölgesinin arkasındaki alanı kullanacak bir ismin olmaması. Alex'in bölgesi yani... Mevcut kadronuzsa sanırım sadece Holmen bu görevi üstlenebilir...
    Holmen hayatta yapamaz hocam, Emre Belözoğlu ve Salih yapabilir o dediğini.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Holmen hayatta yapamaz hocam, Emre Belözoğlu ve Salih yapabilir o dediğini.
    Emre 2-3 sene önce yapardı ama artık zor.Salih için ise bence çok erken. Fakat yedekten hemen hemen tüm maçlarda en az 20 dk süre vererek hazırlanabilir.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@nannar

olur mu hocam, bildigin 433 oynadiniz, hem bursa hem de EsEs macinda. daha once dedigin gibiydi ama degistirdi mancini. bak bu da matchstudy sitesindeki analiz. burda da acikca goruluyor dizilis. bursanin ne yaptigiysa belirsiz.

senin dedigin 352 icin de holmene bictigin rol cok alakasiz durmus sneijder-alex-holmen

ntvspor haberini bile yapmis sizin sistemin

http://www.ntvspor.net/foto-galeri/sifre-433

zaten bizim oynadigimiz sistem bence 3-4-3. mac icinde bu sekle donuyoruz. savunma durumunda 433 gibi yerlesiyoruz.

Mesaj Yetkileri