Sayfa 531 / 578 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541 ... SonSon
15,901 ile 15,930 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    çok güzel fixtür olmuş arsenal kendini toparlamadan onları hiç etmek lazım anderlet zaten yenmeli gs dortmunda da artık allahn ne verirse D

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    istanbuldan bursaya otobus kalkmiyormus yani istanbullu taraftarlar gitmiyormus maca , sebebi meloya verilmeyen destek.. bence guzelde oldu bu sefer iyi is yapti ultraslan.
    Aman gelmesin Ultraslan, sapıttılar zaten son dönemde iyice.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Yeni aciklama geldi.

BURSASPOR DEPLASMANI HAKKINDA
    Bu hafta başlayacak Süper Lig öncesi özellikle medyada çıkan kasıtlı haberlerden dolayı bir açıklama yapmak gereği doğmuştur.
    Bursaspor ile deplasmanda oynayacağımız maça ultrAslan'ın takıma tepki sebebiyle gitmeyeceği haberleri TAMAMIYLA ASILSIZDIR!
    ultrAslan sürecin başından beri karşı olduğu Passolig uygulamasına tepki olarak bu maça gitmeme kararı almıştır!
    Şampiyonluk yolunda uzun bir mücadeleye girilen bir sezon başında bu tarz kasıtlı haberlerin amacı bellidir!.
    Bu maç her yıl çıkarma yaptığımız gibi takımımızın yanında fiziksel olarak bulunmasak da tüm kalbimizle Bursa'dayız!
    Şampiyonluk için atılan ilk adımda takımımızın başarılı olmak için varını yoğunu ortaya koyacağına inanıyor ve onlara güveniyoruz!
    YAŞASIN GALATASARAY!
    Yaşasın Bağımsız ultrAslan!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oh oh passolig massolig gelmemeleri iyi olmuş, Arena'daki maçlara da uğramasınlar bi süre. Bizim taraftara ihtiyacımız var saçma sapan hareketler yapıp ceza yedirecek holigana değil.
    Screw you guys, I'm goin' home

Sunun aynısını çarşı yapsa simdi bayila bayila övüyordunuz.

Bu passoligin suyu çıktı iyice. Bütün taraftar grupları kılıçları çekmiş bizi fişliyorsunuz diye protesto ediyorlar. Sen sahayı birbirine kat,milleti eşi çocuğuyla maç izleyemez hafta sonlarını ailecek tribünde geçiremez hale getir sonra bizi fişliyorlar. Fişlerler tabi. İyi de oluyor sizin gibi holiganlara. Yaptıklarınızın cezasını sizin gibi kendi bilmezler yüzünden gerçek taraftarlar çekiyor maçlara alınmayarak ( seyircisiz oynama ) Umarım bu passolig ve daha bir dizi önlem alınır da tribün arsızları olması gereken yerde evde ellerinde tv kumandasıyla izlerler o maçları. Bir Galatasaraylı olarak eğer Fenerbahçe maçı gibi bir tek maç daha izleyeceksek ( Volkanın yaptığı bütün iğrençliklerine rağmen ) ultraslan bir daha gitmesin maçlara bi zahmet.

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Bir sorum olacak uefa avrupa ligi ve sampiyonlar liginde bazi degisiklikler oldu.Bu baglamda Turkiye kupasini alan takim Sampiyonlar ligine gidiyorsa onun yerine kupa finalisti degil ligden bir takim gonderilecek.Yani ligde 6. Olan mi gidecek ben burdan bunu anladim
    Anladığım kadarıyla Türkiye Kupası'nı alan takım Şampiyonlar Ligi'ne değil de Avrupa Ligi'ne direkt katılma hakkı elde ediyor. Bu takım zaten ligdeki sıralamasında Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanmışsa (bizim ligimize göre) 3. olan takım Avrupa Ligi'ne direkt olarak katılıyor.

Quote Originally Posted by bilmania View Post
    Anladığım kadarıyla Türkiye Kupası'nı alan takım Şampiyonlar Ligi'ne değil de Avrupa Ligi'ne direkt katılma hakkı elde ediyor. Bu takım zaten ligdeki sıralamasında Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanmışsa (bizim ligimize göre) 3. olan takım Avrupa Ligi'ne direkt olarak katılıyor.
    Bilgi için teşekkürler bu sezon Türkiye kupasina önem verilir artik

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Taraftarların yaptığı yanlış ancak paso lig denen uygulama aynen denildiği gibi fişlemek ve para cukkalamak için yapılmış birşey. Sorun paso ligin olmamasından değil, holiganlık yaptığı tespit edilmiş bir kişiye verilmeyen cezadır. İngiltere gibi holiganlarla dolu bir ülke şimdi ne hale geldi, ayağa kalkamıyor adamlar

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Açıkçası ben İngiltere gibi olmak istemiyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın holiganlık istemiyorum ama stada gelen adam çekirdek çitleyip maçı izlemeyecek abi. Boğazı yırtılana kadar bağıracak takımını destekleyecek. Oturup sadece maçı izlersen ev sahibi olmak deplasmanda olmak falan hiç önemi kalmaz. Tribünde meşale de olacak. Ben pasolig e tamamiyle karşıyım. Tamamen TFF'nin yaptığı saçmalıklardan sadece biri. Tribün canlı olmak zorunda.

Madem pasoligin amaci işleri duzene sokmak, neden bir yalaka banka harici diger bankalardan alinamiyor ? Tum bankalardan cikarilabilsin o zaman ? ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Açıkçası ben İngiltere gibi olmak istemiyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın holiganlık istemiyorum ama stada gelen adam çekirdek çitleyip maçı izlemeyecek abi. Boğazı yırtılana kadar bağıracak takımını destekleyecek. Oturup sadece maçı izlersen ev sahibi olmak deplasmanda olmak falan hiç önemi kalmaz. Tribünde meşale de olacak. Ben pasolig e tamamiyle karşıyım. Tamamen TFF'nin yaptığı saçmalıklardan sadece biri. Tribün canlı olmak zorunda.
    Hocam sen İngiltere Liginin maçlarını izliyor musun? Bence çekirdek çitlemekle yakından uzaktan alakaları yok. Adamlar maç boyunca monoton bir şekilde aynı tezahüratı yapmıyorlar doğrudan pozisyonlara reaksiyon gösteriyorlar. Biz ancak kendimizi pohpohluyoruz çok iyi taraftar gruplarımız var diye, İngiltere'de maçın gidişine göre taraftar sürekli olaylara tepki veriyor. Ayrıca maçın sonuna doğru da sürekli tezahüratlar yapılıyor. Kim çıkarmış bunu bilmiyorum ama İngiltere'de milletin çekirdek çitlemesi külliyen yalan. Açıkçası ben taraftarın 90 dakika boyunca aynı tempoda bağırmasındansa İngiltere'de olduğu gibi gidişata göre reaksiyon göstermesini tercih ederim. Bence sahaya daha iyi baskı oluşturuyorlar.

Passolig'in varlığı bence çok doğru ve geç kalınmış bir uygulama. Tabi uygulamada her zaman olduğu gibi şaibeli çok fazla şey var. Meşale olayı futbolu doğrudan etkiliyor maalesef görsel olarak hoş olabilir ama birincisi dumandan oyun duruyor, taraftar etkileniyor ve bizim barbar seyircimiz o meşaleyi her zaman sahaya atıyor. Yasaklanması kesinlikle doğru karar.

Son transfer söylentilerinin ardından oluşacak olan muhtemel lig kadromuz..

4-1-2-1-2 de mantikli olur gibi gorunuyor.Muslera-Veysel-Semih-Hakan-Tarik-Melo-Dzemaili-Selcuk-Sneijder-Pandev-Burak icerdeki maclarda boyle oynayabiliriz.Aslinda Bekir gibi bir stoper bile cok is yapardi su sartlar altinda

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

lig kadrom boyle benim olcan sol iç... daha hizli oynariz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Melo'yla Dzemali'nin yeri değisirse daha iyi olur
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo ile Dzemaili'yi yer değiştir tam istediğim kadro. Gerçi chedjou ya yazık oluyor boyle ama napalim..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aynen chedjoyu bende istiyorum oynamasini ama yapacak birsey yok soyle olabilir bazi lig maclarinda evimizde muslerayi dinlendirip sinani oynatabiliriz.

Bizim ne yapıp edip Hamit'ten yararlanmamız lazım adamı aldık kac yıldır bir Schalke macında attıgı golden baska yararını görmedim.Hamit'i kazanırsak cok güzel olur sag beke Hamit'i koyarız

Koray ve gökhan zanı'ı niye kullanmıyoruz anlamıyorum. İkiside Balta'dan daha iyi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu Galatasaray'ı yine kimler dolandırıp yolsuzluk yapıyormuş? Yine medyada çarşaf çarşaf haberleri var. Şu kulüpte yapılan vurgun kadar başka kulübe vurgun yapılmamıştır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Prandelli Selçuk efendiyi kolay kolay kesmez. Bruma'yı da harcamayalım çocuk güzel başladı Allah için. Takdir hocanındır kadro konusunda ona güvenim tam ilk maçtan ne kadar doğru analiz yaptığını gördük. Güzel kadro kurduk yalnız yönetim tam istediğimiz yerlere transfer yaptı gidip stoper alsaydık yazık olurdu bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Bu Galatasaray'ı yine kimler dolandırıp yolsuzluk yapıyormuş? Yine medyada çarşaf çarşaf haberleri var. Şu kulüpte yapılan vurgun kadar başka kulübe vurgun yapılmamıştır.
    yalan haber , neden mi lig bitti gs konusulmadi lig basladi yine gs konusulmaya baslandi amaclar belli galatasarayi bitirmek.

bu arada ali ecenin pandev hakkindaki yorumu

https://www.youtube.com/watch?v=YoMyZTO9c_U

Kulupten kovulan insana ver 3-5 bişeyler herkes atıp tutar konuşur. Konuştuğu kanalda beyaz tv. Boş haberler geçiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar'ın lisansı çıkarıldı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

tarık çamdal geldiğine göre veysel ortasahanın ortasında ve sağında da oynayabilir bu açıdan çok iyi oldu gerektiğinde solda tarık sağda veyselde olabilir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Teknik direktör tamam,transferler tamam,kadro tamam,forma sponsoru nerede ?

Umarım o da 2 hafta içinde halledilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Teknik direktör tamam,transferler tamam,kadro tamam,forma sponsoru nerede ?

Umarım o da 2 hafta içinde halledilir.
    Abi senin de isteklerin bitmiyor ama

Pandev bugünkü antremanda 4 gol atmış.3ü kücük kaleye 1i normal kaleye.İşte ilk antremandan Pandev http://www.youtube.com/watch?v=ajTF3...ature=youtu.be

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Emmanuel Eboue'ye Florya'ya giriş yasağı geldi. Sarı kırmızılı takımda yeni sezon için kadroda düşünülmeyen ve kendisine kulüp bulması istenen Emmanuel Eboue, gelen teklifleri kabul etmeyince takımda kaldı.

Son olarak Premier Lig takımlarından Hull City ve Leicester City ile görüşmeler yapan ancak anlaşma sağlayamayan Eboue, paf takımla Florya'da çalışmalarını sürdürüyordu. Ancak Galatasaray Yönetimi son olarak Fildişi Sahilli futbolcuya Florya Tesisleri'ne giriş yasağı koydu.
    Geçen FB-Karabük maç konusunda yazdıklarımda kastetmek istediğim buydu işte. Ayıp ya. Adam ne yaptı? Teknik direktörle mi tartıştı? Kulüple ilgili olumsuz mu konuştu? Takım arkadaşlarıyla sorun mu yaşadı? Edepsiz hareketlerde mi bulundu? Hayır, sadece işimiz bitti kendisiyle.

Takımda düşünmüyoruz, işimiz bitti diye böyle mi olması lazım? Bahane hazır; "milyon euro'ları götürdü karşılığında fazla katkı yapmadı". Ne güzel profesyonellik ama...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri