apinin 6. senesi ama hala turk olmadi sizce biras daha bekliim mi yoksa olmas mi??sattimi??
bu konu Football Manager 2007 genel konulara tasinirsa sewinirm
apinin 6. senesi ama hala turk olmadi sizce biras daha bekliim mi yoksa olmas mi??sattimi??
bu konu Football Manager 2007 genel konulara tasinirsa sewinirm
appiha hala milli takımda oynuyormu kendi mlli takımında ganada????
eger oynuyorsa sat gitsin bende kerlon 7 sene oynadı bi türlü olmadı milli takıma çağırmayan oyuncular genelde turk watandası oluyoo oyunda
bncede en iisi sat cunku milli takımda oynayanlar turk olmaz
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
sat gitsin zaten yaşlanmıs
bende mondragon 2008 de turk vatandasligina gecti
zaten o sene ye kadar appiah 30-31 yasina gelmistir ben de fener daha ilk sezonda alex i de onuda satti...
kardes olay soyle aslinda turk olmasi icin oyuncunun anladigim kadariyla 30 unu gecmemis olmasi lazim eger 30 unu gectiyse olmuyor 6 sene gecsede ben kerlon hilguarin ve bi kac oyuncu daha aldim bjkye hepside turk oldu sadece kalecilerde bu istisna gecerli degil runje turk vatandasi oldu mesela ama kleberson olmadi o yuzden bosa umutlanma bence cunku kaleci haric 30 un ustu vatandasliga gecmiyor
Her beş sezonu dolduran oyuncu Türk olmak zorunda değil. Eğer ülkeni sevdiyse olabilir. Beş yılı doldurduktan sonra gerisi gönül işi de diyebiliriz. Oyuncunun psikolojisine bağlı.
Eğer ülkende iyi performans gösterirse, seni, takımı ve ülkeyi severse paşa paşa Türk Vatandaşı olur![]()
KARDEŞŞŞ AYNISI BANDA OLDU OYUNCUYA YENİ SÖZLEŞME İMZALATTIM TÜRK OLDU.... EĞER KABUL ETMİOSA TÜRK OLMAK İSTEMİODURRR(/t)
bende cassano yarım sezon sonra türk olmuştu =S
milii takimi gec bana turk olsun yabanci kont, acilsin yeter suan dewam karari aldim bu 6.sezonu turkiyede dewre arasini dusunuom
ben serbest oyuncuları deneme teklifi yapıyorum.4 hafta sonra personele bakıyorum türk olmuşsa imza attırıyorum denemeye aldığın her 4 oyuncudan enaz 2 i türk oluyor zaman sınırlaması yok
6 sezon sonra ikinci uyruk olarak türk oluyor yabancılar... eğer kendi ülkelrinde milli olmamışlarsa milli takıma dahi girebiliyor bu yabancı arkadaşlar mesela ben şu an 2013 yılındayım bobo ve delgado türk milli takımında
yaw anlamiom daha kolay bi yolu yok mu mesela milli takim antr/ bu oyuncuyu milli olmasi icin basvuruda bulunamiomu bende bi oyuncu var atl. madridin alt yapisindan cikti 17 yasinda antonio die dm oynuyo ben bu adami turk yapmak istiom milli takimda oynasin die ama kastim kastim yok ole bisi artik yapsinlar sunu nobre bile turk olmus herkes olur anasini satiim![]()
Sanırım oynadığı Türk takımında çok mutlu olursa 4 senede bile Türk olabiliyor...
evet mesela kayserideki SAMUEL JOHNSON oyuna basladıktan 1 hafta sonra türk işçisi oldu die mesaj gelio
takımı sevmesi ve uzun vadeli bi sözleşmesi olursa türk olması daha kolay
yattara 5. sezon doldu 6. sezon olmuş hala türk olmadı serbest kaldı ben aldım 4 hafta deneme yaptırdım türk oldu
oyuna başaldım 1 sezon sonra mbayo türk oldu
fenerbahçedeyken alexi 33 yaşına kadar bekeledim olmadı hyar sonra 2 milyon dolara sattım gitti![]()
belki olmaz
şunu belirteyim zaten normalde olan yani Gerçek TSLde yabancı fütbolcu türkiyede 6 sezon geçirmişşe türk statüsü verilir. Bu 6 seneyi isterse tek takımda geçirsin isterse 6 sezonda 6 takım değiştirsin. 6 sezon dolduğu zaman yabancı futbolcu türk statüsünde oynamaya başlar.
Arkadaşların bazı yazmış 1 haftada olmuş yok 4 yılda olmuş. Bunlar fasa fiso baksınlar futbolcunun geçmişine 6 sezon türkiye ligindeyse o futbolcu türk statüsüne geçer( 6 sezon dediğim 6 sezon doldurmaktır yani türk statüsüne 7 sezonun başında geçer)
ya arkadaşım bobo hala bende rico paşa bende delgado bende hala hala olmadı. bobo 8. yıla başladı ötekiler 7. nerede hani oluyordu hani fiyasko 7. yılda oluyordu. ya ne satılıyor nede alınıyor çok zor ya
Sat gitsin onumu beklicen... En azından para kazanırsın...
bende alex tük oldu 4. senem o kadarda çektiriom adama![]()
arkadaşlar brazilyalı celsinho 6 senedri bende sevdiği klup bolumunde benim klubumum yazıoo ama niee türk deiil acaba ??
yok artik lebrom james istersen 50 yasina gelsin teknik direktor olarak turk statusunde calissin.normalde 5.senesini doldurdugunda yani 6. sezon basinda turk olur ama nobre 3. sezonda turk oldu gercekte.bu da demek oluyor ki turk olsun olmasin 5 seneyi dolduran yabanci oyuncu turk statusunde oynar.
türk olunca bide ismini degistiriyom![]()
![]()
oswaldo garcia ---> osman garcia mesela
![]()
![]()