Sayfa 66 / 80 İlkİlk ... 1656646566676876 ... SonSon
1,951 ile 1,980 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

belki yönetimi harekete geçiren taraftar sitemizdeki şu ibaredir ;
    "Biz Kombinemizi, Formamızı, Piyango Biletimizi Aldık, Artık Sıra Sizde! "

Bu arada ben de gayet memnunum iki forvet istediğimi zaten sölemiştim istediğim gibi de oldu hayırlı olsun Fenerbahçemiz için ; bu arada kontenjan doldu sanırım sağ beke transfer yapılacaktı demek ki o da Yerli bi oyuncu olacak...Hamit hemen akıllara gelmeye başladı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hamit işi zor. Ama imkansız yoktur demişler. Sağ bekte Kerim, serkan önder gerekirse yozgatlı var. Transfer oraya yapılmaz bence...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Oliveira'ya, Milan talip oldu!
    Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği Real Betis'in golcüsü Ricardo Oliveira'ya, İtalyanların güçlü takımı AC Milan da talip oldu.

İtalya'da yayın yapan La Gazzetta dello Sport Gazetesi'nde yer alan bir haberde, Milan Kulübü yetkililerin Seville'ya giderek, Real Betis'in 26 yaşındaki Brezilyalı golcüsüne resmi teklifte bulundukları ifade edildi. Gazete, Milanlı yetkililerin zaten Ronaldo transferi için İspanya'da olduklarını ve amaçlarının 2 futbolcuyla da anlaşarak İtalya'ya dönmek olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Oliveira, 2003 yılında Valencia'yla lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra, Real Betis'e transfer olmuştu. Brezilyalı golcü geçtiğimiz sezon Brezilya Ligi takımlarından Sao Paolo'da kiralık olarak forma giymişti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anakonda52
    Oliveira'ya, Milan talip oldu!
    Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği Real Betis'in golcüsü Ricardo Oliveira'ya, İtalyanların güçlü takımı AC Milan da talip oldu.

İtalya'da yayın yapan La Gazzetta dello Sport Gazetesi'nde yer alan bir haberde, Milan Kulübü yetkililerin Seville'ya giderek, Real Betis'in 26 yaşındaki Brezilyalı golcüsüne resmi teklifte bulundukları ifade edildi. Gazete, Milanlı yetkililerin zaten Ronaldo transferi için İspanya'da olduklarını ve amaçlarının 2 futbolcuyla da anlaşarak İtalya'ya dönmek olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Oliveira, 2003 yılında Valencia'yla lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra, Real Betis'e transfer olmuştu. Brezilyalı golcü geçtiğimiz sezon Brezilya Ligi takımlarından Sao Paolo'da kiralık olarak forma giymişti

Arkadaş o haber eskidi. Biz forvetlerimizi bulduk. Oliviera zaten gelmek istemiyordu. Milan'a gitsin ona orada başarılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Default Luciano'nun Alternatİfİ Bulundu!..

Forvet hattı için iki isimle anlaştığı öğrenilen Fenerbahçe sakatlığı belirsizliğini koruyan Luciano'nun yerine alacağı oyuncuyu da belirledi... Sarı lacivertliler Luciano'nun gönderilmesi durumunda Brezilya'nın Cruzeiro takımında forma giyen Edu Draceana ya da açık ismiyle Eduardo Luís Abonizio Souza'yı transfer gündemine aldı...

bu haber 25 Ağustos 2006 22:57 tarihli maraton.com.tr haberidir...dikkat ederseniz iki isimle anlaştığını yaklaşık 3 saat önceden bilmişler yani luci de gidici olabilir...

helal olsun bekleyin falan diyodu bekledik... bi anda patlattılar hem de ne patlattılar

Deivid gerçekten müthiş bi oyuncu

Kezman ise emnim ki FB de kendine gelecektir

Fenerbahçemize hayırlı olsun:..

valla kezman geçen seneki gibi oynarsa kelek ama deivid iyi adam. hayırlı olsun

9 numara Mateja Kezman yarın saat 19:30 da İstanbul da.... hangi ara hallettilerse

FBTV'den bir bomba daha geldi. Bir transfer daha yapılacakmış. 24 saat içinde. İsim söylemediler, bizi izleyin, duyum aldık, gelecek dediler. Çok uzaklardan bir oyuncu dediler. Sanırım bir Brezilyalı daha. Ama kim? Onu bilemiyorum, ama Luciano da gidecek eğer bir yabancı gelirse. Heyecanlanmaya başladım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

PC kapatmıştım geri açtım. 24 saat içinde yeni bir transfer bekleyin dedi FB tv de. Dünya çapında biri dedi. Herhalde Luciano da gidici....
    "YÜCE ATATÜRK"

Başka kim geliyormuş ki?

Quote Originally Posted by eGowiCh
    FBTV'den bir bomba daha geldi. Bir transfer daha yapılacakmış. 24 saat içinde. İsim söylemediler, bizi izleyin, duyum aldık, gelecek dediler. Çok uzaklardan bir oyuncu dediler. Sanırım bir Brezilyalı daha. Ama kim? Onu bilemiyorum, ama Luciano da gidecek eğer bir yabancı gelirse. Heyecanlanmaya başladım
    Muhtemelen Alex'in eski takım arkadaşı Eduardo Luís Abonizio Souza...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

offf beaaa.. öyle rahatladım ki anlatamam.
    kezman o kadar cok sevdigim bir futbolcuyduki DK nda izlerken hep keske bize gelse demisimdir.. mükemmel bir transfer bu ayrıca avrupalı bi santrrafor :d
    deivid de cok güzel transfer bence ... off cok mutluyum
    Beyin sarsıntımı unuttum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ermoon
    Başka kim geliyormuş ki?

Bilmiyrum spiker kıtalararası biri gibi laflar etti brezilyalı olacak muhtemelen. Valla gece gece sevindirdiler ya bizi helal olsun....

Forvet Kezman Deivid arkalarında Alex onların arkasında 3lü orta saha Appiah, Aurelio Tuncay ya da Tümer(maçına göre) savunmada Lugono, Sürpriz transfer, Ümit ve sağda Önder. Tuncay'ın tekrar otrasahaya çekilmesi, ortasahanın hareketlenmesini sağlayabilir.

İnşallah uyum sorunu yaşamazlar ve kolay adapte olurlar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Genel bir değerlendirme yapayım, çok heyecanlıydım, yazamadım bir şeyler

Kezman'ı istemediğimi gün içinde söyledim. Fakat Zico gibi yetenek avcısının bu transfere onay vermesi beni rahatlattı. Sadece basının uydurması sandım Kezman'ı, istemedim. Ama Zico bile onay verdiğine göre, faydalı olacak gibi.

PSV'deki formunu yakalarsa harika olur. Geçen sene At. Madrid'de ölü halinde bile 30 maç oynadı. İstikrarlı. 1979 doğumlu. 27 yaşında. Yaşı da uygun. En azından Semih'ten, Nobre'den, Anelka'dan KAT KAT iyi bir santrafor.

Deivid De Souza da harika bir oyuncu. Brezilya'da gol makinası adeta. Çok fazla gol atıyor. Alex'in eski takım arkadaşı, Alex önermiş. Zico da biliyordur zaten. Kezman da sormuş yöneticilere görüşmede "Yanımda kim oynayacak?", İlhan Ekşioğlu şunu söylemiş : "Deivid de Souza oynayacak, onu da aldık." Kezman'ın yanıtı : "Onu uzun zamandır takip ediyorum, Sporting'ten, süper bir yıldız. Harika işler yaparız." demiş. Sevindirici bir haber...

Forvet sorunumuz kalmadı. 3. transfer forvet olmaz artık. Muhtemelen bir yabancı olacak, kıtalararası dendiğine göre. O da 24 saat içinde açıklanacakmış. Stoper, sol kanat veya sağ kanat olabilir. Umarım süper bir oyuncu alınır, Lugano'nun yanına.

