Beşiktaş bu seviyede gördüğüm en kötü savunmayı yapıyor bugün. Berbat ötesi. 2. yarı toparlanmazlarsa 3. periyotta maç biter.
Beşiktaş bu seviyede gördüğüm en kötü savunmayı yapıyor bugün. Berbat ötesi. 2. yarı toparlanmazlarsa 3. periyotta maç biter.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
43-30 önde kapattık ilk yarıyı, şu ana kadar rahat ve üstün bir şekilde oynuyoruz.
Biz treni bir önceki maçı kaybederek kaçırmıştık zaten. Akatlar'da alacaktık o maçı. Sanmıyorum turu geçeceğimizi.
İki takım da çok kötü oynuyor ama Beşiktaş tamamen tanınmaz halde.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
loftonu alsak ya biz, nasil bir skorerdir bu adam. ip gibi atiyor sutlari![]()
3'e 1 fastbreakte blok yedi Beşiktaş. Daha nasıl açıklayayım bu kötü oyunu?
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Beşiktaş geçen maç kaybetti hakkını sahamızda 2 maç üst üste kaybedecek değiliz ya.Rahat bir maç oluyor bitmek üzere maç. Bizim için asıl maçlar şimdi başlıyor. Banvit deplasmanından gelecek galibiyet bizi finale taşıyabilir ama çok zor finale çıkarsak büyük sürpriz olur. Banvit-KSK finali bekliyorum bakalım.
Çok rahat kazandık, bu kadarını beklemiyordum.
Umarım banvit-ksk finali olur, sıkıldım artık finalde aynı takımları görmekten. Ayrıca iyi ki elendik, en azından arroyo-bonsu ikili oyunlarını görücez. Bizim muratcan 3'e 1'de turnike kaçırıyor, bu takım play,off bile hak etmiyor ya neyse.
Last edited by IcedEarth : 21.Mayıs.2014 at 19:24
niye asagiliyorsunuz takiminizi ki, bu sartlarda play off oynamasi hatta seriyi 2-1 e getirmesi basaridir bjk icin bence. nerdeyse yari finale kalacakti takim. bence bu yergiyi haketmiyor.
benim de final icin tahminim banvit-ksk finali. izmirdeki maca gidebilirim belki. bu yari final kac mac olacak, bilen var mi?
5 maç sanırım 3-5-7 şeklinde yapmışlar işte.BJK bence de iyi işler çıkarttı Akatlar'da kendi elleriyle verdiler maçı onu alabilirlerdi ama şans bizden yanaydı.
iyi o zaman, istanbuldan 1-1 le gelirlerse izmirde 2 mac olur. bol bol mac izlerizeger oyle olursa da zaten ksk finali gorur buyuk ihtimal
![]()
Ksk karsısında her zamanki gibi gerideyiz.Saka maka son 5 maçtır yeniliyoruz bu adamlara artık kazanmamız lazım.
Çok güzel maç oluyor.
Maç güzel oluyor gerçekten. Ama Obradovic rotasyonu artık abartmamalı, basketbolun Mancini'si oldu resmen.
Devre arasında yapılan organizasyonunda adam orta sahadan atıp İspanya tatili kazandı.![]()
Birdenbire fark oldu maçta, Karşıyaka çok yorgundu ve 2. yarı karşılık veremedi. Bizimkilerde istediklerinde savunma yapabildiklerini gösterdiler, aynı şekilde Ömer Onan da hala bu takım için ne kadar önemli olduğunu.
Harika bir savunma ile ezip geçtik Karşıyaka'yı. Devam da gelir inşAllah.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
4. çeyreğin başında bir anda koptu maç, Karşıyaka'nın karşılık verecek mecali kalmamıştı, zaten Fenerbahçe de acımadı, sağlı sollu girişti resmen. Son maçların intikamı alınmış oldu. Bence Fenerbahçe zorlanmadan çıkar finale.
KSK son çeyrek ne yapmış yahu kuponu da yaktılar 2/2 demiştim.Fener şanssızlığı güzel kırdı bakalım 2. maçta aynı şey olacak mı ? Bizde yarın Banvit karşısında bir sürpriz yapsak iyi olur ama zor gibi.
Ksk'nın sahasındaki maç seyircisiz diye biliyorum eger öyleyse 3-0 yapabiliriz.
belli bir sureye kadar fenerde zoric disinda bir tane adam iyi oynamamisti. ne zaman ki kskde yorgunluk bas gosterdi, bizim yildizlar devreye girdi. macin hakki boyle bir fark degildi bence. diger maclarin da kolay olacagi kanisi olusmasin. kleizanin eliyle koymus gibi attigi 3lukler sayesinde farki actik ve kazandik.
iyi savunma yaptigimiz konusuna pek katilmiyorum, cok kisa bir sure etkili savunduk sadece. o da yetti sayilir yorgun ksk karsisinda.
farkli maglubiyet ksk karsisindaki guvenimizi yerine getirmistir, en buyuk kazanim bu oldu. 4-5 mactir kazanamiyorduk cunku. ben dahil bircok kisi ksk rakip olunca urktuk, bu mac donum noktasi olur umarim. 2-0 ile gelirlerse buraya isimiz kolaylasir. izmirden cikmak zor cunku.
Kleiza'nın alınma sebebi ve aldığı paranın sebebi zaten bu, en zor anlarda en zor şutları sokabilmesi. Bu sene bu performansı 3-4 kere gördük, zaten sezona yaysaydı daha farklı bir takım olurduk.
Özgüven konusunda dediğin şeye kesinlikle katılıyorum, özellikle Preldzic, Bogdanovic ve Kleiza özgüven sorunu yaşadıkları için kötü durumdaydık ve Karşıyaka'nın da performansı aşırı özgüven sayesinde iyiydi. Bence Karşıyaka'nın özgüvenine ciddi bir darbe vurduk ve bundan sonraki maçlar kolay olmasa bile bizim istediğimiz şekilde biter. Üstelik Karşıyaka'nın ilk maçı da cezalı. Daha önce de dediğim gibi Karşıyaka 3 adamdan ibaret, 1 tanesini bile sindirseniz yeterli.
Aslanlar yeniyor hemde 10 sayı farkla vay be.Nazar değmesin !
İlk iki çeyrek çok iyi savunma yaptık, 3. çeyrek biraz bocaladık ama yine farkı açmıştık hakem faciası ile bir anda ortaya geldi maç. Furkan'a faul çaldılar, daha doğrusu uydurdular. O da sinirlenip parkeye vurdu haklı olarak, tabii tekniği yedi. Furkan'ı ilk defa bu kadar sinirli gördüm.
49-54 öndeyiz, son çeyrek çok zor olacak.
Bu maç çok önemli kazanırsak harika olur.
Ergin Ataman çok iyi hazırlamış takımı, Banvit'in iç saha yenilmezliğini bitirmiş olduk. 57-67 bitti maç.
Tebrikler Aslanlar'a. Açıkcası Bandırma'da yeneceğimizi tahmin etmiyordum helal olsun valla bir kez daha. Burdan bırakmayız artık diye tahmin ediyorum.