Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 215 arası toplam 215 sonuç

Konu: O Artık Mert..!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by e_mali
    Keske Aurelio da Turk olmasaydı. Cunku artık bu is cigrindan cikti...
    Evet abi iş çığrından çıktı ama Aurelio Türk olurken geçen sene yabancı sayısının arttırılmasını isteyen FB bu isteği reddedilince kurallar çerçevesinde böyle bir yola başvurmuştur. Fakat Milli Takım'a gelince ben Aurelio'yu o heyecanla istekle gördükten sonra bir zorlamaya maruz kalmadan tamamen kendi isteğiyle Türk olmak istediğini anladım. Ama şu ana kadar Nobre'den bir açıklama gelmedi. Aurelio kaç kere karakola gitti, uğraştı ama Nobre 2 günde geçti. Bu benim karşı çıktığım olay. Aurelio'nun Brezilyadan evrakları gelecek diye kaç gün bekletildi bu evraklar Nobre'ye gelmiyor mu?

Sonuçta geçen sezon Sayın Demirören benim sayemde yabancı sayısı artmadı Türk futbolu kurtardık derken şimdi niye kanunda açıklar arayıp yabancı sayısını bu yolla arttırmak istiyor? Aurelio'ya bişey diyemeyiz çünkü Fb zaten arttırılmasını istiyordu ve o nedenle bu olaya girdi......
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Quote Originally Posted by sekopej
    Evet abi iş çığrından çıktı ama Aurelio Türk olurken geçen sene yabancı sayısının arttırılmasını isteyen FB bu isteği reddedilince kurallar çerçevesinde böyle bir yola başvurmuştur. Fakat Milli Takım'a gelince ben Aurelio'yu o heyecanla istekle gördükten sonra bir zorlamaya maruz kalmadan tamamen kendi isteğiyle Türk olmak istediğini anladım. Ama şu ana kadar Nobre'den bir açıklama gelmedi. Aurelio kaç kere karakola gitti, uğraştı ama Nobre 2 günde geçti. Bu benim karşı çıktığım olay. Aurelio'nun Brezilyadan evrakları gelecek diye kaç gün bekletildi bu evraklar Nobre'ye gelmiyor mu?

Sonuçta geçen sezon Sayın Demirören benim sayemde yabancı sayısı artmadı Türk futbolu kurtardık derken şimdi niye kanunda açıklar arayıp yabancı sayısını bu yolla arttırmak istiyor? Aurelio'ya bişey diyemeyiz çünkü Fb zaten arttırılmasını istiyordu ve o nedenle bu olaya girdi......
    Ben Mehmet kadar istekli olan Hakan Şükür gördüm milli takımda.Tabi Lüksemburg maçından bahsetmiyorum.Genel olarak.Çok istekliydi.Keşke Türkiye doğumlu olsaydı ve elemelerdede oynasaydı şimdi dünya kupası 3. ünvanıyla dolaşabilirdik.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

belki nobre evraklarını yanında taşıyordı

Besiktasliyim. Bundan sonrada oyle kalacam isallah.Ama bu adamin Turk olup mert olmasi bana gore sacmaliktan baska bir sey degil. Yahu Turk oldu adam tamamda Mert ismi ne oluyor.Nobre benim gordugum saha icinde en sahtekar oyunculardan biri. Birde alay eder gibi bu ismi veriyorlar. Bundan sonra alexte Turk olur. Yattarada olur. Songda olur.Nasil olsa isin civigi cikti.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence beş yıl kuralı tek kural olmalıydı başka şartla türk olunmamalıydı aurelio haklı bi şekilde oldu ama nobre işleri çığrından çıkardı bence aurelionun ya da başka bi yabancının milli takımda oynaması yanlış onca türk varken

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri