Valencia(LaKe)
Barcelona(sherry)
Real Madrid(tosunpasa)
VALENCIA 4-1 ZARAGOZA
La Liga 1.Hafta
Valencia, ilk hafta karşılaşmasında Zaragoza'yı darmadağın etti. Erken bulduğu 3 golle 3-0'a geçen Valencia, 31.dakikada golü yedi ve ilk yarı 3-1 sona erdi. 2.yarıda gelen tek gol maçın skorunu belirledi. Zaragoza'nın golünün 31.dakikaya gelmesi El Stadium'a malzeme oldu.
EL STADIUM
Ersin Düzen:Ve programımıza Valencia'nın Zaragoza'yı 4-1 yendiği maçla başlıyoruz.Sayın Kanat söz sizde
Kazım Kanat:Maçın adamı Fernando Paşa idi
Ahmet Çakar:Bırak hocam bu paşa maşa muhabbetlerini
Gürcan Bilgiç:İspanya'da bir paşa vardır o da Roni paşadır
Kazım Kanat:Yav neyse,havadan gelen toplarda çok etkili bir oyuncu..
Ahmet Çakar:Eeeyyy Kazım,sorarlar adama,madem bu Morientes o kadar iyi topçu neden Liverpool'da 2 sezonda hasbelkader birkaç gole imza attı
Kazım:Eee orası başka burası başka
Ahmet Çakar:Değil Kazım değil,Morientes futbolcu falan değil,neyse pozisyonlara geçelim biz,evet oynat ersin,hah burada dur burada dur,şimdi söyle bana ersin bu pozisyon hangi pozisyon
Ersin Düzen:Zaragoza'nın ilk golü
Ahmet Çakar:Dakika kaç?
Ersin Düzen:Otuzbir
Gürcan Bilgiç:ehehehehehe
Ahmet Çakar:Ne gülüyorsun kardeşim çok mu komik
Gürcan Bilgiç:Benim aklıma bir fıkra geldi de
Ahmet Çakar:Yeme beni Gürcan,o iri mavi gözlerinle ergen çocuk esprilerine gülme gürcan,sen benim devamlı arkadaşımsın Gürcan
Ersin Düzen:puhahahahahaha
Kazım Kanat:Bırakın kardeşim böyle programı mı olur,kazık kadar adamlarsınız utanmıyor musunuz böyle belden aşağı espriler yapmaya halkın önünde yazıklar olsun size
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Ehuehuehu süper ya![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Oyyy oyyy oyyy gülmekten öldüm.Dick ellerine sağlık![]()
Dakika kaç![]()
Dick Kopardı yine ortalığı
Güzel Güzel Devamı gelsin![]()
valla çok hızlısınız inşallah devamı da böyle olur
Sağolun arkadaşlar,elimizden geldiğince yazıyoruz birşeyler
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
La Liga 2.Hafta
Barcelona 2-0 Mallorca
Sevilla 2-2 Valencia
EL STADIUM
Ersin Düzen:İlk maçımız Barcelona - Mallorca mücadelesi.Barcelona yeni teknik direktörü Aşkın Kalın ile yoluna dolu dizgin devam ediyor,Sayın Bilgiç yorumlarınızı alayım
Gürcan Bilgiç:Şimdi Barcelona La Liga'daki en iyi kadroya sahip ve bu yıl yeni oyuncularla takım daha da zenginleşti,sahasında maç kaybetmeden ligi bitirebilir
Ersin Düzen:EVet bu maç hakkında fazla konuşmaya gerek yok şimdi de haftanın maçı olan Sevilla - Valencia maçına geçiyoruz
Ahmet Çakar:Eeeeeeyyy Juande Ramos,sen kendi sahasında maç yapıyorsun ve 9. dakikada 2-0 yenik düşüyorsun.Mahalle takımı mı yönettiğini sandın sen!Ama asıl Mertcan Uslu,10. dakikada 2-0 öne geçmişsin rakip penaltı kaçırmasa 3-2 yenileceksin,tüh yazıklar olsun sana
Kazım Kanat:Doktor haklı,böyle takım yönetilmez,Hugo Viana diye bir çocuğu koymuş oraya garibim gol attı ama başka birşey yapamadı,sana sesleniyorum Uslu bu gençlere kendi sahandaki maçlarda şans ver,FM değil bu gerçek hayat,tecrübe herşey demek
Gürcan Bilgiç:ehehehehehe
Ahmet Çakar:AAAA yeter Gürcan,eşşeğin kulağına su kaçırdın artık
Ersin Düzen:Peki hocam penaltı kararı doğru muydu?
Ahmet Çakar:Ersin bu senin sorun neye benziyor biliyor musun,şöyle önümüzden fıstık gibi bir kız geçse ve sen de bana "Acaba bu bizim yapımcı Dick'e bakar mı?" desen ben de sana böyle cool bir ifade ile "Dalga geçme adamla yazık o yaşına gelmiş hala tek tabanca geziyor" derim ya öyle bir soru bu,elbette penaltı,gole giden oyuncuya bariz bir müdahele var,sarı kart da yerinde
Eşşeğin Kulağına Su kaçırdın artık
Süper ya. Devamını bekliyoruz,Bu arada Aşkın abi tebrik ederim Dolu dizgin ilerliyorsun.![]()
Bengisu abi çok süper ya. Çok eğlendick
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Koptumsüpersin abey
![]()
Şaka bi yana zevkli gibi duruyor.Bol şans hepinize...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok eğlenceli, Bengisu kopardın be abi ..![]()
ss ne zaman![]()
![]()
Celta 2-1 Barcelona(sherryy)
Velancia(LaKe) 0-1 (tosunpasa)Real Madrid
EL STADIUM
Ersin Düzen:Bu haftanın sürprizi Barcelona'nın Celta'da bıraktığı 3 puandı,evet söz sizde Sayın Bilgiç
Gürcan Bilgiç:Buradan Aşkın Kalın'a sesleniyorum,sen ki elinde Şampiyonlar Ligi şampiyonu takımı tutuyorsun,gidip de Celta Vigo gibi 2. sınıf takımlara yeniliyorsun,ayıptır bu yaptığın,camiaya ayıptır Lé Porta'ya ayıptır
Ersin Düzen:Lé Porta değil Sayın Bilgiç Laporta,Lé Porta BİM'de satılan bir içecektir
Kazım Kanat:Şimdi,bu Barcelona'da Roni Paşa devri resmen sona erdi
Ahmet Çakar:Senin Fernando Paşa'yı da gördük tek gol attı haftalardır suskun
Kazım Kanat:Henüz İspanya'ya alışamadı
Ahmet Çakar:Sen ne diyorsun hocam adam İspanyol değil mi,onca yıl Real Madrid'de oynamadı mı,bir fıkra vardır temel ingilitereye gitmiş 2 haftalığına,geri dönünce kahvede buna demişler ingiltere nasıl,temel de "Çocuklar çok zeki 4 yaşında çocuk benden daha iyi ingilizce konuşuyor" demiş aynen böyle birşey senin dediğin
Ersin Düzen:ehehehe
Kazım Kanat:Çok mu komik Ersin
Ahmet Çakar:Komik tabi,hoşuna gitmedi mi Kazım Efendi
Gürcan Bilgiç:Neyse Barcelona bu hocayla yürümez,acilen revizyona gitmek lazım
Ersin Düzen:Peki Belletti'nin kırmızı kartı hakkında neler düşünüyorsunuz sayın hocam
Ahmet Çakar:Şimdi burada Belletti'nin hareketi nedir biliyor musunuz,bizim tıp dilinde Endazluptik Retikulum Katliamı,halk dilinde ise "Allah yarattı demem dalarım ulan" şeklinde tabir edilen bir hareket.Kırmızı kart kararı doğru
Kazım Kanat:İşte Barcelona böyle çirkef bir takım
Gürcan Bilgiç:Sen ne diyorsun hocam,kendi takımına bak,çoluk çocuğun yönettiği Real Madrid'e yenildi
Kazım Kanat:Yav antrenör çocuk diye takımdakiler de mi çocuk,Rıdvan gol olur dedi Beckham attı gol oldu
Ahmet Çakar:Karıştırma Rıdvan'ı,o bizim rakibimiz
bence iki maçta sürpriz olmuş
Abi kopardın beni yine![]()
yine süper![]()
Süper ya. Gerçekten Koptum Bugün çok güldüm Sayenizde Hayırdır..![]()
Bu konu çok güzel gidiyor yav ..![]()
ispanya olduğuna sevindm.. hele birde valencia varsa![]()
ispanyanın tepesinde türkler walla süper başlık gazeteci gibi ne manşet olurdu![]()
Dick yine döktürmüş..Ellerine sağlık Dick.Büyüksün
![]()