Sayfa 64 / 80 İlkİlk ... 1454626364656674 ... SonSon
1,891 ile 1,920 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bence çok büyük bir hata var fb li değilim ama taraftara acıyorum.dalga manasında değil üzülüyorum yani.harakiri denen birşey var bilmem biliyor musunuz?ne hatırlattı size?bence a.yıldırım istifa etmeliydi.hiçbir dediğini yerine getiremedi çünkü.taraftar kaptanına değil de başkanına bağırmalı.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bolton Anelka'nın formasını da tanıttı...
    Ama FB resmi sitesinde tık yok.

Bu arada kar etti etmedi tartışmaları yersiz, son bulsun tartışmalar lütfen.

Quote Originally Posted by sekopej
    Hata oldu kabul ediyorum. Zaten başka planları yoksa ve şimdi oyuncu aramaya başladılarsa da diyecek bişeyim yok. Gelecek oyuncular da beklenen oyuncular olmayacaktır....

fazla aramaya gerek yoq aslında alıcaksın genç yetenekleri sobisi we de jong gibi isimleri olacak bitecek walla 2 side harika sobisi finalde izledim jonguda hsv'nin eleme maçlarında izledim tabi bunlar benim yorumlarım ama böle oyuncular almaları lazım isim önemli deil

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by e_mali
    Bolton Anelka'nın formasını da tanıttı...
    Ama FB resmi sitesinde tık yok.

Bu arada kar etti etmedi tartışmaları yersiz, son bulsun tartışmalar lütfen.
    yerine bu aksam veya yarın yeni bir forvet alacaklar. alınca iki haberi beraber verecekler. govde gosterisi olacagı için anelkadan daha iyi olmalı. sabırsızlıkla bekliyorum
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Hatta bannerlarda bile Anelka var
    Piyango biletlerinde zaten önceden basılmıstı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

desene anelka biletleri elde kalacak

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

hayirlisi neyse o olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Sobis Milana Gitmis Galiba

Şu an 2 kontenjanımız var ve transfer sezonunun bitmesine 6 gün var.

Kesinlikle bir santrafor almalıyız. Gündemde Oliveira, Kezman, Nilmar, Sobis gibi isimler var. Kezman hariç diğer isimlerin gelmesinden yanayım. Oliveira, Nilmar ve Sobis hem henç hem de çok yetenekli santraforlar. Kezman'ın ahı gitmiş vahı kalmış. 27 yaşında, yaş önemli değil pek ama çok kötü. Dünya Kupası'nda hiçbir şey yapamadı, kırmızı kart gördü, iyi değil. Eski Kezman değil. Umarım Kezman alınmaz. Diğer transfer kim olur, bilemem ama kesinlikle sol bek olmalıdır. Sağ bek için Kerim, Serkan, Önder var. Kerim gün geçtikçe performansını yükseltiyor. Ümit Özat'tan bir an önce kurtulmalıyız. Veya stoper alınabilir Brezilyalı. Lugano ile oynayabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Doğru Kezman eski Kezman degil fakat eger Fenerbahce ye gelirse belki eski günlerine dönebilir bende kesinlikle alınabilirse Nilmar derim
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

lucianodan wazgeçmicekler anlaşılan walla artık yorum yapmaktan sıkıldım beceriksizliklerini izlioz 6gün daha izliyelim bakalım roger ismi filan geçior kezman ya 28liklerle ne işimiz olur ya böle oyuncular için diom....ii birini getirceksen olur 28 ama geçen başkan telegolde artık api gibi uzun wadede bizimle olacak genç oyuncular alacaz demişti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Valla ya Luciano nun bu takımda ne işi var
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sakatlık örnekleri :

Cisse : Dünya Kupası öncesinde sakatlandı. Liverpool'un vazgeçilmez adamıydı. Liverpool sakatlığından dolayı 1 yıllığına Marsilya'ya kiraladı Cisse'yi.

Ricardo Oliveira : Real Betis'te altın sezonunu yaşadığı sırada sakatlandı. Sao Paulo'ya 1 yıllığına kiralandı.

Örnekler çoğalır. Sakatlanan oyuncu, eğer uzun bir sakatlık yaşıyorsa, 3 ay-6 ay gibi, gönderilmeli. Bunun en yakın örneği de Cisse...

Alex, Appiah sakatlansa 3 ay kadar tamam kalsın, ama zaten faydası pek bulunmayan (faydası olsa geçen sene defans açığı vermezdik) Luciano'yu göndermeliyiz.

Yöneticilerden biri tüm Anelka biletlerini alır, Lugano ve yeni transferlerin piyango biletini bastırır

tüm fenerlilere hayırlı olsun

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

simdi fenerin iyi bir santrafor almasi laziim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kezman gelirse çok iyi olurda şekip mosturoğlu kuradan sonra açıkladı önümüzdeki hafta nın ortalarına doğru transfer sonlancakmış

Anelka'nın parasıyla heralde artık transfer yapılır.. Gözünüz aydın

6 gün kaldı. Önümüzdeki haftanın ortaları, ayın 30'u ve 31'i Son gün mü transfer yapacağız? Bu kadar yanlış transfer politikası görmedim ben.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ama cok buyukde yildiz alamazlar... cunku sampiyonlar liginde yoklar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ama nasıl sonlanacak birini mi alacaklar yoksa almayıp mı bitirecekler???

Çok büyük yıldıza gerek yok. Faydalı olabilecek adam alsınlar yeter. Ricardo Oliveira, Nilmar, Sobis gibi. Anelka'nın ismi vardı, geldi de noldu? Hiçbir şey yapamadan gitti. Kaliteli oyuncu gelsin, isim önemli değil.

yok abi sizin işte bize döndü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence Sobis i alamayız.Adamın maliyeti çok yüksek.Kesin gidip Kezman'ı alırlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Anelka'yı da kaçırdınız yani. Şaka bir yana iyi oldu aslında Anelka'nın gitmesi.. Adam FB'de kendini hiç göstermedi. Öylesine oynadı, 1-2 maç adından bahsettirdi hepsi bu kadar.. Bolton'da da aynı sorun olacak bence. Çünkü Anelka, dev bir klüp istiyor.. Umarım FB faydalı bir transfer yapar santrofor için.. Eğer yapılmazsa; iş çok zor..

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

adamlara bak kezmani begenmiyolar

az öle mi olacak bilmem galatasaray tarafatarının transfer baskısı artınca canaydın bonnus simo gibi adam getirecem demiş saidoyu getirmişti bizimkilerde luganonun oğlunu getirdi genç yetenek gelecek vaadedior

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Allah'a Şükür...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

lig tv ve süperspor da gördüm kezman ve grafitte yi alıyomuşuz

başkana hiç bi suç bulunmamalı bence adam doğru olanı yaptı.düşünün bi başkanın değiştiğini...adam kendini taraftara sevdirmek için transferler yapcaktı.hem de dünyaca ünlü yıldızları getircekti belkide...milyonlarca dolar para harcanacaktı...başarısızlık halinde ise kulübün kasası zarar gösterecekti...böle olmasını mı isterdiniz??? bakın beşiktaşa demirören ne transferler yaptı en az 20 milyon dolar para harcadı...başarısızlık halinde Beşiktaşı çok kötü olaylar beklio.Galatasaray'dan bile beter olabilirler....
    En iyisi başkan böyle olur hiç olmazsa geleceğimiz güvende...

gelelim transfer konusuna ;
    Kezman çok ii bi santrafor her gittiği kulube yararı oldu a.madrid de geçen sezon ama 30 maçta sadece 8 gol attı bz böle bi santrafor mu acaktık???uyum sorunu da cabası...anelka gibi bi sorunumuz dahi olabilr...

sağ kanat alınacak diolar ; bu kim olacak ? bence en düzgün adam hamit...kalan 2 kontenjanı düşünürsek 1'i forvete gidecek diğerini ben bu mevkide kullnmaktan yana değilim...hatta medem artık takım ofansif bi futbol oynayacak bi santrafor daha alınsın...tuncay yeteri kadar ii bi santrafor değil tekrar o.sahaya çevrilebilir...

Bu arada Grafite nasıl bi adam bilgi verirseniz sevinirim...

Sayfa 64 / 80 İlkİlk ... 1454626364656674 ... SonSon

Mesaj Yetkileri