2-1 yapmalıyızzzzzzz![]()
2-1 yapmalıyızzzzzzz![]()
maç bitti.allah kahretsin yaaaaaaaaaaaaaa.
Allahim inanamiyorum!!!
Offff.Offff
Son dakikada gol mü yenilir.Offfff
nefret edıyorum yaa
bitti artık bu iş![]()
ALLah kahretsin !
Siavsspor'u tebrik ediyorum. Galatasaray Fenerbahçe el ele şampiyonlar ligine.
Allahim aglamak istiyorum!!!
son dakika bee,dayansaydiniz..
Tebrikler Gürhan Tebrikler Sivasspor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ne zaman firsatlari degerlendireceksiniz?Nerede sizde o ruh?Hani gecen senenin Galatasaray´i?Para para diye yirtiyordunuz kendinizi,hani paralar geldide ne oldu?Rahatlik batti hepinize.Yahu 1 adam giriyor giriyor köseden vuruyor tomasa carpip gol oluyor.Yahu 10 kisi girisin adama alin topu.Saklayin topu mac bitsin.Bu dami yok sizde?Akliniz nerede sizin?Sizin gibi futbolcular olmaz olsun,böyle ruhsuzlari istemiyoruz Galatasaray´da!
2.likte zora girdi.. Pff..
geçmiş olsun gs'li arkadaşlarıma
GeretS ve ruhsuz futbolcular biran evvel defolun gidin Galatasaray´dan.Sizleri görmek utanc verici!
Hala aklim almiyor yahu,nasil oldu o gol öyleNerede gecen senenin ruhu?
Geçen seneyi hatırlamak değil , 4-5 sene önceye gitmek lazım..
Gs parayla,pulla değil şanla şerefle.Buraya kadar gelmek bile bir başarıdır![]()
O da doğru! Super Kupa! UEFA!
Olan oldu, biten bitti.. Seneye yeni yüzler görmek istiyorum artık .. Hala ikincilik şansımız var.. Bu takım bunu başarabilir..
Mesajlarınızı saygı & sevgi çerçevesi ve forum kuralları içerisinde yazarsanız sizler ve bizler için en iyisi olur. Lütfen
Ulan onu bırakın da benim kadar üzülmüyodur şu oyunuclardan bitanesi.. rahatları bozulmadı onların.. para istediler verdik.. taraftar istediler geldik.. hani nerde? sonuç? Fener şampiyon.. Hersene biz şampiyon olamayız tamam kabul, ama bu adamlar cidden ruhsuz.. ahh nerde eski günler.. Keşke biraz futboldan anlasaydım da o eski günlerde maçlarımızı izleseydim takip etseydim.. O takım bi daha gelmez.. Geçmiş olsun Gs biter artık.. Şimdi yarın görürüz İnsua geliyo düzlecek, Riquelme gelio coşcaz.. BU yönetimiin hiç bişe yapacağı yok.. Anca şansa bala şampiyon olduğumzda saat kaç der başak bişey yok..
Ulan kelimesini çok kullanmadınız mı tamam anladım gerginsiniz ama burası kıraathane değil resmi bir forum.
Bu yönetimle gerçekten bir şey olmaz!
Ne adam aldıkları var! Hep çoşturma!
Alıyoruz, pardon paramız yokmuş
Alıyoruz, adam beyenmedi!
Adam istiyoruz ,yetenekli, kaliteli.
Şampiyonluk istiyoruz, şerefli, galibiyetli!
Şiir gibi oldu sonu ama neyse![]()
Ayg.22 arkadas sen gs limi fb limi sin ??? bi kezman oluyor avatarda bi gs armasi ...
Sivas'ı tebrik ediyorum belki bu gol bizim Şampiyonlar Ligi'ne gitmemize yarayacak...
So what?
Saike
Kötü olmuş Galatasaray için.Son dakikada gol yiyip puan kaybetmek çok kötüdür.Ligin ilk yarısındaki Erciyesspor maçından ve 2-0 öne geçip 3-2 kaybettiğimiz Trabzonspor maçından bilirim.