1 ile 30 arası toplam 446 sonuç

Konu: Atletico Madrid Alanı!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Vay be çok zevkli geçmiştir herhalde. ilk üç takım 84 puan. ama ben Deportivonun düşmesine şaşırdım hayret. Ben zorla yeniyorum onları Arizmendi her maç sallıyo bi tane bana. Bu arada ikinci sezon çok sakat haberin olsun. Sevilla coşuyor ve R. Madrid yaklaşık 200 milyon TL harcıyor iyi bak. Güzel benim de ilk sezonum çok çekişimeliydi. Ondan sonraki sezonlar bir sürü sorun çıktı. Gerçi daha 3. sezonun ortasındayım. Tahminime 4. sezon patlama yapacağım. Valencia bende de hep çok iyi. 2. sezon şampiyon oldu. Çok transfer yapıyorlar yav.

Nesil
    2006
    Yer
    milton keynes dons

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Vay be çok zevkli geçmiştir herhalde. ilk üç takım 84 puan. ama ben Deportivonun düşmesine şaşırdım hayret. Ben zorla yeniyorum onları Arizmendi her maç sallıyo bi tane bana. Bu arada ikinci sezon çok sakar haberin olsun. Sevilla coşuyor ve R. Madrid yaklaşık 200 milyon TL harcıyor iyi bak. Güzel benim de ilk sezonum çok çekişimeliydi. Ondan sonraki sezonlar bir sürü sorun çıktı. Gerçi daha 3. sezonun ortasındayım. Tahminime 4. sezon patlama yapacağım. Valencia bende de hep çok iyi. 2. sezon şampiyon oldu. Çok transfer yapıyorlar yav.

onerılerın ıcın saol dostum...gercekten mukkemmel bı lıgdı 37. haftada kendı evımde racıng e yenılınce ole oldugıttı samıpıyonluk bende 2. sezona yenı baslıyorum maxı yı ıntere postaladım gercı en ıstıkrarlı oyuncumdu ama para lasımdı saolsun yonetımde yarısından cogunu kestı paranın ısıme yaramadı nerdeyse bende hep sozlesmesı bıtenlerı aldım karimi , zurawskı felan.. bıde torres ımzalamıyo sen nasıl yaptın ya adam tutturdu ımzalamam dıye ılk seazon tek forvet oynnattım 45 cıvarında gol attı o gıderse saten sılerım savelı oyunu.. bıde aguero dan memnunmusun kardes sen ben hıc memnun kalmadım okadar amc de yada fc de oynattım ama yok hıc ıstıkrar gostermedı ...??? bu arada hıkayelerın mukkemmmel emmii supersın..

Mesaj Yetkileri