Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Büyük Hedefler - Fenerbahçe SK

Default Büyük Hedefler - Fenerbahçe SK

Herkese merhabalar.

Hatırlayacak olursanız,Inter'le iyi 2 sezon geçirip sıkıldığımdan dolayı kariyere veda etmiştim.

Veda ederken,bir Türk takımıyla yeni bir kariyere başlayacağımı belirtmiştim.

Bu Türk takımımız,ligimiz en iyi takımlarından biri olan Fenerbahçe olacak.

Sarı Lacivert'i en yüksek seviyeye çıkarmaya çalışacağız.

'' Takımımız hakkında kısa bilgilendirmeler. ''

Fenerbahçe Spor Kulübü, 1907 yılında Nurizade Ziya Bey, Ayetullah Bey ve Necip Bey tarafından İstanbul'un Kadıköy ilçesinde kurulan spor kulübü. Renkleri sarı ve laciverttir.

Profesyonel futbol takımımız maçlarını,yenilenmesi 2007'de tamamlanan Şükrü Saraçoğlu Stadında oynamaktadır.

Kısa/Uzun Vadede Gerçekleştirmemiz Gereken
    Hedeflerimiz ;

'' Elimizde ki +30 yaşında ki,yüksek maaşlı oyuncuları satmak. ''

'' Satılan oyuncular yerine,genç Türk oyuncular almak. ''

'' TFF Süper Kupa ile başlayıp,sürekli lig şampiyonu olmak. ''

'' En geç 3-4.sezon da doğru transferlerle Şampiyonlar Ligi/Avrupa Ligi kupasını kaldırmak. ''

'' Gelen/Giden Tablosu ''

Zarar etmiş gibi görünsekte,aslında zarar etmedik.Çünkü gidenlerin yerine aldığımız oyuncularda maaş bakımında 2MN gibi karlar ettik.

Raul Meireles 2MN Alıyordu - Okay Yokuşlu 388 bin alıyor.(Senelik)

Bu tarz karlarımız oldu.

Transfer de benim görüşüm,iyi bir dönem geçirdik.Genç oyuncularla kadroyu takviye ederken,yaşlı oyuncularımızın hepsini değerlerinin üstünde ki fiyatlardan okuttuk.Gelecek için iyi bir takım hazırladık.

Ayrıca defans hattımızı da büyük oranda sağlamlaştırdık.Bruno Alves ve Kadlec ayrılırken,yerine Semih,Serdar,Şener geldi.Hem gençlere yönelik,hem de kaliteye yönelik büyük bir kazancımız oldu.

'' Hazırlık Kampı ''

Hazırlık kampımızda 6 tane maç oynadık,bu maçlar da takımı taktiğe alıştırdık.Taktiğin ofansif/defansif eksikliklerini gözlemledik.

Ayrıca antreman olarak oyuncularımız sezon başından TFF Süper Kupa'ya kadar olan bölümde kondisyon çalıştılar.

Hazırlık maçlarında Enes Ünal çok kaliteli bir performans sergiledi.6 maçta 7 gol atarak umut verdi.

'' TFF Süper Kupa ''

Galatasaray'a doğru dürüst bir oyun oynattırmadık aslında.Ama uzaktan gelen şutlar ile maçı uzatabildiler.Penaltılar ise uzun sürdü, penaltılar sonunda 15-14 kazanarak kupayı müzemize götürdük.

Onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

​Başarılar hocam

Başarılar,transferler çok iyi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

başarılar....

Meireles'i ben 100 bine satamıyorum oyun orjinal mi merak ettim

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Başarılar. Penaltılar ilginç olmuş

Başarılar hocam.

İlk sezon yaşlıları göndermişiz iyi etmişiz zaten Avrupa'da yokuz bu sene, Türk temelini atmışız

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar Hocam . Semihi Galatasaray nasıl sattı şaşırdım doğrusu

@Sinser;Teşekkürler hocam.
    @
    fmhakan52;Teşekkür ederim hocam,bence de iyi iş başardık.
    @
    defective1907; Tabii ki hocam,korsana hayır. Steam ID: cAntona Meirelesi hazırlık maçlarında as oynattım.İyi oynadı,o yüzden umut verdi diyebilirim.
    @
    burakdinc;Bende şaşırdım,bide hızlandırdım.Seri,seri penaltılar atılınca keyifli oldu gerçekten. [MENTION=296030]Proudlion[/MENTION];Evet hocam,bence de iyi yaptık.Bu sene iyi gelişirlerse,seneye de bolca oynarlar.
    @
    Serzenish;Hocam bende çok şaşırdım doğrusu.Türk stoper denince akla Serdar,Semih,Ömer Toprak gelir.Ömer'i almaktan çok uzaktık ama Semih'i bir deneyelim dedik.Galatasaray'ın da para ihtiyacı olunca sattılar.

'' Fenerbahçe Şov Yapıyor! ''

'' Spor Toto Süper Lig 1-4.Haftalar ''

Yeni transferlerimiz çok kolay uyum sağladı hucüm hattı keyif veren bir performans sergiliyor.Herkes
    golcü bir durumda,takım için elinden geleni yapıp verim sağlıyor.

Defans hattında sıkıntılar yaşadığımız bariz.4 maçta 4 gol yemek,yeni kadromuza yakışmadı bence.Semih,Serdar,Volkan'nın paslaşmaları arasında bazen hatalar oluşuyor.Bir kaç maça kalmaz bunu da çözeriz gibi gözüküyor.

Ortasaha'mız çok iyi iş beceriyor.Paslarımız çok besleyici oluyor.Hatasız pas yapıyoruz ve boşlukları çok iyi görüyoruz.

Oyunda biraz ilerleme kaydettim.O yüzden puan durumu paylaşamıyorum.Arada ki farkı kapayınca,tekrardan kariyeri en güncel halleriyle paylaşacağım.

Birdaha ki güncelleme de 10.haftaya kadar olan sonuçları göreceğız.O zamana dek hoşçakalın.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

En başta çok dikkat edememişim hakkaten semihi nasıl satarlar yahu ? hadi sattılar semih nasıl gider :S Cuneyt tanman işidir kesin gökhan zan semihten daha kaliteli demiştir yönetime :@

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İlerleyiş güzel . Savunmada böyle yeni bir araya gelen oyuncular arasında olur. Benden tavsiye mevcut yapıyı bozma ve antremanlarda takım çalışmasını kullanarak sistemin oturmasını sağlayabilirsin. En önemli şey takım çalışması

Başarılar hocam , takipdeyim.

Başarılaar...

@Sinser;Semih'e yüksek miktarda para ödedik,gelmek istemiyordu.Paramızı konuşturduk.
    @
    Serzenish;Haklısın,antremanlarda bir süre takım çalışması çalışıcaz.Teşekkür ederim.
    @
    AngelDiMaria;Teşekkür ederim hocam.

'' Genç Fenerbahçe Harikalar Yaratıyor! ''

'' Spor Toto Süper Lig 4-8.Haftalar ''

Sivasspor maçında haksız yere kazandılar.Bizim hakkımızdı o maç.Tek kale oynadık,topa sahip olduk.Pas yaptık ama nedense biteremedik.Nazar olsun diyorum.Bunun dışında çok iyi bir gidişimiz var.Özellikle Galatasaray derbisinde çok iyi iş çıkardık.Deplasmanda alınabilecek en iyi galibiyetti.

Ofansif olarak,Munir ve Enes Ünal beklentimin üstünde bir katkı sağlıyor.Munir bu şekilde devam ederse,seneye yine kiralamayı düşünebiliriz.

Ortasaha'da arada forma şansı verdiğim Roberto ve Okay formayı kapmak için canla başla çalışıyorlar.Roberto,Diego,Alper Potuk arasında kıran kırana bir rekabet var.Mehmet Topal ve Okay'ın durumları ise basit,sırayla oynuyorlar.

Defansta sorunlarımız yavaş yavaş çözülüyor.Takımın defansif sıkıntıları beklerimizin son zamanlarda ki muhteşem performansı ile arttı.(Şener,Gökhan,Caner,Hasan Ali) Böyle devam etmesini umuyoruz.Galatasaray deplasmanında 2 gol yemeyi çok görmüyorum.Sonuçta büyük bir baskıyla çıkıyoruz.

Önceki mesaj da ilk 10 hafta demiştim ama geceye doğru bir güncelleme daha yapmak istediğimden o 2 maçı gece 01:00 civarları paylaşacağım.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar , başlangıç güzel..

İyi gidiyoruz gol yeme sorunuda yavaş yavaş çözülür.

Hocam Alper normalde Fenerbahçe'de estirir bir sorun mu var sakatlık felan ?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

iyi başlamışız başarılar..

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Başarılar , başlangıç güzel..
    Çok teşekkür ederim hocam.

'' Kanarya'da Emenike Farkı! ''

'' Spor Toto Süper Lig 8-10.Haftalar ''

Emenike çok kaliteli bitiriyor gelen topları.Kaçırmıyor genellikle,bu da büyük avantaj sağlıyor.Ayrıca rakiplerimize büyük üstünlük kuruyoruz,şut çektirmiyoruz.Oyun oynattırmıyoruz.Takımın gidişatı çok güzel,umarım böyle devam eder.

'' Spor Toto Süper Lig İlk 10 Hafta Puan Durumu/ Oyuncu Verileri ''

Ligde Kasımpaşa'da çok istikrarlı ilerliyor.Anadolu takımları,çok iyi bir ilerleyiş sergiliyor.Galatasaray'ı kümeye göndermeyi başardılar.Galatasaray için zor bir sezon geçeceği kesin.

Oyuncu verilerine göz attığımızda,iyi işler başardığımız ortaya çıkıyor.Emenike ve Munir Gol/Asist krallığında lider durumdalar.

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    iyi başlamışız başarılar..

Teşekkür ederim hocam.

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    İyi gidiyoruz gol yeme sorunuda yavaş yavaş çözülür.

Hocam Alper normalde Fenerbahçe'de estirir bir sorun mu var sakatlık felan ?
    Her maç+8.00 maç derecesiyle oynuyor,sadece istatistiklerde adı yok.Yoksa asist pasları ara paslarını hep o yapıyor.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Lig bitmiş

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Şampiyonluğu garantilemişsin şimdiden

Quote Originally Posted by burakdinc View Post
    Şampiyonluğu garantilemişsin şimdiden
    Hahaha Hocam,çok çalışıyor çocuklar hakediyorlar tabi.
    [QUOTE=MassiveStroke;2743895]Lig bitmiş [/QUOTE
    Çifte kupa istiyoruz biz,sadece ligi değil.

'' Fenerbahçe Galibiyet Serisine Devam Ediyor! ''

'' Spor Toto Süper Lig 10-13.Haftalar ''

Bursa deplasmanın zor geçeceğini biliyorduk ve iyi hazırlandık.Gençlerimiz iyi bir maç çıkarttı.3 puanı hanemize yazdırdık.Diğer maçlarımızda da kayıpsız ilerleyerek 6 maçlık bir galibiyet serisi oluşturduk.Tek temennimiz bu serinin bozulmaması ve çifte kupa ile tamamlamak.

Ofansif anlamda,Munir'den çok memnunum.Birdaha ki sezon kiralayabilirsek,opsiyonlu satın alma fiyatı koymak için büyük uğraş vereceğim.Bir süperstar olma potansiyeline sahip bir futbolcu.

Ortasaha'da Alper istatiksel olarak gözükmese de paslarda katkısı çok büyük olduğundan vazgeçilmezimiz şeklinde.

Defansif sorunlarımız iyice çözülmeye başladı.Sadece MİY maçında çok pozisyon versekte,son anda topun önüne yatarak ya da engelleyerek gol oluşumunu engelledik.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok iyi gidiyoruz,başarılar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Başarılar hocam çok iyi gidiyoruz

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Başarılar hocam çok iyi gidiyoruz
    Teşekkürler hocam.
    Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Çok iyi gidiyoruz,başarılar.
    Teşekkürler hocam,çok istekli oynuyoruz.

'' Kanarya Devreyi Lider Kapatacak! ''

Gol yeme sorunumuz tamamıyla çözüldü.Artık rakibe doğru dürüst pozisyon bile vermiyoruz.Enes Ünal ve Munir yaşlarına rağmen,çok iyi oynuyorlar.Özellikle Enes şimdiden bile gelişim sağlıyor.Umarım engel yaratacak bir sakatlık sorunu yaşamaz.

Ortasaha da Alper'i Türk olduğundan oynatmak istesem de Roberto çok kalite dolu bir performans sergiliyor.Ayrıca Roberto'nun defansif yönü de kuvvetli olduğu için rakip tam atağa çıkacakken top kaptığı da oluyor.Ama kiralık olduğundan ve büyük ihtimalle gelecek sene takıma katılmayacağından Alper'e yoğunlaşmak benim gözümde daha önemli.

16'da 15 gibi bir gidişatla 45 puan topladık.Ligde mutlak favoriyiz,çifte kupa istiyoruz.Rehavet sorunu yaşamamak için her maç forma rekabetini arttıracak değişiklikler,farklı 11'ler sergiliyorum.Takımın her oyuncusu verim sağlıyor.

Genç oyuncumuz Munir,ödülünü kazandı.Hakettiği bir ödüldü.Ödülü bana ithaf etmesi de ayrıca mutlu etti tabi.

Devre arası transfer döneminde eğer Aziz başkan ek bütçe sağlarsa,Carlos Fierro ile anlaşmaya çalışacağız.Tavsiye ettiğiniz bir oyuncu mu? Belirtirseniz çok sevinirim.

Son olarak,iyi bir performans gösterdikleri ve sözleşmeleri bitmesine az kaldığı için Sow,Gökhan Gönül isimleriyle sözleşme tazeledik.Biraz zam yapmak zorunda kalsakta ikisi de hakettiğini aldı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Gidişat gayet güzel. fm 2015 de Ş. Ligini aldığım zaman Guidetti ve Joel Campbell den müthiş verim almıştım. Sanada tavsiye ederim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sivas şansa kazanmasa tüm maçları alacaktık...neyse önemli değil lig bizim...

28. Default

Başarılar dilerim. Transferlerde Semih'i görünce çok şaşırdım. Transfer başarısı helal olsun. Ligde gidişat harika. Roberto'ya diyecek laf yok zaten. Bir sene daha kiralayabilirsin ama keşke kiralarken 'gelecek sezon sonu' diye ayarlasaydın.

Guidetti şimdi boşa çıkar kaparsın. Müthiş bir sezon geçirmişiz ve ayrıca semihi görünce şaşkınlık içerisinde kaldım. İstatistiksel olarak zaten canlarına okumuşuz ayrıca Galatasaray'ımın durumuna çok üzüldüm

Tebrikler ilk sezondaki başarılar için

Hocam kullandığın taktiği paylaşabilirmisin ?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri