Sakaryalı kardeşimiz kadar başbakan uğraşmıyor kendini aklamak için. Takdir edilesi bir azim. Ciddi diyorum dalga geçmiyorum.
Sakaryalı kardeşimiz kadar başbakan uğraşmıyor kendini aklamak için. Takdir edilesi bir azim. Ciddi diyorum dalga geçmiyorum.
Özgür vereceğim cevap yine aynı olacak. Artık bir sonuç vermiyor. Sen neyin düzmece olduğunu çözmüşsün zaten. Ben de çözdüm. Sorun yok gibi.
Ali affına sığınarak üzerinden örnek vereceğim.Bence burada hatalı olan ne biz ne Ali. Hatanın tamamı muhalefet partilerinde. Neredeyse 1 aydır bu ses kayıtları yayınlanıyor. AKP destekçileri bu ses kayıtlarının montaj olduğuna inandırılmaya çalışılıyor. E bu da normal. Fakat hiçbir muhalefet partisi, bu kayıtları inceletip, kayıtların şu bölgelerinde montaj yoktur diyemiyor. Haliyle AKP seçmenleri de montaj diye düşünmeye devam ediyor. E o zaman muhalefet olmalarının ne anlamı var ?
Sen muhalefetlik yapama, aklını kullanıp iktidar aleyhine yapılan yolsuzluk iddiialarını kullanama, sonra AKP düşsün biz gelelim de. Yok öyle bir dünya. Gerçekçi olmak lazım.
Eğer AKP tarafından kayıtlar montaj dendiğinde, muhalefetler çıkıp kayıtların orjinal olduğunu kanıtlayamıyorsa, Ali de istediği gibi savunabilir. Biz de Ali de sabaha kadar çırpınırız burada birbirimizi ikna etmek için.
Belki biraz siyasete kaydım ama. Bu yorumu yapmak zorundaydım.
Football is simple,but Football Manager is not
Kaydın orjinal olduğunu muhalefet kanıtlamak zorunda değil. Savcılık makamları kanıtlamak zorundaydı. Onların da yeri değişti, sürüldüler falan.
Peki. Savcı görevini yapmıyorsa, muhalefet neden bunun üzerine gitmiyor ? Neden araştırmıyor bu kayıtları. Sonuçta bir yerden alacakları detaylı bir belge resmi olmayacak mı ? O belgeyi alıp savcılığa başvuru yapsalar, soruşturma açılmak zorunda kalmayacak mı ?
Anlıyorum, bir diktatörlük rejimine kayış var onların da durumu zor. Ama, bu halkın döktüğü kan ve terin binde birini muhalefet dökse, bu iş böyle olmazdı
Gezide ve bilimum yerlerde gözümüze uyku girmez sokaklarda paralanırken, hiç mi 2 damla ter döküp uğraşacak bir muhalefeti haketmedik. Bunu hiç anlayamıyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Ben akplilerle tartışma olayını çözdüm onlar gibi yapıyorum. Adam bana montaj bunlar diyor, ben olsun montaj da olsa inanıyorum yapmıştır kesin diyorum. Bak Kılıçdaroğlu SSK'da yolsuzluk yaptı diyor ben herkes yapıyor kim çalmıyor ki diyorum. E o zaman başbakana niye laf ediyorsun diyorlar ben anlamam o hırsızlık yapmıştır adam öldürtmüştür diyorum. Kafam rahat, yıllardır mantıkla izah etmeye çalışıyoruz olmuyor azıcık da onlar mantık kursunlar. Hem iyi geliyor analiz yapma yetileri gelişiyor tavsiye ederim.
Bu seçimde Adana MHP büyükşehir başkan adayı Hüseyin Sözlü de tayyip gibi 'aniden zenginleşenlerden' (daha doğrusu öyle söylüyorlar genelde,çok araştırmadım) ama muhtemelen seçimi kazanacak ve ben de ona oy vereceğim. AKPlilerin hepsi bana o şöyle o böyle dediklerinde onların tayyip olayında davrandıkları gibi davranıyorum ve inan seçimi kazanacağını bilerek bunu yapmak o kadar zevkli ki , anlıyorum adamlarıSenin gibi yapıyorum kim yemiyor ki diyorum , yiyor ama hizmet ediyor diyorum
Ha adamı düzgün bir şekilde de savunabilirim ya da şu yönden dolayı oy veriyorum diyebilirim ama yılların acısı çıkmalı
![]()
Last edited by omersal : 22.Mart.2014 at 06:18
Rövanş alma duygusuyla yanıp tutuşan, ben mağdurum, mağdurum da mağdurum diyen birisi, bu kasetler montaj olsaydı, günde 3 defa 4 defa miting yapıyor, (sanki her ilin belediye başkanı kendisi olacak - gerçi tv de geçen altyazıya müdahale eden adam elbette her şeyin kontrolünü elinde tutacak), çıkar o kürsüde dümdüz ederdi ortalığı. Bunu öyle güzel kullanırdı ki değil %50 %70'e çıkarırdı oylarını. Çıkıp bu sahte peygamber diyecek kadar sözünü esirgemeyen başbakan, eminim elinde belgelerle duman ederdi herkesi.
Fazla karmaşaya gerek yok aslında;
- Başkanın resmi bir kuruma yaptırdığı inceleme var mı? (TRT dışında, nasıl seçim yasaklarını deldiğini RTÜK açıkladı)
- Rapora imza atmış bilim adamı var mı?
- İddia edilen görüşmeleri yapmadığını, montaj olduğunu söylüyor, iddia edilen saatlerde o telefon görüşmelerini yapmış mı?
- 5 sene öncesine kadar yapılan tüm telefon görüşmeleri kayıt altında tutulur hem de tek kaynaktan değil, bunu bir dilekçeyle isteyip sana iftira atanların gözüne sokabilirsin. (Saniyesine kadar yazar hangi telefondan kaç dakikalık görüşme yapıldığı)
- Kendi açıklaması var, duyarsanız ki Recep Tayyip Erdoğan zengin olmuş, haram yemiştir diye. Çık yaz tüm dünyadaki ülkelere, ülkenizdeki bankalarda, şahsımın, eşimin, çocuklarımın üzerine kayıtlı para var mı? Bunu sorup istemesi de 2 saat en fazla 3 saatini alır ama mal varlığını açıklamayan bir başbakan var.
- Çalmış ama çalışmış, sanki gelen daha mı iyi mantığı var, yahu adam evine girmiş, tabletini çalmış, der misin aman iyi bari bilgisayar duruyor, insaflı hırsızmış şikayetçi olmayacağım diye? Çalmayacak o kadar basit.
- Ve bu dinlemeler, özellikle kayıt dışı dinlemeler (savcıların dinlemeleri yasal ama ortada ne savcı kaldı ne adalet) vatana ihanet suçudur. Sen bunu ortaya çıkaramayacak kadar aciz bir hale düşürmüşün devleti, devletin kriptolu telefonlarını bile dinletmişsin ve bunun sorumlusu olarak istifa edip ben beceremedim bu işi demiyorsun.
- Senin kriptolu telefonun dinleniyorsa sorumlusu sensin, devleti bu kadar iş yapamaz, sadece çıkar için, rant için, para için çalışan bir kurum haline getirmişsin.
- Seçimi niye bekliyorsun, git yakala bu vatan hainlerini, ben de helal olsun diyeyim vereyim sana oyumu.
- Yapılan yolsuzluk ne kadar suçsa bunu yasa dışı dinlenmesi de suç, umarım bunu yapanlar da yakalanır ve yargılanır.
"YÜCE ATATÜRK"
Sayın başbakan dns ayarlarına da el atmış. Sabahtan beri neden internete girmiyor diye uğraşıp duruyorum, meğersem 8.8.8.8, 8.8.4.4 dns ayarlarından dolayı girmiyormuş.![]()
Arkadaşlar DNS ile hiç uğraşmayın..
ZenMate adlı programı indirerek istediğiniz siteye rahatlıkla girebilirsiniz..
Tek dezavantajı var, sadece internet biraz ağırlaşıyor..
https://chrome.google.com/webstore/d...hfpabhfomcebme
Yeni DNS
208.67.222.222
208.67.220.220
dir arkadaşlar. Ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar teknolojinin asla önüne geçemezler.
Beyler adam yol köprü marmaray yaptı konya-ankara arası 2 saat oldu internete girmeyiverinYolsuzluklarını , yeni çıkacak kasetleri görmeyiverin nolcak
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Başbakanın dindar olmasından ziyade dini yaşama saygısına oy veriyor halk
Sen yıllarca Laiklik sopasıyla millete vur ondan sonra neden bize oy verilmiyor
Muhafazakar kesim CHP'ye oy vermez bunu kimse beklemesin bu yüzden CHP normal seçim yoluyla hiç iktidar olmamıştır olamayacaktır da ha darbe falan alavere dalavere olur orası ayrı
Gerçi CHP de değişiyorum diyor seçimden seçime başörtülü aday koymalar reklamlarda başörtülülere chpye oy veriyorum dedirtmeler falan
Tekrar söylüyorum halk dindar başbakan değil hangi din olursa olsun dini yaşama saygı gösteren başbakan ister bunu göremeyen hiçbir lider bu ülkede başa geçemez diye düşünüyorum![]()
Başbakanın dini yaşama, mezheplere olan saygısı ile alakalı bir ton örnek vermek geldi içimden ama üşendim.
Hayır bi de adamı savunurken laiklik sopasıyla vur falan diyorsun da o savunduğun başbakanın ne kadar saygılı olduğuna dair bir örnek vereyim: "şimdi biliyorsunuz kendisi alevi".
Bana gelmiş dini yaşamaya saygıdan bahsediyorsun bir de. Neyse zaten bahsettiğin gibi din diyerek Allah diyerek bu zamana kadar geldi. Sonrasını göreceğiz artık.
Bu bakımdan haklısın. Bizim yaşımız küçük daha ama annemden duyduğum kadarıyla namaz kılmanın , başını örtmenin yasak olduğu zamanlardan dolayı halk biraz da böyle. Tayyip te bunu kullanarak bu kadar oy aldı. Tayyip'in bu kadar oy alması kesinlikle sağ muhalefetin güçsüzlüğünden kaynaklı. Güçlü bir sağ parti tekrar atağa geçmedikçe ya da Devlet Bahçeli istifa etmedikçe de bu düzen böyle gider. Ama benim garipsediğim nokta MHP tek başına iktidar olsa o da getirir başörtüyü ama nedense halk MHPyi koalisyon dönemiyle değerlendiriyor. İşte ben buna anlam veremiyorum. AKPnin şu ana kadar dinsel düzenlemelerinin hangisinde MHP karşısında yer aldı AKPnin ? Ama cidden merak ediyorum kürtlere tanıdığı bu kadar özgürlüğü nasıl içinize sindiriyorsunuz(kürt düşmanı olduğumdan değil zaten art niyeti olmayan anlar demek istediğimi) , andımızı kaldırması , TCyi kaldırmak istemesi , pkk ile masaya oturması , öcalan posterli nevruz kutlaması hiç mi sizi rahatsız etmiyor. Ama açıkçası vereceğiniz cevaptan korkmuyor da değilim sayın yolcu![]()
abi şu adamın neyini savunuyorsunuz hala? gülerek okuyorum bazı yorumları![]()
(/s)
Ne güzel ümidiniz var da tartışabiliyorsunuz. Benim yok şahsen. Ha CHP ha AKP kim geçerse geçsin başa bir şey değişmeyecek bence.
Cemaat topluca bir reaksiyon göstermezse AKP yine seçilir zaten, her şey cemaate bağlı. Buradaki birkaç arkadaşın AKP'den vazgeçmediği gibi genel olarak halk da vazgeçmez. Haklılar mı; haklı sayılırlar, AKP yoksa başkası da çok iyi değil; en azından benim için, bilmiyorum başkası ne düşünür.
burda başbakanı savunma yok halkın neden ona oy verdiğini anlatıyorum
sen istediğin kadar kaset çıkar montaj yap fezleke muhabbeti yap Başörtüsü kanununu AYM'ye götürdüğün kalır halkın aklında kimse fezleke oldu kaset maset bakmaz
Sadece Din diyanet demedi bunun arkasını da getirdi hiçbir şey olmasa bile 28 şubatın getirilerini sildiği için gene halk oyunu verir.
sağlam muhalefet konusunda haklısın mhpde sağlam bir lider çıkmadı Türkeşten sonra keşke Yazıcıoğlunu getirselerdi belki böyle olmazdı
Öcalanın posterlerinden elbette rahatsız oluyorum ama bu BDPlilerin hükümetin iyi niyetini suistimal etmesinden kaynaklandığını düşünüyorum bu ülkede hakim savcı var her şey de ortada gereğini yapsınlar ha çözüm süreci var bekliyoruz bakalım sonu ne olacak
Türkiyenin sağlam bi iktidara değil sağlam bi muhalefete de ihtiyacı var umarım o zamanları da görürüz
Mesajların çok azını okudum ama şunu söylemek istiyorum.
Bir insanın aklanacağı tek yer mahkemelerdir.Yani yerelde %70 oy da alsa AKP bu başbakanı ve çevresini aklanmış yapmayacak.Yüreği olan abdestinden, namazından şüphe etmeyen insan yüce divanın önüne çıkar çatır çatır aklanır.Sonra da paralel devlet mi dik devlet mi neyse üstüne çatır çatır gidersiniz.(Bilmeyenler için söyliyeyim yüce divan görevini Anayasa Mahkemesi üstlenir.)
Egemen Bağış'ın durumuna düşeceksin ama:
http://www.radikal.com.tr/politika/e...ylasti-1172535
http://www.radikal.com.tr/politika/c..._yapti-1172850
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/s...lanmisti.html#
Linklerin hepsine bak.Allah aşkına Akit, Yeni Şafak okuyup Sarıgül rörörö Kılıçdaroğlu rörörö yapmayın.
Yani hepsini okuyamadım.Benden sonra 4 sayfa yazılmış ama birazdan evden çıkmam gerektiği için üstünkörü baktım.
ben o yolsuzluk geyiklerini bize sunduğu anda tartışmayı bıraktım. yolcu aynı başbakanın ağzıyla geliyor. milleti aptal yerine koyan bir başbakan var ama bu tayfa yemiyor bunları. diğer tayfa yiyor maalesef ve önümüze getirip koyuyorlar.
neyse yolcu'nun ufkunu açtığın için teşekkürler Ladronsonuçta bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. sonuçta başbakanın her söylediğine kayıtsız şartsız inanma olayına girip, araştırmadan, öğrenmeden önümüze argüman olarak koyan birinin ayıbını gidermiş oldun.
Yahu din diye yırtınıyorlar oy verdikleri partinin bakanı bakara makara diye dalga geçiyor her cuma ayet sallıyorum diyor onları görmüyorlar amaÇünkü adam köprü yaptı, çünkü kömür makarna dağıtıyor yersen
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Egemen Bağış'ı kapının önüne koysaydı yine gaza gelecek birileri olurdu ama şu anda korkuyor, anlatırım her şeyi ha diyen Reza Zarrab nasıl salıverildiyse, Tayyip şimdi Egemen Bağış'ı kapının önüne koysa belki o bile tehdit edecek, anlatırım ha diye.
Yoksa bu Egemen Bağış'ın ne faydası var şu millete şu anda yahu, ülke için vazgeçilmez biri mi, dinle nasıl dalga geçtiği ortada, kendini savunurken nasıl da sıvama işine giriştiği ortada ama hala tık yok, dini böyle kullanıyorlar işte ama sorsan hepsi dinar hepsinin alnı secdeden kalkmıyor.
"YÜCE ATATÜRK"