Herkese merhabalar.
Hatırlayacak olursanız,Inter'le iyi 2 sezon geçirip sıkıldığımdan dolayı kariyere veda etmiştim.
Veda ederken,bir Türk takımıyla yeni bir kariyere başlayacağımı belirtmiştim.
Bu Türk takımımız,ligimiz en iyi takımlarından biri olan Fenerbahçe olacak.
Sarı Lacivert'i en yüksek seviyeye çıkarmaya çalışacağız.
'' Takımımız hakkında kısa bilgilendirmeler. ''
Fenerbahçe Spor Kulübü, 1907 yılında Nurizade Ziya Bey, Ayetullah Bey ve Necip Bey tarafından İstanbul'un Kadıköy ilçesinde kurulan spor kulübü. Renkleri sarı ve laciverttir.
Profesyonel futbol takımımız maçlarını,yenilenmesi 2007'de tamamlanan Şükrü Saraçoğlu Stadında oynamaktadır.
Kısa/Uzun Vadede Gerçekleştirmemiz Gereken
Hedeflerimiz ;
'' Elimizde ki +30 yaşında ki,yüksek maaşlı oyuncuları satmak. ''
'' Satılan oyuncular yerine,genç Türk oyuncular almak. ''
'' TFF Süper Kupa ile başlayıp,sürekli lig şampiyonu olmak. ''
'' En geç 3-4.sezon da doğru transferlerle Şampiyonlar Ligi/Avrupa Ligi kupasını kaldırmak. ''
'' Gelen/Giden Tablosu ''
Zarar etmiş gibi görünsekte,aslında zarar etmedik.Çünkü gidenlerin yerine aldığımız oyuncularda maaş bakımında 2MN gibi karlar ettik.
Raul Meireles 2MN Alıyordu - Okay Yokuşlu 388 bin alıyor.(Senelik)
Bu tarz karlarımız oldu.
Transfer de benim görüşüm,iyi bir dönem geçirdik.Genç oyuncularla kadroyu takviye ederken,yaşlı oyuncularımızın hepsini değerlerinin üstünde ki fiyatlardan okuttuk.Gelecek için iyi bir takım hazırladık.
Ayrıca defans hattımızı da büyük oranda sağlamlaştırdık.Bruno Alves ve Kadlec ayrılırken,yerine Semih,Serdar,Şener geldi.Hem gençlere yönelik,hem de kaliteye yönelik büyük bir kazancımız oldu.
'' Hazırlık Kampı ''
Hazırlık kampımızda 6 tane maç oynadık,bu maçlar da takımı taktiğe alıştırdık.Taktiğin ofansif/defansif eksikliklerini gözlemledik.
Ayrıca antreman olarak oyuncularımız sezon başından TFF Süper Kupa'ya kadar olan bölümde kondisyon çalıştılar.
Hazırlık maçlarında Enes Ünal çok kaliteli bir performans sergiledi.6 maçta 7 gol atarak umut verdi.
'' TFF Süper Kupa ''
Galatasaray'a doğru dürüst bir oyun oynattırmadık aslında.Ama uzaktan gelen şutlar ile maçı uzatabildiler.Penaltılar ise uzun sürdü, penaltılar sonunda 15-14 kazanarak kupayı müzemize götürdük.