1 ile 30 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arded07 View Post
    Merhaba 3 er sezon farklı takımlarla oynadım türkiye ligi için gördüğüm bi kaç eksiği paylaşmak isterim
    Galatasaray sinan gümüş kadro dışı kalıyor yedeğe dahi giremiyor normal mevki sağ açık ama özellikleri doğru gelişmiyor
    Galatasaray sabri profili biraz daha geliştirilebilir
    Galatasaray bruma kiralandığı takım da ilk 11 oyuncusu ama kadroya dahi giremiyor
    Galatasaray itibarı yükseltilmesi gerekmektedir
    Antalya eto bitmiş şu anki performansından kötü durumda
    Antalya emrah başsan profili biraz geliştirilebilir
    nur atınç profoli güncellenebilir
    Adana demirspor mali gücü düşük kalmış
    Fenerbahçe ve Trabzonspor sportif direktörleri biraz daha geliştirilebilir
    Gençlerbirliği alt yapı oyuncu alımı hayırda(kendi oyuncusunu yetiştiriyor) bu düzeltilebilir
    Türkiye ligleri yayın ve lig sıralaması para durumu düzeltilebilir ve lig sırasında alınacak para ilk 6 dan arttırılmalıdır
    Türkiye alt ligler lig bitirme sırası alınacak para ayarlanmalı sadece ilk 2 de bu para söz konusu
    Hagi'nin oğlu junior Hagi ilk galatasaray da futbol eğitimine başladı
    Türkiye liglerindeki takımlar transfer yapmamaya yemin etmiş durumda ya kiralama alıyor ya hiç almıyor yada çok çok çok düşük ücrete alıyor
    Lige yeni çıkan takımlar hiç transfer yapmıyor olduğu gibi geri düşüyor
    Yabancı emekliliğe gelmiş oyuncular tükiye ligini beğenmiyor lig itibarımız düşük kalmış
    Ligdeki takımlar yabancı teknik ekip almıyor
    Çok iyi oyuncuları çok komik paralara yabancı klüpler alıyor ör: stancu 300b ye tansfer oldu, veya potansiyeli 5 yıldızı olan bir oyuncu maksimum 10m eskiden editör kullanıyordum eğer ayarlayabilirsen örnek 0-175(şu anki oran-potansiyel oran) arası şu kadar paraya satılır 0-120 arası şu kadar paraya satılır gibi onu 0-150 den sonra yükseltebilirsen sevinirim
    arap takımlarıda keşke şu anki gibi olsa yada çin gelse ligden 10m, 20m a oyuncu alsa ohhhhh tadından yenmez
    Geri dönüş için teşekkürler. Dikkate alacağım.

Türkiye alt ligler için olan para ödüllerini belirtebilirseniz eklerim.
    Last edited by Nocna Mora : 15.Eylül.2015 at 14:20
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arded07 View Post
    Süper toto süper lige çıkan ilk 2 takım para alıyor 3. para durumu belirtilmemiş ve diğer ekiplerde keza öyle 4.-5.-6. bunlarda ligi bitirdikleri puana göre belli bir miktarda olsa para alıyorlar onlar önemli pek değil ama playoff u kazanıp süper lige çıkacak olan ekip de transfer yapmak için lig bitirme parası alması gerektiğini düşünüyorum. Para ödülleri birinci 1m 2. olan ise 500b gözüküyor yükselme playoffunu kazanan takım parasız çıkmış oluyor zaten düşmesi pek uzun sürmüyor.
    Yok hayır yani gerçekte ne kadar oldugunu sormustum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Yok hayır yani gerçekte ne kadar oldugunu sormustum.
    Ben internette bayağı araştırmıştım fakat bununla ilgili bir bilgiyi ne haber sitelerinde nede TFF dökümanlarında bulabildim. Düz mantık maç başı gelirlerin yarı yarıya düştüğüne göre şampiyonluk gelirleri de yarı yarıya diyebiliriz. Tabi daha düşükte olabilir ama dörtte birinden daha fazla düşük olacağını sanmıyorum. Yani benim tahminime göre:
    1.) 3,75-7,5m TL
    2.) 3-6m TL
    3.) 2,25-4,5m TL
    4.) 1,5-3m TL
    5.) 750b-1,5m TL
    6.) 375b-750b m TL arası.
    (mümkünse playoff'u kazanana 3.lük ödülü verilebilir yada 1,5 3m Tl arası ayrıca verilebilir)
    Tabi bu ayarlanırken ligin yapısına da dikkat edilmeli. Yayın gelirleride gözden geçirilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by badwolfxv View Post
    Ben internette bayağı araştırmıştım fakat bununla ilgili bir bilgiyi ne haber sitelerinde nede TFF dökümanlarında bulabildim. Düz mantık maç başı gelirlerin yarı yarıya düştüğüne göre şampiyonluk gelirleri de yarı yarıya diyebiliriz. Tabi daha düşükte olabilir ama dörtte birinden daha fazla düşük olacağını sanmıyorum. Yani benim tahminime göre:
    1.) 3,75-7,5m TL
    2.) 3-6m TL
    3.) 2,25-4,5m TL
    4.) 1,5-3m TL
    5.) 750b-1,5m TL
    6.) 375b-750b m TL arası.
    (mümkünse playoff'u kazanana 3.lük ödülü verilebilir yada 1,5 3m Tl arası ayrıca verilebilir)
    Tabi bu ayarlanırken ligin yapısına da dikkat edilmeli. Yayın gelirleride gözden geçirilmeli.
    İlk 2'ye değil miydi sadece PTT 1. Lig'de. Ben mi yanlıs anımsıyorum.
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    İlk 2'ye değil miydi sadece PTT 1. Lig'de. Ben mi yanlıs anımsıyorum.
    üstteki arkadaş 6'ya kadar demiş, bende ondan dolayı 6'ya kadar sıraladım ama üst lige çıkan her takım bir ödeme alıyor sanırım. Yani playoff'u kazananada 3. için yazdığım değerler olabilir.

Dostum yine mesaj kutun dolmuş yeni haberler var

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri