La Liga 2.Hafta
Barcelona 2-0 Mallorca
Sevilla 2-2 Valencia
EL STADIUM
Ersin Düzen:İlk maçımız Barcelona - Mallorca mücadelesi.Barcelona yeni teknik direktörü Aşkın Kalın ile yoluna dolu dizgin devam ediyor,Sayın Bilgiç yorumlarınızı alayım
Gürcan Bilgiç:Şimdi Barcelona La Liga'daki en iyi kadroya sahip ve bu yıl yeni oyuncularla takım daha da zenginleşti,sahasında maç kaybetmeden ligi bitirebilir
Ersin Düzen:EVet bu maç hakkında fazla konuşmaya gerek yok şimdi de haftanın maçı olan Sevilla - Valencia maçına geçiyoruz
Ahmet Çakar:Eeeeeeyyy Juande Ramos,sen kendi sahasında maç yapıyorsun ve 9. dakikada 2-0 yenik düşüyorsun.Mahalle takımı mı yönettiğini sandın sen!Ama asıl Mertcan Uslu,10. dakikada 2-0 öne geçmişsin rakip penaltı kaçırmasa 3-2 yenileceksin,tüh yazıklar olsun sana
Kazım Kanat:Doktor haklı,böyle takım yönetilmez,Hugo Viana diye bir çocuğu koymuş oraya garibim gol attı ama başka birşey yapamadı,sana sesleniyorum Uslu bu gençlere kendi sahandaki maçlarda şans ver,FM değil bu gerçek hayat,tecrübe herşey demek
Gürcan Bilgiç:ehehehehehe
Ahmet Çakar:AAAA yeter Gürcan,eşşeğin kulağına su kaçırdın artık
Ersin Düzen:Peki hocam penaltı kararı doğru muydu?
Ahmet Çakar:Ersin bu senin sorun neye benziyor biliyor musun,şöyle önümüzden fıstık gibi bir kız geçse ve sen de bana "Acaba bu bizim yapımcı Dick'e bakar mı?" desen ben de sana böyle cool bir ifade ile "Dalga geçme adamla yazık o yaşına gelmiş hala tek tabanca geziyor" derim ya öyle bir soru bu,elbette penaltı,gole giden oyuncuya bariz bir müdahele var,sarı kart da yerinde