Antalyaspor maçında ŞENLİK var Lugano, Kezman, Deivid de Souza ve diğer transferimiz sahaya çıkacak, Kadıköy'de ilk kez ŞENLİK VAR ŞENLİK 5-10 atarız artık

Hayırlı olsun. Aziz Başkan, helal olsun. Bekledik ama değdi hakkaten.

Kezman yarın 19.30-20.00 gibi İstanbul'da olacak. İlhan Ekşioğlu ile beraber.

Anelka ise 5.3 m pounda alınmış 2 sene önce, bugün ise Bolton'a 8.3 m pounda satılmış. Peşin paraymış. Bu da demek oluyor ki, 3 m pound kar ettik Anelka'dan

anelka gibi bi futbolcudan (futbolunu kötülemiyorum yanşış anlamayın uyumsuzluğunu kastederek sölylüyorum ) bile kar etmemiz başkanımızın kalitesini gösterir...biz burada 6 günde nası transfer yapılacak derken süper yönetimiz 1 gün içinde her şeyi bitirdi...

Bu arada deivid de souza nasıl bi furbolcu izleyen var mı? istatistikler ii gibi gösteriyor ama izlemek lazım anlatabilirseniz bana sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya adam gol makinası gibi bisi incedende hız var sana şöle diyim
    luis fabiano türünde ama ondan kat kat daha iyi 1 golcü

FBTV'de videolarına bakılırsa Deivid de Souza süper bir golcü, bitirici. İkisi süper işler yapacak. Nobre ve Anelka ikilisi mi, Kezman-Deivid ikilisi mi dersen, kesinlikle Kezman-Deivid ikilisi... Hayırlı olsun.

Son bomba umarım iyi bir sağ bek, sol bek veya stoper olur. Bir santrafor daha bu yürek kaldırmaz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bak sen şu yönetimin terbiyesizliğine gecenin bu vaktinde bomba patlatıyorlar valla telefon geldi öyle uykumdan kalktım

Kezman ile gol sorunu yaşamayız artık hiç beklemediğimiz anlarda bir bakmışızki gol olmuş ama fizik kuvveti yerinde olan bir kezman yapabilir bunları.

Deivid diyince aklıma hep Selman (demirhan1984) geliyor o çok severdi iyi bir golcu iri yarı sağlam yapıya sahip bir oyuncu ama biraz hantal kapanan takımlara karşı etkili olur diye düşünüyorum en azından ceza sahası yakınlarında faul aldırsa bile önemli katkı yapmış olur zira duran topları süper kullanıyoruz

Şimdi asıl soru bu oyuncular gelince sistem ne olucak yine alex ile tümer oynayacakmı eğer forvet kezman-deivid olursa Tuncay ne olucak çok merak ediyorum tek korkum zico'nun 3lü defans oynatma isteğidir işallah böyle bir şey yapmaz

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Şimdi asıl soru bu oyuncular gelince sistem ne olucak yine alex ile tümer oynayacakmı eğer forvet kezman-deivid olursa Tuncay ne olucak çok merak ediyorum tek korkum zico'nun 3lü defans oynatma isteğidir işallah böyle bir şey yapmaz
    umarım öyle bi hataya düşmez...3 lü defans hiç de akıl karı değil...
    Zicoyu bilmem ama ben böyle oynatırdım
    defans : lugano + ümit + önder + yeni gelecek
    o.saha : aurelio + appiah + tuncay
    ofansif o.saha : alex
    ileride : kezman - deivid

böylelikle savaşan bi orta sahaya sağlam sayılabilecek bi defansa buldu mu atacak cinsten bi forvete sahip oluruz tümer de fizik gücü düşen oyuncuların yerine 2.yarı düşünülebilir.vaya tuncay'ın maçı katlettiği dakikalarda oyuna alınabilir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Son gelecek oyuncunun mevkisi önemli. Eğer sol kanat olursa, Ümit sağa çekilir. Stoper olursa, Lugano ile oynar, sağda Önder oynar. Ama muhtemel kadro şöyle olur, ben de bu şekilde kurarım :

Rüştü
    Önder - Lugano - ? - Ümit
    Aurelio - Appiah - Tuncay
    Alex
    Deivid - Kezman

Tümer mi Tuncay mı seçimi olacak büyük ihtimalle. Bence Tuncay. Tuncay daha genç, koşan, mücadeleci biri. Tümer ise daha teknik. Alex ile Tümer koşmuyor. Özellikle Tümer çabuk yoruluyor. Bence Tuncay oynamalı. Tümer - Alex Türkiye'de oynarlar beraber, ama Avrupa'da olmaz. Basan adam lazım. Tuncay çok basan biri orta sahada. Bence Tuncay oynamalı. Tümer ise sonradan oyuna girmeli. Kurtarıcı olarak.

Merak ettiğim, Luciano gidecek mi, yoksa Deivid de Souza Türk mü yapılacak? Hiç milli olmadı. Nobre gibi anında Türk olamaması için hiçbir neden yok bence.

Dracena diyorlar, harika bir stoper. 25 yaşında. Cruzeiro kaptanı sanırım. Lugano kalitesinde bir oyuncuymuş. Roma ilgilenmiş bir ara. Genç bir yetenek, Brezilyalı. Brezilyalı defanslar arasında Avrupa kalitesinde olan oyuncu sayısı azdır. Dracena bunlardan biriymiş. Lugano ile harika oynarlar, defansımız taş gibi olur. Tek eksiğimiz sol bek olur, onu da seneye çözeriz. Alex, Deivid de Souza ve Eduardo Dracena... Bu 3'lü harika olur. Hiç uyum sorunu olmaz. Alex ikisini de tanıyor.

Kezman da Türk transfer tarihine geçti. Dünyaca ünlü bir yıldız daha Türkiye'ye geldi. Chelsea, At. Madrid gibi takımlarda forma giymiş bu süper yıldızın Fenerbahçe'ye gelmesinden onur duydum. İsmi yeter...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

resmi internet sitemizde transferleri açıkladı

Fenerbahçemizden İki Yeni Transfer

Fenerbahçemiz 100 yıl kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dış transferde geçtiğimiz günlerde Lugano’yu renklerine bağlayan Fenerbahçemiz, Mateja Kezman ve Deivid De Souza’yı da 100. yıl kadrosuna dahil etti. Atletico Madrid’den Kezman ile 4 yıllık anlaşma yapıldığı ve Sırp futbolcunun 9 numaralı formayı giyeceği açıklandı. Kezman, FB TV’ye telefonla yaptığı bağlantıda Fenerbahçe’yi ve taraftarını yakından tanıdığını belirtirken, 100. yılda Fenerbahçe camiasının beklentilerine katkıda bulunmayı hedeflediğini söyledi. Asbaşkanımız İlhan Ekşioğlu da yaptığı açıklamada, Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulumuzun uzun süren bir transfer çalışmasını daha başarıyla sonuçlandırdığına dikkat çekerken, “100. yılda başarılı olmak için kadromuzu güçlendiriyoruz” dedi.
    Mateja Kezman’ın Cumartesi günü saat 19.00 – 20.00 saatleri arasında ailesi ile birlikte Atatürk Havalimanı’na geleceği açıklandı.
    Deivid De Souza ile ön anlaşmanın yapıldığı ve futbolcunun Pazar veya Pazartesi günü Türkiye’ye geleceği bildirildi.

Mateja Kezman ve Deived De Souza’yı Tanıyalım

Mateja Kezman Kimdir?

