Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 76 sonuç

Konu: ÖZLENEN FENERBAHÇE İÇİN GÖREVDEYİZ ! | II.Sezon | Serzenish

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Trabzon sıkı takipte , West Ham zorlu bir rakip olabilir umarım turu geçen taraf biz oluruz
    Aynen söylediğin gibi trabzon firesiz devam ediyor. İşimiz zor

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Trabzon çok takip edemez gibi geliyor bana. Westhamı bence eleyebiliriz.İngiliz takımları daha rahat eleyebiliyoruz AL de.

Eğer sol bek arıyorsan Charlie Taylor'ı kesinlikle öneririm inanılmaz hücum katkısı yapıyor Leeds United'tan 5-6 milyon euro civarı alabilirsin. Onun dışında Dortmund oyunda 2.sezon Emre Mor'u kiralık listesine koyuyor kiralık olarak kadrona katıp satın alma opsiyonuda ekleyerek alabilirsin ben 5 m euro satın alma opsiyonuyla kiraladım 5 sezon oynatıp 35 m euro'ya Chelsea'ye satmıştım. Aynı şekilde Enes Ünal'ı da kiralık olarak kadrona katabilirsin daha sonra istersen satında alabilirsin bende ilk sezon 31 golle gol kralı oldu leblebi gibi gol atıyor. Türk oyuncuları transfer etmen elini rahatlatır çok rahat yabancı transferi yapabilirsin o yüzden Türk oyuncuları öneriyorum. Ayrıca Van Persie'yi mutlaka satmalısın yılda 7 m euro alıyor satarsan finans olarak rahatlarsın. Yine kendi kullandığım verim aldığım bazı oyuncuları öneriyorum Gonzalo Martinez sol açık River Plate'den 5 milyon euro'ya falan alabiliyorsun, Yann Mvila serbest kalıyor 2.sezon bedavaya alabilirsin, Real Madrid B takımında Lucas Silva diye bir orta saha var 3 4 milyon euro'ya alabilirsin çok kaliteli bir oyuncu. Athletico Madrid'ten Thomas Partey'i kiralık olarak kadrona katabilirsin savaşçı orta saha olarak. Ofansif Orta Saha olarak Kerem Demirbay'ı satın alabilirsin yada Martin Odegaard'ı kiralayabilirsin. Stoper olarak Eder Alvarez Balanta'yı 3 milyon'a falan alabilirsin ve Enzo Roco yine çok kaliteli bir stoper. Eğer yabancı oyuncu hakkımı kalede kullanmak istemiyorum diyorsan kaleye Hayrullah Akyüz'ü öneririm yada Volkan Babacan'ı ama yabancıda olur diyorsan Benoit Costil 2.sezon serbest kalıyor çok iyi kaleci. Türk stoper olarakta Çağlar Söyüncü ilerde baya gelişiyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Eğer sol bek arıyorsan Charlie Taylor'ı kesinlikle öneririm inanılmaz hücum katkısı yapıyor Leeds United'tan 5-6 milyon euro civarı alabilirsin. Onun dışında Dortmund oyunda 2.sezon Emre Mor'u kiralık listesine koyuyor kiralık olarak kadrona katıp satın alma opsiyonuda ekleyerek alabilirsin ben 5 m euro satın alma opsiyonuyla kiraladım 5 sezon oynatıp 35 m euro'ya Chelsea'ye satmıştım. Aynı şekilde Enes Ünal'ı da kiralık olarak kadrona katabilirsin daha sonra istersen satında alabilirsin bende ilk sezon 31 golle gol kralı oldu leblebi gibi gol atıyor. Türk oyuncuları transfer etmen elini rahatlatır çok rahat yabancı transferi yapabilirsin o yüzden Türk oyuncuları öneriyorum. Ayrıca Van Persie'yi mutlaka satmalısın yılda 7 m euro alıyor satarsan finans olarak rahatlarsın. Yine kendi kullandığım verim aldığım bazı oyuncuları öneriyorum Gonzalo Martinez sol açık River Plate'den 5 milyon euro'ya falan alabiliyorsun, Yann Mvila serbest kalıyor 2.sezon bedavaya alabilirsin, Real Madrid B takımında Lucas Silva diye bir orta saha var 3 4 milyon euro'ya alabilirsin çok kaliteli bir oyuncu. Athletico Madrid'ten Thomas Partey'i kiralık olarak kadrona katabilirsin savaşçı orta saha olarak. Ofansif Orta Saha olarak Kerem Demirbay'ı satın alabilirsin yada Martin Odegaard'ı kiralayabilirsin. Stoper olarak Eder Alvarez Balanta'yı 3 milyon'a falan alabilirsin ve Enzo Roco yine çok kaliteli bir stoper. Eğer yabancı oyuncu hakkımı kalede kullanmak istemiyorum diyorsan kaleye Hayrullah Akyüz'ü öneririm yada Volkan Babacan'ı ama yabancıda olur diyorsan Benoit Costil 2.sezon serbest kalıyor çok iyi kaleci. Türk stoper olarakta Çağlar Söyüncü ilerde baya gelişiyor.
    Değerli düşünce ve yorumun için teşekkür ediyorum. Söylediğin oyunculardan 3 4 tanesi zaten kıskacımda sezon sonunu bekliyorum. Çok hareketli bir sezon sonu olucak

Tekrardan teşekkür ediyorum.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Şu yazıya imzamı atarım.Eminim bunları TR liginde oynayan herkes yapıyordur.Çok sıradanlaştığı için artık yeni kariyer açmıyorum ben Nede olsa yine aynı şeyleri yapacağım diye

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Şu yazıya imzamı atarım.Eminim bunları TR liginde oynayan herkes yapıyordur.Çok sıradanlaştığı için artık yeni kariyer açmıyorum ben Nede olsa yine aynı şeyleri yapacağım diye
    Hocam hatırlarmısın bilmem bir önceki seride farklı transferler yaparak birşeyler yapmaya çalışmıştım. Bu seride de duyulmamış isimleri getirip birşeyler yapmaya çalışıcam . Bu yöntemi sende denersen kariyer şevki sanada gelebilir

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Tr ligi şevki 5 büyügün sacma sapan işleri dolayısıyla bende bitti maalesef kardeşim. yoksa en kısa oynadıgım sezon 17 Sezon oldu bu seride paylaşmadıgım. Genc yetiştirme odaklı oldu hep kariyerim. O yüzden durum düzelene kadar şavk gelmez bence. Birde portekizle ligimizi karşılaştırırken astronomik bedelle oyuncu satmak zor oldugundan dolayı şavk felan kaçıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

AVRUPA LİGİ 2. Ön Eleme

SUBOTİC KADRO DIŞI !

Ocak ayında sezon sonuna kadar kiralanan Subotic, Teknik Direktör Yagan'ın talimatları doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakıldı. Futbolcu antremanlara u19 takımıyla devam edecek.

Süper Lig 26. Hafta

Süper Lig 27. Hafta

Puan Durumu

---------------------------------------------------------

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

FENERBAHÇE'DE SEZON SONU YAPRAK DÖKÜMÜ YAŞANACAK

İŞTE GİDECEK LİSTESİ

1- VOLKAN DEMİREL

Kulübe uzun yıllardır hizmet veren kaptan sezon sonu ayrılması beklenen oyunculardan.

2- HASAN ALİ

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan milli futbolcu ile sözleşme yenilenmesi beklenmiyor.

3- ROBİN VAN PERSİE

Yüksek maaş alan hollandalı yıldız için sezon sonu ayrılık yolu gözüküyor.

4- Emenike

Sezon sonu gönderilecek oyunculardan başı çeken Emenike agresif tavırları ve düşük performansı nedeniyle Teknik Direktörün gözüne giremeyen Nijeryalı yıldız Katar kulüpleriyle görüşülmesi bekleniyor.

5- SOUZA

Orta sahada aynı tip oyunculardan dert yanan Teknik Direktör'ün göndermeyi düşündüğü oyunculardan bir tanesi olan Souza için iyi bir teklif gelmesi durumunda yollar ayrılacak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Süper Lig 28. Hafta

Süper Lig 29. Hafta

Süper Lig 30. Hafta

Süper Lig 31. Hafta

Yarı Final Maçları

BU DERBİYE KALP DAYANMAZ

Derbi'nin adına yakışır olan maçta ipler tam Fenerbahçe'nin eline geçti diye düşünülürken Atiba'nın uzaktan füzesiyle durum 2-1e geldi ve maç penaltılara uzadı.

Volkan Demirel tecrübesi ve başarısıyla maça damgasını vurdu. 89.dk ve penaltı atışlarında yaptığı kurtarışlarla takımının finale yükselmesini sağlayan kaptan takımı sırtladı.

Puan Durumu

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Süper Lig 32. Hafta

Süper Lig 33. Hafta

Süper Lig 34. Hafta

Final Maçı

ŞAMPİYON FENERBAHÇE !

Süper Lig ve Türkiye Kupasını müzesine götüren Sarı-Lacivertliler sabahlara kadar eğlenerek galibiyeti kutladılar.

Sezon Özeti

Bence bu önemli bir istatislik . Her oyuncumuzdan verim almaya çalıştık.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Şampiyonluk için tebrikler hocam.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Şampiyonluk için tebrikler hocam.
    Teşekkürler hocam

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

TEŞEKKÜRLER Emenike

Kulübümüze Profesyonel Futbol Takımında hizmet veren Emenike'nin sözleşmesi karşılıklı fesh edilmiştir. Çubuklu formaya bu zamana kadar verdiği hizmetden ötürü teşekkür eder kariyerinde başarılar dileriz.

TEŞEKKÜRLER Robin Van Persie

Kulübümüze Profesyonel Futbol Takımında hizmet veren Van Persie'in transferi için Crystal Place kulübüyle 750B € bonservis ücretine anlaşmaya varılmıştır.

TEŞEKKÜRLER Souza

Kulübümüze Profesyonel Futbol Takımında hizmet veren Souza'nın transferi için Quanjian kulübüyle 8M € bonservis ücretine anlaşmaya varılmıştır.

TEŞEKKÜRLER Ertuğrul Taşkıran

Kulübümüze Profesyonel Futbol Takımında hizmet veren Simon Kjaer'in transferi için Gaziantepspor kulübüyle 120B € bonservis ücretine anlaşmaya varılmıştır.

TEŞEKKÜRLER Mehmet Topal

Kulübümüze Profesyonel Futbol Takımında hizmet veren Mehmet Topal'ın transferi için Sporting kulübüyle 3.6M € bonservis ücretine anlaşmaya varılmıştır.

TEŞEKKÜRLER Hasan Ali Kaldırım

Kulübümüze Profesyonel Futbol Takımında hizmet veren Hasan Ali Kaldırım'ın transferi için En avant de Guingamp kulübüyle 1.3M € bonservis ücretine anlaşmaya varılmıştır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

YAYA TOURE FENERBAHÇE'DE

Man City forması giyen 34 yaşındaki tecrübeli orta saha için kulübüne bonservis ücreti ödenmeden transfer edilmiştir.

Spoiler: Oyuncu Profili 

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

CANER ERKİN FENERBAHÇE'DE

İnter forması giyen 28 yaşındaki milli takım oyuncusu için kulübüyle kiralanması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kulübüne kira ücreti 700B € ödenecektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

AHMET ÇALIK FENERBAHÇE'DE

Bonservisi elinde olan milli takım oyuncusu Ahmet Çalık ile anlaşmaya varılmıştır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

RİCARDO QUARESMA FENERBAHÇE'DE

Bonservisi elinde olan eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma ile anlaşmaya varılmıştır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

VAHİD HAMBO FENERBAHÇE'DE

Bonservisi elinde olan eski Brighton forması giyen Vahid Hambo ile anlaşmaya varılmıştır.

20. Default

Siz nasıl transfer yapıyorsunuz anlamıyorum. Oyuncu satıyorum hala da transfer bütçesi 0 €. Kullandığınız yama falan mı var?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by burakjr11 View Post
    Siz nasıl transfer yapıyorsunuz anlamıyorum. Oyuncu satıyorum hala da transfer bütçesi 0 €. Kullandığınız yama falan mı var?
    bonservis ödeyerek transfer yapmadığım ve bilmiyorum görebildinmi bu sezona kadar yaklaşık 50M € bonservis ücreti geldi . + Şampiyonluk türkiye kupası ve gelecek sezon ş.l gruplarda mücadele etme olayı sayesinde gelir elde edildi. Maaş bütçesini ilk sezondan 20m + ya geçirdim. Halada öyle ilerliyor. Yaya Toure transferi için biraz kaynak gerekti onuda Souza'dan gelen bütçeyle hallettik.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

TEŞEKKÜRLER Gregory van der Wiel

Kulübümüze Profesyonel Futbol Takımında hizmet veren van der Wiel'in transferi için Hull City kulübüyle 9M € bonservis ücretine anlaşmaya varılmıştır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

ÖMER ŞİŞMANOĞLU FENERBAHÇE'DE

Bonservisi elinde olan Ömer Şişmanoğlu ile her konuda anlaşma sağlandı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

BAFETİMBİ GOMİS FENERBAHÇE'DE

Swansea forması giyen fransız Gomis sezon sonuna kadar sarı-lacivertli formayı giyecek.

JAMES WİLSON FENERBAHÇE'DE

Man Utd forması giyen genç forvet James Wilson sezon sonuna kadar sarı-lacivertli formayı giyecek.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

TEŞEKKÜRLER UYGAR ZEYBEK

Kulübümüze Profesyonel Futbol Takımında hizmet veren Uygar Mert Zeybek'in transferi için Gaziantepspor kulübüyle 400B € bonservis ücretine anlaşmaya varılmıştır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

ABDOULAYE DOUCOURE FENERBAHÇE'DE

Watford forması giyen Doucoure sezon sonuna kadar sarı-lacivertli formayı giyecek.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

HAZIRLIK DÖNEMİ

Takımda defans ve sağ bek eksiği var. Yediğimiz goller genellikle bireysel hatalardan ve duran toplardan geldi. Bunların üzerine çalışırsak daha iyi hale geliceğiz.

FFP yüzünden transfer yapamıyoruz. 3 kulvardada mücadele ediceğiz. Bu yüzden transferlerimiz genellikle kiralık ve bonservissiz oyunculardan oluyor. Yaya Toure transferi bana göre olağan üstü bir olay. Aynı şekilde Caner Erkin ile sol kanadı güçlendirdik. Wilson çok iyi oynuyor özellikle yay çevresinde topu aldığı anda mutlaka net bir pozisyon oluyor.

Şuana kadar maaş bütçemizde + 30M€ değer e çıkardık. Seneye FFP ne olucak görelim.

Transfer dönemi devam ediyor !!

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Kiralık hamleler iyi olmuş .. yerinde olsaydım tüm transferleri opsiyonlu 2 yıllık yapardım Şampiyonluk içinde tebrikler.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Kiralık hamleler iyi olmuş .. yerinde olsaydım tüm transferleri opsiyonlu 2 yıllık yapardım Şampiyonluk içinde tebrikler.
    Teşekkürler, bu sezonu güzel geçirelimde seneye gine kiralarız

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

FIRTINA FENER'E Mİ GELİYOR ?

Bonservisi elinde olan eski Man City'li İspanyol kanat oyuncusu Fenerbahçe'ye çok yakın gözüküyor. Aldığımıız bilgiye göre kadroda düşünmediği Stoch'u satmayı planlayan Sarı-Laciverliler gelicek parayla Navas'ın transferini bitirmeyi düşünüyor.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri