Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pazartesi günü diye planlıyorum. Bakalim

Ayrıca yeni ŞL ve Uefa para ödüllerini eklemek imkansız değil fakat oldukça karmaşık ve zor. Binbir türlü değişken ve ince detayı var. En ufak hatanın cok büyük etkileri olabilir orjinal kurallarla degisecegi icin olası yazacagım kuralların. Bu şekliyle idare etmek daha akılcı duruyor şu aşamada.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni kariyer için yamayı bekliyorum. Ellerine sağlık. Bu arada Royson Drenthe Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden SC Baniyas ile bir yıllığına sözleşme imzalamış.
    Royston Drenthe - Oyuncu profili - Transfermarkt
    Drenthe'den sürpriz imza! Yeni takımı... - Milliyet Haber

Zaten çok güzel bi yama olacak emeklerin için teşekkür ederim.Ben sadece yansıtılabilirmi diye sormuştum.kariyerimi yarım bıraktım yamayı bekliyorum

Bu arada kardeşim pazartesi yayınlayacaksan bu haftaki performanslara görede bir ince ayar çekermisin mesela mersinli kaleci muammer devleşti adeta kalede yaşıda henüz 25 bide son sakatlıklar kendi kulübüm adına diyorum ba 3 hafta kjaer 1 ay alves 10 gün bugunki antrenmanda da diego sakatlandı 10 gün filan o da 2002 deki 3. olan milli takımdan daha kaliteli ortasahalar var kanımca ülkemizde oğuzhan,olcay,gökhan,kerim,tolgay a., yasin öztekin, -sinan gümüş, okay yokuşlu m.ekici yusuf erdoğan, ozan tufan, uygar mert, -h.çinemre, h.çalhanoğlu bunların güncelleme durumunu sorcaktım yamayı bekleyen diğer bütün arkadaşlarım adına, teşekkür ederim
    Last edited by RvP1907 : 13.Eylül.2015 at 12:12

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tumer_zeus View Post
    Yeni kariyer için yamayı bekliyorum. Ellerine sağlık. Bu arada Royson Drenthe Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden SC Baniyas ile bir yıllığına sözleşme imzalamış.
    Royston Drenthe - Oyuncu profili - Transfermarkt
    Drenthe'den sürpriz imza! Yeni takımı... - Milliyet Haber
    Yapıldı. Güncel transferleri takip etmeye devam ediyorum.

Quote Originally Posted by RvP1907 View Post
    Bu arada kardeşim pazartesi yayınlayacaksan bu haftaki performanslara görede bir ince ayar çekermisin mesela mersinli kaleci muammer devleşti adeta kalede yaşıda henüz 25 bide son sakatlıklar kendi kulübüm adına diyorum ba 3 hafta kjaer 1 ay alves 10 gün bugunki antrenmanda da diego sakatlandı 10 gün filan o da 2002 deki 3. olan milli takımdan daha kaliteli ortasahalar var kanımca ülkemizde oğuzhan,olcay,gökhan,kerim,tolgay a., yasin öztekin, -sinan gümüş, okay yokuşlu m.ekici yusuf erdoğan, ozan tufan, uygar mert, -h.çinemre, h.çalhanoğlu bunların güncelleme durumunu sorcaktım yamayı bekleyen diğer bütün arkadaşlarım adına, teşekkür ederim
    Bütün bu oyuncuların profillerini güncel performanslarına göre düzenledim. Kısa süreli sakatlıkları eklemeyi doğru bulmuyorum ben. Eğer çok uzun süreli sakatlıklar varsa +2 ay gibi gördükce eklemeye calisiyorum. Cünkü ligin baslaması zaten 2 ayı buluyor kariyere başlayınca. Boşuna kamp dönemini kacırtmıs oluruz.

Quote Originally Posted by obivan_kenobi View Post
    Zaten çok güzel bi yama olacak emeklerin için teşekkür ederim.Ben sadece yansıtılabilirmi diye sormuştum.kariyerimi yarım bıraktım yamayı bekliyorum
    Dedigim gibi yansıtılabilir fakat çok detaylı ve karmaşık. Oyunun kodlarını bozmak istemem acıkcası
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

hocam merhabalar mersin kalecisinin profilinde iyileştirme yaptınız mı ? aslında demek istediğim bu tip kısa vadeli performansları görüp büyük değişikliklere gittiniz mi?
    yorucu ve zor bir iş yapıyorsunuz elinize sağlık kolay gelsin.

