Saol baba, sayende deplasmandaki dev maclardan keyif alabilcem, bi de basarili sonuclar gelirse yeme de yaninda yat yarin koyarim screenleri, bi de iki wing backine mutlka uzun ok yaptirmayi unutma bende cok etkili oldu, hic bi aciginida gormedim.
byler gercekten bu taktik süper bişey az gol atıyor ama yenilmeside neredeyse imkansız Sakaryasporla bu taktikle son 8 macın 6 sını kazandım diyerlerindede 0-0 berabere kaldım süper walla
frozengod taktiğin harika tebrik ve teşekkür ederim bi müddet daha deneyecem
benim bu taktik için vurgulayacağım bir nokta varki oyuncuları doğru yerlerde oynatmak çok önemli yoksa kötü sonuçlar alınıyor.
frozengod onceden dediklerim icin ozur bi daha denedim taktigi tıkır tıkır ısliyo lig baslayalı 4-5 hafta oldu daha 1 gol yedim ve 15 gol attım.taktik icin saol...![]()
Ben de oldukca basarli oldu, uygun oyuncularla daha da iyi olur herhalde, oldgu gibi guzel, ama be oyunculara gore ufak degisiklikler de yaptim daha da iyi oldu.. eline saglik cok basarili, Saygilar...
muazzam bi taktik olmus kardesim eline saglik cok akillica dusunmussun helal
oyunculari dogru yerinde oynatmak cok onemli WBR ve WBL nin DR ve DL ozelligininde yemyesil olmasi lazim sonuk yesil diil![]()
ayrica DL ve DR nin de WBL VE WBR ozelligi olursa atacklarda bindirmeler yaptiklari zaman daha etkili oluyolar..
2 tane stoper can simidi zatengeri ok olanada tomas sivok tarzi bi dmc koydunmu geri kalan 2 mevkiiye istersen rustuyu koy
![]()
değişik bir taktik denerim sağoll
yapılan yorumlara göre süper bir taktiğe benziyor indirdim yarın bi deniyeyim
So what?
Saike
çok iyi taktik ,savunmada rakibin kücumunu bekliyen 6+2 kişilik bir ordu ve hücumda kendiliğinden 4-2-3-1 e dönüşen bir taktik,wdl ve wdr bence dc lerden bile daha önemli,oraya ileri geri oynayan 2 oyuncuyu koydunuzmu çok iyi işliyor.Sol için alabileceğiniz oyuncular guardado ve marcelo olabilir sağ içinse hamit türkler içinde en iyisi.
çok başarılı sonuçların ardından çok başarısız sonuçlarda aldım frozengod hadi arkadaşım bi gayret daha da geliştir taktiği avrupayı sallayalım Türk takımlarımızla.
mesela DML ile DMR yi ML ile MR ye çekip bir ok geriye çekmeyi deneyecem ben.
hadi kolay gele
hocam küçük takım bile olsa yeni bi taktikle ilk maçımda 8 gol atmamıştım....eskişehirspor ile türkiye kupası maçı yaptım ve maç 8-0...rakip zayıf olabilir ama taktik çok hoşuma gitti.inanılmaz bi pas alışverişi var..ve sürekli baskı..çok güzel olmuş....teşekkürler..
ya turkiyede cok ise yarıyo guzrl oynuyo fakat avrupada yine tık yokbende feneri yonetiyom ama???
abi sen git eskişehirspora 8 at peşinden malatyadan 3 ye....![]()
o iki mcyin birini amcye gönderirseniz ve wbr wbl oyuncularınızamrde oynuyosa onlarıda aml ve amr ye yollayın VE AMCYİDE STYE YOLLAYIN defansiz oluyosa
Frozengod; taktiginle arsenali ashburton grovede 2-4 yendim mukkemmel bi oyunla, zor maclarda seninkini ic saha maclarinda kendi taktigimi kullaniyodum, gece oyunu kapatirken savelemeden cikmisim igrencce, tekrar oynarken arsenali senin taktiginle 20 macin hicbirinde yenemedim, daha sonra kendi 4-4-2 kisa oklu attackingme dondum clde yari finaldeyimsenin taktigini de biraz gelistirdim daha cok attack yapip rahatcak kazanabilmek icin denersen sevinirim.http://download.yousendit.com/EB62347450DB974F, cok basarili oldugum kendi taktigimide benim topice koycam bakarsin.
tontonfalanfilan senin nicki yazamadim ama cok super gelistirmissin taktigi taktige baslamadan once liverpoolla 18 siradayadim simdi 5 siraya geldim butun takimi satmak zorunda kaldim ama taktige uygun futbolcu alabilmek icin olsun 162 milyon dolarlik adam sattim 100 milyon dolarlik adam aldim ama simdi 10 numara oynuyo takim eline koluna saglik super olmus bu forumdaki en guzel taktik bence saol
frozengod arkadasin taktigi, ben sadece bitakim duzenlemeler yaptim, basarili olunuyosa ne mutlu, her zaman daha iyisi vardir.
tabi onunda hakkini yememek lazim ama seninki yemegin uzerine tuz katmak gibi olmus yani yenilebilir olmus artik
arkadaslar ben bu taktikle 2 sene ust uste hem sampiyon hemde turkiye kupasını aldım.ilk sene cl de ceyrek oynadım.ikinci senemde uefa yı aldım.cok süper bi taktik.serhat antreman programıylada cok uyumlu tavsiye ederim.ancak taktigin dogru islemesi icin oyuncuları dogru yerlere koymanız lazım.
bu defansif yinede büyük takımlar gol atabilir contra atk taktiği varmı çabuk defanstan çıkma gibi