12 Nisan 1979 doğumlu olan Mateja Kezman bugüne kadar Zemun, Radnicki, Loznica, Sartid, Kızılyıldız, PSV Eindhoven, Chelsea ve Atletico Madrid’de forma giydi. 27 yaşındaki Sırp futbolcu golcülüğü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oynadığı takımlardaki performansının yanı sıra Sırbistan Milli Takımı’nın da göz bebeği olan Mateja Kezman Sırbistan’ın 2006 Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde attığı 16 golün 5’ini Mateja Kezman kaydetti ve ülkesinin Almanya vizesini almasında büyük rol oynadı.

Deivid De Souza Kimdir?

22 Ekim 1979’da Brezilya’nın Nova Iguaca şehrinde dünyaya gelen Deivid de Souza 1.80 boyunda ve 77 kilo ağırlığında.
    Brezilyalı forvet oyuncusu kariyerine doğduğu kentin takımı olan Nova Iguaca’da başladı. 13 yaşından bu yana futbol oynayan Deived 148 maçta 82 gol kaydetti.
    1999 yılında joinvelle Esporte Kulübü’ne geçen oyuncu, 28 maçta 21 gol attı. Deived aynı yıl Santos’a transfer oldu.
    2 yıl Santos formasını giyen Brezilyalı futbolcu 129 karşılaşmada 66 gol attı.
    2001 yılında Corintians takımına transfer olan Deivid De Souza 93 maçta 49 gole ulaştı. Deived De Souza 2003 - 2004 sezonunun başında Fransa Birinci Ligi Takımlarından Bordeaux’a transfer oldu. Fransa Kulübü’nde 17 maçta forma şansı bulan Deivid 7 gole imzasına Atarken Bir Sezon Sonra Eski Takımı Santos’a kiralık olarak verildi burada 69 maçta 48 gol attı. Santos’daki başarısının ardındansa Sporting Lizbon’a Transfer Olan Deived burada 36 maçta 11 gol attı.

Fenerbahçe spor klübü

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Son gelecek oyuncunun mevkisi önemli. Eğer sol kanat olursa, Ümit sağa çekilir. Stoper olursa, Lugano ile oynar, sağda Önder oynar. Ama muhtemel kadro şöyle olur, ben de bu şekilde kurarım :

Rüştü
    Önder - Lugano - ? - Ümit
    Aurelio - Appiah - Tuncay
    Alex
    Deivid - Kezman

Tümer mi Tuncay mı seçimi olacak büyük ihtimalle. Bence Tuncay. Tuncay daha genç, koşan, mücadeleci biri. Tümer ise daha teknik. Alex ile Tümer koşmuyor. Özellikle Tümer çabuk yoruluyor. Bence Tuncay oynamalı. Tümer - Alex Türkiye'de oynarlar beraber, ama Avrupa'da olmaz. Basan adam lazım. Tuncay çok basan biri orta sahada. Bence Tuncay oynamalı. Tümer ise sonradan oyuna girmeli. Kurtarıcı olarak.

Merak ettiğim, Luciano gidecek mi, yoksa Deivid de Souza Türk mü yapılacak? Hiç milli olmadı. Nobre gibi anında Türk olamaması için hiçbir neden yok bence.

Dracena diyorlar, harika bir stoper. 25 yaşında. Cruzeiro kaptanı sanırım. Lugano kalitesinde bir oyuncuymuş. Roma ilgilenmiş bir ara. Genç bir yetenek, Brezilyalı. Brezilyalı defanslar arasında Avrupa kalitesinde olan oyuncu sayısı azdır. Dracena bunlardan biriymiş. Lugano ile harika oynarlar, defansımız taş gibi olur. Tek eksiğimiz sol bek olur, onu da seneye çözeriz. Alex, Deivid de Souza ve Eduardo Dracena... Bu 3'lü harika olur. Hiç uyum sorunu olmaz. Alex ikisini de tanıyor.

Kezman da Türk transfer tarihine geçti. Dünyaca ünlü bir yıldız daha Türkiye'ye geldi. Chelsea, At. Madrid gibi takımlarda forma giymiş bu süper yıldızın Fenerbahçe'ye gelmesinden onur duydum. İsmi yeter...

a'dan z'ye katılıyorum ...mükemmel bi yorum... Luciano da gider yerine o bahsedilen adam alınırsa (bu geceki süprizlerden sonra gerçekten o da kaliteli bi adam olur sanırım) avrupa da başa oynayan bi takım oluruz...

bide değinmek istediğim transferler bugün yapıldı anlaşılan hedef zaten UEFA kupası...elendiğinin ertesi yapılıyorsa neyse...

İşte FotoMaç'ın bugünkü baskısından haberler

2 bomba birden
    Transferde suskun kalmakla suçlanan sarı-lacivertli takım suskunluğunu bozdu

Her şey UEFA için
    Kadro yetersizliği nedeniyle Devler Ligi'ne veda eden F.Bahçe, UEFA için transfer harekatına hız verdi ve dün gece iki bombayı birden patlattı: Kezman ve Souza Fener'de.

Bu akşam geliyor
    İlk bombayı Kezman ile patlatan sarı-lacivertli yönetim, Atletico Madrid'in forvetini bu akşam saat 19.00'da İstanbul'a getirecek. Asbaşkan İlhan Ekşioğlu "Büyük iş yaptık" dedi.

Çok mutluyum
    F.Bahçe'ye gelecek olduğu için kendisini mutlu hissettiğini belirten Kezman, "F.Bahçe'nin büyük bir takım olduğunu biliyorum. Deived de Souza ile harika bir ikili olacağız" dedi.

F.Bahçe'de samba şov
    Kadrosunda üç Brezilyalı bulunan Fenerbahçe, bir sambacı daha aldı
    Fenerbahçe ikinci bombasını da Portekiz'in Sporting Lizbon takımında forvet olarak oynayan Brezilyalı Deivid de Souza ile patlattı. Böylece, Alex, Luciano, Aurelio ile kadrosunda üç Brezilyalı bulunan Fenerbahçe, bu sezon "Dörtlü samba şov" yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin son sambacısı, yarın ya da en geç pazartesi günü İstanbul'da olacak.

Luciano gönderiliyor
    F.Bahçe yönetimi sakatlığı devam eden Luciano'yu göndermenin çarelerini arıyor. Corinthians'ta forma giyen bir defans oyuncusuyla ilgilenen sarı- lacivertli kulüp, bu futbolcuya karşılık az miktarda para ve Luciano'yu önerdi. Görüşmeler sürüyor.

ben de haberi ntv de duydum...
    kezman gerçekten müthiş transfer...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Kezman iyi de De Souza soru işareti.
    Acikcasi ben cok sevinemedim.

MAteja KEZMAN gibi gençbir oyuncuyu TÜRKİYE'ye getiRMek Çok zoR biR iş !!..KUTLARIM FB YÖNETİMİNİ !!.HAYIRLI UĞURLU oLSun !!.. Deivid de souza da 409 maç 233 goL atmış İstatistikler beni sevindiriyoR !!..

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

ben Kezman TRANSFERine çok sevindim ama deivid çok kötü transfer fenerbahçe için

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Kezman ve De Souza Fener'de
    Fenerbahçe Sırp Mateja Kezman ve Brezilyalı Deivid De Souza'yı transfer etti. Fenerbahçe TV'den duyurulan haberde sarı lacivertli kulübün Sırp golcü Atletico Madrid'de forma giyen Kezman'ın ardından Brezilyalı oyuncu Deivid De Souza'yı da transfer ettiği belirtildi. 27 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun pazar ya da pazartesi günü İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

1.80 metre boyundaki oyuncu sırasıyla Nova Iguaçu, Joinville, Santos, Corinthians, Cruzeiro, Bordeaux, Santos ve Sporting Lizbon kulüplerinde forma giydi. 409 maçta 233 gol kaydetti.

Bu arada Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Kezman yarın saat 19.00'da İstanbul'a gelecek.

26.08.2006

Kaynak : DHA

Sayfa 66 / 80 İlkİlk ... 1656646566676876 ... SonSon

Mesaj Yetkileri