1 ile 30 arası toplam 163 sonuç

Konu: TKBL Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Taraftar suçlu değil benim gözümde. Tabii kim ne yaptıysa cezasını alsın ama asıl suçlu onlar değil. Aynı şey Fenerbahçe tribününde de olsa o darp girişimi olur. Hatta salondakilerin yarısından fazlası keşke ben de vursam demiştir. Çok normal.

Galatasaray yönetiminin yaptığı terbiyesizliktir. Umarım onlarda evimize geldikleri bir maçta taraftarın kucağına bırakılır.

Bir de bu kadar birbirinizi çekemezken hangi yüzle rakibinin şampiyonluğunu kutlarsın, yemek davetinde bulunursun anlamıyorum. Samimiyetsizlik akıyor. Umarım o yemek gerçekleşmez.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Taraftar suçlu değil benim gözümde. Tabii kim ne yaptıysa cezasını alsın ama asıl suçlu onlar değil. Aynı şey Fenerbahçe tribününde de olsa o darp girişimi olur. Hatta salondakilerin yarısından fazlası keşke ben de vursam demiştir. Çok normal.

Galatasaray yönetiminin yaptığı terbiyesizliktir. Umarım onlarda evimize geldikleri bir maçta taraftarın kucağına bırakılır.

Bir de bu kadar birbirinizi çekemezken hangi yüzle rakibinin şampiyonluğunu kutlarsın, yemek davetinde bulunursun anlamıyorum. Samimiyetsizlik akıyor. Umarım o yemek gerçekleşmez.
    Ne yemegi yahu. Bu saatten sonra utanmadan bu olaylara sebebiyet veren adamlarla yüz yüze bakıp yemek mi yiyecekler.Bırak yemegi bence hiçbir organizasyonda futbol basketbol farketmez Gs'nin yönetimi degisene kadar gelen her yöneticinin yeri taraftarın ortasında bir yer olmalıdır.

Mesaj Yetkileri