Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 214 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Beşiktaş - Antalyaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Besiktasda bu sans varken Fenerbahce macinida kazanir
    bu bizde hicsans yok eger olsaydi gercekten sampiyonluk en buyuk adayi idik

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ne yani ne yapalım biz haketmiyoruz şampiyonluğu diye vaz mı cayalım
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar maçı BJK aldı ama maç ANtalyanın hakkıydı ve ayrıca bir kaleci sakat sakat nasıl bu kadar güzel oynar(MURAT)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk'ye tebrikler.

Şimdi geldim kahveden maçı izledim Burak Yılmaz a diyecek hiç bir sözüm yok formayı hiç haketmiyor... Yarım saatten fazla içeriye kapanık oynadık ama gol yemedik...Takipteyiz İnönü de liderligi ele geçircez...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

avrupa macindada goturse ya 1-0

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Şimdi geldim kahveden maçı izledim Burak Yılmaz a diyecek hiç bir sözüm yok formayı hiç haketmiyor... Yarım saatten fazla içeriye kapanık oynadık ama gol yemedik...Takipteyiz İnönü de liderligi ele geçircez...
    Burak Yılmaz öldürdü Beşiktaş'ı gerçekten hak etmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bu haftadan sonra güzel futbol beklenmemeli.önemli olan kazanmaktı ve bjk bunu başardı.ayrıca tigana nın kaleci tercihi çok doğruydu.çünkü bu kadar hafta şans bulamayan murat sakat sakat bile kendisine güvenildiğini hissedince çok daha faydalı olacaktır.kalan haftalar da yine o na ihtiyaç duyulabilir.belki bir kumardı ama tigana bu kumarı kazandı.

valla bu halde gerçekten bjk avrupada sürünür ligide zor götürür

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şimdiki futbolumuzla gelecek sezon için tahmin yapmak hiçde akıl karı değil
    So what?
    Saike

valla bu halde gerçekten bjk avrupada sürünür ligide zor götürür
    Bu halde Avrupa'da sürünür demiş Burak abi, gelecek sezon dememiş

Şimdi BJK'yi Avrupa'da bir takımla maç yaptırsan fark yer herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

murat daha once buna benzer bi mac cikarmisti reflexleri aslinda cok acayip bi kaleci iyi konsantre oluyor... bu arada gene 10 kisi oynadik (burak sayesinde) ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yaa neden şimdi avrupa ile karşılaştırıyorsunuz Bjk yi onu anlamıyorum
    So what?
    Saike

Saptırmayın konuyu şimdiye bakalım gelecek sezonu Avrupa yı da gelecek sezon oynicaz o zaman bakarız... Bu arada Yılmaz Vural ı görmeniz lazımdı hesapta yenicekti İnönü de...

ya fırat sen ne bakıyom yılmaz vurala.ona kalsan barcelonayıda yenecek.sen sonuca sevin yeter

Quote Originally Posted by emrec15 View Post
    ya fırat sen ne bakıyom yılmaz vurala.ona kalsan barcelonayıda yenecek.sen sonuca sevin yeter
    Valla dogru dedin... 55 olduk... Murat Şahin bir kez daha tebrikler... Bu arada Ali Bilgin Trabzonspor maçında yok cezalı duruma düştü bugünkü maçta...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Delgado müthiş bir gol atmış
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bakalım daha nereye kadar bu şansla gidicekler

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Şimdi maçtan geldim,olmaz böyle bişiy.Bu Tigana Burak'a her hafta nasıl sabır ediyor anlamıyorum.Çok ruhsuz oynadılar.Hiç mi düşünmediler puan kaybedersek ne olur diye.İlk yarı fena değildik ama ikinci yarı sanki başka bir takım vardı sahada.Böyle oynayacaksak şampiyon olmayalım daha iyi.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ne yani ne yapalım biz haketmiyoruz şampiyonluğu diye vaz mı cayalım
    evet direk 2. lig B'de seneye mucadele etmek istedigimizi dilekce ile federasyona bildirelim.

bazi arkadaslar besiktas bu futbolla avrupada sifir ceker gibi sozler sarf etmisler, ama unutmamak lazim ki su anda hic bir takim oyle pek ust duzey bir futbol sergilemiyor ligde.

avrupa kupalarina gitmeye hak kazanan kluplerde dilekce yazsin sezon sonunda hakketmiyoruz biz avrupaya gitmeyi diye. (sekerspor felan gitsin avrupaya. en azindan sergen'i izleriz TV'de. )

birde genc kartal arkadasim tamam internet ortaminda imla kurallarina dikkat etmeden yaziyoruz cogumuz ama seninki artik biraz abartili olmus. vaz gecmek veya caymak. ikisini birlestirirsen cok abuk birsey cikiyor ortaya. turkcemiz zaten binbir saldiri altinda bari biz bjk gencligi olarak payimiza duseni yapalim ;-).

maca gelirsek. besiktas'i uzun suredir bu kadar kotu gormedim. tum antalyalilara ve murat'a helal olsun. sayelerinde zevkli bir mac izledik.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Şimdi maçtan geldim,olmaz böyle bişiy.Bu Tigana Burak'a her hafta nasıl sabır ediyor anlamıyorum.Çok ruhsuz oynadılar.Hiç mi düşünmediler puan kaybedersek ne olur diye.İlk yarı fena değildik ama ikinci yarı sanki başka bir takım vardı sahada.Böyle oynayacaksak şampiyon olmayalım daha iyi.
    helal sana biz deminden veri diyoruz hele hani bir pozisyon var belki hatirlarsin hakem serdara sari vermedi ama benzeri pozisyonda ali bilgine sari verdi hatta spiker dedi ki hakem neden cifte standart yapiyor anlamiyorum dedi belki pozisyonu bilirsin

Abi spiker açık açık dedi yani hakem çifte standart yapıyor diye... Halla halla ben duymadım ama etraf kalabalıktı ondan heralde...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    helal sana biz deminden veri diyoruz hele hani bir pozisyon var belki hatirlarsin hakem serdara sari vermedi ama benzeri pozisyonda ali bilgine sari verdi hatta spiker dedi ki hakem neden cifte standart yapiyor anlamiyorum dedi belki pozisyonu bilirsin
    stadda spiker olmadığından duymadım o yorumu,pozisyon tam gözükmüyor yeni açıktan ama sarı verse nolcak,doğru düzgün oynadığımız yok.Sanki mahalle maçı Cordoba'da durduk yerde açılıyor geliyor.Son dakika gelirsin ama daha 70.-75. dakikada o kadar açılmaması gerek.Şansımız bu 5 hafta daha devam eder ama seneye olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Abi spiker açık açık dedi yani hakem çifte standart yapıyor diye... Halla halla ben duymadım ama etraf kalabalıktı ondan heralde...
    radyoda dedi

Del Piero_10 Misafir

Bırakın radyo spikerini siz kendi yorumlarınızı yapın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kaç maçtır kötü oynayan BJK bugünkü maçı galip bitirdi ya, ben artık BJK şampiyon olur diyorum. 2. yarı Antalya tek kaleyi geç, tek başlarına oynadı, ha bir de Murat.

Böyle oyunla nereye kadar gidecek BJK diyordum ama herhalde lig sonuna kadar gidecekler. FB de kötü oynadığı maçlar oluyor ama arada çıkıp birşeyler yapıp galip geliyor.

Murat'ı ve attığı güzel golden dolayı Delgado'yu tebrik ediyorum. Tigana ortasahası bitmiş takıma neden müdahale etmedi şaşırdım. Delgado yerine sahada hiçbirşey yapmayan Ricardinho'yu çıkarsaydı daha iyi olurdu bence.

Antalya oynadı, BJK kazandı, teşekkürler Antalya bu güzel futbolu bize izlettiğin için...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Delgado ve Murat'ı Tebrik ediyorum.

Delgado Muhteşem bir gole imza attı,Murat ise sakat olmasına rağmen elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Antalyam bir puanı hakketti en azından, sağlık olsun ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tebrikler Antalyaspor...

Nesil
    2006

Default "Gurur duyuyorum"

Turkcell Süper Lig'in 29. Haftası'nda, Antalyaspor, Beşiktaş deplasmanından 1-0'lık yenilgi ile dönerken maçın ardından konuşan Antalyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, oyuncularıyla gurur duyduğunu ifade etti.

İlk yarıda Beşiktaş'ın 3 kendilerinin 5 pozisona girdiğini söyleyen Vural, devre arasında Beşiktaş'ın güçlü olmadıklarını fark ettiklerini ve ona göre ikinci yarıya çıktıkların belirtti.

İkinci yarı rakiplerine pozisyon vermediklerinin altını çizerek, "Beşiktaş girdiği pozisyonlardan bir gol buldu. 17. dakikada Ahmet Dursun'a, 47. dakikada da Volkan'ın girdiği pozisyonlara penaltı verilmedi." dedi.

Sergilenen oyundan dolayı mutlu olduğunu ama hala 37 puanda kalmaktan dolayı üzgün olduğunu belirtirken, gecenin adamının Murat, gecenin takımın da Antalyaspor olduğunu söyledi.

Antalyaspor Onursal Başkanı, Menders Türel, maçın ardından oyuncularını teselli etmeye gitmediğini, kutlamaya gittiğini söyleyerek, yakaladıkları pozisyonlardan yararlanmadıklarını ama Beşiktaş'ın girdikleri nadir pozisyonlardan birini gole çevirdiklerini söyledi.

Antalyaspor Başkanı Sedat Peker ise, sezonun başından beri iyi oynadıklarını ama hedefleri olan 40'a henüz ulaşamadıklarını söyledi.

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri