Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
Eğer sol bek arıyorsan Charlie Taylor'ı kesinlikle öneririm inanılmaz hücum katkısı yapıyor Leeds United'tan 5-6 milyon euro civarı alabilirsin. Onun dışında Dortmund oyunda 2.sezon Emre Mor'u kiralık listesine koyuyor kiralık olarak kadrona katıp satın alma opsiyonuda ekleyerek alabilirsin ben 5 m euro satın alma opsiyonuyla kiraladım 5 sezon oynatıp 35 m euro'ya Chelsea'ye satmıştım. Aynı şekilde Enes Ünal'ı da kiralık olarak kadrona katabilirsin daha sonra istersen satında alabilirsin bende ilk sezon 31 golle gol kralı oldu leblebi gibi gol atıyor. Türk oyuncuları transfer etmen elini rahatlatır çok rahat yabancı transferi yapabilirsin o yüzden Türk oyuncuları öneriyorum. Ayrıca Van Persie'yi mutlaka satmalısın yılda 7 m euro alıyor satarsan finans olarak rahatlarsın. Yine kendi kullandığım verim aldığım bazı oyuncuları öneriyorum Gonzalo Martinez sol açık River Plate'den 5 milyon euro'ya falan alabiliyorsun, Yann Mvila serbest kalıyor 2.sezon bedavaya alabilirsin, Real Madrid B takımında Lucas Silva diye bir orta saha var 3 4 milyon euro'ya alabilirsin çok kaliteli bir oyuncu. Athletico Madrid'ten Thomas Partey'i kiralık olarak kadrona katabilirsin savaşçı orta saha olarak. Ofansif Orta Saha olarak Kerem Demirbay'ı satın alabilirsin yada Martin Odegaard'ı kiralayabilirsin. Stoper olarak Eder Alvarez Balanta'yı 3 milyon'a falan alabilirsin ve Enzo Roco yine çok kaliteli bir stoper. Eğer yabancı oyuncu hakkımı kalede kullanmak istemiyorum diyorsan kaleye Hayrullah Akyüz'ü öneririm yada Volkan Babacan'ı ama yabancıda olur diyorsan Benoit Costil 2.sezon serbest kalıyor çok iyi kaleci. Türk stoper olarakta Çağlar Söyüncü ilerde baya gelişiyor.
Şu yazıya imzamı atarım.Eminim bunları TR liginde oynayan herkes yapıyordur.Çok sıradanlaştığı için artık yeni kariyer açmıyorum ben Nede olsa yine aynı şeyleri yapacağım diye