bence 2007 yılının en başarılı kaleci chelsea takımından peter cehc olabilir bi de galatasaraydan mondragon türk liginin en iyisi o çünkü neyse bekliyorum cvpları......
bence 2007 yılının en başarılı kaleci chelsea takımından peter cehc olabilir bi de galatasaraydan mondragon türk liginin en iyisi o çünkü neyse bekliyorum cvpları......
bence casillas ve igor akinfeev olur..tsl den de runje olur..
rustuyu tek gecerim cok iyi olmasada
bence de santic ve igor akinkeef olur tsl de ise volkan demirel olur
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bence buffon...
turkiyedede rüştü ve mondragon olmalı....
Tabiki Petr Cech olur.
bence cech
Tartışılamayacak bir mevki
1 Numara Dünya Şampiyonu Gianluigi Buffon olmalıdır
Buffon ile cech arasında olur
bence buffon olur
turkıyedede rustu
herkes gibi bende cech diyorum
Turkiye den Mondis ve Volkan..
BuFFoN oLuR ama Cech'De oNdaN geRi KaLmaZ....TuRkceLL SüPeR Ligden Cordoba ve MondRagoN
buffon cech en iyiler olucaktır fakat canizareste herzamanki gibi en iyisi olmaya aday...
bence cech ve reina olur
bence buffon olur
peter cech ve ya buffon türkiye liginde tartsılmaz mondi
CECH ve CASİLLAS
tsl de RUNJE JEFFERSON olur sakaryaspor kalecisi MARTİNEZ de olursa şaşırmayınız
igor akinfeev kesinlikle en iyi kaleci olacaktir.
birde kameni var oda iyi vede fm2007 de daha da iyi gücü olucaktir
bence buffon olur turkcell super lig dede volkan babacan
Buffon Dıye Dusunuorum
En iyi kalecilerden biri dünya sampıyonu olan ıtalyanın super hatasız kalecısı BUFFON olur.İker Casillas olabilir.Chelsea nın kalecisini unutmayalım Petr Cech.
Türkiyeden de rüstü,mondi,runje ıyı olabılır.Ama bır GaLaTaSaRaY'lı olarak MONDRAGON'u tek gecerim...Tek Büyük GaLaTaSaRaY...
FM 07 nin En iyi KaLecisi TahminimCe ßuffon oLur,Türkiye Süper Liginde`de OscaR Cordoba oLar Tabe..I Love You Oscar
![]()
zdravkov olabilir
Dida Ve İke olur diyorum![]()
Sakaryanin Kalecisi martinez baya iyi olur heralde..
cech yada akinfeev
martinezin nmondrogondan güzel olduğu kesin
martinezin mondrogondan güzel olduğu kesin
martinezin mondrogondan güzel olduğu kesin![]()
türkiyede ligide martinez ve oscar
italyada buffon
ispanyada casillas
ingilterede cech
en genç yetenek akinfeev olur...
de cantis unutmayalım ama casillas ve cech iyii ama en kötüsü kesinlikle victor valdes