Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 50 arası toplam 50 sonuç

Konu: Büyük Hedefler - Fenerbahçe SK

@Proudlion;Hocam hazır bir taktik üzerinde oynamalar yaptım.(Duran top,talimatlar vb.) Özel mesajdan bilgilendireceğim seni.
    [MENTION=299043]juxalente[/MENTION];Galatasaray'ın durumuna bende çok üzülüyorum bir Galatasaray'lı olarak.Ayrıca,Aziz başkan bütçe felan vermedi.Transfer yapmadan geçeceğiz ara devreyi.

@
    LukasPodolski;Semih'e yüksek mebla ödememiz etkili oldu.Roberto'ya çok para ödüyorduk,kötü performans gösterme riskini alamadım.Teşekkürler.

@defective1907;İnşallah hocam,teşekkürler.

@Serzenish;Aziz başkan bütçe vermedi,olanı da aldı.Transfer bütçemiz 0 maaş bütçemiz de senelik 388 bin.Gerçekten çok sıkıntı çekiyoruz.
    Arkadaşlar,Aziz başkan bütçe vermediği için sanırım transfer yapamayacağız.Elimizdeki kadrodan da oyuncu satamıyorum çünkü kemik kadromuz bu.Oyuna bir süredir giremiyordum.Şimdi girdim,hızlıca maçları oynayıp güncelleme paylaşacağım.
    Hoşçakalın.

'' Fenerbahçe Hakeme Rağmen Kazandı! ''

Rizespor maçında sakatlıklardan dolayı defansif zaaflar yaşasakta,zorlanarak maçı kazandık.Beşiktaş derbisinde ise,hakeme rağmen kazandık.2 penaltı kararı da hatalıydı.Ama pes etmedik,hatalı kırmızı karta rağmen kazandık.Muhteşem bir performans sergiliyoruz.

Ligde ise açık ara öndeyiz,başarıya aç bir şekilde ilerliyoruz.3 büyüklerden diğer 2 takım ise, kötü bir gidişat sergiliyor.Bu da işimize geliyor tabii.

Mali durumumuzda ise sıkıntılar büyük,ara transfer döneminde büyük ihtimalle boş geçireceğiz.Serbest oyunculara maaş bile veremiyoruz.Ya da Diego'yu satıp,onun yüksek maaşından kurtulup 2 transfer yapacağız,ki böyle olacak gibi gözüküyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Diego yu satmana gerek yok bence, transfer yapmasan da olur gelecek sezonu bekle derim...

4. Default

Hocam şimdiden şampiyonluk hayırlı olsun. Ligi böyle geçirirsin. Bence alacağın oyuncuları az-çok belirleyip sezon sonu hemen kampa kat. Daha faydalı olacağını düşünüyorum. Başarılar.

Quote Originally Posted by ilyaoblomov View Post
    Hocam şimdiden şampiyonluk hayırlı olsun. Ligi böyle geçirirsin. Bence alacağın oyuncuları az-çok belirleyip sezon sonu hemen kampa kat. Daha faydalı olacağını düşünüyorum. Başarılar.
    Haklısın hocam,öyle yapacağım.
    Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    Diego yu satmana gerek yok bence, transfer yapmasan da olur gelecek sezonu bekle derim...
    Diego'yu satmadık.Dediğin gibi gelecek sezonu bekleyeceğiz.

'' Kanarya Ziraat'te Çelme Yemedi,Lig de Caner Şov Yaptı! ''

Ziraat maçlarını asistanımız oynadı ve maçları gençlerle oynadı.Enes Ünal iki maçta da 1 gol attı,kalitesini gösterdi.Diğer tur rakibimiz Sivasspor olacak.

Caner'in 2 frikik golü atıp penaltı yaptırıp attığı bir maçtı.Gerçekten yıldızlaştı.Muhteşem oynama devam ediyoruz.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Daha ilk seneden takım harikalar yaratıyor , bütçeden dert yanıyorsun ama bana kalırsa hiçte gerek yok gibi gözüküyor..

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Daha ilk seneden takım harikalar yaratıyor , bütçeden dert yanıyorsun ama bana kalırsa hiçte gerek yok gibi gözüküyor..

Hocam seneye forvetlerimizden Sow,ortasahadan Diego yaşlanmış duruma geçecek.Yerine alternatifleri tam ama,bütçe yok.Alternatif oyuncuları alamıyoruz
    .
    '' Genç Kanarya Durdurulamıyor! ''

Enes Ünal ilk sezondan beklediğimin çok çok üstünde bir performans sergiliyor.Kasımpaşa maçında ilk golü 2 oyuncudan sıyrılarak atması,bitirişlerde soğukkanlılığı göz dolduruyor.Geleceğin Messi'si ile karşı karşıyayız.

Ligde galibiyet serimiz kesintisiz devam ediyor.Ziraat maçında ise takımın başında yine asistanımız vardı.

Puan durumu bu şekilde,şampiyonluğumuzu ilan etmemize az bir zaman kaldı.Şampiyonluk yavaş yavaş,garanti gibi gözüküyor.

Emenike çok formda ve gol krallığında ilk sırayı kapmış durumda.Yaşına rağmen Enes Ünal'da tam 13 gol atarak 4.sıra da ve çok iyi ilerliyor.Asistler de ise takımımızın genç süperstarı Munir tam 20 asist yapmış durumda.Çok başarılı bir sezon geçirdiğimiz kesin.

Hocam 2016'da Thorgan Hazard'ın sözleşmesi bitiyor daha var ama onu bedava katıp Diego'yu satabilirsin.

Bu sezon gerçekten çok iyiyiz Avrupa için temel oluşturmuşuz. Gelecek başkan bütçe vercekmi bakalım

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Hocam 2016'da Thorgan Hazard'ın sözleşmesi bitiyor daha var ama onu bedava katıp Diego'yu satabilirsin.

Bu sezon gerçekten çok iyiyiz Avrupa için temel oluşturmuşuz. Gelecek başkan bütçe vercekmi bakalım

Biz kendimiz bütçe yaratmaya çalışacağız.

'' Fenerbahçe'de Ayrılık Var! ''

Milos Krasic,bedelsiz olarak AAB takımına katılmıştır.

Krasic'in yüksek maaşından yer açmayı başardık böylece.Yerinden kalan (2.700.000Euro/Senelik) maaşla John Guidetti'yi kadromuza katmaya çalışacağız.

John Guidetti ile görüşmelere başlandığı borsaya bildirildi.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Ligde gümbür gümbür gidiyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Krasic i göndermen biraz gecikmiş...

1 - 1,5 aya yolluyorum ben bütçe açılıyor...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Krasici hemen satmak bence kolaya kaçmaktır. Ben Fenerbahçe kariyerimde Krasic le 1-1 ilgilenerek verim aldım.

Kariyerde ilerleyiş gayet güzel ilerliyor benden tavsiye hiç kadroya dokunmadan şampiyonluğu kutlayıp gelecek tekliflere göre bir vizyon çizersiniz.

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Krasici hemen satmak bence kolaya kaçmaktır. Ben Fenerbahçe kariyerimde Krasic le 1-1 ilgilenerek verim aldım.

Kariyerde ilerleyiş gayet güzel ilerliyor benden tavsiye hiç kadroya dokunmadan şampiyonluğu kutlayıp gelecek tekliflere göre bir vizyon çizersiniz.
    Krasic'i satarken kolaya kaçmadım,bire bir ilgilendim forma şansı verdim.Ama doymadı adam yine şans istedi,takım içi sorun çıkardı.Bende yolladım.
    Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    Krasic i göndermen biraz gecikmiş...

1 - 1,5 aya yolluyorum ben bütçe açılıyor...
    Tamam da,verim almayı denemeden göndermek saçma geliyor bana.Profili fena değil çünkü.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Ligde gümbür gümbür gidiyoruz.
    Gümbür gümbür de bitirdik.
    '' Sezonun Adı Fenerbahçe! ''

Kupayı kazanma parolası ile maçlara çıktığımız ZTK'da kura şansının büyük yardımıyla kazandık.Kupa'da Enes,Emenike,Roberto ve Munir'in performansları ön plana çıktı.Çifte kupa için ilk adımımızı başarıyla atmış olduk.

Ligde Galatasaray maçıyla şampiyonluğumuzu ilan ettik.Ama hiçbir zaman rehavete kapılmadık,her maça aynı istekle çıktık.Güzel sonuçlarda beraberinde geldi.

Puan durumunda en yakın rakibimiz Beşiktaş'a 30 puan fark attık ve ligi 95 puanla rekor kırarak 1.tamamladık.Ayrıca ulaştığımız 93 averajda devasa bir rakamdı.

Emenike harika bir sezon geçirdi.Onun yanında,Caner Erkin,Enes,Munir de çok iyi işler başararak yanında yer aldılar.Ne kadar iyi bir sezon geçirdiğimiz istatistiklerden de belli oluyor.

2.Sezon yapacaklarımız;

-Hedeflerimiz doğrultusunda 30 yaşına gelmiş ve bu sezon yeteri kadar iyi bir performans gösteremeyen Diego ve Sow ile yollarımızı ayıracağız.Yerlerine,genç bir Türk ve yabancı oyuncu transfer edeceğiz.
    -Yeni transfer bütçemiz olan 8.72MN'yi en kaliteli şekilde kullanarak iyi transferler yapacağız.
    -Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynamaya çalışacağız.
    -Munir ve Roberto ikilisini kiralık olarak ya da bonservisini alarak takıma katacağız.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Caner efsane oynamış

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Caner efsane oynamış

Kesinlikle,kendisine teklifler yağdı.Ama kabul etmedik.

'' Taraftarların Sevgilileri Fenerbahçe'de! ''

Oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirdik.

-Atilla Turan;Bedel ödemeden Hasan Ali Kaldırım takasıyla aldığımız genç yedek sol bek.Bu transferde,hem kadroda bir gençleşme sağladık hem de maaş'da kar sağladık.Atilla,Hasanın 3'te 1'i kadar maaş alıyor.

Gelenler

-Levent Aycicek;Levent muhteşem özelliklere sahip olan,gelişme potansiyeli yüksek genç bir oyuncu.Bremen küme düşünce,transfer listesine kondu.Bence ucuz bir fiyattan genç bir yıldız kadromuza kattık

-Raul Jimenez;Yine Atletico'nun transfer listesine koyduğu,bu sezon Emenike ile muhteşem işler başaracağına emin olduğum 23 yaşında ki forvet.Çok ucuz bir fiyattan aldık.

-Geoffrey Kondogbia;Monaco'nun transfer listesine koyduğu ucuz fiyattan kaptığımız genç oyuncu.Diego ve Sergi Roberto'nun yokluğunda iş yapacaklar.

-Ricardo Quaresma;Tam bir fantezi transferi oldu,kendisini çok sevdiğimden aldım.Tahminim yedekten oyuna girecek ya da bazı maçlarda as başlayacak.Kendisine güvenim tam.

-Furkan Yaman;Beşiktaş aldığım,hemen kiralayacağımız genç oyuncu.İleride hedefimiz 2MN gibi bir bedelle bir anadolu takımına satacak seviyeye getirmek.Yatırım amaçlı bir transfer oldu.

-Siyanda Xulu;Bekir'in serbest kalması(sözleşme bitişi) sebebiyle,Xulu'yu yedek amaçlı aldık.Kendisi daha genç ve çok yetenekli bir oyuncu.Umarım beklenilen katkıyı sağlar.

-Joel Campbell;Takımız da bu sezon forvet hattında önemli işlere imza atacağına inandığım oyuncu.Maaşının %50'sini ödeyerek kiraladık.

Gidenler

-Moussa Sow;30 yaşına gelmesi,geçen sezon çok sakatlanması ve beklenilenin altında bir performans vermesi,takımdan ayrılması için önemli bir sebep oldu.Kendisini Monaco'ya çok iyi bir mebladan okuttuk.Ayrıca kendisi yüksek maaş alıyordu.Çoğu transferin parasını çıkardık.

-Egemen Korkmaz-Bekir İrtegün; İkisinin de sözleşme bitiyordu.Biz de yenilemek istemedik.Bedelsiz olarak takımdan ayrıldılar ve maaş bütçesinde büyük bir rahatlama yarattılar.

-Diego;Diego çok yüksek bir maaş alıyordu (4.7MN) ve bu sezon sürekli oynama isteği ve takım içi çıkardığı sorunlar gitmesinde büyük rol oynadı.Aynı zamanda 30 yaşında olması,önemli bir sebepti.

-Samuel Holmen;Kiralık olarak forma giyen oyuncumuzu,takımda artık yeri olmadığı için,değerinden sattık.Ayrıca iyi bir maaş yükünden kurtulmuş olduk.

Bu sezon alternatifimiz bol.Şampiyonlar Ligi,STSL,ZTK'da görev yapacağımız için alternatife ihtiyacımız çoktu.Bu yönde transferlerimizi tamamladık.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Transferler çok iyi olmuş

17. Default

Transferler iyi olmuş hocam. Avrupa'da başarı gelecektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kondogbia 2.8 milyona nasıl geldi hocam helal olsun vallahi.Ayrıca Jimenez ve Atilla transferleride çok iyi.Lig için söylenecek birşey yok dağıtmışsın ortalığı.Quaresma favori oyuncularından sanırım.Özellikleri 2.senede çok düşüyor.

Kondogbia'yı o fiyata görünce zaten dedim bu iş olmuş diye CL Çeyrek Final görür bu takım

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Transferler çok iyi olmuş
    Teşekkür ederim kardeşim.
    Quote Originally Posted by ilyaoblomov View Post
    Transferler iyi olmuş hocam. Avrupa'da başarı gelecektir.
    Hedefimiz de bu hocam.
    Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Kondogbia 2.8 milyona nasıl geldi hocam helal olsun vallahi.Ayrıca Jimenez ve Atilla transferleride çok iyi.Lig için söylenecek birşey yok dağıtmışsın ortalığı.Quaresma favori oyuncularından sanırım.Özellikleri 2.senede çok düşüyor.
    Hocam Mayıs ayında transfer listesine koymuşlardı.O zaman bütçe yoktu alamadık.Şimdi bütçe olunca kaçırmadık.
    Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Kondogbia'yı o fiyata görünce zaten dedim bu iş olmuş diye CL Çeyrek Final görür bu takım
    Umarım hocam,iyi bir başarı seneye kupayı getirir bize.

'' Kanarya'da Son Saniye Bombaları! ''

Aynı şekilde Quaresma'da 8-10 ay sakatlandı.Böyle olunca kiralamasını iptal etmek zorunda kaldık.

'' Q7 Gitti,Genci Geldi! ''

Bilal Basacikoglu 4.9MN karşılığında Fenerbahçe'de!

'' Hazırlık Maçlarımız! ''

Hazırlık dönemimiz pek sağlıklı geçmedi.Sporting'e karşı galibiyet alsakta MANU ve Chelsea maçlarında en azından bir beraberlik beklerdim.

'' Şampiyon Sahalara Döndü! ''

Saçma bir olay yaşadık.Beşiktaş'ın sanırım CL playofflarından dolayı TFF Süper Kupası milli maç haftasına ertelendi.Jimenez vs.kimse yoktu.Elimizde ki oyuncularla defansa yatarak kontradan gol bularak maç kazandık.Ligde ise ilk 2 haftada ki rakiplerimiz kolaydı.Kalitemizi daha belli edemedik.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri