Sayfa 3 / 15 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 446 sonuç

Konu: Atletico Madrid Alanı!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Emrah kardesin zaten bu Hikayesine bayiliyorum

emrahcığım şampiyon olursa burdaki kutlamaları düşünmek bile heyecan verici

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by absolut12 View Post
    emrahcığım şampiyon olursa burdaki kutlamaları düşünmek bile heyecan verici

Tum zamanlarin en zevk veren yazisi olur herhalde ama kullanabildigimiz karakter sayisi 20.000 ile sinirli oldugu icin kisa bir yazi olur. Daha cok grafik olur.

Sampiyonluk zor biraz ama 2. bile olsam yikarim Calderon`u Aldigim genclerle birkac sezon icinde sampiyonluk bekliyorum ama UEFA kupasi icin beklemeyecegim. Bu sezon UEFA bana daha yakin. Hedefim en az yari final ama ben bu kupayi alirim. Fraps tarzi programlari FM`de kullanabilsem ortalik yikilacak da yok olmuyor. Sanirim 3 boyutlu oyunlarda oluyor onlar.

kanka sen bu isi iyi biliyosun anlatim harika

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

eeee emrah usta daha oynamıyo musun niye yazmıosun
    bu arada ben sıkıldım atleticodan juventusla başladım sıkılmazsam oynayacam inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Atletico ile pek bi başarı elde edemedim keşke Barcelona ile başlasaydım ama şimdi insan bu kadar emek vermişken bırakamıyor. O kadar genç oyuncu aldım. Onların yıldız oluşunu görmek istiyorum.

Yazılar tabi ki sürecek de bu ara biraz işim vardı o yüzden yazamadım. 2. sezonumun özetini yakında ekleyeceğim

bizi merakta brakma yaz babacan

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

bilgisayarim çöktü valla yapinca ilk is yazicam. format atmam lazim da

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    bilgisayarim çöktü valla yapinca ilk is yazicam. format atmam lazim da
    Abi yapma yaa çok geçmiş olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

sağol kardeş şimdilik yaptım ama tam olmadı. neyse yazım geliyor biraz beklettim ama bu kadar beklettiğime göre demek ki acayip bir yazı olacak

İnş inş bekliyoruz ailecek :P

Bir de ben yazayum bari bir hikayemi.Atletico ile ilk sezonumda sampiyon olup sampiyonlar ligine dogrudan girdim.grubumda porto,werder bremen ve milan vardi.2 galibiyet ve 4 beraberlikle 2.olarak ciktim.portonun da benimle ayni gol sayisi ve avarajla o da 2 galibiyet ve 4 beraberlikle 1.olarak cikti.gruplardan sonra cekilenkurada gele gele chelsea geldi.tamam dedim/avrupa maceramiz buraya kadarmis.ilk mac kendi evimdemac gunu geldi.maca basladik.her neyse daha macin basindayiz.mista bir tane salladi durum 1-0.nasil olsa bu chelsea atar sevinmeye gerek yok dedim.dakika 14 oldu torres scoru 2-0 a getirince burdan maci vermek benim icin aci olacak diye dusunurken chelsea 29 da scott sinclair ile durumu 2-1 e tasidi.bari fark yemesem diye dusunuyordum.34 te sahneye petrov cikmaz mi.scor tabelasi bir anda 3-1 i gosteriyordu.Yenice gollere sevinmeye baslamistim.acaba yenebilirmiydim chelsea yi.santrayi yaptilar ve daha bisey anlamadan durum 4-1 oldu.o kadar cok sasirdim.baktim ki scott sinclair kendi kalesine yuvarlamis.eee tabi baski ustune baski.adamlarin ayaklari birbirine dolasti.iste bu kadar dedim ya.bu yari bole bitince yatacaktim defansa.ancak petrov bu en olmadik zamanlarda sahneye cikiyor.dakika 44 ve frikikten yazdi bir tane daha ve 5-1.aman allahim.nedir bu atletico firtinasi.dinmek bilmiyor.derken 45 de paulo ferreira kirmiziyla atilmaz mi...bu macin 10 a kadar yolu var dedim.ilk yari bitti sonunda.adamlar 1 kisi eksik.defansa yatmaya gerek yok.bastir atleticooo.....ikinci yari basladi.pozisyonlar ard arda geliyor ama nedene hep benim kalede.adamlar bastiriyor ne bastirma.mac sonunda baktim ki ikinci yari 1 pozisyona girmisim o da 66 da mistanin macin sonucunu ilan eden gol pozisyonu.90 dakika bitiminde vicente calderon da yer gok El Paso!!! El Paso!!! El Paso!!! diye inliyor.gogsum kabarmadi degil hani...ininci macta ise deplasmanda 1-1 berabera kaldik ve turu gectik.sonraki eslesmede ceyrek finalde rakip barcelona geldi.neden daha kolay bir rakip degilde barca geldi anlayamadim.bu kadar sanssizlik olmaz ya.neyse ilk mac yine benim sahada.mac kadrosunu ve taktikeri kuracam ama bir baktim ki guney amerikadaki u-21 maclari ayni tarihe cakisiyormus ve beim takimdan 3-4 topcu oraya gitti.hepsi de ilk onbir oyuncusu.sakatlar ve kart cezalilariyla birlik te 7-8 kisi yok ve iclerinde torres de var.maca ancak 1 yedek kaleciyle cikabildim.kadro da yedekler var.ve .ok kotu bir durum olsa gerek.mactan 0-2 maglup ayrildik.diger maca herkes geldi deplasmanda 2-2 kalip elendik.maceram burada son buldu.ama seneye kadroyudaha da genisletip sakatliktan ve cezalardan olumsuz etkilenmeden kupaya uzanmam lazim...ondan sonra ver elini cizmeye gidip sifirdan baslayip zirveye oynayacagim.orasida ayri bir macera ayri bir deneyim olacak benim icin.

tum atleticolulara saygilar.....

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

güzel gerçekten tebrik ederim. herkes chelseayi dağıtıyor biz ligde dökülüyoruz. Ben anlamıyorum Atletico ile ilk yılda nasıl şampiyon oluyorsunuz helal olsun. Barcelona Valencia hiç yenilmiyor ki ya benim şanssızlığım mı ne

Nesil
    2006
    Yer
    milton keynes dons

ıste kardes ılk yıl sonundakı puan tablom benım..

http://img468.imageshack.us/img468/3219/adszfs2.jpg

barcelonayı ıkı mactada yendım ama valencıayla bı bereberlık bı yenılkgı sampıyonluktan ettı benı...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Vay be çok zevkli geçmiştir herhalde. ilk üç takım 84 puan. ama ben Deportivonun düşmesine şaşırdım hayret. Ben zorla yeniyorum onları Arizmendi her maç sallıyo bi tane bana. Bu arada ikinci sezon çok sakat haberin olsun. Sevilla coşuyor ve R. Madrid yaklaşık 200 milyon TL harcıyor iyi bak. Güzel benim de ilk sezonum çok çekişimeliydi. Ondan sonraki sezonlar bir sürü sorun çıktı. Gerçi daha 3. sezonun ortasındayım. Tahminime 4. sezon patlama yapacağım. Valencia bende de hep çok iyi. 2. sezon şampiyon oldu. Çok transfer yapıyorlar yav.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Adee Lig'e ßak yaa ßanada ßir seferinde olmuştu Gs ile fß ile Gs 1 puanla şampiyon olmuştu ßee NE günlerdi onLAr

Nesil
    2006
    Yer
    abd-denver-colorado

sprsn baba

Nesil
    2006
    Yer
    milton keynes dons

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Vay be çok zevkli geçmiştir herhalde. ilk üç takım 84 puan. ama ben Deportivonun düşmesine şaşırdım hayret. Ben zorla yeniyorum onları Arizmendi her maç sallıyo bi tane bana. Bu arada ikinci sezon çok sakar haberin olsun. Sevilla coşuyor ve R. Madrid yaklaşık 200 milyon TL harcıyor iyi bak. Güzel benim de ilk sezonum çok çekişimeliydi. Ondan sonraki sezonlar bir sürü sorun çıktı. Gerçi daha 3. sezonun ortasındayım. Tahminime 4. sezon patlama yapacağım. Valencia bende de hep çok iyi. 2. sezon şampiyon oldu. Çok transfer yapıyorlar yav.

onerılerın ıcın saol dostum...gercekten mukkemmel bı lıgdı 37. haftada kendı evımde racıng e yenılınce ole oldugıttı samıpıyonluk bende 2. sezona yenı baslıyorum maxı yı ıntere postaladım gercı en ıstıkrarlı oyuncumdu ama para lasımdı saolsun yonetımde yarısından cogunu kestı paranın ısıme yaramadı nerdeyse bende hep sozlesmesı bıtenlerı aldım karimi , zurawskı felan.. bıde torres ımzalamıyo sen nasıl yaptın ya adam tutturdu ımzalamam dıye ılk seazon tek forvet oynnattım 45 cıvarında gol attı o gıderse saten sılerım savelı oyunu.. bıde aguero dan memnunmusun kardes sen ben hıc memnun kalmadım okadar amc de yada fc de oynattım ama yok hıc ıstıkrar gostermedı ...??? bu arada hıkayelerın mukkemmmel emmii supersın..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Mista'yı oynatıyorum ben. Agüero gerçekten yetenekli ama istikrarsız dediğin gibi. Şu an bende Falcao çok formda o yüzden Torres-Falcao ikilisiyle başlıyorum. Mista yedek bir süre ne yapalım. Torres ile ilgili yazımı okursan göreceksin. Ben çok düşük bir fiyata önerdim Torres'i kimse istemedi. Mesela 5 milyon dolara öner bakalım nolacak ama sakın bütün teklifleri kabul et seçeneğini işaretleme kuş uçar yoksa. transfer status var ya orayı normal haline getir yani oyuncunun değerini belirleme zaten önerdiğinde değeri o olacak. Alttaki kısmı da normal haline getir. Transfer sezonu bitene kadar sürekli teklif yap Torres'e transfer sezonu geçtikten 1 gün sonra imzalayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana ßursa AntaLya Kargo Gißiyim Vallahi

Güzel hikaye

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

emrah hikayelerin harika onu baştan sölim bide senin bu maç görüntülerindeki kaleler çok güsel ya o nasıl oluyor bi bilgi verirsen sevinirim sana başarılar....

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

fm 2006 grafik bölümünde "takımlara özel kale ağları" diye bir konum var ordaki dosyayı yükle kurulum orda yazıyor. İşte link.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=23462

23. Default

baba hakkaten züppersin bravo yane devam .....

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kevin Larsen'in değeri şu an 13 milyon TL oldu. Valla değeri hiç artmayacak sandım bir an. Adam tam bir yıldız ama değeri uzun bir süre 2.5 milyon da kaldı. Şimdi R. Madrid, Barcelona peşinde. Tabi almaları için bütçelerini epey zorlamaları gerekecek. Bu gün bir yazım daha geliyor. Öğleden sonra.

Eve yeni geldim birazdan yazıyorum. (22 Aralık 2006, saat : 16:30)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

bekliyoruz emrah abi

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Emrah süper bir topic olmuş.Hele maç sunumlarına koptum

hala bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Default 2. Sezonun Ozeti !!!

Evet beklenen yazi geldi. Atletico Madrid ile 3. sezonumun ilk yarisinin sonlarina dogru ilerlerken, CHEMrah TV"de 2. sezonun ozetiyle karsinizdayiz. Cok olayli bir sezon ve Atletico icin once huzun ve sonra sevinc dolu anlar. Hepsi bu sezonun icindeydi. Son sampiyon Barcelona`nin yine muhtesem bir sezon gecirmesine ragmen 2. oldugu, Valencia`nin ise son iki sezondaki performansiyla hakettigi sampiyonluk ve daha fazlasi az sonra CHEMrah TV`de. Simdi once lig tablosunu gorelim.

Lig Tablosu :

Tabloda gordugunuz gibi Valencia az bir farkla sampiyon oldu. Elche`nin dusmesi ise haftalar oncesinden belli olmustu. Son duruma gore Atletico Madrid, UEFA kupasina gitmeye hak kazandi. Su an 3. sezonda UEFA kupasinda mucadele veriyor ve grupta liderlik garanti gibi.

Atletico Madrid, ligin en az gol yiyen takimi ve yine en cok gol atanlardan biri olmasina ragmen ligi ancak 5. bitirebilmisti. Bu tablonun olusmasinda bir cok sebep vardi. Birnicisi, sezon basinda maas butcesi asildigi icin bircok oyuncuyla sozlesme yenilenememis ve basta F. Torres olmak uzere bircok oyuncu form dusuklugu yasamisti(ayrintilari icin onceki mesajlara ve F. Torres yazisina bakabilirsiniz). Ilk yariyi felaket bir sirada bitiren Atletico, devre arasinda sozlesme yenileme sorunlarini asinca bir anda ilk 5 sansi yakaladi. Muthis bir galibiyet serisi yakalayan Madrid temsilcisi, 6. siraya kadar yukselmisti. Ancak bu andan itibaren Madrid`i cok zorlu rakipler bekliyordu. Bunlardan en onemlisi sampiyonluga oynayan Valencia ile oynanacak macti. Mac gunu geldi ve Atletico uzun sure hafizalardan silinmeyecek bir galibiyet aldi(5-0). Son maca girilirken Atletico Madrid`in alacagi galibiyet ve Sevilla`nin deplasmanda Deportivo`dan alacagi muhtemel bir maglubiyet, Madrid temsilcisini sampiyonlar ligine tasiyacakti. Atletico kazandi ama Sevilla da deplasmanda kazaninca Atletico sezonu 5. bitirdi. Belki de bu cok daha iyi oldu. Cunku takim henuz cok genc ve sampiyonlar liginde oynamak Atletico`yu bitirebilirdi. UEFA`da oynanacak bir yari final bile Atletico`nun onunu acacak belkide. Dikkat ederseniz Atletico, ligin en az gol yiyen takimi. Bu nasil oldu sizce? Tabi ki benim "Madrid geceleri, birakin o kizi taktigimle(Bu taktige cok kucuk bir ucretle, fm 2007 taktik bolumunden ulasabilirsiniz. Deneyin ve sonucu gorun)". Evet cok cok zevkli bir sezonu geride biraktik ve bu sezonun takimi simdi CHEMrah TV`de ekranda :

Yilin Takimi :

Ve asagida da La Liga`da sezonun en iyilerini goruyoruz. Sizin icin Turkce`ye cevirdim. Daha altta ki Atletico Madrid istatistiklerini henuz ceviremedim ama yarin onu da cevirecegim. Bu istatistiklerde Valencia`nin 18 maclik yenilmezlik serisi nasil sampiyon olduklarini acikliyor. Yine Barcelona`nin 8 maclik galibiyet serisi de ayni sekilde onlari zirvede tutan en onemli etkenlerden biriydi. F. Torres`in ilk sezondaki 32 golluk rekoru pek kirilacaga benzemiyor. Zigic`in bir macta 5 gol attigi performansi da yine unuulmazlar arasinda. Gercekten cok onemli bir oyuncu ve Atletico onu iki macta da durduramadi. Atletico`nun eski pilot takimi olan Mallorca`da Ochoa, Mokoena ve Falcao gibi yildizlar oynamasina ragmen nasil 8 maclik yenilgi serisine ulastiklari da merak konusu basinda.

Lig`in "En"leri :

Asagidaki istatistikler de Atletico Madrid`in gecen iki sezondaki takim ve oyuncu "en"leridir.

Atletico Madrid`in "En"leri :

Peki bu Atletico takimi kimlerden olusuyor acaba? Iste cevabi :

Atletico Madrid`in Kadrosu :

Sir Emrah Gurbuz, Atletico Madrid`in basina gectiginden beri anlasilan Pilot takimlari asagidan gormekteyiz. Bu takimlar arasinda Mallorca da vardi ancak Mallorca takimi anlamsiz bir sekilde sozlesmeyi tek tarafli fesh etti. Bircok oyuncusunu tek kurus istemeden Mallorca`ya kiralayan Atletico`nun, taraftarlari bu olayi tepkiyle karsiladilar. Hatta bazi taraftarlar Mallorca`nin antrenmanina giderek kina ikram ettiler. Su an bir Arjantin, bir Yunanistan ve digerleri Ispanya takimi olmak uzere 6 tane pilot takimi var Atletico`nun. Tabi bir Arjantin takiminin olmasi sevindirici.

Atletico`nun Pilot Takimlari :

Her yil 1 yildiz transfer sozu veren Sir Emrah Gurbuz, bu sozunu yerine getirmeye devam ediyor. Once Falcao`yu 17 milyona alan Sir, daha sonraki sezonlarda da 19.5 milyona Leyrielton ve 28 milyona Tomas Sivok`u aldi. Su an Leyrielton`un genc olmasi sebebiyle cok faydalanilamiyor. Ancak Falcao ve ozellikle Tomas harika isler cikariyor. 3. sezonun basinda Valencia`yi yikan adam Falcao`ydu. Aslinda Sir`un kadrosunda buyuk umutlarla aldigi Lucas Biglia da vardi ancak, sozlesmesindeki bir acik dolayisiyla mecburen Inter`in teklifini kabul etmek zorunda kaldi. Defansif orta saha oyuncusunu kaybeden Sir Emrah, hemen -paraya kiyip- Tomas`i aldi. Ondan su an cok memnun oldugunu her firsatta dile getiriyor.

Her Yil Yapilan En Flas Transfer :

Ve sizleri gulumsetecek bir haberimiz var sirada. Turk oyuncu Ilhan Parlak`i `yildiz yapacagim` diyerek 250 bin TL ye transfer eden Sir Gurbuz, 2 sezon sonra onu Fenerbahceye 9.5 milyon TL ye satmanin gururunu yasiyor. Daha da onemlisi Ilhan`in satisindan hemen once ona gelen kiralama tekliflerini yapan takimlarinin arasinda "Liverpool"un da bulunmasi. Ancak o gunlerde Atletico takimi para sikintisi cektigi icin Fenerbahce`ye satmak zorunda kalmisti. Belki de Ilhan Liverpool`a kiralansaydi paha bicilemez bir oyuncu olabilirdi. Su an Fenerbahce`yi sampiyonluga tasiyor Ilhan.

Ilhan Parlak`in Alis-Satis Rakamlari :

CHEMrah TV`de sezonun ozetini sunduk.

Hazirlayan :
    Emrah Gurbuz
    Kostum : Emrah Gurbuz
    Teknik Destek : Adobe, Imageshack.us, Sports Interactive ve tabi ki Turksportal
    Tasarim : Emrah Gurbuz
    Ithaf : Bu hikayeyi ilk okuyana

hikayeyi ben okudum galiba ilk

valla cok heyecanliymis 2.sezonun ayrica fernando torres formsuz olmasina ragmen yilin en iyi forveti olmus helal olsun valla.
    her sezon yeni yildizlar aliyorsunda bence biraz fazla para veriyorsun,mesela sivok icin 28 cok fazla daha makul bir ücretle satin alabilirdin.sana 3sezonunda her kulvarda basarilar emrah abi.

abi okudum çok güzeldi bide bişi sorcam o 3boyutlu adamları nası yaptın?

Sayfa 3 / 15 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri