Büyüksün aziz başkan
Büyüksün aziz başkan
Olabilir Mahmut Uslu sacma acıklamalar yapmıs olabilir öldürücez mi bu adam sacma acıklamalar yapmıs diye gidip seyircinin ortasına oturtmak küfür gibi birşey.Bizim edemedigimiz küfürleri orda size etsinler tokatlasınlar göndersinler demek.Hemde bunu antrenman saatimiz Fb maçıyla aynı saate denk geliyor diye yaygara cıkaran Gs yönetimi diyor ki alakası yok onunda acıklaması yapıldı güvenlik konusunda hiçbir sıkıntı cıkmadı orda.Ama bu dediklerinden 1-2 gün sonra olana bak binlerce kisinin icerisinden seyircinin bu kadar nefret ettigi insanları geciriyorlar.Burda taraftardan cok Gs'nin yönetimi suclu aslında.Yapacak birşey yok artık taraftara bu saatten sonra uslanacak halleri yok yönetimin yaptıgı birşey bu.
Hunharca.Tebrikler kızlar tebrikler Galatasaray
Enfes bir yorum gördüm
ALBAkalim ALBAkalim kupalari al ALBAkalim
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Torrens bundan önceki Avrupa'da yılın kadın basketbolcusu seçildiği Taurasi'nin de kadromuzda olduğu sezon (2011/12) sakatlanıp sezonu kapatmasaydı bu şampiyonluklar daha erken gelebilirdi büyük ihtimalle.
Bu arada Fenerbahçe'nin kaybettiği kaçıncı final oldu bu sezon?
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Galatasaray'ı tebrik ederim ancak o insan kılıklı saldırı yapanları kınıyorum
Abi sen yapma bunu bari. Bir Galatasaray'lı gelip bunu Fenerbahçe taraftarı için söylese kıyamet kopar. 3-5 kişinin yaptığını tüm taraftara yıkamazsınız lafları peşi sıra gelir. Belki de ilk söyleyenlerden biri sen olursun ama gelip bunu sen yapıyorsun yakışmıyor. Önceki sayfada da yazdım. Sen ben böyle şeyler yapacaksak o tribünlerde yapılanları nasıl bitirebiliriz. Siz yapmayın bari şöyle hareketler.
Edit: Mesajı sildim kurallar gereğince.
Screw you guys, I'm goin' home
Özgür onları yapan Galatasaray taraftarı, aynı şekilde 3-5 densiz bir şey yaptığında onlar da Fenerbahçe taraftarı.
Hiç kendimizi kandırmayalım bu ülke böyle. Sıkıntı misafir gelmiş takımın yöneticisini oraya oturtanlarda.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aziz Yildirim yine canli canli GS kupasi gördü yürüyedur büyük usta
Bu kupa bizim için önemliydi, çünkü yıllardır alınamıyordu. Aziz Yıldırım çok takmamıştır bunu. Esas yıkıcı olan, Euroleague olmuştur. Senelerce lige ambargo koyacaksın, 2013'te final oynayıp kaybedeceksin, 2014'te namağlup finale gelip Galatasaray ile oynayıp yine kaybedeceksin. Tam kabus.
Takmamış olur mu. Nefret ettiği, ağzından düşürmediği Galatasaray'a karşı 1 sezonda 3 final kaybetti adam, daha kötü bir senaryo olabilir mi? Ayrıca Voleybolda da 5 final kaybetti. Masa tenisini falan da eklersen uzar gider. Allahtan futbolda şampiyonluk geldi de yoksa düşünemiyorum halini.
Diğer yandan;
Kadın basketbolda şampiyonluk sayıları eşitti bu maç öncesi (11-11). Şimdi Galatasaray yeniden öne geçti (12-11).
Galatasaray: 12 TKBL şampiyonluğu, 11 Türkiye Kupası, 8 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 FIBA Euroleague Women ve 1 FIBA Eurocup olmak üzere toplam 33 kupa
Fenerbahçe: 11 TKBL şampiyonluğu, 9 Türkiye Kupası, 9 Cumhurbaşkanlığı Kupası olmak üzere toplam 29 kupa
Last edited by Walter Sakana : 06.Mayıs.2014 at 02:20
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
galatasaraya tebrikler, bu sezon muhtesemdiler. yillar sonra gelen bu kupalar onumuzdeki yillarda rekabetin daha da artacaginin gostergesi. fenerbahcenin bayan basketbolundaki hukumranligina yeni bir ortak cikti artik.
finalin yani sira 11. kez karsilasti iki takim bu sene, totalde skor 6-5 sari kirmizililar lehine. bunun yaninda 2 onemli final macini da kazanmasini bildi. turkiye kupasinda da ikisi mi oynadi, emin degilim. eger oyleyse 3 final ediyor. aralarinda yaptiklari son 6 lig finalinde 5 kez ustunluk kuran fenerbahce bu kez rakibine boyun egmis.
taraftar olaylarina deginmiyorum. boylesi amator bir bransta bile kavga icine girilmesi uzucu. icindeki kadin unsuruna ragmen nefret tukenmiyor. nerde son bulacak bu kavga, cok merak ediyorum.
galatasaray cephesinde tuhaf bir durum olustu, deginmeden gecemem. sanki fenerbahceyi degil de aziz sporu yenmis gibi seviniyorlar. bu kadar kafayi bu adama takmanizi anlamis degilim. misal biz sampiyon olunca gidip de unal aysaldan ya da fikret ormandan bahsetmiyoruz. tuhaf geliyor![]()
fenerbahce taraftarinin da aziz yildirimin fedaileri gibi savunma pozisyonunda olmalari yine tuhaf. ilginc bir ulkeyiz![]()
@uaburak sana cevap gibi oldu fakat ben genel gorunum uzerinden yorum yapiyorum. kisisel sebeplerin vardir muhakkak ama bu camianizin genelinde olan birsey. tuhaf yani.
Fenerbahçeliler Azizsporluk yapmaya başlayınca doğal olarak olay böyle bir hal aldı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bence yapılan tüm organizasyon ve hazırlık Aziz Yıldırım içindi. Galatasaray yönetiminin planı, Aziz Yıldırım hazır gelse de taraftarların arasına alsak güzel bir dayak yese ağzının payını alsa, şeklindeydi. Ama Aziz Yıldırım gelmeyince kabak Mahmut Uslu'nun başına patladı.
İki takım arasındaki husumeti arttırmaktan öteye gitmeyecek bir durum oldu. Galatasaray kız basket takımını tebrik ederim. Euroleague başarısı Lig başarısından daha önemli veya daha az önemli diye bir şey yok. Kupa kupadır, bir de bunu ezeli rakibinin elinden alıyorsan daha değerlidir.
...
Bu senenin gurur takımı bayan basketbolumuz. Onca zorluga ve imkansizliga ragmen muhteşem bir sene gecirdiler. Bizim yonetim de sakın başarıyı sahiplenmesin ne yaptiysa sporcular ve Ekrem memnun yapti . Tekrar tebrikler
Ek fotoğraflar falan gördüm bizim yönetim art niyetli bir şekilde,Fenerbahçeli yöneticileri taraftarların içine atmışlar.Tabi ki bu taraftarın saldırmasını gerektirmez ancak ya gelmeyin protokolde yer yok denilseydi ya da protokole alınsalardı.Şimdi buna benzer şeyleri yarın bir gün Fenerbahçe yönetimi yapınca bizim yönetime söz hakkı doğmayacak.Ayıp etmişler gerçekten ama Mahmut Uslu'yu günahım kadar sevmediğim için ona bir gram üzülmüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu arada sunu da dogru soylemek lazim artik yahu. Kiz basketbol diyen var bayan basketbol diyen var dogrusu KADIN BASKETBOL TAKIMI
Taraftar suçlu değil benim gözümde. Tabii kim ne yaptıysa cezasını alsın ama asıl suçlu onlar değil. Aynı şey Fenerbahçe tribününde de olsa o darp girişimi olur. Hatta salondakilerin yarısından fazlası keşke ben de vursam demiştir. Çok normal.
Galatasaray yönetiminin yaptığı terbiyesizliktir. Umarım onlarda evimize geldikleri bir maçta taraftarın kucağına bırakılır.
Bir de bu kadar birbirinizi çekemezken hangi yüzle rakibinin şampiyonluğunu kutlarsın, yemek davetinde bulunursun anlamıyorum. Samimiyetsizlik akıyor. Umarım o yemek gerçekleşmez.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ne yemegi yahu.Bu saatten sonra utanmadan bu olaylara sebebiyet veren adamlarla yüz yüze bakıp yemek mi yiyecekler.Bırak yemegi bence hiçbir organizasyonda futbol basketbol farketmez Gs'nin yönetimi degisene kadar gelen her yöneticinin yeri taraftarın ortasında bir yer olmalıdır.
Yumruk atan arkadaş yanağından makas alıyormuş beyler, dağılabilirz
Adamın babasına bak bu laleye bak, derhal üyelikten ihraç edilmesi lazım bu arkadaşın aslında.Fenerbahçeli grup Abdi İpekçi Spor Salonu’na gelirken bazıları saldırmak istedi. Ancak yanındakiler engel oldu. Mahmut Uslu da küfür ediyordu. Bende oraya gidip, ‘hadi canım anca gidersiniz’ dedim ve Mahmut Uslu’nun yanağından makas almak için elimi uzattım. Ancak fotoğraf öyle bir anda çekilmiş ki, sanki Mahmut Uslu’ya yumruk atar gibi görülüyorum. Bu sabah avukatıma talimat verdim, Mahmut Uslu’ya ettiği küfürler nedeni ile dava açmasını söyledim. Yumruk olayı diye bir şey söz konusu değil.
Olayın kahramanı Jerfi Tarık Fıratlı, Galatasaray kongresinde Yiğit Şardan’ın listesinde yer almıştı. Jerfi Tarık Fıratlı’nın babası Jerfi Fıratlı ise Türk spor tarihinin en önemli atlet ve spor yöneticilerinden birisiydi. Jerfi Fıratlı (1919-2011) spor yaşantısında Türkiye’nin en önemli yüksek atlayıcı atletiydi. Jerfi Fıratlı Tam 7 kez Türkiye şampiyonu oldu. 1956 ve 1973 arasında aralıklı olarak 16 yıl Türkiye Atletizm Federasyonu başkanlığı yaptı. Turgut Atakol’un vefatı nedeniyle 1988-1989 arasında geçici olarak Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi’nde (TMOK) başkanlık görevini üstlendi. Jerfi Fıratlı Galatasaray yönetiminde de görev almıştı.
Screw you guys, I'm goin' home
U14 maçında Fenerbahceli cocuklara tekme atarken fotografı var bu adamın.Böyle adamlar nasıl alınıyor spor müsabakalarına inanılır gibi degil.
Bizim yöneticiler zaten branş farketmeksizin deplasmanlara pek gitmedikleri için sorun olacağını sanmıyorum. Futbol maçında zaten bunu yapamazsın, yapmaya kalkarsan da bir yöneticinin kalkıp taraftarların arasına oturması için deli cesaretine sahip olması gerekir. Yani sizin intikam beklentinizin gerçekleşme ihtimali oldukça düşük. Üzgünüm.
Dün Fb yönetiminin seviyesine inmeleri bir hataydı, ama en azından anlamışlardır artık kendilerine yapılınca nasıl olduğunu. Bizimkiler hep protokolde oturttu ama diyerek savunma mekanizması geliştirecek olanlara da cevap vereyim şimdiden, misafirperverlik sadece protokolde ağırlamakla olmuyor. Mahmut Uslu'nun zamanında protokol tribününde Haldun Üstünel'e ana avrat düz gittiğini de biliyoruz en basiti. Kendisi dünkü olaydan sonra bunun intikamını alırız gibi konuşup sonra çark edip biz böyle şeyler yapmayız demek istedim diye çevirdi olayı, bakalım bundan sonra ne olacak. Yumruğu yemeden önce bile her iki cümlesinin birinde tahrik ve aşağılama olan Mahmut Uslu gibi birisi bu olaydan sonra kimsenin aklına bile gelemeyecek pisliği yapabilir gibi geliyor bana. Erkek basketbolda eşleşirsek, görürüz hep beraber.
Dünkü maç basketbolda bir kara leke olmuştur, ilktir, falan deniyor ona da bitiyorum. 2009 yılında Ergin Ataman'lı Efes 2-0'dan 4-2'ye getirip şampiyon olunca çıkan olayları herkes biliyor.
Galatasaray taraftarı en centilmen taraftar falan değil elbette, yöneticileri de harika değil ama Fb cephesinden her iki kategoride de daha centilmen olduğumuz kesin. En azından saçma önermeler de bulunmuyoruz her olaya karşı. Irkçılık amacıyla gösterilen muzu savunmak veya bizim taraftarımız GS Store'dan alışveriş yapmaz ki tarzı saçmalıklar yok. Bu olay Fb tarafından yapılmış olsa, protokolde yer yoktu, en uygun yeri vermeye çalıştık, onlar da olacakları ön görüp izlemeyiverselerdi canım, ne olacak yani denirdi. Hatta yönetici bilerek tahrik etmiş, amacı oydu zaten diye de eklenirdi.
Çok gerilere gitmeye gerek de yok Fatih Terim'in, Hasan Şaş'ın alnı yarıldığında yöneticisinden taraftarına dalga geçildi resmen. Kimse unutmuyor bunları. Ayrıca yönetim değişikliği bekleniyorsa önce kendinize bir bakın yahu, senelerdir aynı adam yönetiyor bir gram değişmedi camia olarak tavır ve yaklaşımınız. Bizimki değişse ne olur, değişmese ne olur. Kadın basketbol maçında bile taraftarını bench arkasına doğru gidin, küfredin diye yönlendiren adama misafirperverlik göstermek için bir neden yok.
Yemek olayı da Fb camiasının sürekli hedef gösterdiği Lütfi Arıboğan'ın dalga geçmesinden başka bir şey değildi. Şampiyonluk kutlanmasının mantığını hiç bir zaman anlamadım zaten.
Tüm bunlar bir kenara, maç arada kaynadı gitti. Sonuçta Fb tv spikerinin bağlamaya çalıştığı gibi yumruk olayı ile skorun uzaktan yakından alakası yok. Fb takımı sahada çaresiz kaldı resmen, uzun yıllardır herhangi bir branşta bu kadar ezici üstünlük kurduğumuz bir maç hatırlamıyorum. Fb'nin yol yakınken o koçu göndermesi lazım, bütün maçlarda ilk çeyreklerde fark yemesine rağmen bir önlem almayı beceremedi.
kim ne derse desin , mahmut uslu o yumrugu hak etmistir , 1 aydan beri yaptigi aciklamayi okuyun sonra bir kez daha dusunun...
+ hurriyetin paylastigi resim , photosop olacagini zannetmiyorum.. makas almak istemis adam
![]()
Last edited by byariff : 06.Mayıs.2014 at 15:06