bence de..bi daha türkiye ye gelmez o adamOriginally Posted by anakonda52
bence de..bi daha türkiye ye gelmez o adamOriginally Posted by anakonda52
size kim dedi bu haberi yalan inanma ukraynada villa da yasıyor adam fazla para alıyorOriginally Posted by tardelli11
Tebrikler BJK'ye.. Gruplara kalan ilk Türk takımı oldu..Darısı TS ile FB ye..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
galiba marselie ve hertha berlin elenmiş buyuk ihtimalle 2. torbadan gireriz kuraya
bu mac dedigim gibi berabere bitti
beşiktaşın ilk maçı 2-0 kazanmasına rağmen maçı buraya kadar uzatmasına anlamak mümkün değil.maç beşiktaş aleyhine de sonuçlanabilirdi.yine de beşiktaşı tur dolayısıyla kutlamak lazım.bu özellikle ülke puanı için de önemliydi.
tabi ülke puanı için önemli çünkü bulgaristan ve danimarka bizim üstümüzde onlar bu hafta 0 cekti bizimkiler iyi puan aldı
Tigana kaybetmek için elinden geleni yapıyor ama takım onu dinlemiyor Allah'tan. Kleberson sakatlandığında neden Fahri'yi düşünmedi. Hava muhalefetiyle izleyebildiğim kadar uzatmalara kadar çok kötü bir BJK vardı. Fahri eğer bilmiyorum sakatlığı falan yoksa ve yedeklerdeyse neden oynatılmıyor. Üstelik kendi istedi, aldırdı ama kullanmıyor.
Turu atladığı için BJK mutluyum fakat Tigana'yı birilerinin uyarması lazım böyle gitmez çünkü....
"YÜCE ATATÜRK"
Öncelikle maçın 90 dakikasını mağlup tamamladığımız için bu maçtan ülkeye puan getiremedik ama en azından gruplarda 4 maç oynayacağız,burdan inşallah iyi sonuçlar alırız.Açıkçası bu takımdan hiç bir şey olmaz bence.İlk yarı kötü oynamadık,2-0 ın da avantajı elimizde rahat bir oyun ortaya koyduk.Zaten dediğim gibi bu CSKA hiç iyi takım değil,bunu bugünde gördük.2 tane duran toptan özellikle ilk golde Vedran Runje'nin sayesinde maçı uzattılar ama Beşiktaş'ın ölüsü bu takımı rahat geçer,bunu da gördük bugün.
Bu Runje'ye ayrı bir parantez açmak istiyorum tekrar.Adam her gelen topu sağına soluna sektiriyor.Sadece sağa sola olsa sorun değil ama adam arkaya falanda sektirme yeteneğine sahip.Bu adam nasıl yılın kalecesi falan seçilmiş anlamadım,ya da biz yanlış adam falan mı getirdik ne?ehehhehe
Neyse bende Jose Kleberson sakatlandıktan sonra Fahri'yi bekledim ama ilginç işler yapmaya devam ediyor Tigana.Birde bu maçta nedense çok agresifti.Hayır,mutlu değilse,gitmek istiyorsa falan açık söylesin,istifa etsin.Tazminat alırım umuduyla kendini kovdurmaya çalışmasın;yemezler onu.![]()
Bu arada bu Bobo'da çok ciddi bir düşüş var bence.Geçen sene çok beğeniyordum.Bu sene daha iyi olucağına iyice saçmalamaya başladı.Bence böyle devam edecekse gönderilsin yada kiralansın.
Beşiktaş Sofya'yı çok sevdi herhalde.30 dakika daha oynamak için ellerinden geleni yaptılar ve 2-0 bitirdiler maçı.Kolayı zora çevirdiler.Neyse ki uzatmalarda 2 gol bulup turu geçtiler.Elenselerdi yazık olacaktı.Turu geçmeleri iyi oldu.Gruplarda iyi işler yapabileceklerine inanıyorum.
BJK öyle iki tane kötü gol yedi ki. İki golüde duran toptan yediler. yan toplarda rakibe vurdurmak bu kadar kolay olamalı.. Ama malesef bizim Türk futbolunun genel yapısı bu yan toplarda çok büyük zaafımız var....
bjk uefa da başarı yakalayamaz bu oyunla
[SIGPIC][/SIGPIC]
Beşiktaş hiç iyi sinyaller vermiyor runje nin harika kurtarısı olmasa(2.golden hemen sonra) su anda cok farklı seyler konusulabilirdi.Umarım kendilerini toparlarlar ve grupları gecerler Kanal d Türk milletiyle dalga geciyor macın ortasında reklam veriyor bu ne saygısızlık önce para sonra saygı ve mac zihniyetindeler
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Evet,bu Kanal D saçmalamaya başladı.Kusura bakmayın,Fenerbahçe maçı vereceğiz falan dediler 20 dakika reklam verdiler.Bu ne biçim saçmalık?Originally Posted by CaPTaiN10
Startv de maçı verdiği için böyle birşey yapabildiler..yoksa böyle birşey yapamazlar, yapsalar da tepkiler çok daha fazla ve farklı olurdu.. ama yine de ayıp ve saçma. madem yarıda kesecektin hiç vermeseydin..Originally Posted by FeYYaz1989
alemde tekiz, hepinize yeteriz..