Cech derim. ama ikinci sezondan itibaren Buffon
Cech derim. ama ikinci sezondan itibaren Buffon
cech ve buffon yine eniyleri olacak bie de dunya kuapsında yıldızı parlayan isaakson vardıya isvecli o da ii olcak eminim
bi kere dünyanın en ii kalecisi tartışılmaz tartışan zaten dışarıama fm de ne olur bilemem ama bildiğim birşey war Gigi Buffon
katılıorum..tabiki buffonOriginally Posted by FoRZaJuVe
türkiyeden tartışmasız mondragon yabancıda lehmann olur dıye tahmın edıyorum
Cech, Lehmann ve Buffon olur..
Bence En İYi kaleci İKER CASİLLAS Secilecek
Türkiyede de VOLKAN DEMİREL den başkasını tanımamOriginally Posted by Samet_dinho
Türkiyede de VOLKAN DEMİREL den başkasını tanımamOriginally Posted by Samet_dinho
bence lehmann olablr ne de olsa cl'nin en ii kalecsi
2006'da cech ve buffon en iyi kalecilerdi fm 2007'de de aynısı olur
ben milan'la basladım demoya dida 4-5 hafta gol bile yemedi.bence en iyisi dida
bence de buffon ile cech arasında geçer.........2006 da gol atamıyordum bunlara...çıldırtıyorlardı beni....
ben fm 2006 da tabiqi jventusla oynuyodum we 2 sene chelsea ile eşleştim ikisinde de turu geçtim cech bana hiç zorluk çıkartmadı![]()
vedran runje olcak hali yok yaamuhtemelen arsenalle şampiyonlar liginde gol yemeyen lehman yada cech olur gibime geliyoo
demoda cikan ozelliklere bakarsak turkiye liginde tartismasiz bi jefferson ve modragon ustunlugu var ama jefferson 23 yasinda oldugu icin 1-2 yil icinde mondiyi cok rahat gecer dunyanin en iyisine gelirsek dida buffon ve cech esit gibiler fakat oscar ustari diye bi kaleci var bunlarin hepsini 1-2 sene icinde gecebilir...
haha oscar ustari kim ya nerden buluyolar bu adamları yapımcılar helal walla ama abartıyolar.mexica lı bi kaleci wardı ochoa diye ben onu alıyodum hep yedek olarak.
Oscar Ustari geçtigimiz 2006 Almanya dünya kupasında arjnatin kadrosunda yer alan kaleci,kücümsemeyin bir iki yıla avrupaya transfer olur.
belli olmaz yine biri çıkabilir 2005de olduğu gibi 2005de wiese harikaydı buffona bile değiştirmemiştim![]()
Türkiyede
Mondrogon
Rüştü Reçber
Dünyada
BUFFON
Casilass
Cech
Gerisi YaLan
abi bence avrupada roberto abbondanzieri olur türkiyede bilmiom walla
Canizares :d
Cech ve buffon olur
tr de mondragon runje
volkan geçen sene gibi oynatılmadığı için pek iyi olmaz
Buffon,Cech,Abbondanzieri,
Türkiyede
Mondi,Rüstü
curci müthiş bi kaleci
3 isim vereyim cech, casillas, buffon
canizares be
bence lehmann olur
türkiyede mondragon dünyada buffon
Petr Cech ve Igor Akinfeev. Frey'ide unutmamak gerek..
Carlos idris cameni![]()
tahminlerime göre Igor Akinfeev çok kaliteli olacak.