Sayfa 16 / 30 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Birkaç saate youtube'da gidecek.Başlık Youtube ve Twitter'ın kapatılması olmalı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

youtube da gitmiş bu arada. O ses olayı da acayip komik ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Komple interneti kapasin bence. Yaptgi pislikleri anca oyle orter.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ülkenin savaşa sokulmak istendiği kaseti devreye sürülünce kapattılar.

normaldir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Youtube benim telefondan normal bir şekilde açılıyor. Yani başka bir program kullanmadan.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben de girebiliyorum da, video izlenmiyo resmen. Ancak 144p izlenebiliyor. Rezillikten başka bir şey değil şu yapılanlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Youtube kapalı değil fakat Video izleme konusunda ciddi sıkıntı var.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Girip 1080 p'de video izledim şimdi, bende bir sorun yok şu an

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

beyler karar çıkmış bugün veya yarın kapatılacak twitter kapatılırken de aynısı oldu.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Kararın neden çıktığını bilen var mı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26097022.asp

Sanırım DNS ayarları yüzünden daha etkilenmedik.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Tedbir uygulanması o suriye ile savaş senaryoları planlaması için yapıldıysa cidden artık adamlar bağırıyor "biz bunları yaptığımız için kapatıyoruz" diye.

ve hala şimdi bunları koruyanlar çıkacaktır. cidden yazık.

sakary Ali Misafir

Dışişleri Bakanlığı da TİB'e ''Youtube'daki bazı içeriklerin ulusal güvenliğe 1. derecede tehdit oluşturduğunu" belirten yazı gönderdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ulusal guvenlige degil. İktidara 1. Derecede tehdit olusturuyor, dogrusu o.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yahu cumhurbaşkanı konusma yapan adamlardan birini makamına cagırıyor kimse bu konusmaları yalanlamıyor yani bunun montaj olmadıgı apacık belli simdi de devlet sırlarını sızdırıyorlar diye saldırıyorlar inanamıyorum deliricem simdi bunları savunacaklar hala Allahımdan tek dilegim bunların zamanı geldiginde idam edilmesi.Hadi çaldılar cırptılar bunun cezası hapistir ama bu son yapılanlar vatan hainligidir.Sızdıran mı vatan haini bu konusmalar yapan mı ?

sakary Ali Misafir

O ses kaydını dinleyen kaç kişi var? Birisi çıkıp ne konuştuklarını söylesin?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Başımız sağolsun,bu insanları iktidar yapanlar utansın

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Dışişleri Bakanlığı da TİB'e ''Youtube'daki bazı içeriklerin ulusal güvenliğe 1. derecede tehdit oluşturduğunu" belirten yazı gönderdi.
    Evet. Ülkenin "dış" güvenliğinin ne durumda olduğunu apaçık gösteren bir kayıt o.

Peki ülkenin dış güvenliğine tehdit oluşturan bir video kimlerin işine yarar? Dış güçlerin. Sen bu videoyu kaldıramıyorsun ve ülkende yutubu kapatıyorsun. Neden?

Şimdi de yutubun yetkilileri ülkeye geldiğinde "diz çöktürdük" diye övünenler çıkar kesin ama cidden halimiz ağlanacak durumda. Savaş çıksın diye neler yapılıyor. Bunları gördükten sonra hala mideniz kalkmıyorsa, hala "montaj bunlar yieeaa, hep parallelerin oyunu" masalına inanıyorsanız, cidden bir aynaya bakmanız gerekiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Özet şu ama sen mutlaka tam versiyonunu dinlemelisin. Gerçi dinlediğinde de görüşlerinde bir şey değişeceğini sanmıyorum:

Hakan Fidan: Suriyeye 4 adam yollarım, füze attırırım, savaş çıkartırım

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://vimeo.com/90208027

Burdan dinleyebilirsiniz.

3:06 dan sonra Hakan Fidan'ın söylediklerine bakın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence kaydı buradan paylaşmayın.Çatır çutur site kapatıyorlar.

Del Piero_10 Misafir

Suç teşkil eden hiçbirşey yok. Devlet işlerinin nasıl yürüdüğünden habersiz bazı tez canlı arkadaşlar katılmasa da, bu bir savaş çıkarma değil, kapıya dayanan savaşın nasıl karşılanacağı toplantısı.

Aylardır, hükümet el kaide'ye yardım gönderiyor propagandası yapan esadistler bu konuşmalarda el kaide bağlantılı örgütlerden düşman olarak söz edildiğini de nedense atlıyorlar.

İçeriğe ucundan girmiş olsak da hatırlatayım, devletin en üst düzey görevlileri arasında geçen, ülke güvenliğini birinci dereceden ilgilendiren, illegal ortam dinleme vasıtası ile elde edilmiş kayıtların herhangi bir vasıta ile paylaşılması sadece casusluk değil aynı zamanda vatana ihanet kapsamında yargılanmaya yol açacaktır. Daha önce yayınlanan yolsuzluk temalı tape'lerden çok daha farklı değerlendirmek gerekir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gündem degistirmek için kahramanlık gösterisi için savaş çıkartmaya çalışıyor adam resmen. Alsın % 50 si ile savassin.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Şu kaseti dinleyip de "suç teşkil eden hiçbir şey yok" diyenlerin "Türkiye" sevgisinden şüphe ederim ki zaten karşı taraf da bizim dinimize, dilimize, ırkımıza karışmayı, laf söylemeyi çok sevdikleri için bu ettiğim şüpheyi fazla önemsemeyeceklerinden eminim.

Mide meselesi tabii. Benim midem kaldırmaz bu kaseti dinledikten sonra "kasette suç teşkil eden hiçbir şey yok" demeyi. Tebrikler mideli kardeş.

sakary Ali Misafir

Şimdi tamamını dinlemiş oldum. Fazla da bir şey demeyeceğim. Aa bak 4 adam göndereceklermiş, ulan yolsuzluğu Suriye'ye ile savaş çıkartarak kapatacaklar diyebilirsiniz. Sizin fikrinize de bunlar gider zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Oraya 8 tane füze atarım,buraya 4 adam gönderirim savaş gerekçesi bulunur söylemi sizin için suç teşkil etmeyip rahatsız etmiyorsa söyleyecek fazla bir şey yok.Bu dinlemeleri yapanlarda bulunup yargılanmalı en kısa zamanda onlarda suçlu.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Şimdi tamamını dinlemiş oldum. Fazla da bir şey demeyeceğim. Aa bak 4 adam göndereceklermiş, ulan yolsuzluğu Suriye'ye ile savaş çıkartarak kapatacaklar diyebilirsiniz. Sizin fikrinize de bunlar gider zaten.
    Bizim fikrimizi boşver de senin fikrin nedir?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bana Kuzey Avrupa ülkelerinden birinden vatandaşlık ayarlayabilecek var mı gençlik. Bu gündem yordu beni artık sakin bir memlekette yaşamak istiyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

29. Default

Takım tutar gibi parti tutuluyor bu ülkede. Bu kadar kayıtlara rağmen hala o koltuklarda oturmaları bunun bir kanıtıdır.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Bana Kuzey Avrupa ülkelerinden birinden vatandaşlık ayarlayabilecek var mı gençlik. Bu gündem yordu beni artık sakin bir memlekette yaşamak istiyorum
    Norveç, İsveç, Danimarka, Kanada, İsviçre... Buralara gitmek lazım vallahi.

Geçen İsviçre'ye gitmiş bir arkadaş anlattı. 3-4 sene yaşamış diyor ki insanlar kavga nedir bilmiyor. Çok saflar. Bi mahalleyi rahatlıkla haraca bağlarsın demişti.

Sayfa 16 / 30 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri