1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Beşiktaş - Antalyaspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Şimdi maçtan geldim,olmaz böyle bişiy.Bu Tigana Burak'a her hafta nasıl sabır ediyor anlamıyorum.Çok ruhsuz oynadılar.Hiç mi düşünmediler puan kaybedersek ne olur diye.İlk yarı fena değildik ama ikinci yarı sanki başka bir takım vardı sahada.Böyle oynayacaksak şampiyon olmayalım daha iyi.
    helal sana biz deminden veri diyoruz hele hani bir pozisyon var belki hatirlarsin hakem serdara sari vermedi ama benzeri pozisyonda ali bilgine sari verdi hatta spiker dedi ki hakem neden cifte standart yapiyor anlamiyorum dedi belki pozisyonu bilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    helal sana biz deminden veri diyoruz hele hani bir pozisyon var belki hatirlarsin hakem serdara sari vermedi ama benzeri pozisyonda ali bilgine sari verdi hatta spiker dedi ki hakem neden cifte standart yapiyor anlamiyorum dedi belki pozisyonu bilirsin
    stadda spiker olmadığından duymadım o yorumu,pozisyon tam gözükmüyor yeni açıktan ama sarı verse nolcak,doğru düzgün oynadığımız yok.Sanki mahalle maçı Cordoba'da durduk yerde açılıyor geliyor.Son dakika gelirsin ama daha 70.-75. dakikada o kadar açılmaması gerek.Şansımız bu 5 hafta daha devam eder ama seneye olmaz.

Mesaj Yetkileri