Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 501 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş

Nesil
    2006

MaÇi BeŞİktaŞ Kazanmadi,fenerbahÇe Kaybettİ.

Lugano ve Tümer'in sabrını taşırdı artık hakemin kararları. Taraftar tepkisinde haklı, küfüründe haklı.

Ayrıca Lig TV denen kanalıda bir türlü çözemedim.. Beşiktaş taraftarı küfür ederken sesi sonuna kadar kıstılar, Fenerbahçe taraftarı küfür ederken hala çok net duyuyordum.. Ayrıcalık yapayalım lütfen.. Türkiye'de yaşıyoruz yahu!
    Ben de çözemedim. Fenerbahçe ceza alsın diye FB taraftarı küfür ederken sonuna kadar açıyorlar sesi, sırf FB ceza alsın diye. Yazıklar olsun Lig TV'ye. FB ceza alsın, BJK almasın diye neler yapıyorlar. Güzel bir noktaya değinmişsin, tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ı tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Alex o golleri atsa tur bizimdi. Maçın yıldızı Aurelio ve Tuncay'dı. Ha bir de Dereli...
    Alexle bence sözlesme yenilenmemeli sen 4 kisiyi birden calimla sonra dengeni kaybet.. Alex gibi bir futbolcuya yakismadi oysaki taraftarin ondan beklentisi coktu..
    Aurelio süper oynadi Tuncay'da iyiydi 90. dakikadan sonra yoruldu etkisiz kaldi Tümer golü atti yatti..

Lugano ve Tümer'in sabrını taşırdı artık hakemin kararları. Taraftar tepkisinde haklı, küfüründe haklı.
    Ceza alıncada haklıydı derseniz sevinirim..

Saygılar, sevgiler..

Nesil
    2003

Tarafli olmasam da ben cok sinirlendim Dereli'ye. Guzelim maci rezil etti, her iki taraf icin de. Daha macin basinda ozellikle Tuncay'in Baki'ye kart gostertmek icin cabuk yere devrilmelerini seyretti. Bundan sonra sinirlenen Baki'nin kasapligi ortaya cikti ve gormesi gereken 2 sari, 1 de kirmizi kart vardi.

Acikcasi Fenerbahce'ye yazik oldu cunku ozellikle 2. yari cok iyi oynadi, defanstan donen butun toplari Fenerbahce topladi ve tekrar tekrar tehlikeli oldu. Ilk uzatmada Zico'nun neden ayni baskiya devam etmedigini kesinlikle anlayamadim. Gol yedikten sonra Fenerbahce ozellikle hircinlasti ve butun soguk kanliligini kaybetti.

Zaten Besiktas gol bulduktan sonra mac falan da kalmadi ortada..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Ben de çözemedim. Fenerbahçe ceza alsın diye FB taraftarı küfür ederken sonuna kadar açıyorlar sesi, sırf FB ceza alsın diye. Yazıklar olsun Lig TV'ye. FB ceza alsın, BJK almasın diye neler yapıyorlar. Güzel bir noktaya değinmişsin, tebrikler.
    Ceza verilirken tv den gelen sese ceza vermıyorlardır herhalde

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.
    Maçı izlemedim , fakat sonuç belli gerisi boş bitti gitti.
    O zaman yorum yapma. Gerisi boş değil Selçuk!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

aslanim nobre... bu arada hakem gercekten berbatti iki takim icin de...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

AZİZ İSTİFA !!! yeter artık 25 milyonluk fb taraftarı kahroluyo zaten ancak tesis yaparsın biz kupa istiyoruz kupa !!!

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Tarafli olmasam da ben cok sinirlendim Dereli'ye. Guzelim maci rezil etti, her iki taraf icin de. Daha macin basinda ozellikle Tuncay'in Baki'ye kart gostertmek icin cabuk yere devrilmelerini seyretti. Bundan sonra sinirlenen Baki'nin kasapligi ortaya cikti ve gormesi gereken 2 sari, 1 de kirmizi kart vardi.

Acikcasi Fenerbahce'ye yazik oldu cunku ozellikle 2. yari cok iyi oynadi, defanstan donen butun toplari Fenerbahce topladi ve tekrar tekrar tehlikeli oldu. Ilk uzatmada Zico'nun neden ayni baskiya devam etmedigini kesinlikle anlayamadim. Gol yedikten sonra Fenerbahce ozellikle hircinlasti ve butun soguk kanliligini kaybetti.

Tebrikler, çok güzel yorum, katılıyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Futbol bölümde ilk kez sana katılıyorum Ömer abi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Helal olsun kartal !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Yine eledik büyük ihtimalle Kupayı alırız...

15. Default

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Katiliyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Beşiktaş'ı tebrik ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    -

o zaman inşallah erciyes şampiyon olurda bizde biraz da olsun rahatlayalım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

beyler ne olduğunu tam bilmiyorum ama yıldırım demirörenin yaptıı hiç hoş değildi bjk gol attı hemen artist artist el hareketleri "KALKIN LAN GİDİYOUZ" gibi bunlara ne gerek var tokalaşma yok vs. vs. vs. verdiği mesajda fair play diyodu ama

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

fb turnuva takımı olamadı olamayacakta.bunu türkiye de başaran 2 takım var biri gs zaten onlar aştı.diğeri de bjk.ii oyun kötü oyun falan filan.işi bilen kazandı.zaten zico daha bir stajyer,tigana ise teknik direktör.yanına alırsa belki kapar bir iki şey.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eğerki argo kelime serbest olsaydı bu lafına güzel bir kapak çıkartırdım..

Arkadaşlar şimdi burada maçı izleyenler olmuştur illaki evden, kahvehaneden vs.

yarısından fazlası küfür etmiştir..(kesin)

şimdi birde Beşiktaş '' Soyunma odasını'' düşünün neşeli prim isterler, yok işte bu gece uyumazlar, süper bir duş alırlar giderler keyif yemeği yerler sonrasında giderler dinlenirler bişeyler yaparlar..

Fenerbahçe '' soyunma odası '' herkez bir birinin suratına bakmaya utanıyor, herkez bir birinde suç buluyor bulmuyor.

Taraftar '' Fenerbahçe '' 100 milyon maç bileti, onca küfür, Kadıköy'e gidiş masrafı nereden baksan 150 milyon ve tonlarca KÜFÜR.!

Şimdi düşünün bakalım en karlısı kim çıktı.

Kötü ve ya güzel futbolla, hiç fark etmez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    bu ne şimdi
    öfke

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Bugra Garcia View Post
    öfke
    kazandınız işte daha ne

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

tmm beyler pardooon......

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by TheCure View Post
    beyler ne olduğunu tam bilmiyorum ama yıldırım demirörenin yaptıı hiç hoş değildi bjk gol attı hemen artist artist el hareketleri "KALKIN LAN GİDİYOUZ" gibi bunlara ne gerek var tokalaşma yok vs. vs. vs. verdiği mesajda fair play diyodu ama
    Açıklayayım...

FB'li yöneticiler Başkan'a dönerek küfrediyorlar ve başkan buna 5 dakika falan sabrediyor görmezden geliyor...Ardından da daha fazla dayanamıyor ve dönüp yöneticilerine yürüyün gidiyoruz diyor...

Olay budur.Celal Kolot açıklama yaptı LİG TV...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Pardonla çözülmez bu işler. Burası Beşiktaş forumu değil.

Nesil
    2003

Futbol bölümde ilk kez sana katılıyorum Ömer abi.
    Yapma yahu. O kadar yazdigimin arasindan bir tek bu mu cikti katildigin..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Arık Ercıyes alır kupayı

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bir maç hakem tarafından nasıl katledilir en güzel cevabı.

Baki'ye verilmeyen kart,peşinden Lugano'ya verilmesi gereken kırmızı kart vs.

Beşiktaş nasıl top oynuyor anlamadım gitti.Adamların top mop oynadıkları yok.

Tebrikler BJK

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

bu arada fb taraftari cok kufur etti ceza gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    fb turnuva takımı olamadı olamayacakta.bunu türkiye de başaran 2 takım var biri gs zaten onlar aştı.diğeri de bjk.ii oyun kötü oyun falan filan.işi bilen kazandı.zaten zico daha bir stajyer,tigana ise teknik direktör.yanına alırsa belki kapar bir iki şey.
    Tigana ı teknık dırektor saka dimi bu.

Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri