Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 53 arası toplam 53 sonuç

Konu: Macı Tekrar Tekrar Oynamak

bende 5 sezon oynadım 1 kere yaptım son şampiyonluk maçında

walla ne yalan söyliyim şampiyonlar liginde tura oynayacaktım son iki mac ligde galatasaray kupada bjk olunca.. galatasaray maçında kırmısı gordummu kapattım bi daha oynadım bu kez kırmızı goren adam sakatlandı (ke$man) .. neyse başka oyundada şampionlar ligine katılcam kura çekiminde 3 kere kapadım 3ündede kurada HSV çıktı HSV yi sevdiğimden yani tırstıımdan deil kısacası olmuyor ben hile yapamıyorum. Yine ne olacaksa o oluyor...

eskiden arada bir yapardım ama şimdi hiç yapmıyorum sinirleniyorum ama yenmekte var yenilmekte diyorum devam ediyorum böle oynamak daha zevkli hem yenildiğin zaman sende ligde ateşleniyosun.

cm4 te yapmıştım. ama şimdi ypmıyorum.

oyunu ilk oynadığım dönemlerde yapıyordum ama artık yapmıyorum sakatlıklar olsa da kadroyu geniş tutarak ve alt yapıyı sağlam tutarak idare ediyorum hile olunca tadı çıkmıo oyunun zaten.bağımlılık gibi bişi bu gol yemeden şampiyon olmaya kasanlar var yaw

zevki cikmiyor

add manager dan para hilesi eskiden yaptığım olmuştu çok küçük kulüpler aldığımda falan.Ama bunu hiçbir zaman yapmadım bence en anlamsız hile.Her zaman kazanırsan en zevki kalıcakki her zora düştügünde yaparsın o zaman 1 senede bütün hedeflerıne ulaşırsın.Bence çok anlamsız.
    O N U R A L P

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eskiden cok yapardim simdi yapmiyorum

her mactada yapan var mı... ammma azımlıymıs kımse

Mecbur kalınca yaparım. Mesela takımımın yıldız futbolculaından birkaçı sakatlık geçirire. Yada Şampiyonlar ligi maçında 90 dakika 2-0 önde götürdüğüm maçı, bilgisayarın yaptığı hile sonucu 3-2 kaybedersem. Zaten oyunda yaptığım iki hileden biri bu.

Diğeri ise şu scout programlarını kullanarak futbolcu aramak .

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Nedense herkes eskiden yapiyomus ama simdi yapmiyomus!

Nesil
    2005
    Yer
    tekirdah

onlıne fm oynanır hamacı adı=veletler sıfre=1

ole yaparsan ilk senede sebatla bile uefa alırsın ne anlamı kaldı

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    ole yaparsan ilk senede sebatla bile uefa alırsın ne anlamı kaldı
    Küçük bir takımla denemiştim, olmadı. "Maçı tekrar edince kazanırsın" mantığı yok. Öyle olsaydı bugün dünyanın en mucizevi teknik direktörü olurdum. "Başkent Belediye ile ManUtd'ı, Şampiyonlar Liginde, ikinci senesinde yenen adam" olurdum.

Ben bu hileyi "yenmek" için kullanmıyorum. Takımım iyi oynayıp kaybederse yada rakip hakkıyla kazanırsa yeniden denemem. Oyunun arada hile yaptığını düşünürsek eğer, arada bilgisayara çalım atmak pek adilik sayılmaz.

Size bir-iki örnek vereyim:

Gençler Birliği ile Şampiyonlar Ligi Finalinde 85 dakika 2-0 önde götürdüm maçı. Sonra bilgisayar(R.Madrit) hile yapıp tam 3 gol attı bana. Bu kabuledilebilir hatta olası bile değildir. Apaçık hileciliktir, üç-kağçılıktır, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşçuluktur. Hangi insan oğlu bu kadar adice bir malubiyeti kabul edebilir. Kim gururuna yedirir bu durumu? Sen 85 dakika süper ötesi oyna, birgisayar gelip saçma-sapan goller atsın... hemde 5 dakikada. (Mesela bir eleman orta sahadan deper, gol atar)

Yukarıdaki durum arada benim başıma gelse tamam. Oyunda hile yok, arada herkese oluyor derim ama sadece bilgisayara özgü bir yardım(!).

Daha bitmedi... Birde daha küçük takımlarla oynarken yaşadığım olaylar var. Bilirsiniz, küçük takımlarda sayılı yıldız futbolcu vardır ve bunlara gözünüz gibi bakarsınız. Neyse konuya gelelim... şu anki maçınız çok önemli değil ama gelecek (1 yada 2 maç sonraki) maçlarınızdan birisi önemli hatta şampiyonluk maçı. Sizin güvendiğiniz futbolcu o önemsiz maçta küçük bir sakatlık geçirip, önünüzdeki önemli maça çıkamıyor. O maç bittikten hemen sonra sakatlığı geçiyor. Bu bilgisayarın size attığı bir kazıktır ve ben kazık yemekten hiç hoşlanmam . Bu durum sıkça başıma gelmiştir ve çok can sıkıcı bir durum.

Bu saydıklarım dışındaki durumlarda yeniden yükleme yaptığımı hatırlamıyorum. Yaptıysam da canım sağolsun . Neyse maksadım size bunu kabul ettirmek değil ama kullanıyorsam bir nedenim var ve bilin istedim. Maksat sadece kazanmak değil. Dedim ya "hakkıyla kazanana boynum kıldan ince".

Quote Originally Posted by d_ted View Post
    Küçük bir takımla denemiştim, olmadı. "Maçı tekrar edince kazanırsın" mantığı yok. Öyle olsaydı bugün dünyanın en mucizevi teknik direktörü olurdum. "Başkent Belediye ile ManUtd'ı, Şampiyonlar Liginde, ikinci senesinde yenen adam" olurdum.

Ben bu hileyi "yenmek" için kullanmıyorum. Takımım iyi oynayıp kaybederse yada rakip hakkıyla kazanırsa yeniden denemem. Oyunun arada hile yaptığını düşünürsek eğer, arada bilgisayara çalım atmak pek adilik sayılmaz.

Size bir-iki örnek vereyim:

Gençler Birliği ile Şampiyonlar Ligi Finalinde 85 dakika 2-0 önde götürdüm maçı. Sonra bilgisayar(R.Madrit) hile yapıp tam 3 gol attı bana. Bu kabuledilebilir hatta olası bile değildir. Apaçık hileciliktir, üç-kağçılıktır, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşçuluktur. Hangi insan oğlu bu kadar adice bir malubiyeti kabul edebilir. Kim gururuna yedirir bu durumu? Sen 85 dakika süper ötesi oyna, birgisayar gelip saçma-sapan goller atsın... hemde 5 dakikada. (Mesela bir eleman orta sahadan deper, gol atar)

Yukarıdaki durum arada benim başıma gelse tamam. Oyunda hile yok, arada herkese oluyor derim ama sadece bilgisayara özgü bir yardım(!).

Daha bitmedi... Birde daha küçük takımlarla oynarken yaşadığım olaylar var. Bilirsiniz, küçük takımlarda sayılı yıldız futbolcu vardır ve bunlara gözünüz gibi bakarsınız. Neyse konuya gelelim... şu anki maçınız çok önemli değil ama gelecek (1 yada 2 maç sonraki) maçlarınızdan birisi önemli hatta şampiyonluk maçı. Sizin güvendiğiniz futbolcu o önemsiz maçta küçük bir sakatlık geçirip, önünüzdeki önemli maça çıkamıyor. O maç bittikten hemen sonra sakatlığı geçiyor. Bu bilgisayarın size attığı bir kazıktır ve ben kazık yemekten hiç hoşlanmam . Bu durum sıkça başıma gelmiştir ve çok can sıkıcı bir durum.

Bu saydıklarım dışındaki durumlarda yeniden yükleme yaptığımı hatırlamıyorum. Yaptıysam da canım sağolsun . Neyse maksadım size bunu kabul ettirmek değil ama kullanıyorsam bir nedenim var ve bilin istedim. Maksat sadece kazanmak değil. Dedim ya "hakkıyla kazanana boynum kıldan ince".
    ya kardes senınde basına gelen colde kutup ayısnın basına gelmemıstır
    ama benım basıma dun gece geldı... TR kupasında ben gs yım karsımda ankaraspor var 2-0 ondeyım maın 88, dakkası ıkı tane penaltı ınanılmaz bır sey... hadı onu gectım uzatmada 1 tane daha.... bende kapattım oyunu zaten 7,02 yı de yuklememıstım save ı sılıp ounu yukledım

bn bu oyunda bi kere yaptım Türkiye ile 2010da dünya kupası finalinda

şu fotoğraf koymayı söyleyin de bana nasıl size göstereyim bu kadar saçmalık görmedim lig sonuncusuyla evimde oynuyorum
    rakip deplasmanda 9 maç 9 yenilgi 1 gol atmış 24 yemiş
    ben içerde 8 maç 6 galibiyet 1 yenilgi 1 berabere sakaryasporum ve genlerbirliği ile oynuyorum
    dk 4. en ii adamım cangele sakatlanıo dk 10.m.çoğum kırmızı kart.
    dk 20.leandro lima sakatlanıo
    dk 50.yasin karaca kırmızı kart dk 70.eisner loboa sakatlanıo bu ne iş ya 4-0 yeniliom böle iş mi olur hakikaten bu neden se benim rakibime hiç rastlamıo da hep bana oluo gıcık oluom o beni yenen hafatya cimcomdan 6 tane yiyo kendi evinde sinir oluom 1 ay fm oynamıom bu yüzden sonra gene new game asla o oyundan devam etmem bi daha
    neyse
    yeni oyuna başlıyorum tam takımımda 5 yabancı var ama nedense 6 yabancı var die oyuncu alamıyorum böle iş mi var
    bir gün türkiye liginde bjk ile karşlılaştım ve 3-0 yendim antalyasporla fakat bir sonraki maçta franco cangele tam 10 ay saktlandı hiç durmadım direk exit a tıkladım çünkü böyle birşey in başka hiç bir takımda olmadığından bunu ben şike olarak görmüyorum siz ne kadar derseniz deyin sakatlık tablosuna bakıyorum benden 9 oyuncu var diğer takımlardan en fazla 3 antreman zorluğunu hafif yapıyorum 2 gün tatile gidiom freddy adu a broken left.... gibisinden 5 ay yok en az 100 küfür sonra çık oyuna girmek de gelmio içimden sonra can sıkıntısı müthiş de bir kariyerim var ilk sezon 4. olmuşum 2. sezon 2. oldum antalyayla bunu yazarken bile şimdi gircem rosenborgla maçım var ş.ligi ön eleme
    aslında rosenborgu dün 1-0 be 0-1 penaltıalrla eledim kesinlikel şikesiz yemin ederim neyse ama maçtan sonra süper kupa türkiyedeki gs ile oynadım ve f.adu tam 8 ay sakatlandı direk çıktım şimdi girecem ve ben rosenborgu eledim aslında dün ama belki bugun elencem zaten depalsmandaki maçta sinan bolatın üstün oyunuyla kurtarmıştım bu bir maçlık bişiydi elenirsem benim sucum ne FM 2007 yi çok saçma buldum bu yüzden
    eger yazıdklarımdan üstüne alınıp incinecek varsa peşin peşin özür dilerim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada bu saçmalık saktlıklar olmasın die her maçtan sonra oyunu kaydediyorum bu da can sıkıcı bir olay haline gelio 1 ay 2 aya diyeceğim bişey yok ki oda olamamalı nedense sırf bana oluo ya bir de şu ümit karan ın ayağı kırılsn pavol strakanın kırılacağına nenden olmuo oyun senin takımına karşı bir kasıtlı tavır almış ve saçmalıkalrla başarını gölgelemeye çalışıo bu yüzden 25 milyon dolardaki finansım 20 lere kadar geriledi başarısızlıklar nedeniyle

tek yaptığım şike türkiye maçlarından önce kaydedip türkiye milli takımımızın başarısı için tekrar tekrar girip çıkıorum

Quote Originally Posted by tmac_91 View Post
    şu fotoğraf koymayı söyleyin de bana nasıl size göstereyim bu kadar saçmalık görmedim lig sonuncusuyla evimde oynuyorum
    rakip deplasmanda 9 maç 9 yenilgi 1 gol atmış 24 yemiş
    ben içerde 8 maç 6 galibiyet 1 yenilgi 1 berabere sakaryasporum ve genlerbirliği ile oynuyorum
    dk 4. en ii adamım cangele sakatlanıo dk 10.m.çoğum kırmızı kart.
    dk 20.leandro lima sakatlanıo
    dk 50.yasin karaca kırmızı kart dk 70.eisner loboa sakatlanıo bu ne iş ya 4-0 yeniliom böle iş mi olur hakikaten bu neden se benim rakibime hiç rastlamıo da hep bana oluo gıcık oluom o beni yenen hafatya cimcomdan 6 tane yiyo kendi evinde sinir oluom 1 ay fm oynamıom bu yüzden sonra gene new game asla o oyundan devam etmem bi daha
    neyse
    yeni oyuna başlıyorum tam takımımda 5 yabancı var ama nedense 6 yabancı var die oyuncu alamıyorum böle iş mi var
    bir gün türkiye liginde bjk ile karşlılaştım ve 3-0 yendim antalyasporla fakat bir sonraki maçta franco cangele tam 10 ay saktlandı hiç durmadım direk exit a tıkladım çünkü böyle birşey in başka hiç bir takımda olmadığından bunu ben şike olarak görmüyorum siz ne kadar derseniz deyin sakatlık tablosuna bakıyorum benden 9 oyuncu var diğer takımlardan en fazla 3 antreman zorluğunu hafif yapıyorum 2 gün tatile gidiom freddy adu a broken left.... gibisinden 5 ay yok en az 100 küfür sonra çık oyuna girmek de gelmio içimden sonra can sıkıntısı müthiş de bir kariyerim var ilk sezon 4. olmuşum 2. sezon 2. oldum antalyayla bunu yazarken bile şimdi gircem rosenborgla maçım var ş.ligi ön eleme
    aslında rosenborgu dün 1-0 be 0-1 penaltıalrla eledim kesinlikel şikesiz yemin ederim neyse ama maçtan sonra süper kupa türkiyedeki gs ile oynadım ve f.adu tam 8 ay sakatlandı direk çıktım şimdi girecem ve ben rosenborgu eledim aslında dün ama belki bugun elencem zaten depalsmandaki maçta sinan bolatın üstün oyunuyla kurtarmıştım bu bir maçlık bişiydi elenirsem benim sucum ne FM 2007 yi çok saçma buldum bu yüzden
    eger yazıdklarımdan üstüne alınıp incinecek varsa peşin peşin özür dilerim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada bu saçmalık saktlıklar olmasın die her maçtan sonra oyunu kaydediyorum bu da can sıkıcı bir olay haline gelio 1 ay 2 aya diyeceğim bişey yok ki oda olamamalı nedense sırf bana oluo ya bir de şu ümit karan ın ayağı kırılsn pavol strakanın kırılacağına nenden olmuo oyun senin takımına karşı bir kasıtlı tavır almış ve saçmalıkalrla başarını gölgelemeye çalışıo bu yüzden 25 milyon dolardaki finansım 20 lere kadar geriledi başarısızlıklar nedeniyle

tek yaptığım şike türkiye maçlarından önce kaydedip türkiye milli takımımızın başarısı için tekrar tekrar girip çıkıorum

anlasılan oyun cogu kez sacmalıyo....

cm 03-04 oynarken yapiyordum ozaman cok kuccuktum fm 2005 tede azcik yapiyordum fm 2006 oynarken azalttim ve fm 2007 de artik hic hile yapmiyorum

ya arada ş.ligini kazanmamakta lazım ben 3 kere ust uste kazandım sonra elendım ceyrek fınalde kowdular manchesterdan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Oynamanin zevki kalmaz yapmiyorum ama bir defasinda/ gokhan unalim 8 aylik bir sakatlik yasayacakti o mactan hemen cikip tekrar oynamistim

22. Default

ne gerek var ki hic yapmadigim halde turkiye liginde 160 mac yenilsiz seri yaptim

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Umut.xs View Post
    Oyunun zevki kalmıyorki sürekli kazanıyorsun kazanıyorsun. Kaybedeceksinki kazanmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu anlayabilesin.
    ya yenip de sonra bi aksilikten oyun giderse tekrar girdiginde yenememissen cikip tekrar gir bisey olmaz mac zaten senin hakkin kaybettigin maci cikip yenmek te bunun tersi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri