1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Sugar Daddy Olayı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

editöre girmenize gerek yok arkadaşlar....oyunun klasörünü açtığınızda ( C:/program files/sports interactive/fm 2006/data) orada "init" isimli bir config dosyası göreceksiniz..bu dosyayı sağ tuş tıklayıp birlikte aç seçeneğini seçiyoruz ve notepad yardımıyla açıyoruz....orada "sugar daddy""chelsea" diye bir şey görürsünüz...siz de artık buraya kendi takımınızın ismini yazarak başkanınızı zengin yapabilirsiniz....Örnek: "sugar daddy""galatasaray" "sugar daddy""fenerbahçe" vs.. vs...

Default Ath. Madrid

Şu init dosyasına sugar daddy yanına ath.madrid i nasıl yazmalıyım?

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by achilleus89
    Şu init dosyasına sugar daddy yanına ath.madrid i nasıl yazmalıyım?

oyuna gir atletico madrid'e tıkla yukarıda ne yazıyosa aynen yaz

Default saol

saol bi deneyeyim

böyle bir dosya yok kardeşim yok bende nasıl bulacam init adlı dosya yok biligisayarda

ya ben takımın finansını yükseltiyorum yeni oyun kuruyorum takım iflas ediyo
    anlamadım bişey

turkcell super lig'deki ufak takımlara da sugar daddy koyun oyun çok daha zevkli oluyo ufak takımlar da iyi adamlar alabiliyo, bnm ark.ın oyununda gençlerbirliği milan baros'u aldı mesela.

Quote Originally Posted by demirhan1984 View Post
    editöre girmenize gerek yok arkadaşlar....oyunun klasörünü açtığınızda ( C:/program files/sports interactive/fm 2006/data) orada "init" isimli bir config dosyası göreceksiniz..bu dosyayı sağ tuş tıklayıp birlikte aç seçeneğini seçiyoruz ve notepad yardımıyla açıyoruz....orada "sugar daddy""chelsea" diye bir şey görürsünüz...siz de artık buraya kendi takımınızın ismini yazarak başkanınızı zengin yapabilirsiniz....Örnek: "sugar daddy""galatasaray" "sugar daddy""fenerbahçe" vs.. vs...
    demirhan abi haklı oran hatta Chelsea yapılmış zatem-n orda

Mesaj Yetkileri