Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Türk Vatandaşlığına Geçmek

Default Türk Vatandaşlığına Geçmek

apinin 6. senesi ama hala turk olmadi sizce biras daha bekliim mi yoksa olmas mi??sattimi??

bu konu Football Manager 2007 genel konulara tasinirsa sewinirm

appiha hala milli takımda oynuyormu kendi mlli takımında ganada????
    eger oynuyorsa sat gitsin bende kerlon 7 sene oynadı bi türlü olmadı milli takıma çağırmayan oyuncular genelde turk watandası oluyoo oyunda

Quote Originally Posted by jaku88 View Post
    appiha hala milli takımda oynuyormu kendi mlli takımında ganada????
    oynuor 2010daym 2010-11 sezonu

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    oynuor 2010daym 2010-11 sezonu
    dediğim gibi sat o zman bende hiç olmadı...hemde yaşlanmıştır bekleme boşuna para kazanırsın

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

bncede en iisi sat cunku milli takımda oynayanlar turk olmaz
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

sat gitsin zaten yaşlanmıs

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bende mondragon 2008 de turk vatandasligina gecti

Nesil
    2006
    Yer
    internet...

zaten o sene ye kadar appiah 30-31 yasina gelmistir ben de fener daha ilk sezonda alex i de onuda satti...

9. Default

kardes olay soyle aslinda turk olmasi icin oyuncunun anladigim kadariyla 30 unu gecmemis olmasi lazim eger 30 unu gectiyse olmuyor 6 sene gecsede ben kerlon hilguarin ve bi kac oyuncu daha aldim bjkye hepside turk oldu sadece kalecilerde bu istisna gecerli degil runje turk vatandasi oldu mesela ama kleberson olmadi o yuzden bosa umutlanma bence cunku kaleci haric 30 un ustu vatandasliga gecmiyor

Nesil
    2006

Her beş sezonu dolduran oyuncu Türk olmak zorunda değil. Eğer ülkeni sevdiyse olabilir. Beş yılı doldurduktan sonra gerisi gönül işi de diyebiliriz. Oyuncunun psikolojisine bağlı.

11. Default

Eğer ülkende iyi performans gösterirse, seni, takımı ve ülkeyi severse paşa paşa Türk Vatandaşı olur

Cool

KARDEŞŞŞ AYNISI BANDA OLDU OYUNCUYA YENİ SÖZLEŞME İMZALATTIM TÜRK OLDU.... EĞER KABUL ETMİOSA TÜRK OLMAK İSTEMİODURRR(/t)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende cassano yarım sezon sonra türk olmuştu =S

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    bncede en iisi sat cunku milli takımda oynayanlar turk olmaz
    nasıl olmaz kardesim 5seneyi gecirince türk vatandası olur ama milli takımda oynayamaz

milii takimi gec bana turk olsun yabanci kont, acilsin yeter suan dewam karari aldim bu 6.sezonu turkiyede dewre arasini dusunuom

16. Default

ben serbest oyuncuları deneme teklifi yapıyorum.4 hafta sonra personele bakıyorum türk olmuşsa imza attırıyorum denemeye aldığın her 4 oyuncudan enaz 2 i türk oluyor zaman sınırlaması yok

17. Default

6 sezon sonra ikinci uyruk olarak türk oluyor yabancılar... eğer kendi ülkelrinde milli olmamışlarsa milli takıma dahi girebiliyor bu yabancı arkadaşlar mesela ben şu an 2013 yılındayım bobo ve delgado türk milli takımında

yaw anlamiom daha kolay bi yolu yok mu mesela milli takim antr/ bu oyuncuyu milli olmasi icin basvuruda bulunamiomu bende bi oyuncu var atl. madridin alt yapisindan cikti 17 yasinda antonio die dm oynuyo ben bu adami turk yapmak istiom milli takimda oynasin die ama kastim kastim yok ole bisi artik yapsinlar sunu nobre bile turk olmus herkes olur anasini satiim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Sanırım oynadığı Türk takımında çok mutlu olursa 4 senede bile Türk olabiliyor...

evet mesela kayserideki SAMUEL JOHNSON oyuna basladıktan 1 hafta sonra türk işçisi oldu die mesaj gelio

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

takımı sevmesi ve uzun vadeli bi sözleşmesi olursa türk olması daha kolay

yattara 5. sezon doldu 6. sezon olmuş hala türk olmadı serbest kaldı ben aldım 4 hafta deneme yaptırdım türk oldu
    oyuna başaldım 1 sezon sonra mbayo türk oldu
    fenerbahçedeyken alexi 33 yaşına kadar bekeledim olmadı hyar sonra 2 milyon dolara sattım gitti

belki olmaz

24. Default

şunu belirteyim zaten normalde olan yani Gerçek TSLde yabancı fütbolcu türkiyede 6 sezon geçirmişşe türk statüsü verilir. Bu 6 seneyi isterse tek takımda geçirsin isterse 6 sezonda 6 takım değiştirsin. 6 sezon dolduğu zaman yabancı futbolcu türk statüsünde oynamaya başlar.
    Arkadaşların bazı yazmış 1 haftada olmuş yok 4 yılda olmuş. Bunlar fasa fiso baksınlar futbolcunun geçmişine 6 sezon türkiye ligindeyse o futbolcu türk statüsüne geçer( 6 sezon dediğim 6 sezon doldurmaktır yani türk statüsüne 7 sezonun başında geçer)

ya arkadaşım bobo hala bende rico paşa bende delgado bende hala hala olmadı. bobo 8. yıla başladı ötekiler 7. nerede hani oluyordu hani fiyasko 7. yılda oluyordu. ya ne satılıyor nede alınıyor çok zor ya

Sat gitsin onumu beklicen... En azından para kazanırsın...

bende alex tük oldu 4. senem o kadarda çektiriom adama

arkadaşlar brazilyalı celsinho 6 senedri bende sevdiği klup bolumunde benim klubumum yazıoo ama niee türk deiil acaba ??

Quote Originally Posted by velideli View Post
    şunu belirteyim zaten normalde olan yani Gerçek TSLde yabancı fütbolcu türkiyede 6 sezon geçirmişşe türk statüsü verilir. Bu 6 seneyi isterse tek takımda geçirsin isterse 6 sezonda 6 takım değiştirsin. 6 sezon dolduğu zaman yabancı futbolcu türk statüsünde oynamaya başlar.
    Arkadaşların bazı yazmış 1 haftada olmuş yok 4 yılda olmuş. Bunlar fasa fiso baksınlar futbolcunun geçmişine 6 sezon türkiye ligindeyse o futbolcu türk statüsüne geçer( 6 sezon dediğim 6 sezon doldurmaktır yani türk statüsüne 7 sezonun başında geçer)
    yok artik lebrom james istersen 50 yasina gelsin teknik direktor olarak turk statusunde calissin.normalde 5.senesini doldurdugunda yani 6. sezon basinda turk olur ama nobre 3. sezonda turk oldu gercekte.bu da demek oluyor ki turk olsun olmasin 5 seneyi dolduran yabanci oyuncu turk statusunde oynar.

türk olunca bide ismini degistiriyom oswaldo garcia ---> osman garcia mesela

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri