1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Sugar Daddy Olayı

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

Default Sugar Daddy Olayı

ya arkadaşlar editörde nerden yapıoduk bu sugar daddy olayını bi yardım etseniz ii olur=)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

editöden takım ayarlarına gir orda bütçe falan olması lazım orda yazar sugar dady die oraya bi tick koy tmm dır

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

eyw arkadaşım=)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

rica ederim

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

ne işe yarar sugar daddy

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

abramoviç misali sana sürekli ve bol miktarda transfer bütçesi verir

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

editöre girmenize gerek yok arkadaşlar....oyunun klasörünü açtığınızda ( C:/program files/sports interactive/fm 2006/data) orada "init" isimli bir config dosyası göreceksiniz..bu dosyayı sağ tuş tıklayıp birlikte aç seçeneğini seçiyoruz ve notepad yardımıyla açıyoruz....orada "sugar daddy""chelsea" diye bir şey görürsünüz...siz de artık buraya kendi takımınızın ismini yazarak başkanınızı zengin yapabilirsiniz....Örnek: "sugar daddy""galatasaray" "sugar daddy""fenerbahçe" vs.. vs...

Default Ath. Madrid

Şu init dosyasına sugar daddy yanına ath.madrid i nasıl yazmalıyım?

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by achilleus89
    Şu init dosyasına sugar daddy yanına ath.madrid i nasıl yazmalıyım?

oyuna gir atletico madrid'e tıkla yukarıda ne yazıyosa aynen yaz

Default saol

saol bi deneyeyim

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış ama şuna dikkat edin oyunun yapısını bozmamak için o dosyadaki chelsea yi silmeyin kopyala yapıştır yapıp ikinci bölüme takımınızı girin
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

böyle bir dosya yok kardeşim yok bende nasıl bulacam init adlı dosya yok biligisayarda

ya ben takımın finansını yükseltiyorum yeni oyun kuruyorum takım iflas ediyo
    anlamadım bişey

turkcell super lig'deki ufak takımlara da sugar daddy koyun oyun çok daha zevkli oluyo ufak takımlar da iyi adamlar alabiliyo, bnm ark.ın oyununda gençlerbirliği milan baros'u aldı mesela.

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

SÜper BİŞeymİŞ Ya
    Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır

arkadaşlar bu hilenin işe yarayıp yaramadığını nasıl anlarız çünkü benim bütçem çooookk editörle tabii ama bu hileyide denemek istiyom

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben bu sugar daddy yi yaptım gs'ye bişe olmadı. Yine aynı tas aynı hamam ?

bence hiç sugar daddy falan uğraşmayın turksportal.net'ten fm editörünü indirin o programla takımın bütçesini , oyuncunun özelliklerini , moralini , yaşını.... değiştirebilirsiniz.hemde bu sugar daddyi yapınca oyunu baştan kurmak lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

yine de en iyisi orjinali
    Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ewt abi ya olmuyo ben fb yazdım yine 20 milyon € civarında veriyo ben yapmak istiyorum ama olmuyo bi daha solyin ya

Quote Originally Posted by demirhan1984 View Post
    editöre girmenize gerek yok arkadaşlar....oyunun klasörünü açtığınızda ( C:/program files/sports interactive/fm 2006/data) orada "init" isimli bir config dosyası göreceksiniz..bu dosyayı sağ tuş tıklayıp birlikte aç seçeneğini seçiyoruz ve notepad yardımıyla açıyoruz....orada "sugar daddy""chelsea" diye bir şey görürsünüz...siz de artık buraya kendi takımınızın ismini yazarak başkanınızı zengin yapabilirsiniz....Örnek: "sugar daddy""galatasaray" "sugar daddy""fenerbahçe" vs.. vs...
    demirhan abi haklı oran hatta Chelsea yapılmış zatem-n orda

Quote Originally Posted by ERSIN-GS View Post
    bence hiç sugar daddy falan uğraşmayın turksportal.net'ten fm editörünü indirin o programla takımın bütçesini , oyuncunun özelliklerini , moralini , yaşını.... değiştirebilirsiniz.hemde bu sugar daddyi yapınca oyunu baştan kurmak lazım...
    Abicim fm editör hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz bide bi link koyarsak nerden indiriliyor şimididen teşekkür ederim

23. Default

ewy sağolun tşk

Mesaj Yetkileri