Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 87 sonuç

Konu: frozengod ın salı pazarı taktigi

Quote Originally Posted by tontonzolamoukoko View Post
    Ok oncelikle takim anlayisini normal yapabiliriz, kirmizi kartlar cok artmaz mrk etme, takim kilkuyruk topa girmekten cekinir olmaz en azindan normal seviyesinde,onu anladim ama cesar delgado varsa elinde run onto ball i tavsiye ederim kosu yoluna paslarla kontra ataklarin mukemmellesir, mixedlari da adamlarin ozelliklerine gore ayarlayabilirsin.Benim merak ettigim baskili rakibi sagli sollu ezen futbol icin tempo pasi nasil ayarlamaliyiz ben passing direct, tempo normalin biraz ustunde quick yapiyorum. Attacki 2 3 gidim arttirirsak emin ol cok daha iyi hucum ederiz. Bu Arada hem kafaci hem suratli hem golcu hem sutcu forvet ariyosan necati kesinlikle tavsiye ederim `Golculer` antrenmanimda inanilmaz costu herseyi 18 19 eski ronaldo gibi oynuyo onu disinda cem sultan 18 den sonra muhtesem olacak kacmaz, yabanci olarakta l**uintayi oneririm super bi adam, delvechhio da muthis bi orta saha oyuncusu mutlaka dene hem dmc hem mc inanilmaz goller atiyo 1.91 taktigini gelistirerek deniycem yarinda screenleri koyarim.
    evwallah dostum bakalim nasil olucak benim suan mukemmel isliyor ama bunu tabiki herkesin kullanilabilirliginde duzenlemek gerekir

Saol baba, sayende deplasmandaki dev maclardan keyif alabilcem, bi de basarili sonuclar gelirse yeme de yaninda yat yarin koyarim screenleri, bi de iki wing backine mutlka uzun ok yaptirmayi unutma bende cok etkili oldu, hic bi aciginida gormedim.

byler gercekten bu taktik süper bişey az gol atıyor ama yenilmeside neredeyse imkansız Sakaryasporla bu taktikle son 8 macın 6 sını kazandım diyerlerindede 0-0 berabere kaldım süper walla

frozengod taktiğin harika tebrik ve teşekkür ederim bi müddet daha deneyecem

benim bu taktik için vurgulayacağım bir nokta varki oyuncuları doğru yerlerde oynatmak çok önemli yoksa kötü sonuçlar alınıyor.

frozengod onceden dediklerim icin ozur bi daha denedim taktigi tıkır tıkır ısliyo lig baslayalı 4-5 hafta oldu daha 1 gol yedim ve 15 gol attım.taktik icin saol...

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Ben de oldukca basarli oldu, uygun oyuncularla daha da iyi olur herhalde, oldgu gibi guzel, ama be oyunculara gore ufak degisiklikler de yaptim daha da iyi oldu.. eline saglik cok basarili, Saygilar...

muazzam bi taktik olmus kardesim eline saglik cok akillica dusunmussun helal

Quote Originally Posted by kebogunduz92 View Post
    byler gercekten bu taktik süper bişey az gol atıyor ama yenilmeside neredeyse imkansız Sakaryasporla bu taktikle son 8 macın 6 sını kazandım diyerlerindede 0-0 berabere kaldım süper walla
    onemli degil kardesim begenmen guzel birazcik kafa yorduk denemeler maclar CL kazanincada dedim artik koyiim taktigi cunku gercekten CL kazandigim kadroda cesar delgado haric abarti derece ozellikli bi oyuncu yoktu ki ondan cok serkan balci falan gol atiyodu

Quote Originally Posted by tigris View Post
    frozengod taktiğin harika tebrik ve teşekkür ederim bi müddet daha deneyecem

benim bu taktik için vurgulayacağım bir nokta varki oyuncuları doğru yerlerde oynatmak çok önemli yoksa kötü sonuçlar alınıyor.
    oyunculari dogru yerinde oynatmak cok onemli WBR ve WBL nin DR ve DL ozelligininde yemyesil olmasi lazim sonuk yesil diil

ayrica DL ve DR nin de WBL VE WBR ozelligi olursa atacklarda bindirmeler yaptiklari zaman daha etkili oluyolar..

2 tane stoper can simidi zaten geri ok olanada tomas sivok tarzi bi dmc koydunmu geri kalan 2 mevkiiye istersen rustuyu koy

Quote Originally Posted by uğuray1907 View Post
    frozengod onceden dediklerim icin ozur bi daha denedim taktigi tıkır tıkır ısliyo lig baslayalı 4-5 hafta oldu daha 1 gol yedim ve 15 gol attım.taktik icin saol...
    onemli degil kardesim hile falan gibi laflar kullaninca sinirlenmistim ama simdi hatani anlaman guzel taktik icinde tesekkur ederim sizler en iyi taktigi secicek siniz en yararlisini mukemmele en yakinini bizde ugrasiyoruz elimizden geldigince

Quote Originally Posted by demaio View Post
    Ben de oldukca basarli oldu, uygun oyuncularla daha da iyi olur herhalde, oldgu gibi guzel, ama be oyunculara gore ufak degisiklikler de yaptim daha da iyi oldu.. eline saglik cok basarili, Saygilar...
    tesekkur ederim kardesim olumlu sonuclari gordukce bende mutlu oluyorum

gol her zaman atilir yemeden atmak muhim olan

Quote Originally Posted by brksyhn View Post
    muazzam bi taktik olmus kardesim eline saglik cok akillica dusunmussun helal
    tesekkur ederim arkadasim utandiriyosunuz beni valla muazzam falan

dahada gelistiricem 2 . CL yi aliimde allahin izniyle

değişik bir taktik denerim sağoll

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yapılan yorumlara göre süper bir taktiğe benziyor indirdim yarın bi deniyeyim
    So what?
    Saike

çok iyi taktik ,savunmada rakibin kücumunu bekliyen 6+2 kişilik bir ordu ve hücumda kendiliğinden 4-2-3-1 e dönüşen bir taktik,wdl ve wdr bence dc lerden bile daha önemli,oraya ileri geri oynayan 2 oyuncuyu koydunuzmu çok iyi işliyor.Sol için alabileceğiniz oyuncular guardado ve marcelo olabilir sağ içinse hamit türkler içinde en iyisi.

çok başarılı sonuçların ardından çok başarısız sonuçlarda aldım frozengod hadi arkadaşım bi gayret daha da geliştir taktiği avrupayı sallayalım Türk takımlarımızla.

mesela DML ile DMR yi ML ile MR ye çekip bir ok geriye çekmeyi deneyecem ben.

hadi kolay gele

Quote Originally Posted by tigris View Post
    çok başarılı sonuçların ardından çok başarısız sonuçlarda aldım frozengod hadi arkadaşım bi gayret daha da geliştir taktiği avrupayı sallayalım Türk takımlarımızla.

mesela DML ile DMR yi ML ile MR ye çekip bir ok geriye çekmeyi deneyecem ben.

hadi kolay gele
    butun olay dogru oyunculari dogru yerde kullanmakta geciyor oyuncu denemeleri taktik ustunde oynamalardan daha yararli olacaktir taktigi oturtunca hic bir kotu sonuc alamazsiniz gibi bir iddaaa atiim ben ortaya

hocam küçük takım bile olsa yeni bi taktikle ilk maçımda 8 gol atmamıştım....eskişehirspor ile türkiye kupası maçı yaptım ve maç 8-0...rakip zayıf olabilir ama taktik çok hoşuma gitti.inanılmaz bi pas alışverişi var..ve sürekli baskı..çok güzel olmuş....teşekkürler..

Quote Originally Posted by bloodstar View Post
    hocam küçük takım bile olsa yeni bi taktikle ilk maçımda 8 gol atmamıştım....eskişehirspor ile türkiye kupası maçı yaptım ve maç 8-0...rakip zayıf olabilir ama taktik çok hoşuma gitti.inanılmaz bi pas alışverişi var..ve sürekli baskı..çok güzel olmuş....teşekkürler..
    saol dostum artik konuyada taktigin guzelligine gore puan verirsiniz 5 yildiz olunca daha cok dikkat ceker bu arada 2 dk icinde yeni ssler yukluyorum

CLUB WORLD CHAMPIONSHIP KUPASIDA BENIM

BESIKTASA 5 ATIP GOL YEMEDIGIM MAC

GALATASARAYADA AYNI TARIFE AMA BU SEFER DEPLASMAN

BU ISTATISTIKI BILGILER

Quote Originally Posted by frozengod View Post
    butun olay dogru oyunculari dogru yerde kullanmakta geciyor oyuncu denemeleri taktik ustunde oynamalardan daha yararli olacaktir taktigi oturtunca hic bir kotu sonuc alamazsiniz gibi bir iddaaa atiim ben ortaya
    kardeş iddianı desteklerim güzel olur ama manyak oyuncularla bile başarısız olduğum oldu(inter) yanlış anlama taktik çok güzel ama mutlaka daha güzel olabilir o yüzden devam et geliştirmeye çok maç yaptıkça daha iyi şekillendireblirsin.

ya turkiyede cok ise yarıyo guzrl oynuyo fakat avrupada yine tık yok bende feneri yonetiyom ama???

abi sen git eskişehirspora 8 at peşinden malatyadan 3 ye....

o iki mcyin birini amcye gönderirseniz ve wbr wbl oyuncularınızamrde oynuyosa onlarıda aml ve amr ye yollayın VE AMCYİDE STYE YOLLAYIN defansiz oluyosa

Frozengod; taktiginle arsenali ashburton grovede 2-4 yendim mukkemmel bi oyunla, zor maclarda seninkini ic saha maclarinda kendi taktigimi kullaniyodum, gece oyunu kapatirken savelemeden cikmisim igrencce, tekrar oynarken arsenali senin taktiginle 20 macin hicbirinde yenemedim, daha sonra kendi 4-4-2 kisa oklu attackingme dondum clde yari finaldeyim senin taktigini de biraz gelistirdim daha cok attack yapip rahatcak kazanabilmek icin denersen sevinirim.http://download.yousendit.com/EB62347450DB974F, cok basarili oldugum kendi taktigimide benim topice koycam bakarsin.

tontonfalanfilan senin nicki yazamadim ama cok super gelistirmissin taktigi taktige baslamadan once liverpoolla 18 siradayadim simdi 5 siraya geldim butun takimi satmak zorunda kaldim ama taktige uygun futbolcu alabilmek icin olsun 162 milyon dolarlik adam sattim 100 milyon dolarlik adam aldim ama simdi 10 numara oynuyo takim eline koluna saglik super olmus bu forumdaki en guzel taktik bence saol

frozengod arkadasin taktigi, ben sadece bitakim duzenlemeler yaptim, basarili olunuyosa ne mutlu, her zaman daha iyisi vardir.

tabi onunda hakkini yememek lazim ama seninki yemegin uzerine tuz katmak gibi olmus yani yenilebilir olmus artik

arkadaslar ben bu taktikle 2 sene ust uste hem sampiyon hemde turkiye kupasını aldım.ilk sene cl de ceyrek oynadım.ikinci senemde uefa yı aldım.cok süper bi taktik.serhat antreman programıylada cok uyumlu tavsiye ederim.ancak taktigin dogru islemesi icin oyuncuları dogru yerlere koymanız lazım.

bu defansif yinede büyük takımlar gol atabilir contra atk taktiği varmı çabuk defanstan çıkma gibi

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri