Sayfa 65 / 80 İlkİlk ... 1555636465666775 ... SonSon
1,921 ile 1,950 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Grafitte kim yahu?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

grafitte kimmi söylim sahsen bildigim biri kendisi suan fransa da lens yada le mans da oynuyor daha önce sao pauloda oynuyordu ozamanlar besiktasın gündemine gelmişti ama almamılardı genc bir oyuncu 25 veya 26 yasında normal yani

Kezman berbat bir oyuncu. PSV'de altın yılını yaşadı. At. Madrid'de 30 maç 8 gol hiç iyi bir istatistik değil. Sırp futbolcu, sanırım Türk düşmanı. Gelmez inşallah. Anelka Kezman'dan daha iyi... Bize Anelka'dan iyi adam lazım.

12 milyon euro teklif etmişler Kezman'a. Değmez bence o kadar. Umarım almayız. Alırsak, 100. yılın rezalet transferi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bence kezman ın da sonu anelka yla aynı olur gittiği hbir yerde dikiş tutturamayan bir oyuncu niye bu tür oyuncularda ısrar ediyorlar anlamak güç.

Sana katılıyorum Scolari. Kezman büyük hata olur.

Kezman gelmesin yazık olur Fenerbahçemize 12 milyon €ya malolacağı yazıyor superspor'da o para eğer gözden çıkartılmışsa Sobis'i bile rahatlıkla alabiliriz....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

inşallah kezman gelir açıkcası fener haric tüm takımlarımızın işine yarar

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

isimli bir oyuncuyu kulübe getirmeyi marifet sanıyorlar sonra da biz parayı verdik oyuncu oynamadı diyorlar yok mu şöyle genç eli ayağı düzgün birileri de böyle sorunluları takıma dolduruyorlar.umarım bu hatadan dönerler.

Nesil
    2006

Millet fenere forvet lazım diyor fener elindekileri de teker teker gönderiyor anlamadım ne iştir!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by bUradAyız_uA
    Millet fenere forvet lazım diyor fener elindekileri de teker teker gönderiyor anlamadım ne iştir!
    fenerde forvet yok derken kimse anelkayı fln saymıyodu ki.

Nesil
    2006

İşte sanırım sorun da orda oldu bence Anelka takım içinde bir türlü arkadaşları tarafından fazla sevilmedi. Ve son zamanlarda ise taraftarda anelkayı gözden çıkardı. Anelka'nın geçen sene şampiyonluk kaçtıktan sonra maç çıkışında walkmen dinlemesi ise Genç Fenerlileri baya ir kızdırmıştı!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Kezman gelmesin
    12 milyon verip ilerde daha yüksek bi fiyata satamayiz

S-B-Z Misafir

kezman belki iyi bir oyuncu olabilir ama işin başka bir boyutunu biliyorumki bu adam gizli bir tarikatın mensubu,bush'unda üyesi olduğu kurukafa ve kemik tarikatı,amerikalı yazar texe marsın kitabında okumuş ve çok şaşırmıştım.
    bu tip insanlardan bırak futbolu hiçbir alanda hiçbir fayda gelmez insanlara.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

eğer bush la aynı şeyin içindeyse aman uzak olsun ülkemden...

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

bush angolsakson dediğimiz kendilerini üstün bir ırk zanneden bi insan. eger kezman da öyle ise istemem hiç gerek yok sırpp oyuncuya

BOMBALAR PAZARTESİ AÇIKLANACAK

FENER'DE TRANSFER HAREKATI

Ve Fener düğmeye bastı. Anelka'dan tamamen kurtulan yönetim transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala bazı isimlerle temasa geçti.

Fenerbahçe yönetimi bombayı patlatmak üzere.Bu isimler pazartesi açıklanacak. Sevilla'da forma giyen Luis Fabiano,Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Metaha Kezman ve Schalce'de forma giyen Hamit Altıntop. Bu futbolcularda bir aksilik olursa Milanlı Vogel ve Hırvat Simic, Zenit'de forma giyen Fatih Tekke yedekte bekletiliyor..

Öte yandan Zico Eduardo Luis Abonizio de Souza olan Edu Dracena'nı yakın takibe aldı. 2002'de Yunanistan'ın Olympiakos kulübünde forma giymişti. Brezilya'nın sayılı savunma oyuncularından olarak kabul edilen Edu Dracena, İtalyan kulüplerinden de teklif almıştı. 1.86 boyundaki 25 yaşındaki oyuncu, kıvrak vücuduyla sağ bek mevkisinde oldukça başarılı performansıyla biliniyor.

Fenerbahçe'nin kadrosunda şu an 4 yabancı Alex, Luciano, Appiah, Lugano yer alıyor. Aurelio TC vatandaşı, kalan 2 kontenjan için Fenerbahçe transfer dönemi bitmeden resmi sözleşme imzalatmak istiyor. Fatih Tekke ve Hamit Altıntop içinde kulüplerine resmi teklif yapıldı ve beklemeye çekildi.