Hocam gece yayınlarmısın yamayı sabırsızlıkla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşine karışmak gibi olmasın ama Adebayor'un sözleşmesi feshedilmiş.

Koskoca +10.000 lik değişiklikte mersinin kalecisine kafayı takan olmuş Emeğindeki onlarca saatin her bir saniyesi için teşekkür ederim dostum beni az çok anlamışsındır amacım türkiye havuzunun yetenekleşmesi yıllardır fm sevdamız olmasına rağmen gerek türkçeleşme olsun(ki bunu bu değerli turksportalcı emektarlar çözdüler o çileyi) gerek ülkemizin ca/pa ayarlaması neler neler çektik şimdide beşiktaş maçını izledim gomez,sosa sonradan girmesine rağmen necip iyi işler çıkardı başlangıç malumun ilanıdır hem bjk lısı hem gs lisi hem fener lisi herkes oyundan zevk alsın istiyorum ben ki bunun diğer güçlü takımlara karşı geçecek zorluk derecesini en iyi ayarlayacakta Nocna Mora kardeşimizdir amacım en azından ligimizdeki rekabetin keyifli hale gelmesi bu kadar basit obivan_kenobi kardeşimize de katılıyorum bi an evvel çıksa oynasak da bende fabianonun kiralık sözleşmesini fesh edip mersinli muammeri fenere transfer etsem
    Last edited by RvP1907 : 13.Eylül.2015 at 19:44

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by chestter357 View Post
    hocam merhabalar mersin kalecisinin profilinde iyileştirme yaptınız mı ? aslında demek istediğim bu tip kısa vadeli performansları görüp büyük değişikliklere gittiniz mi?
    yorucu ve zor bir iş yapıyorsunuz elinize sağlık kolay gelsin.
    Büyük değil fakat profili daha saglıklı olusturuldu.

Hocam gece yayınlarmısın yamayı sabırsızlıkla bekliyorum
    Bir akrabamın rahatsızlığı nedeniyle şehir dışındaydım 2 gündür. Biraz aksadı bu nedenle. 1-2 gün uzayabilir yayınlama süresi.

Quote Originally Posted by tumer_zeus View Post
    İşine karışmak gibi olmasın ama Adebayor'un sözleşmesi feshedilmiş.
    Yaptım.

Koskoca +10.000 lik değişiklikte mersinin kalecisine kafayı takan olmuş Emeğindeki onlarca saatin her bir saniyesi için teşekkür ederim dostum beni az çok anlamışsındır amacım türkiye havuzunun yetenekleşmesi yıllardır fm sevdamız olmasına rağmen gerek türkçeleşme olsun(ki bunu bu değerli turksportalcı emektarlar çözdüler o çileyi) gerek ülkemizin ca/pa ayarlaması neler neler çektik şimdide beşiktaş maçını izledim gomez,sosa sonradan girmesine rağmen necip iyi işler çıkardı başlangıç malumun ilanıdır hem bjk lısı hem gs lisi hem fener lisi herkes oyundan zevk alsın istiyorum ben ki bunun diğer güçlü takımlara karşı geçecek zorluk derecesini en iyi ayarlayacakta Nocna Mora kardeşimizdir amacım en azından ligimizdeki rekabetin keyifli hale gelmesi bu kadar basit obivan_kenobi kardeşimize de katılıyorum bi an evvel çıksa oynasak da bende fabianonun kiralık sözleşmesini fesh edip mersinli muammeri fenere transfer etsem
    +34000 Ligi güncel performanslara, hoca tercihlerine kadar birebir gerçekçi olarak yansıtmaya calisiyorum. Sonucta FM 16'nın kendini bulması Şubat ayını bulacak. O sürede 15'e devam edecegiz hepimiz diye düşünüyorum.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Mario Gomezi denemek için az önce indirdim teşekkürler Yalnız bu Tolgayın profiline bir ayar gerek o profil olmamış hiç

Hocam geçmiş olsun tek stres atma kaynagım bu oyun bekliyorum yapacak bişey yok

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    +34000 Ligi güncel performanslara, hoca tercihlerine kadar birebir gerçekçi olarak yansıtmaya calisiyorum. Sonucta FM 16'nın kendini bulması Şubat ayını bulacak. O sürede 15'e devam edecegiz hepimiz diye düşünüyorum.
    Çılgın Nocna Mora, FM'cileri coşturuyor Geçmiş Olsun ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çılgın Nocna Mora, FM'cileri coşturuyor Geçmiş Olsun ..
    Hocam geçmiş olsun tek stres atma kaynagım bu oyun bekliyorum yapacak bişey yok
    Teşekkür ederim..

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Mario Gomezi denemek için az önce indirdim teşekkürler Yalnız bu Tolgayın profiline bir ayar gerek o profil olmamış hiç
    Güncellendi profili Tolgay'ında
    Futbolcu Bilgileri

o mesajdan mersin kalecisine taktığımı düşündüyseniz diyecek bişey yok. önceki mesajda arkadaşın biri mersin kalecisinden bahsettiği için bende onu örnek olarak kullandım ve daha sonra açıkladım. bu tip kısa süreli performansların oyunu yansıtılmasını doğru bulmadğım için sorma gereği duydum.

o mesajdan mersin kalecisine taktığımı düşündüyseniz diyecek bişey yok. önceki mesajda arkadaşın biri mersin kalecisinden bahsettiği için bende onu örnek olarak kullandım ve daha sonra açıkladım. bu tip kısa süreli performansların oyunu yansıtılmasını doğru bulmadğım için sorma gereği duydum.
    Önceki mesajda arkadaşın biri bahsetmiş dediğinz kişide bendim Yanlış anlaşıldıysam k.bakmayın sadece muammer demedim o mesajmda bir sürü isim saydım ve bütün taraftarlarda hem fikir bakın tolgayın profilinede itiraz eden oluyor evet bu gibi kısa sürelide olsa kardeşimizin her hafta bir güncelleme yapmayacağı için var olan 4 haftalık performans tabikide belirleyici olmalıdır tabi bu da sizin görüşünüzdür saygı duyarım

Edit:efemert10 kardeşimiz bana mesaj atmış fakat mesaj kutusu dolu olduğundan burdan cevap veriyorum k.bakmayın kardeşim yeni versiyonun linki iki gün sonraya çıkacak bununla yetkili Nocna Mora saygıdeğer kardeşimizdir ondan bilgi alman daha doğru olur emek büyük talep yüksek hadi inşallah
    Last edited by RvP1907 : 14.Eylül.2015 at 14:44

Önceki mesajda arkadaşın biri bahsetmiş dediğinz kişide bendim Yanlış anlaşıldıysam k.bakmayın sadece muammer demedim o mesajmda bir sürü isim saydım ve bütün taraftarlarda hem fikir bakın tolgayın profilinede itiraz eden oluyor evet bu gibi kısa sürelide olsa kardeşimizin her hafta bir güncelleme yapmayacağı için var olan 4 haftalık performans tabikide belirleyici olmalıdır tabi bu da sizin görüşünüzdür saygı duyarım
    bakmamıştım mesajı kimin attığına fm en son güncellemeyi şubat mart gibi yaptı sanırım o zamandan beri performansı değişen çok oyuncu olmuştur. yapılabildiği kadar bunların yapılması bence mantıklı olan.ama tabi sizin görüşünüzde olan kişi sayısı da fazladır. neyse sonuç olarak yapan arkadaşımızın eline sağlık. herkese iyi oyunlar şimdiden.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Merhaba hocam Mesaj kutun dolu olduğu için buradan atıyorum raporlarımı.4.Büyükler dışındaki geri dönüşlerim bunlar, Yanlız ne zormuş bu iş sana kolay gelsin

-Akhisar Belediye : Bir sıkıntı göremedim.
    -AntalyaSpor: Koray Arslan ve Erman Kılıç Kadro dışı olması lazım. Diego Angelo nun sakatlığı yok olması lazım.
    -Bursa Spor: Josue ve Serdar Aziz biraz geliştirilebilir.
    -ÇaykurRize : Liman Abdi kadro dışı, Koray Altınay biraz geliştirilebilir.
    -Eskişehir Spor : Akaminko nun sakat olmaması lazım, Kamil Ahmet ve Kaan Kanak ın özellikleri biraz geliştirilebilir.
    -Gaziantepspor : Süleyman Özdamar bonservissiz olarak transfer edildi. Muhammet Demir biraz daha geliştirilebilir ve yahut değeri -arttırılabilir.
    -GençlerBirliği : Dimitriatis in sakatlığı olmamalı,Atabey Çiçek kiralıktan geri dönmeli,Uğur Çiftçi bir tık geliştirilebilir.
    -Kasımpaşa : Orhan Şam 28 aralık 2014(normalde dönüşü 2015 ama biz 2014 de kariyere başladığımız için 2014 olmalı) a kadar sakat olmalı.Ramazan Köse ve Eren Derdiyok iyileştiler sakatlıkları kaldırılmalı.Kerem Şeras Kiradan döndü.
    -Kayseri Spor : Derley benfica dan kiralık alınmış ama kariyerde satın alınmış gözüküyor.
    -Sivasspor: Beykan Şimsek 2018 e kadar kiralık almışlar,Satın alınmamış.As oyuncuları Burhan Eşer in profili geliştirilebilir.
    -Başakşehir : Epureanu 4 Ocak 2015 e kadar sakat olmalı, Volkan Babacan ve Mahmut Tekdemir in profillerinde iyileştirmeye gidilebilir.
    -Mersin İdman Yurdu : İsaac Promise nin 16 oyun günleri oynama izni yok yazıyor Transfermarkt da. Mehmet Enes Sığırcı,Mahmut metin ve Hakan Olkan Kiralıktan dönmüş,
    -OsmanlıSpor : Papa NDIAYE kiralık değil 330 bin euro ya satın alınmış.2018 e kadar sözleşmesi var
    -KonyaSpor : Alban Meha sakat olmamalı, Ömer Ali Şahiner profili artırılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bakmamıştım mesajı kimin attığına fm en son güncellemeyi şubat mart gibi yaptı sanırım o zamandan beri performansı değişen çok oyuncu olmuştur. yapılabildiği kadar bunların yapılması bence mantıklı olan.ama tabi sizin görüşünüzde olan kişi sayısı da fazladır. neyse sonuç olarak yapan arkadaşımızın eline sağlık. herkese iyi oyunlar şimdiden.
    Kısa vadeli performanslara göre profil yapmıyorum merak etmeyin. Bahsedilen kalecinin profili yoktu randomdu, bir kaç değer girdim. Mersin'in 2. kalecisi konumunda su an.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Merhaba hocam Mesaj kutun dolu olduğu için buradan atıyorum raporlarımı.4.Büyükler dışındaki geri dönüşlerim bunlar, Yanlız ne zormuş bu iş sana kolay gelsin

-Akhisar Belediye : Bir sıkıntı göremedim.
    -AntalyaSpor: Koray Arslan ve Erman Kılıç Kadro dışı olması lazım. Diego Angelo nun sakatlığı yok olması lazım.
    -Bursa Spor: Josue ve Serdar Aziz biraz geliştirilebilir.
    -ÇaykurRize : Liman Abdi kadro dışı, Koray Altınay biraz geliştirilebilir.
    -Eskişehir Spor : Akaminko nun sakat olmaması lazım, Kamil Ahmet ve Kaan Kanak ın özellikleri biraz geliştirilebilir.
    -Gaziantepspor : Süleyman Özdamar bonservissiz olarak transfer edildi. Muhammet Demir biraz daha geliştirilebilir ve yahut değeri -arttırılabilir.
    -GençlerBirliği : Dimitriatis in sakatlığı olmamalı,Atabey Çiçek kiralıktan geri dönmeli,Uğur Çiftçi bir tık geliştirilebilir.
    -Kasımpaşa : Orhan Şam 28 aralık 2014(normalde dönüşü 2015 ama biz 2014 de kariyere başladığımız için 2014 olmalı) a kadar sakat olmalı.Ramazan Köse ve Eren Derdiyok iyileştiler sakatlıkları kaldırılmalı.Kerem Şeras Kiradan döndü.
    -Kayseri Spor : Derley benfica dan kiralık alınmış ama kariyerde satın alınmış gözüküyor.
    -Sivasspor: Beykan Şimsek 2018 e kadar kiralık almışlar,Satın alınmamış.As oyuncuları Burhan Eşer in profili geliştirilebilir.
    -Başakşehir : Epureanu 4 Ocak 2015 e kadar sakat olmalı, Volkan Babacan ve Mahmut Tekdemir in profillerinde iyileştirmeye gidilebilir.
    -Mersin İdman Yurdu : İsaac Promise nin 16 oyun günleri oynama izni yok yazıyor Transfermarkt da. Mehmet Enes Sığırcı,Mahmut metin ve Hakan Olkan Kiralıktan dönmüş,
    -OsmanlıSpor : Papa NDIAYE kiralık değil 330 bin euro ya satın alınmış.2018 e kadar sözleşmesi var
    -KonyaSpor : Alban Meha sakat olmamalı, Ömer Ali Şahiner profili artırılmalı.
    Tesekkür ederim. Yansıtacagım hepsini.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Güncellemeler hangi ligleri kapsayacak?

Gerçekten bir emek var öncelikle teşekkür etmek isterim fakat yamayı incelediğimde türkiye 2.lig ve 3.ligde takımlar liglere göre ayarlanmamış düşen ve çıkan takımlar yanlış olarak gözüküyor bunlarıda güncellersen müthiş bir yama olacaktır şimdiden teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Güncellemeler hangi ligleri kapsayacak?
    İngiltere Premier Lig, Championship
    Ligue 1, Ligue 2
    Bundesliga 1, Bundesliga 2
    Serie A, Serie B
    La Liga, Liga adelante
    Jüpiler Pro Lig
    Eredivisie
    Rusya Premier Lig
    TSL, PTT 1. Lig

Planlamam bu şekilde. Bir çoğu bitti, eksik olan ligler var. Yapmaya gayret ediyorum elimden geldigince hızlı bir sekilde.

Quote Originally Posted by gargi View Post
    Gerçekten bir emek var öncelikle teşekkür etmek isterim fakat yamayı incelediğimde türkiye 2.lig ve 3.ligde takımlar liglere göre ayarlanmamış düşen ve çıkan takımlar yanlış olarak gözüküyor bunlarıda güncellersen müthiş bir yama olacaktır şimdiden teşekkürler
    Yapacagım.
    Futbolcu Bilgileri

Üye olduğumda yorum yazamadığım için arkadaşa yama hakkımdaki görüşlerimi/önerilerimi özelden yazmıştım.
    Arkadaş gerçekten güzel bir çalışma çıkartmış. Son sürümde çok daha iyi olacağına güvenim tam. Türkiye'yi baz alan en popüler çalışma FMT fakat en kalitelisi Nocna Mora arkadaşınki. Umarım yamanın değeri de bilinir artık. "fmt pişmanlıktır, Nocha Mora kariyer kurtarır." diyerek toplumsal mesajımı da vermek istiyorum.

Yayınlanma zamanı bellimi hocam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by badwolfxv View Post
    Üye olduğumda yorum yazamadığım için arkadaşa yama hakkımdaki görüşlerimi/önerilerimi özelden yazmıştım.
    Arkadaş gerçekten güzel bir çalışma çıkartmış. Son sürümde çok daha iyi olacağına güvenim tam. Türkiye'yi baz alan en popüler çalışma FMT fakat en kalitelisi Nocna Mora arkadaşınki. Umarım yamanın değeri de bilinir artık. "fmt pişmanlıktır, Nocha Mora kariyer kurtarır." diyerek toplumsal mesajımı da vermek istiyorum.
    Teşekkür ederim.

Yayınlanma zamanı bellimi hocam
    Elimden geldigince hızlı yapmaya calisiyorum. Bu hafta bitmeden yayınlamıs olurum diye düşünüyorum.
    Futbolcu Bilgileri

Bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Biraz daha bekleyin oldukça detaylı şeyler yapmaya çalışıyor Taylan, beklediğinize değecek umarım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arded07 View Post
    Merhaba 3 er sezon farklı takımlarla oynadım türkiye ligi için gördüğüm bi kaç eksiği paylaşmak isterim
    Galatasaray sinan gümüş kadro dışı kalıyor yedeğe dahi giremiyor normal mevki sağ açık ama özellikleri doğru gelişmiyor
    Galatasaray sabri profili biraz daha geliştirilebilir
    Galatasaray bruma kiralandığı takım da ilk 11 oyuncusu ama kadroya dahi giremiyor
    Galatasaray itibarı yükseltilmesi gerekmektedir
    Antalya eto bitmiş şu anki performansından kötü durumda
    Antalya emrah başsan profili biraz geliştirilebilir
    nur atınç profoli güncellenebilir
    Adana demirspor mali gücü düşük kalmış
    Fenerbahçe ve Trabzonspor sportif direktörleri biraz daha geliştirilebilir
    Gençlerbirliği alt yapı oyuncu alımı hayırda(kendi oyuncusunu yetiştiriyor) bu düzeltilebilir
    Türkiye ligleri yayın ve lig sıralaması para durumu düzeltilebilir ve lig sırasında alınacak para ilk 6 dan arttırılmalıdır
    Türkiye alt ligler lig bitirme sırası alınacak para ayarlanmalı sadece ilk 2 de bu para söz konusu
    Hagi'nin oğlu junior Hagi ilk galatasaray da futbol eğitimine başladı
    Türkiye liglerindeki takımlar transfer yapmamaya yemin etmiş durumda ya kiralama alıyor ya hiç almıyor yada çok çok çok düşük ücrete alıyor
    Lige yeni çıkan takımlar hiç transfer yapmıyor olduğu gibi geri düşüyor
    Yabancı emekliliğe gelmiş oyuncular tükiye ligini beğenmiyor lig itibarımız düşük kalmış
    Ligdeki takımlar yabancı teknik ekip almıyor
    Çok iyi oyuncuları çok komik paralara yabancı klüpler alıyor ör: stancu 300b ye tansfer oldu, veya potansiyeli 5 yıldızı olan bir oyuncu maksimum 10m eskiden editör kullanıyordum eğer ayarlayabilirsen örnek 0-175(şu anki oran-potansiyel oran) arası şu kadar paraya satılır 0-120 arası şu kadar paraya satılır gibi onu 0-150 den sonra yükseltebilirsen sevinirim
    arap takımlarıda keşke şu anki gibi olsa yada çin gelse ligden 10m, 20m a oyuncu alsa ohhhhh tadından yenmez
    Geri dönüş için teşekkürler. Dikkate alacağım.

Türkiye alt ligler için olan para ödüllerini belirtebilirseniz eklerim.
    Last edited by Nocna Mora : 15.Eylül.2015 at 14:20
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Geri dönüş için teşekkürler. Dikkate alacağım

Dostum gerçekten sabrına Hayranım Hem forumdan değişiklikler adına bu kadar (iyi niyetli) eleştirileri dikkate alıp düzenlemelere gideceksin hem özel mesajlardan Ben ve diğerleri gibi nice arkadaşlardan bilmediğimiz nice 100 ü geçik mesajlar alıp peki yaparım diyeceksin bide üstüne üstlük hepsine aynı saygı ve hoşgörüyle yaklaşacaksın... Gerçekten çok teşekkürler. Beyler bir kişi bu kadar eleştiri alıp düzenlemelere gidiyor saatlerini günlerini harcıyor +35 000 değişikliklere ulaşıyor birde yetinmeyip "Daha, daha fazla neler yapabilirim"i göze alıyorsa ve bundan sıkılmayarak birkaç gün daha süre istiyorsa... Kusura bakmayın beyler ama; 'O' bu işten yorulmuyorsa, bizim beklemekten yorulmamız saçma. Yapacağımız tek şey saygıyla bekleyip oyunu bu kadar güzelleştirdiği için kendisine teşekkür etmek. Ben geliştirilceğini duyduğumdan bu yana yaklaşık 10 gündür bekliyorum daha da beklemeye seve seve devam edeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arded07 View Post
    Süper toto süper lige çıkan ilk 2 takım para alıyor 3. para durumu belirtilmemiş ve diğer ekiplerde keza öyle 4.-5.-6. bunlarda ligi bitirdikleri puana göre belli bir miktarda olsa para alıyorlar onlar önemli pek değil ama playoff u kazanıp süper lige çıkacak olan ekip de transfer yapmak için lig bitirme parası alması gerektiğini düşünüyorum. Para ödülleri birinci 1m 2. olan ise 500b gözüküyor yükselme playoffunu kazanan takım parasız çıkmış oluyor zaten düşmesi pek uzun sürmüyor.
    Yok hayır yani gerçekte ne kadar oldugunu sormustum.
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri