Turgut sende heralde anti fitch'lik var[/QUOTE]
Yok ya Emre herkes bu adamı savunuyor ama bu kadar da hak etmiyor.Hak eden takım olmalı çünkü basketbol Takım Oyunu.
Mertcan mesajını editledim bilgine
Turgut sende heralde anti fitch'lik var[/QUOTE]
Yok ya Emre herkes bu adamı savunuyor ama bu kadar da hak etmiyor.Hak eden takım olmalı çünkü basketbol Takım Oyunu.
Mertcan mesajını editledim bilgine
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Evet takım oyunu, ama Fitch kötü bir oyuncu değil.. Çok yetenekli bence.. Maçı da Fenerbahçe rahat bir şekilde alacak gibi, almasıda doğaldır.. Bütçe ve oyuncu kalitesinde Fenerbahçe bence daha üstün.. Aslanlarımız ellerinden geldiğince mücadele ediyor ama bu kadro ile bence bu kadar olur en fazla.. Ayrıca taraftar muhteşem her zamanki gibi, keşke orda olup sesim kısılana kadar bağırabilseydim bende.. Sonuç olarak -her ne kadar bazıları savunacak olsada- ŞİRKETSİZ bu kadar oluyor..
osman sakallıoğlu şu anda son pozisyonu değerlendiriyor.pozisyon faulmuş ama süre bitmiş....
Turgut haklısın basketbol takım oyunu.fitch ve malik dixon ligin sayı kralı olmuşlardı ama çoğu pozisyonda kendi başlarına oynuyorlardı ve takımı olumsuz etki ediyordu.inşallah seneye bizden sayı kralı çıkmaz.takım oyunu oynayan oyuncu gelirr inşallahhhhhh.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
maç ise 43-36 devam ediyor...
Su yenilgiyi basarısızlıgınızı şirket falan dıyerek kapatmaya calısmayn ya.
Yine Şirket dimi tamam Şirket Şirket.
Tamam Fitch iyi oyuncu ama Galatasarayı tek başına taşıyabilecek oyuncu değil.Zaten taşıyamaz hiçbir oyuncu çünkü yine söylüyorum basketbol takım oyunu.
Arkadaşlar bundan sonra şu her Fenerbahçe maçında şirket olayına girmessek seviniriz.Şirket oluyorda ne oluyor oynanarak maç kazanılıyor.Ama illada ben şirket diyeceğim diyorsanız ceza sistemini kullanmak zorunda kalırım bilginize!
Sadece ben değil bundan herkes şikayetçi Hemen olayı Fenerbahçeli olmama bağlamayın,Telekom içinde Efes içinde geçerli
ibrahim kutluay kötü bi sakatlık geçiriyor...
ibrahim belkide sezonu kapattı.bileği çok kötü döndü.yazık oldu gerçekten...
Önmli deilmiş sakatlığı.
Maç koptu, burdan sonra mucize lazım bize..
60-46 önde gecdk 3. periyotu.
maç koptu 3.çeyrek 60-46 bitti.
Burdan sonra Fener bırakmaz, umarım finalde kaybederler..![]()
beyler maç koptu derken geri döndük![]()
İbrahim Kutluaya yapılanlar terbiyesizceydi.. Adamın ayağı kırılıyordu, adamlar küfür ediyor.!
Biz bu macı kaybetcez.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu hakemler macı katledıo ya![]()
Şirket hikayesini geçelim. 100.yılı basketbolda da boş geçmeyeceğiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Solomon gibi bir oyuncu olmaz olsun ya bole bi adam olamaz macı vermek ıcın elınden gelenı yapıyor
son hucümdan boş döndük ve maçı kaybettik.oyuncularımıza teşekkürler bize çok güzel bir sezon yaşattılar.
Cok zorlandık bu macta ama zorda olsa gectik.
Gs taraftarını yaptıgıda büyük terbiyesizlik.
maça gidemedim yenildik son periyotta iyi oynadık ama sağlık olsun ne diyeyim
taraftarımız bu maç ve sezon boyunca müthişti.belkide sezonun en iyi seyircisiydi.bu sezon takımımızla bütünleştik adeta.AMA son anlarda yaşananlar çok kötüydü.Kendi yöneticimizi dövmeye kalktık..
Süper maç oldu bence 2.yarıdaki oyunuyla Galatasaray hak etti.Ama Fitch in gereksiz ve zor durumda yaptığı atış(o zor durumuda kendi yarattı.)işini bitirdi Galatasaray ın.Ama Galatasaray süper mücadele etti.Eğer o son hücumdakini iyi değedirselerdi berabere olacaktı ve bence ondan sonra maçı alırlardı.
bırakalım şu şirket muhabbetini. herşey ortada tartışmaya gerek yok...
şu fitch kullanmasa son şutu murat kaya atsa belkide giricek.fitch sınırları bu maçta çok zorladı.İnşallah seneye takımdan ayrılır...