27 yaşındaki golcü 1995 yılında FK Zemun’la başlayan futbol kariyerinde oynadığı 271 resmi maçta 169 gol attı…

İşte Kezman’ın kariyeri

Sezon/Takım/Maç/Gol
    1995/96 FK Zemun 0 0
    1997/98 FK Loznica 17 9
    1997/98 Sartid 1913 Smederevo 17 9
    1998/99 Partizan Belgrado 22 6
    1999/00 Partizan Belgrado 38 28
    2000/01 PSV 33 24
    2001/02 PSV 27 15
    2002/03 PSV 33 35
    2003/04 PSV 29 31
    2004/05 Chelsea 25 4
    2005/06 Atlético Madrid 30 8
    ------------------------------------
    Toplam 271 maç 169 gol

Fenerbahçelilerin bir diğer sürprizi ise Fransa’dan… Le Mans’ta forvet hattının sağında oynayan Edinaldo Batista Libano Grafite de Kezman gibi 27 yaşında… Her konuda anlaşılan oyuncu 1 metre 89 santim boyunda. Brezilyalı golcü geçtiğimiz sezon geldiği Le Mans’ta sadece 11 maç oynadı… Bu maçlarda 3 gol atan futbolcunun en başarılı sezonu Sao Paulo forması ile 38 maça çıktığı 2004 sezonu…

İşte Grafite’nin kariyeri

Sezon/Takım/Maç/Gol
    2005/2006 Le Mans 11 3
    2005/2005 Sao Paulo 6 0
    2004/2004 Sao Paulo 38 17
    2003/2003 Anyang LG 0 0
    2003/2003 Goias 20 12
    2002/2002 Gremio Porto Alegre 6 0
    2001/2001 Recife Santa Cruz 22 5
    ------------------------------------------
    Toplam 103 maç 37 gol

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bence sobis alınsın brezilyanın en gelecek vaad eden forveti zaten kupada performansı belliydi

eger fenere gelirse ozaman bizim takım işi gercekten zorrrr

Kezman gelmesin, Grafite gelmesin, Vogel gelmesin, Simic gelmesin...

Luis Fabiano çok iyi bir oyuncu, o gelirse harika olur. Hamit de süper bir yıldız, sağ kanat için aranan isim. Ama Hamit gelmez, Galatasaraylı bir oyuncu ve Schalke vermez.

F.Tekke de gelirse baya iyi olur, hülle olacak falan deniliyordu; ama sözleşmesinde 1 yıl Türkiye'de oynayamaz maddesi varsa gelemez.

Yabancı olarak Fabiano, Oliveira, Nilmar, Tevez 4'lüsünden biri gelirse çok iyi olur santrafor hattına. Türk transferi de Hamit, M.Topuz ve F.Tekke çok iyi olur.

Hadi bakalım, bekliyoruz...

egemen sana katılıyorum alacaklarsa adam gibi adam alsınlar be ne böyle yaa !!
    sırf isim getirmek için kezman'ı alıyorlar ya zico brezilyalı değil mi??bilmiomu brezilyada hiç aradığı tipte bi forvet ?
    ya bırakın adama istediğini getirsin..bizim yönetimimizin sorunu bu hocayı çok kıstlıo özellikle transfer konusunda...zico ilk geldiğinde basına transfer hakkında bilgi vermişti hatırlarsaanız ben sevinmiştim Fenerbahçe'nin kötü görüntüsü ortadan kalkıyor die ama yönetim anında yasakladı adama konuşmayı...

Kezman Resmen FenerbahÇe'de !!!

Fbtv ' De Şuan AÇiklaniyor... AÇin...

kezman hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kezman formsuz burak kardes ya sobis gelse daha iyi olur ama nesye ozaman sarı kırmızılı takımımızın işi zor olur böylesi iyi

Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.. Umarım sonu Anelka'ya benzemez..

Deivid De Souza da Fenerbahçe'de !! RESMEN AÇIKLANDI!!!

Neyse Kezman Hayırlı olsun Camiamıza...Dileğim PSV'deki formunu inşallah bizde tekrar yakalar...

Aziz Yıldırım'a vahi indi galiba
    Kezmanla şah Deivid ile Mat çekti..

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Deivid De Souza da Fenerbahçe'de !! RESMEN AÇIKLANDI!!!
    1 dk yaa noluo transfer bombaları teker teker patlayack dediler inamadım eş zamanlı patlama yaşanıo

FBTV'den... Bilmemne Demirkol 2 transferi de açıkladı. Kezman telefonla bile bağlandı. 2 bomba açıklayacağız dedi, adam ikisini de açıkladı. Bandı geçiyor şuan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet açıklama yapıldı. resmen FB oyuncuları. Anelka da resmen gönderildi. Kezman inşallah PSV'deki gibi oynar. Deivid de zaten şahane. Valla uyuyacaktım uykum kaçtı..
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by eGowiCh
    FBTV'den... Bilmemne Demirkol 2 transferi de açıkladı. Kezman telefonla bile bağlandı. 2 bomba açıklayacağız dedi, adam ikisini de açıkladı. Bandı geçiyor şuan.
    2 dk kezman'ı izledim koptum TVden şimdi baktım...sağolasın yinede

Kezman gelmesin gelmesin diodum ama sevindim bi beabirden kezman'ı sevmeye başladım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar ne demiş taraftarımız. Hep Destek Tam Destek.

Ben bugün transferleri bekleyelim diyordum. Ve beklenen transferler yapıldı. Hayırlısı olsun. Ben memnunum açıkçası....
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 65 / 80 İlkİlk ... 1555636465666775 ... SonSon

Mesaj Yetkileri