beşiktaş uefa da gruplara kalma mücadelesinin son ayağı için perşembe akşamı sofya da cska sofıa ile karşılaşacak.maçın başlama saati 19.30 star tv ve kanal d maçı canlı verecek.
beşiktaş uefa da gruplara kalma mücadelesinin son ayağı için perşembe akşamı sofya da cska sofıa ile karşılaşacak.maçın başlama saati 19.30 star tv ve kanal d maçı canlı verecek.
cska sofia son lig maçında 6-1 kazandı..bilemiom yani..zor olacak
Büyük ihtimalle gruplara kalırlar
bence söylenildiği kadar zor olmayacak hatta iddaa ediyorum bjk bu maçı da kazanacaak.en azından tur gaaranti normal şartlarda.
Cska alır....
bana da öle gelioOriginally Posted by senderson
Beşiktaş bence kaybetmez.Ben canlı izlediğim bu CSKA Sofia'dan pek bir şey olmaz diyorum.Yani normal Beşiktaş'ın bence kazanması lazım.
Originally Posted by senderson
cska neyi alıyo yaOriginally Posted by tardelli11
fanatizm lik buna denirOriginally Posted by senderson
Sanmıyorum beşiktaşın turu vericeğini.Berabere bitecek gibi geliyor bana
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
bu maç berabere biter beşiktaş yoluna devam eder...
yok buradan artık cskanın turu çevirmesi çok zor.son dakika gelen gol işi bitirdi.ilk 20 dakika hızlarını keserse beşiktaş gerisi kolay gelir.
bjk turu geçecektir..
cska süpriz yapacak gibi..bana öle gelio
beşiktaş işi buraya getirdikten sonra turu vermez bir gol atmamız bizim için çok güzel olacaktır
So what?
Saike
Beşiktaş, 1-0 yener, turu geçer.. (çok kasmaz yani)
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
bence de bjk yenerek geçecek turu.
Beşiktaş normal şartlarda İnönü'de aldığı 2-0'lık galibiyetle turu geçer.Ama Bulgaristan'da işleri kolay olmayacak.Özellikle de CSKA'ya karşı oynuyorsanız çok daha fazla zorlanacağınız kesin.Çok ateşli bir seyircileri var ve takımlarının galibiyeti için her türlü pisliği yapabilirler.Bulgar oyuncular da altta kalmayacaklardır.Kazanmak için her yolu deneyeceklerdir.Beşiktaş'ın sakin oynaması lazım.Zaten maçın başlarında Beşiktaş golü bulursa işi bitirir.Ama tersi olursa yani CSKA bir gol bulursa Beşiktaş maçın sonuna kadar kabus görür.Ben yine de Beşiktaş'ın ordan en azından bir beraberlikle dönüp turu geçeceğine inanıyorum.
eger besiktas burda macı 1-0 kazansaydı ozaman turu gecmesi cok zordu çünkü cska kendi sahasında oynayan en iyi takımlardan biri
ama yinede besiktasın cok dikkat etmesi lazım eger erken bir gol yerse ozaman işi cok zor
besiktasın en azından ilk yarıda bir gol atması lazım
Beşiktaş turu atlayacaktır...
maçın ise çok keyifsiz olacağını düşünüyorum böyle düşündüğüm içinde maçı seyretmiyeceğim zaten...yinede Beşiktaş a başarılar diliyorum...
bjk bu macı cok rahat 3-0 lık skorla alacak goreceksiniz
macı 2-1 alacagımızı dusunuyorum ama cok zor bi mac olur
Beşiktaş maç bırakıp bana göre turu getirecek bir skorla bitirmeli çünkü CSKA evinde çok iyi bir takım yani büyük bir süpriz yapabilir ama bu turu Beşiktaş geçecektir tahmini skorum 1-1.
umarım illk golü yiyen biz olmayız. Eğer kalemizede erken bir gol görürsek (allah korusun.) o zmaan gerçektne işler zora girir...
bkj turu atlar.ilk maçta yenilseydi yınede bu turu atlardı
gol yemeden biticek bu maç ricardinho'dan gol bekliyorum
olmadı bu golll
bu runje nedir böyle yaaa![]()
resmen içeri aldı..böle hata yapılırmı yaaaOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
bu adamı kaleci diye oynatmak hata
2-0 oldu yuh yani