Sayfa 11 / 30 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Sakaryalı kardeşimiz kadar başbakan uğraşmıyor kendini aklamak için. Takdir edilesi bir azim. Ciddi diyorum dalga geçmiyorum.

sakary Ali Misafir

Özgür vereceğim cevap yine aynı olacak. Artık bir sonuç vermiyor. Sen neyin düzmece olduğunu çözmüşsün zaten. Ben de çözdüm. Sorun yok gibi.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Sakaryalı kardeşimiz kadar başbakan uğraşmıyor kendini aklamak için. Takdir edilesi bir azim. Ciddi diyorum dalga geçmiyorum.
    İşin buralara geleceğini bilsem hayatta girmezdim bu işe.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ali affına sığınarak üzerinden örnek vereceğim.Bence burada hatalı olan ne biz ne Ali. Hatanın tamamı muhalefet partilerinde. Neredeyse 1 aydır bu ses kayıtları yayınlanıyor. AKP destekçileri bu ses kayıtlarının montaj olduğuna inandırılmaya çalışılıyor. E bu da normal. Fakat hiçbir muhalefet partisi, bu kayıtları inceletip, kayıtların şu bölgelerinde montaj yoktur diyemiyor. Haliyle AKP seçmenleri de montaj diye düşünmeye devam ediyor. E o zaman muhalefet olmalarının ne anlamı var ?

Sen muhalefetlik yapama, aklını kullanıp iktidar aleyhine yapılan yolsuzluk iddiialarını kullanama, sonra AKP düşsün biz gelelim de. Yok öyle bir dünya. Gerçekçi olmak lazım.

Eğer AKP tarafından kayıtlar montaj dendiğinde, muhalefetler çıkıp kayıtların orjinal olduğunu kanıtlayamıyorsa, Ali de istediği gibi savunabilir. Biz de Ali de sabaha kadar çırpınırız burada birbirimizi ikna etmek için.

Belki biraz siyasete kaydım ama. Bu yorumu yapmak zorundaydım.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Kaydın orjinal olduğunu muhalefet kanıtlamak zorunda değil. Savcılık makamları kanıtlamak zorundaydı. Onların da yeri değişti, sürüldüler falan.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Kaydın orjinal olduğunu muhalefet kanıtlamak zorunda değil. Savcı makamları kanıtlamak zorundaydı. Onların da yeri değişti, sürüldüler falan.
    Peki. Savcı görevini yapmıyorsa, muhalefet neden bunun üzerine gitmiyor ? Neden araştırmıyor bu kayıtları. Sonuçta bir yerden alacakları detaylı bir belge resmi olmayacak mı ? O belgeyi alıp savcılığa başvuru yapsalar, soruşturma açılmak zorunda kalmayacak mı ?

Anlıyorum, bir diktatörlük rejimine kayış var onların da durumu zor. Ama, bu halkın döktüğü kan ve terin binde birini muhalefet dökse, bu iş böyle olmazdı

Gezide ve bilimum yerlerde gözümüze uyku girmez sokaklarda paralanırken, hiç mi 2 damla ter döküp uğraşacak bir muhalefeti haketmedik. Bunu hiç anlayamıyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ben akplilerle tartışma olayını çözdüm onlar gibi yapıyorum. Adam bana montaj bunlar diyor, ben olsun montaj da olsa inanıyorum yapmıştır kesin diyorum. Bak Kılıçdaroğlu SSK'da yolsuzluk yaptı diyor ben herkes yapıyor kim çalmıyor ki diyorum. E o zaman başbakana niye laf ediyorsun diyorlar ben anlamam o hırsızlık yapmıştır adam öldürtmüştür diyorum. Kafam rahat, yıllardır mantıkla izah etmeye çalışıyoruz olmuyor azıcık da onlar mantık kursunlar. Hem iyi geliyor analiz yapma yetileri gelişiyor tavsiye ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Ben akplilerle tartışma olayını çözdüm onlar gibi yapıyorum. Adam bana montaj bunlar diyor, ben olsun montaj da olsa inanıyorum yapmıştır kesin diyorum. Bak Kılıçdaroğlu SSK'da yolsuzluk yaptı diyor ben herkes yapıyor kim çalmıyor ki diyorum. E o zaman başbakana niye laf ediyorsun diyorlar ben anlamam o hırsızlık yapmıştır adam öldürtmüştür diyorum. Kafam rahat, yıllardır mantıkla izah etmeye çalışıyoruz olmuyor azıcık da onlar mantık kursunlar. Hem iyi geliyor analiz yapma yetileri gelişiyor tavsiye ederim.
    Bu seçimde Adana MHP büyükşehir başkan adayı Hüseyin Sözlü de tayyip gibi 'aniden zenginleşenlerden' (daha doğrusu öyle söylüyorlar genelde,çok araştırmadım) ama muhtemelen seçimi kazanacak ve ben de ona oy vereceğim. AKPlilerin hepsi bana o şöyle o böyle dediklerinde onların tayyip olayında davrandıkları gibi davranıyorum ve inan seçimi kazanacağını bilerek bunu yapmak o kadar zevkli ki , anlıyorum adamları Senin gibi yapıyorum kim yemiyor ki diyorum , yiyor ama hizmet ediyor diyorum Ha adamı düzgün bir şekilde de savunabilirim ya da şu yönden dolayı oy veriyorum diyebilirim ama yılların acısı çıkmalı
    Last edited by omersal : 22.Mart.2014 at 06:18

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rövanş alma duygusuyla yanıp tutuşan, ben mağdurum, mağdurum da mağdurum diyen birisi, bu kasetler montaj olsaydı, günde 3 defa 4 defa miting yapıyor, (sanki her ilin belediye başkanı kendisi olacak - gerçi tv de geçen altyazıya müdahale eden adam elbette her şeyin kontrolünü elinde tutacak), çıkar o kürsüde dümdüz ederdi ortalığı. Bunu öyle güzel kullanırdı ki değil %50 %70'e çıkarırdı oylarını. Çıkıp bu sahte peygamber diyecek kadar sözünü esirgemeyen başbakan, eminim elinde belgelerle duman ederdi herkesi.

Fazla karmaşaya gerek yok aslında;

- Başkanın resmi bir kuruma yaptırdığı inceleme var mı? (TRT dışında, nasıl seçim yasaklarını deldiğini RTÜK açıkladı)

- Rapora imza atmış bilim adamı var mı?

- İddia edilen görüşmeleri yapmadığını, montaj olduğunu söylüyor, iddia edilen saatlerde o telefon görüşmelerini yapmış mı?

- 5 sene öncesine kadar yapılan tüm telefon görüşmeleri kayıt altında tutulur hem de tek kaynaktan değil, bunu bir dilekçeyle isteyip sana iftira atanların gözüne sokabilirsin. (Saniyesine kadar yazar hangi telefondan kaç dakikalık görüşme yapıldığı)

- Kendi açıklaması var, duyarsanız ki Recep Tayyip Erdoğan zengin olmuş, haram yemiştir diye. Çık yaz tüm dünyadaki ülkelere, ülkenizdeki bankalarda, şahsımın, eşimin, çocuklarımın üzerine kayıtlı para var mı? Bunu sorup istemesi de 2 saat en fazla 3 saatini alır ama mal varlığını açıklamayan bir başbakan var.

- Çalmış ama çalışmış, sanki gelen daha mı iyi mantığı var, yahu adam evine girmiş, tabletini çalmış, der misin aman iyi bari bilgisayar duruyor, insaflı hırsızmış şikayetçi olmayacağım diye? Çalmayacak o kadar basit.

- Ve bu dinlemeler, özellikle kayıt dışı dinlemeler (savcıların dinlemeleri yasal ama ortada ne savcı kaldı ne adalet) vatana ihanet suçudur. Sen bunu ortaya çıkaramayacak kadar aciz bir hale düşürmüşün devleti, devletin kriptolu telefonlarını bile dinletmişsin ve bunun sorumlusu olarak istifa edip ben beceremedim bu işi demiyorsun.

- Senin kriptolu telefonun dinleniyorsa sorumlusu sensin, devleti bu kadar iş yapamaz, sadece çıkar için, rant için, para için çalışan bir kurum haline getirmişsin.

- Seçimi niye bekliyorsun, git yakala bu vatan hainlerini, ben de helal olsun diyeyim vereyim sana oyumu.

- Yapılan yolsuzluk ne kadar suçsa bunu yasa dışı dinlenmesi de suç, umarım bunu yapanlar da yakalanır ve yargılanır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sayın başbakan dns ayarlarına da el atmış. Sabahtan beri neden internete girmiyor diye uğraşıp duruyorum, meğersem 8.8.8.8, 8.8.4.4 dns ayarlarından dolayı girmiyormuş.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Sayın başbakan dns ayarlarına da el atmış. Sabahtan beri neden internete girmiyor diye uğraşıp duruyorum, meğersem 8.8.8.8, 8.8.4.4 dns ayarlarından dolayı girmiyormuş.

Arkadaşlar DNS ile hiç uğraşmayın..

ZenMate adlı programı indirerek istediğiniz siteye rahatlıkla girebilirsiniz..

Tek dezavantajı var, sadece internet biraz ağırlaşıyor..

https://chrome.google.com/webstore/d...hfpabhfomcebme

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yeni DNS

208.67.222.222
    208.67.220.220

dir arkadaşlar. Ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar teknolojinin asla önüne geçemezler.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Beyler adam yol köprü marmaray yaptı konya-ankara arası 2 saat oldu internete girmeyiverin Yolsuzluklarını , yeni çıkacak kasetleri görmeyiverin nolcak
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Beyler adam yol köprü marmaray yaptı konya-ankara arası 2 saat oldu internete girmeyiverin Yolsuzluklarını , yeni çıkacak kasetleri görmeyiverin nolcak
    Adam dindar yahu daha ne olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Adam dindar yahu daha ne olsun
    Başbakanın dindar olmasından ziyade dini yaşama saygısına oy veriyor halk
    Sen yıllarca Laiklik sopasıyla millete vur ondan sonra neden bize oy verilmiyor
    Muhafazakar kesim CHP'ye oy vermez bunu kimse beklemesin bu yüzden CHP normal seçim yoluyla hiç iktidar olmamıştır olamayacaktır da ha darbe falan alavere dalavere olur orası ayrı
    Gerçi CHP de değişiyorum diyor seçimden seçime başörtülü aday koymalar reklamlarda başörtülülere chpye oy veriyorum dedirtmeler falan
    Tekrar söylüyorum halk dindar başbakan değil hangi din olursa olsun dini yaşama saygı gösteren başbakan ister bunu göremeyen hiçbir lider bu ülkede başa geçemez diye düşünüyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Muhafazakar kesim CHP'ye oy vermez bunu kimse beklemesin bu yüzden CHP normal seçim yoluyla hiç iktidar olmamıştır olamayacaktır da ha darbe falan alavere dalavere olur orası ayrı
    Gerçi CHP de değişiyorum diyor seçimden seçime başörtülü aday koymalar reklamlarda başörtülülere chpye oy veriyorum dedirtmeler falan
    Tekrar söylüyorum halk dindar başbakan değil hangi din olursa olsun dini yaşama saygı gösteren başbakan ister bunu göremeyen hiçbir lider bu ülkede başa geçemez diye düşünüyorum
    Başbakanın dini yaşama, mezheplere olan saygısı ile alakalı bir ton örnek vermek geldi içimden ama üşendim.

Hayır bi de adamı savunurken laiklik sopasıyla vur falan diyorsun da o savunduğun başbakanın ne kadar saygılı olduğuna dair bir örnek vereyim: "şimdi biliyorsunuz kendisi alevi".

Bana gelmiş dini yaşamaya saygıdan bahsediyorsun bir de. Neyse zaten bahsettiğin gibi din diyerek Allah diyerek bu zamana kadar geldi. Sonrasını göreceğiz artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu bakımdan haklısın. Bizim yaşımız küçük daha ama annemden duyduğum kadarıyla namaz kılmanın , başını örtmenin yasak olduğu zamanlardan dolayı halk biraz da böyle. Tayyip te bunu kullanarak bu kadar oy aldı. Tayyip'in bu kadar oy alması kesinlikle sağ muhalefetin güçsüzlüğünden kaynaklı. Güçlü bir sağ parti tekrar atağa geçmedikçe ya da Devlet Bahçeli istifa etmedikçe de bu düzen böyle gider. Ama benim garipsediğim nokta MHP tek başına iktidar olsa o da getirir başörtüyü ama nedense halk MHPyi koalisyon dönemiyle değerlendiriyor. İşte ben buna anlam veremiyorum. AKPnin şu ana kadar dinsel düzenlemelerinin hangisinde MHP karşısında yer aldı AKPnin ? Ama cidden merak ediyorum kürtlere tanıdığı bu kadar özgürlüğü nasıl içinize sindiriyorsunuz(kürt düşmanı olduğumdan değil zaten art niyeti olmayan anlar demek istediğimi) , andımızı kaldırması , TCyi kaldırmak istemesi , pkk ile masaya oturması , öcalan posterli nevruz kutlaması hiç mi sizi rahatsız etmiyor. Ama açıkçası vereceğiniz cevaptan korkmuyor da değilim sayın yolcu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

abi şu adamın neyini savunuyorsunuz hala? gülerek okuyorum bazı yorumları
    (/s)

Nesil
    2007

Ne güzel ümidiniz var da tartışabiliyorsunuz. Benim yok şahsen. Ha CHP ha AKP kim geçerse geçsin başa bir şey değişmeyecek bence.

Cemaat topluca bir reaksiyon göstermezse AKP yine seçilir zaten, her şey cemaate bağlı. Buradaki birkaç arkadaşın AKP'den vazgeçmediği gibi genel olarak halk da vazgeçmez. Haklılar mı; haklı sayılırlar, AKP yoksa başkası da çok iyi değil; en azından benim için, bilmiyorum başkası ne düşünür.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Başbakanın dini yaşama, mezheplere olan saygısı ile alakalı bir ton örnek vermek geldi içimden ama üşendim.

Hayır bi de adamı savunurken laiklik sopasıyla vur falan diyorsun da o savunduğun başbakanın ne kadar saygılı olduğuna dair bir örnek vereyim: "şimdi biliyorsunuz kendisi alevi".

Bana gelmiş dini yaşamaya saygıdan bahsediyorsun bir de. Neyse zaten bahsettiğin gibi din diyerek Allah diyerek bu zamana kadar geldi. Sonrasını göreceğiz artık.
    burda başbakanı savunma yok halkın neden ona oy verdiğini anlatıyorum
    sen istediğin kadar kaset çıkar montaj yap fezleke muhabbeti yap Başörtüsü kanununu AYM'ye götürdüğün kalır halkın aklında kimse fezleke oldu kaset maset bakmaz
    Sadece Din diyanet demedi bunun arkasını da getirdi hiçbir şey olmasa bile 28 şubatın getirilerini sildiği için gene halk oyunu verir.

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Bu bakımdan haklısın. Bizim yaşımız küçük daha ama annemden duyduğum kadarıyla namaz kılmanın , başını örtmenin yasak olduğu zamanlardan dolayı halk biraz da böyle. Tayyip te bunu kullanarak bu kadar oy aldı. Tayyip'in bu kadar oy alması kesinlikle sağ muhalefetin güçsüzlüğünden kaynaklı. Güçlü bir sağ parti tekrar atağa geçmedikçe ya da Devlet Bahçeli istifa etmedikçe de bu düzen böyle gider. Ama benim garipsediğim nokta MHP tek başına iktidar olsa o da getirir başörtüyü ama nedense halk MHPyi koalisyon dönemiyle değerlendiriyor. İşte ben buna anlam veremiyorum. AKPnin şu ana kadar dinsel düzenlemelerinin hangisinde MHP karşısında yer aldı AKPnin ? Ama cidden merak ediyorum kürtlere tanıdığı bu kadar özgürlüğü nasıl içinize sindiriyorsunuz(kürt düşmanı olduğumdan değil zaten art niyeti olmayan anlar demek istediğimi) , andımızı kaldırması , TCyi kaldırmak istemesi , pkk ile masaya oturması , öcalan posterli nevruz kutlaması hiç mi sizi rahatsız etmiyor. Ama açıkçası vereceğiniz cevaptan korkmuyor da değilim sayın yolcu
    sağlam muhalefet konusunda haklısın mhpde sağlam bir lider çıkmadı Türkeşten sonra keşke Yazıcıoğlunu getirselerdi belki böyle olmazdı
    Öcalanın posterlerinden elbette rahatsız oluyorum ama bu BDPlilerin hükümetin iyi niyetini suistimal etmesinden kaynaklandığını düşünüyorum bu ülkede hakim savcı var her şey de ortada gereğini yapsınlar ha çözüm süreci var bekliyoruz bakalım sonu ne olacak

Türkiyenin sağlam bi iktidara değil sağlam bi muhalefete de ihtiyacı var umarım o zamanları da görürüz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mesajların çok azını okudum ama şunu söylemek istiyorum.

Bir insanın aklanacağı tek yer mahkemelerdir.Yani yerelde %70 oy da alsa AKP bu başbakanı ve çevresini aklanmış yapmayacak.Yüreği olan abdestinden, namazından şüphe etmeyen insan yüce divanın önüne çıkar çatır çatır aklanır.Sonra da paralel devlet mi dik devlet mi neyse üstüne çatır çatır gidersiniz.(Bilmeyenler için söyliyeyim yüce divan görevini Anayasa Mahkemesi üstlenir.)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Mesajların çok azını okudum ama şunu söylemek istiyorum.

Bir insanın aklanacağı tek yer mahkemelerdir.Yani yerelde %70 oy da alsa AKP bu başbakanı ve çevresini aklanmış yapmayacak.Yüreği olan abdestinden, namazından şüphe etmeyen insan yüce divanın önüne çıkar çatır çatır aklanır.Sonra da paralel devlet mi dik devlet mi neyse üstüne çatır çatır gidersiniz.(Bilmeyenler için söyliyeyim yüce divan görevini Anayasa Mahkemesi üstlenir.)
    tabi aynı durum yolsuzluk konusunda itham almış sarıgül ve kılıçtaroğlu için de geçerli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tabi aynı durum yolsuzluk konusunda itham almış sarıgül ve kılıçtaroğlu için de geçerli
    He işte biz de onu diyoruz keşke onlar gibi aklansa da bu kadar yırtındığınıza değse..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Egemen Bağış'ın durumuna düşeceksin ama:
    http://www.radikal.com.tr/politika/e...ylasti-1172535

http://www.radikal.com.tr/politika/c..._yapti-1172850

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/s...lanmisti.html#

Linklerin hepsine bak.Allah aşkına Akit, Yeni Şafak okuyup Sarıgül rörörö Kılıçdaroğlu rörörö yapmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Linklerin hepsine bak.Allah aşkına Akit, Yeni Şafak okuyup Sarıgül rörörö Kılıçdaroğlu rörörö yapmayın.
    ellerine sağlık, deminden beri yazdıklarımı ağır bulup silip duruyordum. bunlar cevap niyetine cuk oturmuş...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dostum ben dün aynılarını söyledim ama en son yolcu gülüyordu , Kılıçdaroğlu'nun kaybettiği davalardan ödediği paralarla köprü yapıyorduk falan..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yani hepsini okuyamadım.Benden sonra 4 sayfa yazılmış ama birazdan evden çıkmam gerektiği için üstünkörü baktım.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ben o yolsuzluk geyiklerini bize sunduğu anda tartışmayı bıraktım. yolcu aynı başbakanın ağzıyla geliyor. milleti aptal yerine koyan bir başbakan var ama bu tayfa yemiyor bunları. diğer tayfa yiyor maalesef ve önümüze getirip koyuyorlar.

neyse yolcu'nun ufkunu açtığın için teşekkürler Ladron sonuçta bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. sonuçta başbakanın her söylediğine kayıtsız şartsız inanma olayına girip, araştırmadan, öğrenmeden önümüze argüman olarak koyan birinin ayıbını gidermiş oldun.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yahu din diye yırtınıyorlar oy verdikleri partinin bakanı bakara makara diye dalga geçiyor her cuma ayet sallıyorum diyor onları görmüyorlar ama Çünkü adam köprü yaptı, çünkü kömür makarna dağıtıyor yersen
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Egemen Bağış'ı kapının önüne koysaydı yine gaza gelecek birileri olurdu ama şu anda korkuyor, anlatırım her şeyi ha diyen Reza Zarrab nasıl salıverildiyse, Tayyip şimdi Egemen Bağış'ı kapının önüne koysa belki o bile tehdit edecek, anlatırım ha diye.

Yoksa bu Egemen Bağış'ın ne faydası var şu millete şu anda yahu, ülke için vazgeçilmez biri mi, dinle nasıl dalga geçtiği ortada, kendini savunurken nasıl da sıvama işine giriştiği ortada ama hala tık yok, dini böyle kullanıyorlar işte ama sorsan hepsi dinar hepsinin alnı secdeden kalkmıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 11 / 30 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri