Sayfa 17 / 30 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Bizim fikrimizi boşver de senin fikrin nedir?
    Herhalde daha büyük kaset bekliyordunuz, o yüzden konuşmaları manipüle etme peşinde olduğunuzu düşünüyorum. Ya da ne çıkarsa kardır.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Herhalde daha büyük kaset bekliyordunuz, o yüzden konuşmaları manipüle etme peşinde olduğunuzu düşünüyorum. Ya da ne çıkarsa kardır.
    Arkadaş, ülkede savaş çıkartmak istendiğinin, bunu isteyenin akp'nin adamlarının olduğu bir kaset ortaya çıkıyor, sen gelmiş bana "daha büyük kaset bekliyordunuz" diyorsun.

Vicdanınızı, aklınızı, mantığınızı kullanmanız için bir şeyler bekleyen sizsiniz. Biz değil.

Ortada sanki dallı budaklı bir konu var da onu manipüle edeceğiz. Apaçık ortada her şey. Cidden daha ne lazım size?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bu savaş sonunda "insanlar" canından olacak. Bak "insan" diyorum. Yemişim partisini, şusunu, busunu. İnsan diyorum. Ve kalkmış "daha büyük bir şey bekliyordunuz" diyorsun.

Yazık. Cidden yazık.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Bana Kuzey Avrupa ülkelerinden birinden vatandaşlık ayarlayabilecek var mı gençlik. Bu gündem yordu beni artık sakin bir memlekette yaşamak istiyorum
    Vallahi ben gidiyorum zaten. Türkiye 40 yıl daha kendine gelemez. Alayim yanıma uçağın bagajında gidersin

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ortada savaş çıkarma yok
    ihtimaller tartışılıyor
    bu da çok normal bunu manupule etmenin anlamı yok

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Aylardır, hükümet el kaide'ye yardım gönderiyor propagandası yapan esadistler bu konuşmalarda el kaide bağlantılı örgütlerden düşman olarak söz edildiğini de nedense atlıyorlar.
    Kime 2 tır silah gönderildiğini söyler misin? ha El kaide ha diğerleri ne farkeder. Dikkat ettiysen biz bunları iyi beslemezsek daha sonra bunlar bize döner diyor, kimden bahsettiklerini biliyor musun acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aydın

"oraya 4 adam gönderir iki füze attırırım" lafına adamlar tepki vermiyor ve hatta tam tersi hala savunuyorlarsa sen daha niye soru sorup polemiğe giriyorsun ki?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Norveç, İsveç, Danimarka, Kanada, İsviçre... Buralara gitmek lazım vallahi.

Geçen İsviçre'ye gitmiş bir arkadaş anlattı. 3-4 sene yaşamış diyor ki insanlar kavga nedir bilmiyor. Çok saflar. Bi mahalleyi rahatlıkla haraca bağlarsın demişti.
    Güzel sistem valla gidelim şöyle 3-5 kişi o zaman
    Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Vallahi ben gidiyorum zaten. Türkiye 40 yıl daha kendine gelemez. Alayim yanıma uçağın bagajında gidersin
    Soğuk oluyor kargo bölümü, dayanılmaz
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aydın

"oraya 4 adam gönderir iki füze attırırım" lafına adamlar tepki vermiyor ve hatta tam tersi hala savunuyorlarsa sen daha niye soru sorup polemiğe giriyorsun ki?
    ortadaki hainliği konuşmak yerine güvenlik ihtimallerinin tartışıldığı toplantı konuşuluyorsa hakkaten soru sorup polemik yapmaya gerek yok

sakary Ali Misafir

Konuşmanın hiçbir yerinde "hadi beyler bir şey olsun da Suriye'ye savaşa girelim " anlamı çıkan bir yer yok. Sen kalkıp "bak 4 adam yollar füze atarız savaş çıkartalım" dediler diyorsan bu konuşmayı manipüle ettiğinin en net göstergesidir bence.

Suriye konusunda son günlerde bir olumsuzluk var. Bu toplantının da bu son günlerdeki olaylara bir önlem olarak yapıldığını düşünüyorum.

Ancak bu kadar kritik bir konuyla alakalı, bu kadar kritik bir toplantının, muhtemelen "siyasi emelleri" yüzünden kamuoyuna servis etmek nasıl bir ihanettir, nasıl bir namussuzluktur çözemiyorum.

edit @Aydın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ortadaki hainliği konuşmak yerine güvenlik ihtimallerinin tartışıldığı toplantı konuşuluyorsa hakkaten soru sorup polemik yapmaya gerek yok
    Sizin eve hırsız girdi diyelim, ev kayıtları var elinde kameralar falan var. Sonra bunu siz nete yaydınız ve insanlar izledi. Senin anlayışına göre hırsız haklı ve bunu yayınlayanlar haksız. Bu mudur?

Edit: siz değil başkaları koydu nete. Yanlış yazmışım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şu ''Esadist'' diyen şahıs internette o meşhur özgürlük savascılarının videolarını izlememis.İzleyipte hala onları savunabildigini düsünmüyorum.Tırlardaki silahlar ha El Kaide'ye göndermis ha onlara ne fark eder ? Suriye açık açık PKKlılara yardım etse tırla silah gönderse üstüne sınırdan gelin kardeş diye her geceni alsa tepkiniz nasıl olurdu çok çok merak ediyorum.Şimdi diyeceksiniz ''durum farklı orda Esad sevilmiyor'' size yansıtılan o.Hani meşhur dış mihrakların yansıttıgı o.Milyon kisiye miting yaptı gecenlerde Esad.Sizin su meshur lafınızla sandıkta cıkıyor mu cıkıyor o zaman kimsenin isyan yapmaya hakkı yok degil mi ?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Kime 2 tır silah gönderildiğini söyler misin? ha El kaide ha diğerleri ne farkeder. Dikkat ettiysen biz bunları iyi beslemezsek daha sonra bunlar bize döner diyor, kimden bahsettiklerini biliyor musun acaba.
    FSA, Özgür Suriye Ordusu. Tırlar onlara gidiyor. Bunlar bize döner derken bize karşı dönerler demiyor, savaşmadan dönerler diyor. Mühimmat lazım deniliyor.

Savaş çıkarmak dediğiniz şey zaten el kaide bağlantılı işid'e karşı yapılıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Benim anlamadığım şuan bunun çok anormal bilinmedik birşeymiş gibi konuşulması . Bunu ne yazık ki her devlet yapıyor. Örn ikiz kuleler saldırısı alakasız ırağa girilmesi gibi. Önemli olan burada bana kalırsa savaşa sokulmanın yapılış şekli. Maalesef dünyamızın hali bu arkadaşlar böylede gidecek. Kendini düşün ve bunun için savaş.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

O toplantıyı servis eden ve bu toplantıdaki konuşmaları yapanlar, bunu planlıyanlar vatan hainliğinden yargılanmalı bence.

yolcu, hainlik demişsin. doğru söylüyorsun. atladığım bir hainlik var. bu konuşmayı yayınlayanların yaptığı hainlik. ama ne olursa olsun, bu konuşmayı dinledikten sonra "ne var bunda yiea" diyenler cidden insanlığından utanmalı.

manipüleymiş, ihtimalmiş, fasa fiso bunlar.

hiç yoktan savaş çıkartmak isteyen birinin yangına körükle gitmesine, kendi askerlerine saldırı düzenleme "ihtimaline" için cız etmiyorsa, dediğim gibi sağlam mideniz var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sizin eve hırsız girdi diyelim, ev kayıtları var elinde kameralar falan var. Sonra bunu siz nete yaydınız ve insanlar izledi. Senin anlayışına göre hırsız haklı ve bunu yayınlayanlar haksız. Bu mudur?

Edit: siz değil başkaları koydu nete. Yanlış yazmışım.
    verdiğin benzetme mantıktaki kıyas ilkesine aykırı
    birileri senim evini yakmaya çalışıyor
    sen evini nasıl korurum diye ailenle konuşuyorum
    birileri de bu konuşmayı kaydedip düşmanlarına ifşa ediyor

birileri memleketi yakmaya çalışıyor
    bana neden hükümeti destekliyorsun demeyin
    kibriti tutanlar hükümete düşman oldukları için destekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evi yakmaya çalışan o evin ahalisinden birisi. İşte göremediğiniz bu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hiç yoktan yere savaş çıkarılacağını zannetmiyorum . Ama dediğin gibi kendi askerlerine saldırı gerçekten mide gerekli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Evi yakmaya çalışan o evin ahalisinden birisi. İşte göremediğiniz bu.
    ben de senin gibi düşünüyorum ama evi yakmaya çalışanların kimler olduğu konusunda aynı fikirde değilim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hükümet zaten ülkeyi yakmis senin düşman dediklerin gerçeği ortaya çıkarıyor. Şu kasedi dinleyipte sadece paylasanlara vatan haini demek nasıl bir mantık akıl almıyor
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben de senin gibi düşünüyorum ama evi yakmaya çalışanların kimler olduğu konusunda aynı fikirde değilim
    Bu adam bu kayıtları ve sizin montaj dediğiniz olayları kabul etse ve itiraf etse bile sizin yine onu destekleyeceğinizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Hükümet zaten ülkeyi yakmis senin düşman dediklerin gerçeği ortaya çıkarıyor. Şu kasedi dinleyipte sadece paylasanlara vatan haini demek nasıl bir mantık akıl almıyor

paylaşanlara demiyoruz bunu dinleyip yayınlayanlara sonuçta ben de o paylaşımdan yararlanıp dinledim
    hükümet konularını çok tartıştık sadece hükümetin yanında kim var karşısında kim var onlara bakarak bile kimin ne olduğu anlaşılır

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ama kendi askerlerine saldırma "ihtimali" konusunda hiç rahatsız değilsin anladığım kadarıyla?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu adam bu kayıtları ve sizin montaj dediğiniz olayları kabul etse ve itiraf etse bile sizin yine onu destekleyeceğinizi düşünüyorum.
    düşünebilirsin bunda herhangi bi beis görmüyorum
    öyle olursa onu o zaman konuşuruz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    ama kendi askerlerine saldırma "ihtimali" konusunda hiç rahatsız değilsin anladığım kadarıyla?
    kendi askerine nerede saldırıyor öyle bir şey dinlemedim görüşmede kaçırdım mı yoksa ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

düşünebilirsin bunda herhangi bi beis görmüyorum
    öyle olursa onu o zaman konuşuruz
    Gerçi yanılıyorumdur büyük ihtimal. Çünkü o şekilde bir itiraftan sonra hiç bir insan gururu bunu kaldıramaz. İnsan o kadar karaktersiz ve boş olamaz. Afedersin senin hakkında ön yargılı davrandım.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

kendi askerine nerede saldırıyor öyle bir şey dinlemedim görüşmede kaçırdım mı yoksa ?
    şu an konuşmayı dinleyecek bi durumda olmadığım için tam olarak söyleyemiyorum dakika olarak. belki diğer arkadaşlar yardımcı olurlar.

bu konuşmanın tamamını dinledikten sonra "hiçbir şey yok" ve "manipülasyon yapıyon" diyen arkadaşların aksine ben sende mide olduğunu düşünüyorum hala. bir umudum var

tekrar dinlersen, o parçayı yakalarsın diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Açıkcası konuşmayı pek dikkatli dinleyip neler döndüğünü merak edenlerdenim. Başlarda pek inanamadım yani mevzu nedir o konuya oraya nasıl geldi nasıl gelişti bunlar niye toplantı veya bu kaset veya ses kaydı neden ortaya çıktı aklımda bin tane soru var. Montaj diyemem ama savunmak için birkaç kelam etmeyeceğim! çünkü bu olayların öncesi ve sonrasını bilmeden yorum yapmam pek doğru bulamam. Diğer arkadaşlara laf söylemeyeceğim çünkü herkes düşüncesini söylemiş ve buda bu ülkede doğru olan birşey odur! Burada birbirimize girip düşüncelerimizi alaşağı edip hakaret edeceğimize bekleyip sonuçları görmeliyiz. Şimdi bu ses kayıtlarından sonra youtube kapatıldı ve bu ses kayıtlarını doğrular tarzında yorum gelebilir veya gelmişte olabilir fakat bunun kapatılacağı zaten twitterdan bu yana söyleniyordu eh yani geç oldu güç olmadı diyelim.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Hiç yoktan yere savaş çıkarılacağını zannetmiyorum . Ama dediğin gibi kendi askerlerine saldırı gerçekten mide gerekli.
    Boş alanların bombalanmasından söz ediliyor. Askerler vurulacak demek en hafif tabirle halüsinasyondur.

Bu sızma da hayırlara vesile olsun diye umalım. Diğer illegal dinlemeler ile zaten ahlaksızlığın dibine vurmuşlardı, bu sonuncusu cami duvarına yapmak oldu. Artık kimse 'bu paralelciler bu kadarını da haketmedi' diyemeyecek.

Mit tırının durdurulması ve bu son sızdırma affedilemez, dünyanın hiçbir yerinde affedilmez.

Bilerek görmezden gelinen bir gerçek var. Savaş artık kapımızda, etraf yangın yeri. Kapımızı bacamızı örtüp alevlerin binaya sarmasına haliyle izin vermeyeceğiz. Ne tesadüftür pyd, işid gibi örgütler Suriye'nin kuzeyini ele geçirdiği sırada 'görün bakın kimlerle komşu oluyoruz, hükümet göz yumuyor' diye höykürenler, onlara karşı yapılacak operasyona da karşı çıkıyor.

Hesap başka, mesele bağcıyı dövmek.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    Açıkcası konuşmayı pek dikkatli dinleyip neler döndüğünü merak edenlerdenim. Başlarda pek inanamadım yani mevzu nedir o konuya oraya nasıl geldi nasıl gelişti bunlar niye toplantı veya bu kaset veya ses kaydı neden ortaya çıktı aklımda bin tane soru var. Montaj diyemem ama savunmak için birkaç kelam etmeyeceğim! çünkü bu olayların öncesi ve sonrasını bilmeden yorum yapmam pek doğru bulamam. Diğer arkadaşlara laf söylemeyeceğim çünkü herkes düşüncesini söylemiş ve buda bu ülkede doğru olan birşey odur! Burada birbirimize girip düşüncelerimizi alaşağı edip hakaret edeceğimize bekleyip sonuçları görmeliyiz. Şimdi bu ses kayıtlarından sonra youtube kapatıldı ve bu ses kayıtlarını doğrular tarzında yorum gelebilir veya gelmişte olabilir fakat bunun kapatılacağı zaten twitterdan bu yana söyleniyordu eh yani geç oldu güç olmadı diyelim.
    http://www.haberturk.com/gundem/habe...-flas-aciklama

kendileri kabul ediyolar zaten doğru olduğunu

Sayfa 17 / 30 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Mesaj Yetkileri